سلام . میشه زحمت بکشید و از لحاظ موج شماره هم تحلیل بفرمائید ؟؟؟
...فری زبل و دیگر هیچ...
Collapse
X
-
[SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]
-
پاسخ : ...فری زبل و دیگر هیچ...
سلام داش فری گل
خوبی؟
آقا آلمان فازش چی بود دیروز؟ :))
میگم دوباره وارد کروی شدم امروز.. نظرت چیه داداش؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postسلام داش فری گل
خوبی؟
آقا آلمان فازش چی بود دیروز؟ :))
میگم دوباره وارد کروی شدم امروز.. نظرت چیه داداش؟
خوبم رفیق شکر
آلمان مثل همیشه آلمان بود ولی برزیل که باحباب رسیده بود اینجا ترکید
تیم برزیل من بازی اولش رو دیدم اصلا از گروهشم نباید میومد بالا که با کمک فیفا و مردمش به زور تا اینجا اومد چرافیفا (همون پنالتی مشکوک کرواسی و یا عقب تر انداختن بازیشون تو روز آخر گروهی برای معلوم شدن سرگروهی هلند یا شیلی )
آخه هالک و چه به فوتبال اون به درد زورگیری تو جوادیه برزیل میخوره نه تیم ملی برزیل یا اون یکی فرد
دیدم تو بورکس پژمان خیلی به آلمان و گواردیولا مینازه بد نیست بدونین گواردیولا خودش شاگرد ونگال یا فانخال هلند بوده
به نظر من 5 تا به اسپانیا با اون تیم زدن کاربزرگتری بود نسبت به 7 تا به این تیم درجه 2 برزیل زدن
اگه اسم برزیل یا برندشو یدک نمیکشید همون کلمبیا شهیدش میکرد
من دوست دارم مسی جام رو ببره بالا ولی حق هلنده
بگذریم
یاسر کروی رو از قبل مجمع میخواستم بردارم و حدس میزدم گپش رو پر کنه واقعا دست دست کردم
با این وضع روی جهانی کروی یکی از ارزنده ترینهاست
البته حقوقی توش باتوجه به اینکه از مجمع برگشته میخواد نفسشو بگیره ولی زورش نمیرسه
روی جهانی 2200-300 عالیه برای کروی ضمن اینکه بهره مالکانه معادن هم احتمالا کم میشه
البته اعتقاد داشتم و دارم که بهره مالکانه زیاد تو روییها تاثیر نداشته
عزیزمییی/:.ph34r-smiley.:/
نظر
-
قربونت داداش.
منم طرفدار آرژانتینم اما امشب اصلا نمی تونم پیش بینی کنم. حرفت رو کامل قبول دارم راجع به برزیل. همین الانش همین آلمان جلو ایتالیا و اسپانیا بازی کنه باز به مشکل بر می خوره قطعا. برزیل واقعا در حد محلات بود... اون فرد لامصب از ادینیو مس هم ضعیف تر بود! امیدوارم هر تیمی امشب برنده میشه تو فینال هم بتونه آلمان رو ببره
وضعیت جهانی روی هم چندین ماه بود که مشخص بود داره اتفاق هایی توش میفته. وضعیت عرضه و تقاضا تو بازار روی بالانس نیست و طرف عرضه خیلی کاهش پیدا کرده. اگه کالای جانشیتی برای روی و استفاده در آهن گالوانیزه پیدا نشه به نظر من این افزایش قیمت جهانی همچنان ادامه دار خواهد بود. دیدم چند بار به محدوده 210 تومان واکنش نشون داده دیگه خریدم امروز پله اول رو به امید خداإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
فری جان وبشهر و شاخص غذایی ها رو هم یه نگاه بنداز،شبیه وساخت هست به نظرم... ;)تمام سال من بی تو...
نظر
نظر