در اصل توسط داریوش + پست شده است
View Post
شركت پالايش نفت شيراز ( شراز )
Collapse
X
-
آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/07/04, 14:57.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
-
کیوان جان با کدوم کارگزاری کار میکنی شما؟ به نظرم باید کارگزاری های خلوت تر رو پیدا کرد تا یکم با آدم راه بیان!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Postسید جان یه توضیحی راجع به امضات میدی؟ :dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postکیوان جان با کدوم کارگزاری کار میکنی شما؟ به نظرم باید کارگزاری های خلوت تر رو پیدا کرد تا یکم با آدم راه بیان!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postشما هم ميتوني ان لاين بخري هم ميتوني اينترنتي دستور خريد بذاري و برات بخرن ربطي هم به ان لاين بودن نداره اگر كارگزار داره باهاتون اين كارو ميكنه دزدي تو روز روشنه و نبايد با اين كارگزاريها كار كرد
و آیا با دستور خرید گذاشتن قطعا سهمیه تعلق میگیرد یا تعهدی ایجاد نمی کند ؟
البته من این مورد را نمی دانستم! دفعه بعد امتحان میکنم.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postیعنی اگر من بتوانم سهم آنلاین خود را خرید کنم و همزمان خرید اینترنتی هم بگذارم سهمیه به من تعلق می گیرد ؟
البته من این مورد را نمی دانستم! دفعه بعد امتحان میکنم.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postیعنی اگر من بتوانم سهم آنلاین خود را خرید کنم و همزمان خرید اینترنتی هم بگذارم سهمیه به من تعلق می گیرد ؟
البته من این مورد را نمی دانستم! دفعه بعد امتحان میکنم.
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postمن در اكثر مواقع همين كار را ميكنم هم از طريق كارگزاري خريد ميكنم هم از طريق ان لاين
نظر
-
من با فارابی کار میکنم که رایان هم افزاست. مشکل اینجاست که دستور خرید بگذاری هم خیلی توجهی نمی کنند و تا حالا که ندادند به من... تا حالا n بار در n جای مختلف تو زندگی چوب نداشتن پارتی و رابطه انچنانی رو خوردم، این هم فکر کنم از همین دستست!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط abedinejad پست شده است View Postتا حالا سعی کردید، از دو تا کارگزاری همزمان آنلاین خرید کنید(منظورم عرضه اولیه است) . من یک بار این کارو کردم، ولی با وجودی که اول انجام شد، و پول از حسابم کم شد، بعدا پول برگشت به حسابم، و سهم رو ازم گرفتند.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postروالي در كار نيست قانوني نيست اينها يك سري از عرضه رو رو ي في ميدادن ولي از الان به بعد داستان فرق كرده ما بايد حواسمون جمع باشه مگه عرضه شبندر رو نديدي از 130 تا 114 رو دادن پس وقتي تو عرضه شبندر اين كاررو كردن مطمئن باشيد سري بعدي هم همين كار را ميكنند ما بايد زرنگ باشيم از اين اقايون ركب نخوريم حالا خدا رو شكر تعداد 1000 تا بوده باز مشكلي نيست ان شائالله دوستان ضرر نميكنند ولي نبايد به هر قيمتي عرضه اوليه رو خريد باز سري بعدي ميبينيم كه دارند قيمت رو ميبرن بالا جماعت ان لايني
نظر
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postخانم انلاینی نمیتونه بالاتراز قیمتی که نشان داده میشه قیمت بذاره اگر مثلا قیمت خرید 300 باشد من انلاینی نمیتونم حتی 300 و یک ریال قیمت بذارم پس 400 رو خود کارگزارها گذاشتن که انلاینی هم روش گذاشته حالا هر گندکاری هم که بروکرها میکنند الکی میگن انلاینی کردهما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
درگفتوگوی فارس با مدیرعامل فرابورس:
جزئیات فروش سومین شرکت فرابورسی مشمول اصل 44 اعلام شد
خبرگزاری فارس: مدیرعامل فرابورس جزئیات عرضه اولیه پالایشگاه شیراز به عنوان سومین شرکت مشمول اصل 44 فرابورسی را اعلام کرد.
