شركت پالايش نفت شيراز ( شراز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20672

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
    الان نفهمیدم جدی هستید یا شوخی میکنید، اگه جدی هستید که از شما بعیده.
    شبندر تو جوی عرضه شد که اگه صندوق نفت به همه کارگزاریها سفارش نمیداد، بیش از 70% سهم رو دستشون میموند. جز معدود دفعه هایی بود که کارگزاری با ادم مهربون شده بود و سر تعداد مشکل نداشتم. ضمن اینکه اون حجم کجا و این حجم کجا.
    یه اتفاق دیگه که سر این سهم افتاده، کارگزار به مشتری عادی احتمالا 250 نمیده و میگه میانگینمون بالاتره و کلن خودشون به تعداد برداشتن و فروشنده هم نیستن.....
    کسی که سهم براش ارزنده باشه میاد تو صف خرید و کاری به قیمت سهم نداره و این محاسبات من نداره.کاری نداره کی روسوده و چند درصد..........

من خودم رو گفتم شنبه سهمی رو نمیخرم که طرف روز قبلش 250 خریده بیاد 12 درصد بالاتر بهم بده ............شاید اصلا روز شنبه هیچ عرضه ای هم نشه ............گفتم شنبه اگه صف خرید باشه یه عده ی کثیری 12 درصد رو سود هستن........کی تضمین میکنه یکشنبه هم صف خرید باشه و این 27 و اندی میلیون روی 17 درصد خالی نکنن...............من قرار نیست بلند مدت سهم بخرم که ....... منم میخوام تو یه هفته یه ده -15 درصدی بگیرم ... که دیگه حس میکنم نمیشه.........

البته اگه حقوقی بیاد پشتش قضیه فرق میکنه و راحت بالای 300 هم میره ........
    ///

نظر

• negar
      ستاره دار(2)
      • Jul 2025
      • 536

126400 تا از شراز کمه کسی خبری دارد؟

نظر

• داش مهدی
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 595

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        کسی که سهم براش ارزنده باشه میاد تو صف خرید و کاری به قیمت سهم نداره و این محاسبات من نداره.کاری نداره کی روسوده و چند درصد..........

من خودم رو گفتم شنبه سهمی رو نمیخرم که طرف روز قبلش 250 خریده بیاد 12 درصد بالاتر بهم بده ............شاید اصلا روز شنبه هیچ عرضه ای هم نشه ............گفتم شنبه اگه صف خرید باشه یه عده ی کثیری 12 درصد رو سود هستن........کی تضمین میکنه یکشنبه هم صف خرید باشه و این 27 و اندی میلیون روی 17 درصد خالی نکنن...............من قرار نیست بلند مدت سهم بخرم که ....... منم میخوام تو یه هفته یه ده -15 درصدی بگیرم ... که دیگه حس میکنم نمیشه.........

ولی من شنبه میرم تو صف سهمی که از حرکتش تا 330 مطمئنم (البته به خیال خودم)
        ضمن اینکه همین سهم تادیروز میگفتن اگه350 بدن خوبه و چه و چه.....
        توریل و کنور هم روز سوم صف خریدشون عده کثیری رو سود 13 درصد بودن؟ ایا عرضه ای داشتیم؟
        ضمن اینکه اگه شنبه عرضه ای باشه، من همه سهمامو میفروشم(به جز حفاری که احتمالا یکشنبه باید تو گره بفروشم) همین شرازو میخرم
        مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20672

ولی من شنبه میرم تو صف سهمی که از حرکتش تا 330 مطمئنم (البته به خیال خودم)
          ضمن اینکه همین سهم تادیروز میگفتن اگه350 بدن خوبه و چه و چه.....
          توریل و کنور هم روز سوم صف خریدشون عده کثیری رو سود 13 درصد بودن؟ ایا عرضه ای داشتیم؟
          ضمن اینکه اگه شنبه عرضه ای باشه، من همه سهمامو میفروشم(به جز حفاری که احتمالا یکشنبه باید تو گره بفروشم) همین شرازو میخرم
          تا 350 میتونه بره حداقل .............باید ببنیم چند روزه میرسه به این قیمت........ در صورت حمایت قیمت 400 تومن هم میتونه ببینه....ولی تا قبل مجمع بعید میدونم 350 رو رد کنه ......

حالا باید ببینیم شنبه چه صفی براش میچینن .............. چون به هر حال تعداد زیادی به کسی نرسیده ...... و قیمت زیر 300 هم جذابه چون مجمع هم نزدیکه......
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/04, 18:32.
          ///

نظر

• negar
            ستاره دار(2)
            • Jul 2025
            • 536

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            تا 350 میتونه بره حداقل .............باید ببنیم چند روزه میرسه به این قیمت........ در صورت حمایت قیمت 400 تومن هم میتونه ببینه....ولی تا قبل مجمع بعید میدونم 350 رو رد کنه ......

