فشار عرضه روی لابسا هستش ولی مشکلی سهم نداره و حتی احتمال تصحیح قیمت داره ولی این احتمال ضعیفه. در هر حال مهم نیست چون میان مدت کارا و بلند مدتی ها توی سهم به این خوبی نوسان گیری نمی کنن.
آبسال ( لابسا )
Collapse
X
-
-
جناب شفاف سازی ، حضور شما توی این وضع منفی باعث دلگرمی برامون میشه ..
به نظرتون اصلاح تا کجا ادامه داره و به نظرتون چند درصد سبد را میشه بهش اختصاص داد ؟؟؟ .... من 32 درصد از سبدم را تشکیل میده ... چون یه جورایی حس خوبی بهش دارم
اتفاقی که تو شیران و غبشهر جواب داد /.:biggrinsmiley.:/
تشکر"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
ما هم امروز یک پله خریدیم ...اگه بخواد جواب بده همین پله جواب میده .........ما به جای خودرو لابسا خریدیم....حالا شاید بگید چ ربطی داره !!///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postما هم امروز یک پله خریدیم ...اگه بخواد جواب بده همین پله جواب میده .........ما به جای خودرو لابسا خریدیم....حالا شاید بگید چ ربطی داره !!
لطفا" دلیل خریدتون را بگید تا من و دوستان استفاده کنند و اینکه به نظرتون این اصلاح تا کجا ادامه داره ؟
به نظر من که شنبه یا یکشنبه مثبت خواهد بود
ممنون"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Postجناب شفاف سازی ، حضور شما توی این وضع منفی باعث دلگرمی برامون میشه ..
به نظرتون اصلاح تا کجا ادامه داره و به نظرتون چند درصد سبد را میشه بهش اختصاص داد ؟؟؟ .... من 32 درصد از سبدم را تشکیل میده ... چون یه جورایی حس خوبی بهش دارم
اتفاقی که تو شیران و غبشهر جواب داد /.:biggrinsmiley.:/
من تکنیکال بلد نیستم ولی روند سهم امروز مشکوک بود
به نظر شخصی من درصد لابسا در سبدتون خیلی زیاد است از بقیه ظرفیت های بازار استفاده کنید هر کدوم از این سهم های خوب مانند گل می مونند که همگی باهم شکوفا نمی شوند وقتی ما یک سهم رو معرفی می کنیم دوستان توجه داشته باشند بخشی از سبد خوشون به اون اختصاص بدهند 32% یعنی یک سوم سبد خیلی زیاده - قیمت خریدهم خیلی مهمه من 330 تا 340 خریدم دیگه بالاتر خرید نداشتم
پس بقیه سهام تاپ بازار چی ؟؟؟؟
لابسا فقط 5% سبد منو تشکیل می ده اونم در قیمت 330 تومان
پترو شیراز چی ؟ شاراک - خراسان - شپدیس اینا همشون در قیمت های پایین خرید شده
پالایشگاهی ها چی ؟؟ بیشتر سبد منو تشکیل می دهند شتران 60000 تومانی - شاوان 1500 تومانی - شبریز و شراز
از فلزات : فقط فزرین دارم
تجهیزات : فاراک دارم
غبشهر از گروه غذائی البته وزن این سهم از همه سنگین تر است
اینا همه سهام هایی است که معرفی شده اند و باید در سبد درصد رو رعایت کنی خوب امروز همه سبز بودند و یه دونه نخاله لابسا منفی بود که اونم درصدش در سبد ما خیلی کمه
البته به این زودی ها نه ولی برخی صنایع مانند لابسا رو دراینده کاهش نرخ ارز می تونه تهدیدی برایش باشه
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
من تکنیکال بلد نیستم ولی روند سهم امروز مشکوک بود
به نظر شخصی من درصد لابسا در سبدتون خیلی زیاد است از بقیه ظرفیت های بازار استفاده کنید هر کدوم از این سهم های خوب مانند گل می مونند که همگی باهم شکوفا نمی شوند وقتی ما یک سهم رو معرفی می کنیم دوستان توجه داشته باشند بخشی از سبد خوشون به اون اختصاص بدهند 32% یعنی یک سوم سبد خیلی زیاده - قیمت خریدهم خیلی مهمه من 330 تا 340 خریدم دیگه بالاتر خرید نداشتم
پس بقیه سهام تاپ بازار چی ؟؟؟؟
لابسا فقط 5% سبد منو تشکیل می ده اونم در قیمت 330 تومان
پترو شیراز چی ؟ شاراک - خراسان - شپدیس اینا همشون در قیمت های پایین خرید شده
پالایشگاهی ها چی ؟؟ بیشتر سبد منو تشکیل می دهند شتران 60000 تومانی - شاوان 1500 تومانی - شبریز و شراز
از فلزات : فقط فزرین دارم
تجهیزات : فاراک دارم
غبشهر از گروه غذائی البته وزن این سهم از همه سنگین تر است
اینا همه سهام هایی است که معرفی شده اند و باید در سبد درصد رو رعایت کنی خوب امروز همه سبز بودند و یه دونه نخاله لابسا منفی بود که اونم درصدش در سبد ما خیلی کمه
البته به این زودی ها نه ولی برخی صنایع مانند لابسا رو دراینده کاهش نرخ ارز می تونه تهدیدی برایش باشه
سهمهایی هم که شما توی سبدتون دارید بی شک بهترینهای بازارند و من هم چند تاییش را از جمله غبشهر عزیز دارم ...
