...فری زبل و دیگر هیچ...
Collapse
X
-
-
-
-
پاسخ : ...فری زبل و دیگر هیچ...
سلام آقا فری. این چه حقوقی هست که هر روز چند میلیون " وساپا " میفروشه؟ بیمه ایرانه ؟ کی سهمهاش تموم میشه؟ ظاهرا علاقه نداره که سهم بالا بره، تا سهم میخواد بالا بره چند میلیون میفروشه!!!
به نظر شما ما باید تا گزارش شش ماهه صبر کنیم یا قبل از اون امکان حرکت این سهم وجود داره؟ شما تارگت این سهم را بعد از دادن گزارش شش ماهه جند می بینید؟
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Postداش فری
یه تحلیل از بنیادی و تکنیکال بمپنا بزن،ببینیم چند چندیم.
در کل نظرت روی بمپنا چیه؟
روش مثبت هستی؟
ارادت
دیتای کمی داره ولی با همین دیتا تو یه کانال نزولی قرارداره و الان تو سقف کاناله واگه 1250 رو به بالا بزنه صعود خوبی داره و اگه بخواد بیاد به سمت کف کانال کفش 935 تومنه (البته از نظر بنیادی چیزایی که شنیدم دوستان روش مثبت بودن بعیده بخواد بیاد کف کانال )
ولی اگه قصد ورود سنگین کسی داره بالای 1250 عالیه
930 تومن هم درصورت شکست 1065 تومنه البته
بنیادی چیز زیادی نمیدونم ولی خیلیا روش مثبتن
عزیزمییی/:.ph34r-smiley.:/
نظر
-
در اصل توسط haghighat123 پست شده است View Postسلام آقا فری. این چه حقوقی هست که هر روز چند میلیون " وساپا " میفروشه؟ بیمه ایرانه ؟ کی سهمهاش تموم میشه؟ ظاهرا علاقه نداره که سهم بالا بره، تا سهم میخواد بالا بره چند میلیون میفروشه!!!
به نظر شما ما باید تا گزارش شش ماهه صبر کنیم یا قبل از اون امکان حرکت این سهم وجود داره؟ شما تارگت این سهم را بعد از دادن گزارش شش ماهه جند می بینید؟
با تشکر
چارتی که بالا گذاشتم دقیقا واکنشای حقوقیا رو نشون میده
اون فلشی که زدم رو ببین دقیقا همون نقطه ایه که بازار واز جمله خودم گفت روند رو شکونده و 400 میلیون صف براش چید ولی حقوقی نظرش تکمیل به صورت کامل بود و برگشت زد تا 103-4 تومن آورد پایین کف مثلث و مجدد 133-4 و باز عرضه
این آخرین کفی هست که میتونه بزنه و من محدوده 105-111 رو دیدم که با توجه به آراس آی که صفحه قبل هست به نوعی برگشت رو زده
در کل برای تکمیل مثلث وشکست ضلع بالای مثلث 3-4 تا کندل هفتگی لازمه ولی معمولا میتونن زود تر هم خارج بشن
تارگت من تو این سهم 250-60 تومن ضلع میانی چنگال و در صورت شکست وتکمیل چارت بالا تا محدوده 500 تومن هم میتونه وساپا رشد داشته باشه
وساپا گنج خودروییاست و تمام این سودهایی که این چند سال ساخته بدون سود حاصل از سرمایه گذاریهای تو خودروییاش بوده و هر کدوم از سهمهاش سود اعلام کنن وضع وساپا عالی تر میشه/:.ph34r-smiley.:/
نظر
-
در اصل توسط فری زبل پست شده است View Post/:.ph34r-smiley.:/
نظر
نظر