در اصل توسط فری زبل پست شده است
View Post
...فری زبل و دیگر هیچ...
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postفری داداش فمل رو حواست هست دارند چی کار می کنند؟ حقوقی رنج منفی می کشه گروهی خرید می کنه! :D
کل سودشو از موجودی سال پیشش که انتقال داده اینور میتونه پوشش بده
یه احتمالم وجود داره سهمو نگه دارن واسه جمع کردن حقا و بعد ببنده واسه 3 ماهه و گپ بزنه
در کل ریسکش صفره/:.ph34r-smiley.:/
نظر
-
در اصل توسط فری زبل پست شده است View Postآره سید جان همون که گفتی حق زیر 200 تومنش جوکه
کل سودشو از موجودی سال پیشش که انتقال داده اینور میتونه پوشش بده
یه احتمالم وجود داره سهمو نگه دارن واسه جمع کردن حقا و بعد ببنده واسه 3 ماهه و گپ بزنه
در کل ریسکش صفره
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postفری زبل سلام اگر سهم عالی برای خرید سراغ دارید معرفی کنید
وبصادر با دید 45 روزه خوبه
وغدیر هم اگر بتونه سنگین 407 رو رد کنه که یه کم بعید به نظر میاد با معاملات امروزش اگر رد نکنه تا 370-5 میاد پایین اونجا خوبه
فعلا کروی و وساپا و ولصنم و وبصادر
ویرایش
وغدیر خوب رنج زد معاملاتش نازهآخرین ویرایش توسط فری زبل؛ 2013/06/30, 09:57./:.ph34r-smiley.:/
نظر
-
فری جون ما هم رو 196 تا 196.4 مقدار کافی فملیح خریدیم الانم خود فملی صف شد ببینیم حقش چی میگه;)دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
نظر
-
چه بکش بکشی شده در فملی به به از اون فیلم جنگیاست که باید با تخمه ببینیمدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
هر جوركروي رو ميبينم بايد 340 رو بزنه
مهم نفوذ به بالاي خط 263 تومن بوده كه ورود كرده حالا اين وسط شايد دلش خواسته يه پولبك بزنه به خط حمايت و برگرده واسه 340 كه همونجور كه قبلا هم گفتم فقط فرصتهاي خريد رو استفاده كنين ازش
ديروز من مرقام رو چارتشو درآورده بودم خيلي خوشم اومده بود امروزم تا 9.30 اين طورا گير ميومد رفتم چارتشو مجدد ببينم برگردم صف شد و گيرم نيومد و مجدد كروي خريدم
هستيم حالا حالا ها باهاش
از همين جا 30 درصد داره از ما گفتن @@5
/:.ph34r-smiley.:/
نظر
-
جان مورفی
فملی اومد 295 تومن من چارتشو دیدم و برگشتشو تا همین 320-325 دیدم و نوشتم وواسه همین حقشو خریدم
اگر نوسانی میخوای بخری فعلا دست نگهدار تا روندش مشخص بشه و جاش بخری ولی میان مدت و دراز مدت هیچ مشکلی نداره
ولی اگه فلزات بخوای سرمایه گزاری کنی فکر میکنم فولاد با مجمعش گین زودتری بده
عزیزمییی/:.ph34r-smiley.:/
نظر
-
در اصل توسط مرمر22 پست شده است View Postدرود بر فری عزیز
فری جان روند فباهنر و معاملات امروزشو چطور میبینی؟
ولی چنین حجمی تا اونجا که میدونم میخواد ببنده واسه مجمع هم فرار از مجمع میتونه باشه هم کف سازی
بطور کل نمیتونم نظر دقیقی بدم راجع بش
فقط با یک نگاه میشه گفت این حجم تو این قیمت حتما خبرای زیادی توش هست/:.ph34r-smiley.:/
نظر
نظر