کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب همونطور که فرمودید هر فردی نظر خودشو داره و همیشه نمیشه نظرها یکسان باشه ولی قطعا" فشار فروش بالا خواهد بود
1)مدت زیادیه سهم بسته است و خیلی ها به پولشان نیاز دارند و خیلی ها هم میخوان شناسایی سود کنن
2)قطعا" با اون گزارش شبندر جو اون هم خوب نیست و با بازگشایی شبندر تاثیر منفی بر روی شراز هم شاهد خواهیم بود
3)جو کل بازار فعلا" منفیه و فشار فروش در کل بازار بیشتر از فشار خرید حقوقی هاست
در کل اگر فردا باز بشه بد زمانی داره باز میشه و متاسفانه به نفع سهامدارانش نخواهد بود
این هم از گزارش مزخرفی که برایش دادند .
نظر من و توصیه من به دوستان در روز بازگشایی اینه که سهمو نخرند و به نظر من در روزهای بعد میشه سهمو ارزانتر هم خرید
من به شخصه فعلا" به همه دوستانی که نقد هستن توصیه به نقد ماندن مینمایم و وقتی چنین روندی را در بورس شاهدیم بهترین کار نقد بودن هست و عدم انجام هرگونه معامله ای
شراز بسیار ارزنده است و این صحبتهای من اینگونه نیست که بخواهم سهم را زیر سوال ببرم
من فقط فشار فروش را بالا میبینم و جو منفی بازار را ...
موفق باشید دوست من
حالا بازار را نگاه می کنیم ببینیم چه قیمتی می دهند
با توجه به اینکه بلوک در اینده خواهد داشت و معاملات قبل از بسته شدن
فرصت خرید را همیشه می داد.
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
با همون فکری که شاراک تو محدوده باز کردن شاراک با پی بر ای 5 باز کرد شراز با پی بر ای نزدیک 8 بنظرت بد آقا مصطفی....
بنان عزیز، p/e به رویدادهای آتی داده میشه.
مثلا فکرشو بکن همین اقدام یک شبه برای حذف ارز برنج، روی خوراک فروشی پالایشگاها اتفاق بیفته.
اینطور که شنیده میشه، ارز مرجع سال دیگه هم اندکی بالاتر از 2000 تومنه...
خب این همه رویداد آتی خوب، چرا نباید پی بر ای بگیره؟
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر