آبسال ( لابسا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • anti arab
    عضو عادی
    • Mar 2013
    • 9

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
    ابسال هم بوتانی دیگر خواهد شد

امروز هم تعداد بالایی اردر خرید تو سیستم بود که فروشنده ای پیدا نشد

با دو میلیون اردر خرید برای بوتان و لابسا منتظر فروشنده ها هستیم

نظر

• گرگین خان
      عضو فعال
      • Oct 2010
      • 1095

ساتیر عزیز فردا ماهم به شما خواهیم پیوست

نظر

• satyr
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1229

فروشنده ها خسته نباشند

نظر

• مندی
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 522

مهرداد منم خریدم .. ینی من میدونم وتو اگه یه ماهه صد درصد بهم نده ...اصن عجله ای هم ندارم

رفیقم مولیبیدن هم گفت بخر ... حالا چرا اینطوری معامله میشه نمیدونم ... البته خوبه ها رو مثبت چهار ولی یه میلیون سهمم شوخی نیس مهرداد ..یارو پول لازمه یا دارن کد به کد میکنن مجنونا
          دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• satyr
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 1229

`
            در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
            مهرداد منم خریدم .. ینی من میدونم وتو اگه یه ماهه صد درصد بهم نده ...اصن عجله ای هم ندارم

رفیقم مولیبیدن هم گفت بخر ... حالا چرا اینطوری معامله میشه نمیدونم ... البته خوبه ها رو مثبت چهار ولی یه میلیون سهمم شوخی نیس مهرداد ..یارو پول لازمه یا دارن کد به کد میکنن مجنونا
            hi mr mk

اگه مولیبدن گفته که بخر دیگه چرا منو تهدیدی میکنی فرند عزیز #:-S
            یه ماهه که صد درصد نمیشه ولی 150 رو راحت میبینه
            البته من خودم فروختم برای گزینه بهتر

به هر حال ما مخلصیم
            چرا pm نداری پس
            پ.ن :ایا اینm همون m هست ؟

نظر

• مندی
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 522

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
              `
              hi mr mk
              اگه مولیبدن گفته که بخر دیگه چرا منو تهدیدی میکنی فرند عزیز #:-S
              یه ماهه که صد درصد نمیشه ولی 150 رو راحت میبینه
              البته من خودم فروختم برای گزینه بهتر
              به هر حال ما مخلصیم
              چرا pm نداری پس
              پ.ن :ایا اینm همون m هست ؟
              Hi piremard:D
              پیر شدی مهرداد ... ای بسوزه عاشقی .. بیخیال مثل مندی باش روزی صد بار عاشق میشه و دوباره فارق و روزی از نو
              والا این مولی رو که نمیشه تهدید کرد ولی تو دم دست تری پیرم شدی میشه یه لگد زد و درفت:-B
              بدبخت شدم .... ینی چی فروختی ..برو دعا کن شنبه مثبت باشه مهرداد:-w ... حالا گزینه بهترت چیه
              ما بیشتر..
              مگه نمیدونی ... بابا از وقتی ما کاندیدریاست جمهوری شدیم تحت تدابیر شدید امنیتی قرار گرفتیم .. خدا همشونو ایشالله به راه راست هدایت کنه;)
              حالا یا m یا n چه فرقی داره مهرداد ..مهم اینه یه خری هستیم از مخلوقات الهی که خوشکل سهم میره تو پاچش :D
              دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• satyr
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1229

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                Hi piremard:D
                پیر شدی مهرداد ... ای بسوزه عاشقی .. بیخیال مثل مندی باش روزی صد بار عاشق میشه و دوباره فارق و روزی از نو
                والا این مولی رو که نمیشه تهدید کرد ولی تو دم دست تری پیرم شدی میشه یه لگد زد و درفت:-B
                بدبخت شدم .... ینی چی فروختی ..برو دعا کن شنبه مثبت باشه مهرداد:-w ... حالا گزینه بهترت چیه
                ما بیشتر..
                مگه نمیدونی ... بابا از وقتی ما کاندیدریاست جمهوری شدیم تحت تدابیر شدید امنیتی قرار گرفتیم .. خدا همشونو ایشالله به راه راست هدایت کنه;)
                حالا یا m یا n چه فرقی داره مهرداد ..مهم اینه یه خری هستیم از مخلوقات الهی که خوشکل سهم میره تو پاچش :D
                اره جون مندی جون اینروزا هر کی مارو میبینه میگه پیر شدی دیگه افتادیم به سرازیری عمرمون شاید فقط سی سال دیگه هم باشیم اونم دوزار نمیارزه
                جوانی کجایی که رفتی زدستم در خون نشستم به به اره مندی جون عمر ما تو این کاینات مثل یه پلک بر هم زدنه خیلی کوتاهه ونامردیه این کارگردان نمیدونم چرا اینقدر کوتاه قرار داده عمر انسانهارو ادم به هیچ کاریش نمیرسه

بالاخره مندی گفتن مهردادی گفتن همه مثل تو بچه زرنگ نیستن که روزی صد بار عاشق بشن
                داداش mو nکه خیلی فرق داره
                نه نگران نباش سهم سهم خوبی هست تازه هندل هم شده نگرانی نداره
                گزینه بهتر که زیاده داداش یه خط تماس برسون کاریت نباشه ...یه کاری میکنم مستقیم ته دره هه هه
                اینو شوخی کردم
                آخرین ویرایش توسط satyr؛ 2013/04/04, 22:37.