من از پالایشگاهی ها هم ونفت را دارم ...
من شخصا" اگه شنبه منفی باشه احتمالا" درصدش را به 15 یا 10 درصد میرسونم ... قیمت خریدمم هم روی همین محدوده ی الآنه
کاهش نرخ ارز ظاهرا" اصلا" توی برنامه های دولت نیست و تثبیت اون روی 3000 تومان چیزیه که بارها گفته شده ... پس فکر کنم همانطور که خودتون گفتید فعلا" تهدیدی حساب نمیشه ..
و شاید توی بلند مدت یه تهدید به حساب بیاد"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Postاز اینکه شما هم با همسفر شدیم خوشحالیم ...
لطفا" دلیل خریدتون را بگید تا من و دوستان استفاده کنند و اینکه به نظرتون این اصلاح تا کجا ادامه داره ؟
به نظر من که شنبه یا یکشنبه مثبت خواهد بود
ممنون
یکی دو ماه پیش که تحلیل میکردم باید بالای 75-80 تومن میساخت و با پی بر ای 6 هدف 500 داشت......
====
در مورد نرخ دلار >>> ایران دوست و رفیق امریکا بشه و همه چی اروم بشه وصادرات نفت ایران دوبل بشه ..تمام پتروشیمی ها فول ظرفیت کار کنند و دلار وارد کنن دلار دیگه زیر 2400 تومن نمیاد ....
دلار 2400-2500 تومنی دلاریه که شرکت های داخلی میتونن با رقبای خارجی رقابت کنن .....افت دلار به نفع سهم هم هست ...چون تماما مصرف کنندست و حاشیه سودش هم در حد 20 درصده ...
====
حد ضرر من 8 درصده .....خوب اگر اومد زیر 330 من خارج میشم ...ولی بعید میدونم .....///
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postتعدیل سه :
پیش بینی بیش از حد هزینه های عمومی و اداری 92به مبلغ 95 میلیارد
هزینه های عمومی و اداری 91به مبلغ55 میلیارد می باشد که با فرض افزایش 20% مبلغ 66 میلیارد براورد می شود در نتیجه شرکت 29 میلیارد اضافه پیش بینی شده است
120 ریال =240.000.000/(66 میلیارد- 95 میلیارد ریال)
تعدیل سه = 120 ریال
بابت نرخ تسعیر ارز (وارادت با یورو ازاد 45000 ریال و صادرات با یوروی مبادله ای 33000 ریال )
پیش بینی سود شرکت = 550 ریال
جمع تعدیلات : 1029 ریال =120+ 120 +199 + 396 + 194
سود شرکت پس از تعدیلات =1579 ریال
تقریبا با محاسبه ی مالیات سود 1350ریال میگردد
نظر
-
قيمت لوازم الكترونيكي كاهش مي يابد
رييس اتحاديه فروشندگان و تعميركنندگان لوازم خانگي اصفهان گفت: با لغو تحريم يك جانبه عليه سازمان كشتيراني جمهوري اسلامي قيمت لوازم الكترونيكي در بازار به مرور زمان كاهش خواهد يافت.
اكبر زادمهر به ایرنا گفت: انتشار اين اخبار باعث انعطاف شركت ها و كارخانه هاي فروشنده لوازم الكترونيكي در پرداخت هاي نقدي خريداران مي شود.
وي خاطرنشان كرد: بازگشت به تجارت عادي دريايي از طريق سازمان كشتيراني جمهوري اسلامي پس از لغو تحريم ها زمانبر است.
وي با اشاره به اينكه اغلب كالاهاي الكترونيكي وارداتي است، پيش بيني كرد: بتدريج قيمت لوازم خانگي الكتريكي به سمت واقعي شدن پيش برود.
به گزارش ايرنا، رييس هيات مديره و مديرعامل كشتيراني جمهوري اسلامي ايران دو روز گذشته از ابطال تحريم هاي يك جانبه كشتيراني جمهوري اسلامي ايران و ?? شركت ديگر با حكم ديوان دادگستري اروپا خبر داد.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
دوستان سهمو نگهدارین که بسیار ارزنده هستش. کامنت رو برای یاداوری گذاشتم. گزارش 6 ماهه بیاد انالیز حسابی خواهیم داشت.تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
https://t.me/BourseTahlil63
نظر
-
سهم مثبت می خوره ولی اطمینان دارم گزارش 6 ماهه خوبی داره و سفته بازی نیست بالا رفتن سهم.تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
https://t.me/BourseTahlil63
نظر
-
در اصل توسط مجتبی پست شده است View Postسهم مثبت می خوره ولی اطمینان دارم گزارش 6 ماهه خوبی داره و سفته بازی نیست بالا رفتن سهم.