حالا باید ببینیم شنبه چه صفی براش میچینن .............. چون به هر حال تعداد زیادی به کسی نرسیده ...... و قیمت زیر 300 هم جذابه چون مجمع هم نزدیکه......
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

وی در برابر این سئوال که آیا سازمان خصوصی سازی در روزهای آینده اقدام به عرضه سهام این شرکت خواهد کرد یا خیر و آیا در معامله بیش از 51 میلیون سهم ، سهمیه بندی هم برای اشخاص حقوقی و حقیقی در نظر گرفته شده ؟ توضیح داد: با توجه به ارایه تعهد 5 درصدی عرضه توسط سهامدار عمده یعنی شرکت ملی پالایش و پخش ، عرضه دیگری در روزهای بعد انجام نخواهد شد. همچنین بیش از 51 میلیون سهم سهمیه بندی نمی شود.
            ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------همش 51000000---هست نوسانگیران هم در روزهای اتی عرضه کنند 400 هم میبینه لابد

نظر

• مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

این پالایشگاه بدلیل کوچک بودن برای حقوقیها خیلی مهم میشن...چون میتونن با مبلغ کمی برن تو هییت مدیره...
              بنابراین رقابت برای جمع کردن سهم سنگین خواهد بود.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

شنبه قطعا صف خرید سنگین است و اگر گیرتون اومد از دست ندین. مگر اینکه بازار بخواد شدیدا منفی بشه.
                مقایسه شبندر که سرمایش 14برابر اینه درست نیست و این سهمی به تعداد دست کسی نیست ضمن اینکه به دلیل ارزش بازار پایین برای حقوقی هم جذابیت بالا داره.
                در ضمن سود مجمعشم در پیشه
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

من هر چقدر میخاستم میتونستم بردارم از استیشنمون اما 300 به دلم نچسبید.
                  شنبه میریم تو صف شاید گیرمون بیاد.
                  اگرم نیومد که نوش جون هرکی تو هر قیمتی داره.
                  ایشالا بعد مجمع
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

علت چند نرخی بودن عرضه امروز :
                    براساس دستورالعمل عرضه های اولیه در فرابورس فروشنده میتواند بر مبنای قیمتهای مورد تقاضا حتی اگر قیمتهای مختلف باشد نسبت به عرضه سهام اقدام کند!!
                    حالا چرا قبلا اینجوری نبود:
                    در عرضه های پیشین دامنه نوسان باز نبود!!!!
                    اینجوری گفتن دیگه خب اقلا یه اطلاع رسانی میکردید که اقا قفل دامنه نوسان باز شده !!!!!!!که اقلا خریدار متوجه میشد نه اینکه غافلگیر بشه!

تو این بازار اگه صد سال هم تجربه داشته باشی بازم کار بجایی نمیبری !!!!

نظر

• داش مهدی
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 595

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                      من هر چقدر میخاستم میتونستم بردارم از استیشنمون اما 300 به دلم نچسبید.
                      شنبه میریم تو صف شاید گیرمون بیاد.
                      اگرم نیومد که نوش جون هرکی تو هر قیمتی داره.
                      ایشالا بعد مجمع
                      آقا مصطفی شما دیگه چرا عزیزدل برادر؟
                      من یه سوال دارم ازتون، اگه پس فردای عرضه اولیه کنور یا توریل(که از لحاظ فرابورسی بودن و حجم کم عرضه میشه با شراز مقایسه شون کرد)، سرخطی به تعداد گیرتون میومد، بر نمیداشتید؟
                      به نظرمن اینم عین همون میمونه
                      مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

آقا مصطفی شما دیگه چرا عزیزدل برادر؟
                        من یه سوال دارم ازتون، اگه پس فردای عرضه اولیه کنور یا توریل(که از لحاظ فرابورسی بودن و حجم کم عرضه میشه با شراز مقایسه شون کرد)، سرخطی به تعداد گیرتون میومد، بر نمیداشتید؟
                        به نظرمن اینم عین همون میمونه
                        داش مهدی عزیز صبانور و توریل طبیعی عرضه شدن. این یکی بنظرم فرق داره.
                        یعنی اونیکه 400 خریده نگه میداره؟
                        خیلی مشتریا زیر بار این قیمتا نرفتن.
                        نمیدونم ولی فک میکنم بعد مجمع راحتتر میتونم بخرم.
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• alirezasa
                          عضو فعال
                          • Jun 2012
                          • 508

مجمع شراز کیه؟

نظر

• abedinejad
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 494

در اصل توسط alirezasa پست شده است View Post
                            مجمع شراز کیه؟
                            طبق قانون باید 10 روز زودتر توی کدال اطلاعیه بده. هنوز که نداده!! البته طبق همین قانون حداکثر چهار ماه بعد از پایان سال مالی باید مجمع برگزار بشه. پس باید تا آخر این ماه برگزار بشه.

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

شراز گير کسي نمي ايد شبندر بخريد.
                              شراز با 1 دانه سهم 5درصد مي زند.

نظر

• abedinejad
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 494

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                                شراز گير کسي نمي ايد شبندر بخريد.
                                شراز با 1 دانه سهم 5درصد مي زند.
                                آقا کیانوش، شبندر مطمئنا دلارهای صادراتیش رو با نرخ آزاد میفروشه؟

نظر

در حال کار...
                                X