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

به نظر میرسه اهداف بالایی در سر داره

نظر

• آواچی
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 337

افزایش 90 درصدی قیمت کولر آبی

تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۲ ساعت
                    ۱۱:۵۹

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفت: امسال گشایشی در واردات لوازم خانگی صورت نگرفته است.
                    به گزارش جهان، محمد طحان پور در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: همچنان معتقدم که باید لوازم خانگی خارجی برای ارتقای تولید داخلی، ایجاد رقابت و حمایت از حقوق مصرف کننده وارد شود.

وی ادامه داد: هرساله در فصل بهار حجم خرید یخچال، فریزر و کولر افزایش می یابد اما امسال بازار کاملا در رکود و کسادی مطلق به سر می برد که گرانی محصولات اصلی ترین عامل برای عدم خرید است.

او تصریح کرد: به گفته تولید کنندگان گرانی محصولات داخلی به دلیل افزایش قیمت و کمبود ارز و افزایش قیمت مواد اولیه است و این افزایش قیمت ها بدون لحاظ کردن افزایش دستمزد کارگران است. تولید کنندگان به دنبال افزایش قیمت ها به بهانه افزایش دستمزد کارگر هستند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با اشاره به این که مردم به اجبار خرید میکنند گفت: درحال حاضر قیمت یک کولر آبی 6000 در حدود 800 هزار تومان است که در اردیبهشت سال گذشته این محصول 420 هزار تومان قیمت داشت.

طحان پور درباره آزاد شدن ثبت سفارش کالاهای اولویت دهم بیان کرد: همچنان لوازم خانگی ثبت سفارش نمی شوند و تنها کالاهایی که در گمرک ها بودند ترخیص شدند و تعجب آور است که تعرفه واردات خودرو کاهش می یابد و بعد از ورود هزار دستگاه خودرو لوکس به یکباره تعرفه به میزان سابق بازمی گردد.

او در پایان خاطر نشان کرد: دیگر آنچنان تنوع مدل در بازار نداریم و مدل های موجود در بازار بسیار کم شده اند که همین حقوق مصرف کننده را ضایع می کند.

نظر

• رضاخان
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 121

]چقدر سهامدارهای آبسال بی جنبه هستن و به سود کم قانع هستن.واقعا که متاسفم.این سهم بالای 200 تومن هم باید براش صف خرید ایجاد بشه.نه اینکه الان با قیمت 162.8 تومن براش صف فروش درست کنن.
                      [B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]

نظر

• Shivana44
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 142

با سلام
                        دوستان کسی میدونه تکنیکال مقاومتش کجاست؟

نظر

• keyvan1
                          کاربر فعال
                          • Sep 2012
                          • 168

در اصل توسط Shivana44 پست شده است View Post
                          با سلام
                          دوستان کسی میدونه تکنیکال مقاومتش کجاست؟

دوست عزیز
                          من فکر کنم اولین حمایت سهم در فیبوی 127 در قیمت 1630 ریال باشه . یعنی فردا باید حمایت بشه

من نتونستم چارت بذارم . لطفا دوستان در مورد نحوه قرار دادن چارت راهنمایی کنند :(
                          [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
                          من خدایی دارم که همین نزدیکی است
                          در امتداد لحظه هایم
                          هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• رضاخان
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 121

یکی میتونه بگه چرا سهم داره اینجوری سقوط میکنه؟واینکه سقوطش تا کجاست؟با حجم معاملاتی که تو قیمتهای 170به بالا انجام میشد فکر میکردیم یک کف سازی مناسب صورت گرفته اما بعد از اون شاهد یک سقوط عجیب بودیم.لطفا از دوستان کسی اگه میتونه یک توضیح جامعی بده.
                            [B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]

نظر

• reza ourom
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 165

دوستان به زودي آبسال رو صف خريدش ميکنن يه نگاهي بشه خوبه
                              [SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]

نظر

• شهراد
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 127

درود
                                من در رالی قبلی از 130 تا 170 سهامدار بودم ...
                                افزایش حجم معاملات و روانی و پیوستگی معاملات برای سهمهایی که سالها در کما بوده اند بسیار عالی است ...
                                به نظرم جدای از فراز و فرودهای کوتاه مدت بلند مدت این سهم صعودی است ...
                                شاید چندی دیگر مانند سیمانیهای امروز همه با حسرت به صف خرید آنچنانی لابسا نگاه کنند ...
                                به نظرم سهمهای این گروه به همراه سیمان و کاشی و تک سهمهایی مثل فباهنر در آغاز راه هستند ...

نظر

در حال کار...
                                X