با سلام
لابسا بی سر و صدا و ارام به روند صعودی خودش ادامه می دهد
این سهم یکی دو ماه پیش در قیمت های 320 تومان از لحاظ بنیادی مورد بررسی قرار گرفت
هر چند این سهم در 320 تومان در عرض جند ماه 400% رشد کرده بود ولی با توجه به پتانسیل های سهم خریداری شد و نشان داد که معیار خرید سهم چند برابر شدن یا نشدن نیست
معیار خرید :
تحلیل بنیادی + تحلیل تکنیال
اگر سهم از نظر بنیادی عالی باشه و از لحاظ تکنیکالی در روند صعودی باشه هر چی در جلو راهش باشه از میان بر می داره حال اگر سهم 10 برابر هم شده باشد و عده ای بخواهند با این ایده سهمشون بفروشند رحم نخواهد کرد و اونا را هم از مسیر خودش حذف خواهد کرد
نظر
-
لابسا بی سر و صدا و ارام به روند صعودی خودش ادامه می دهد
این سهم یکی دو ماه پیش در قیمت های 320 تومان از لحاظ بنیادی مورد بررسی قرار گرفت
هر چند این سهم در 320 تومان در عرض جند ماه 400% رشد کرده بود ولی با توجه به پتانسیل های سهم خریداری شد و نشان داد که معیار خرید سهم چند برابر شدن یا نشدن نیست
معیار خرید :
تحلیل بنیادی + تحلیل تکنیال
اگر سهم از نظر بنیادی عالی باشه و از لحاظ تکنیکالی در روند صعودی باشه هر چی در جلو راهش باشه از میان بر می داره حال اگر سهم 10 برابر هم شده باشد و عده ای بخواهند با این ایده سهمشون بفروشند رحم نخواهد کرد و اونا را هم از مسیر خودش حذف خواهد کرد
واقعا" سهم نایاب و توپی بود .... دمتون گرم .... روزی 4 درصد بی دردسر داره میده /:.grlim:./
با کمال پرروگی : سهم با ارزشی مثل این الآن زیر نظر دارید که معرفی کنید ؟؟؟ ...
البته ما دعاگویتان هستیم /:.Heart.:/"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Postجناب شفاف سازی واقعا" با معرفی این زیر خاکی گل کاشتید ....
واقعا" سهم نایاب و توپی بود .... دمتون گرم .... روزی 4 درصد بی دردسر داره میده /:.grlim:./
با کمال پرروگی : سهم با ارزشی مثل این الآن زیر نظر دارید که معرفی کنید ؟؟؟ ...
البته ما دعاگویتان هستیم /:.Heart.:/
با سلام
زیر خاکی واقعا" امسال زیاد بود
لابسا
فرزین
شاوان
شتران
شبندر
شپنا
شاراک
شراز
اما اگر بدهند:
شلعاب
کماسه
اما روی سهمی هایی که می تونید در کمین باشید :
شدوص حول و حوش 1300
غشان زیر 700
مخابرات حول 230-235
پارسان حول 1000
سهمی با ویژگی های میدکو :
تاپیکو شاید یه روز بالای 1000 تومان البته نه به این زودی ها
مخصوص سهامداران حرفه ای و با دل و جرات :
شتران - شبندر - شپنا - شاوان - شراز - شبریز
تاپیکو
نظر
-
زیر خاکی واقعا" امسال زیاد بود
لابسا
فرزین
شاوان
شتران
شبندر
شپنا
شاراک
شراز
اما اگر بدهند:
شلعاب
کماسه
اما روی سهمی هایی که می تونید در کمین باشید :
شدوص حول و حوش 1300
غشان زیر 700
مخابرات حول 230-235
پارسان حول 1000
سهمی با ویژگی های میدکو :
تاپیکو شاید یه روز بالای 1000 تومان البته نه به این زودی ها
مخصوص سهامداران حرفه ای و با دل و جرات :
شتران - شبندر - شپنا - شاوان - شراز - شبریز
تاپیکو
کماسه را که اصلا" باید بیخیال شد /.:biggrinsmiley.:/ .... خیلی جالبه این سهم
در مورد پالایشگاهی ها هم که شما را باید پدرخوانده این گروه بنامیم ... شما همیشه نظر مثبت روی این گروه داشتید و دارید و همیشه هم جواب داده و میده /:.Heart.:/
استاد در کنار شدوص ، شکربن را روی این قیمتها چطور میبینید ؟؟؟ ....
تشکر فراوان ... /:.Heart.:/
+ از دوستان به خاطر این پستها و سوالات غیر مرتبطی که از استاد میپرسم ، عذرخواهی میکنم .... ایشون تاپیک ندارن و هر لحظه حضور ایشون در هر تاپیکی یه موقعیت طلاییه .... امیدوارم دوستان هم استفاده کنن /:.Heart.:/"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
نظر