خبرگزاری فارس: جزئیات فروش سومین شرکت فرابورسی مشمول اصل 44 اعلام شد
مصطفی امید قائمی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به عرضه اولیه 5 درصد سهام پالایشگاه شیراز در بازار دوم معاملات فرابورس، اظهار داشت: در جریان این عرضه 51 میلیون و 377 هزار و 430 سهم در عرض دو تا سه دقیقه در بازار دوم فرابورس با میانگین قیمت پایانی دو هزار و 703 ریال به فروش رسید.
ارزش معامله این تعداد سهام بیش از 13.8 میلیارد تومان بود.
وی ادامه داد: ارزش روز بازار با معامله سهام پالایشگاه شیراز ( که بیش از 102میلیارد تومان سرمایه اسمی دارد)، از مرز 277 میلیارد تومان گذشت و با توجه به پیش بینی سود 586 ریالی هر سهم آن ، نسبت قیمت به درآمد پالایشگاه شیراز 4.6 مرتبه برآورد شد.
این مقام مسئول در مورد قیمت های 400 تا 250 تومانی هرسهم پالایشگاه شیراز هم توضیح داد: متاسفانه امروز هم برخی از معامله گران آنلاین تریدینگ (آنی) با وارد کردن قیمت هایی موجب بروز اختلال شدند، در نتیجه به آن دسته از متقاضیان خرید سهام آن لاین تریدینگ که قیمت 400 تومانی را تقاضا کرده بودند، سهامی فروخته شد که تعدادشان زیاد نیست.
امید قائمی افزود: در این میان قیمت های 300 تومانی هر سهم هم معامله شد، ولی با توجه به فروش تعداد زیادی از سهام به قیمت 250 تومان، میانگین قیمت هرسهم پالایشگاه شیراز دو هزار و 703 ریال محاسبه می شود.
وی در برابر این سئوال که آیا سازمان خصوصی سازی در روزهای آینده اقدام به عرضه سهام این شرکت خواهد کرد یا خیر و آیا در معامله بیش از 51 میلیون سهم ، سهمیه بندی هم برای اشخاص حقوقی و حقیقی در نظر گرفته شده ؟ توضیح داد: با توجه به ارایه تعهد 5 درصدی عرضه توسط سهامدار عمده یعنی شرکت ملی پالایش و پخش ، عرضه دیگری در روزهای بعد انجام نخواهد شد. همچنین بیش از 51 میلیون سهم سهمیه بندی نمی شود.
امید قائمی در پایان گفت: این شرکت نخستین شرکت پالایشگاهی حاضر در فرابورس و بعد از دو شرکت بالاست و ذوب آهن سومین شرکت مشمول اصل 44 است که به عرضه اولیه سهام پرداخت.
انتهای پیام/
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاگه شنبه 5 درصد مثبت بخوره قیمتش میشه 2838 یعنی اونایی که 250 خریدن 11.92 درصد تو سودن.................
با این فروشندگانی که من میشناسم بعیده صف خرید بشه مگه اینکه حقوقی بیاد اساسی صف خریدش کنه ............ چون این خریدار ها شبندر رو واسه 4 درصد خریده بودن و بقیشون هم به ضرر فروختن ........ حالا رو 12 درصد خالی نمیکنن!!!
ببینیم صف میشه با صف رو میدن قبل از ساعت 9 ;)
شبندر تو جوی عرضه شد که اگه صندوق نفت به همه کارگزاریها سفارش نمیداد، بیش از 70% سهم رو دستشون میموند. جز معدود دفعه هایی بود که کارگزاری با ادم مهربون شده بود و سر تعداد مشکل نداشتم. ضمن اینکه اون حجم کجا و این حجم کجا.
یه اتفاق دیگه که سر این سهم افتاده، کارگزار به مشتری عادی احتمالا 250 نمیده و میگه میانگینمون بالاتره و کلن خودشون به تعداد برداشتن و فروشنده هم نیستن.....مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postمشكل اينه كه همه دارند از رو دست هم ميبينن اصلا بگو فقط يك رديف رو ميشه ديد وقتي داريد قيمت گذاري ميكنيد بايد همه چيزو در نظر بگيريد صنعت و خيلي مسائل ديگر اينكه ما 3 رديفو ميبينيم كارگزارا چند رديف اين دليل محكمه پسندي نيست فقط توجيه كردنه
نظر
نظر