کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شراز افزایش 53 %تعدیل سال 91
شراز افزایش 350% پیش بینی سال 92 پست بانک 18صدم درصد معادل 1850400 سهمِ پالایشگاه شیراز دارد که ازدولت بابت دیون به ازای هرسهم 530 تومان دریافت کرده است.
با این گزارش جدید شراز قطعا تا 2000 تومان صعودیه.
پس پست بانک حدود 3/700/000/000 میلیارد تومان شراز دارد.
چه شود پست بانک؟
شراز افزایش 350% پیش بینی سال 92 پست بانک 18صدم درصد معادل 1850400 سهمِ پالایشگاه شیراز دارد که ازدولت بابت دیون به ازای هرسهم 530 تومان دریافت کرده است.
چه شود پست بانک؟
چه شود پست بانک؟
سلام اقای سنایی
قبول پست بانک واقعا ارزشمنده ولی اکثر کسانی که این سهم را دارند (ازجمله خودم) توی ضرر هستند و به هیچ وجه فروشنده نیستند و این سهم عرضه کننده ای نداره تا رشد خوبی داشته باشه
نوشته اصلی توسط کيانوش
دوباره به صورتهاي مالي پالايشگاهها يک نگاه مجدد انداختم.
با دلار 1226توماني فعلي براي 5 فراورده اصلي و فروش محصولات جانبي پالايشگاهها در بورس کالا با ارز اتاق بازرگاني مثل وکيوم باتوم-نفتا-قير-بنزين جت و هواپيما-گوگرد-حلال-ايزوسايکل- و.........
سود پالايشگاهها در سال 1392
شبريز 500تومان
شراز 550تومان
شپنا 800تومان بدون سود اوراق مشارکتش با اون 1000تومان
و..............
حالا حساب کنيد اگر قرار باشه 40درصد بره رو قيمت بنزين و گازوييل و... چقدر ميره رو سود 5فراورده اصلي و چقدر ميره رو فروش محصولات جانبي مثل قير و وکيوم باتوم و نفتا و بنزين هواپيما. شايد سود 700توماني شبريز و 750توماني شراز و 1200توماني شپنا دور از ذهن نباشد.فروش پالايشگاهها ممنوع
براحتي مي توان در بلند مدت هدف قيمتي 4000توماني براي شبريز و شراز و7000توماني براي شپنا را تصور کرد.
ضمنا اين محاسبه بدون در نظر گرفتن طرح و توسعه پالايشگاهها هست.
سود طرح و توسعه شپنا و شبريز در سال 1392 تاثير شگرفي رو اين دو سهم خواهد گذاشت.
و اتصال خط لوله جديد نفتي که در تاريخ 8اسفند 1391 بتوسط رياست جمهور در شيراز افتتاح شد و به پالايشگاه شيراز متصل گرديد از محل تصفيه ان و افزايش توليد سود پالايشگاه شيراز را متحول خواهد کرد.
حالا ارزش جايگزيني پالايشگاهها يک بحث ديگري هست.که وارد ان نمي شويم.
.................................................. ...........................................
.................................................. ....................................
.................................................. .........................
.................................................. .............
...........................................
حدود 2ماه پيش و قبل از عيد بود بود اين مطلب را نوشته بودم.
امروز استاد اعرابي تو بورکس نوشته است.
شراز 351تومان
و شبريز 384تومان سود اعلام کرده اند.
/////////////////////////////////////////
///////////////////////////////////////
//////////////////////////////////////
ايشان گفته اند شراز امسال 600تومان خواهد ساخت.
ولي خداي من چشم انداز هاي کيانوش چقدر زيبا هستند.
.................................................. ........................
.................................................. .........................
.................................................. ...................... با اين سودي که شراز و شبريز و شپنا اول کار اعلام کرده اند.
اون قسمت قرمز شده به واقعيت خواهد رسيد.
کف شراز و شبريز تو بازگشايي بايد 2500تومان باشه.
نگهداري سهم بشدت توصه مي شود.
مبارک باد مبارک باد
به نظرم زیر 3000باز بشه نامردیه محضه
این سودی که اعلام کرد تازه مرحله اول تعدیل بود.........
انشالله 1750 باز شود و اون 30 درصد سبد را هم شراز کنیم . در 1029 اضافه کردیم ولی چون خیلی ها فروختن ما هم کمی ترسیدم و فقط 10 درصد به اون 60 درصد اضافه کردیم.
البته اگر بدهند!
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
انشالله 1750 باز شود و اون 30 درصد سبد را هم شراز کنیم . در 1029 اضافه کردیم ولی چون خیلی ها فروختن ما هم کمی ترسیدم و فقط 10 درصد به اون 60 درصد اضافه کردیم.
البته اگر بدهند!
من 53%شراز دارم
فردا اضافه میکنم................هر چی مفت تر بهتر
نظر