شركت پالايش نفت شيراز ( شراز )
Collapse
X
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postبه غیر از معاملات گروهی که مشتمل
بر خریداران حقیقی و حقوقیه و البته تا ساعتی دیگه تفکیک میشه
امروز در آمار،شراز فقط یک خریدار حقوقی داشت
اونهم یک حقوقی دونه درشت که به تنهایی 800 هزار سهم خرید
یعنی حدود 870 میلیون تومن ناقابل
در حالیکه کل فروشندگان حقوقی که 10 تا بودند 620 هزار سهم فروختند!
پس میشه انتظار داشت حدود 1 میلیون سهم هم امروز از دست حقیقیهای خرد خارج شده
...در این دو روز بیش از 24 میلیون سهم یعنی نصف شناور سهم
با میانگین 1050 تومن معامله شده...از شراز بیشتر خواهیم شنید
این رقم در شبریز حتی بهتر بوده یعنی حدود یک میلیون سهم
اما حقیقیها از شپنا استقبال بیشتری کردند و حدود یک میلیون سهم حقوقیها را به نفع خود تغییر مالکیت دادندسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در مقایسه میان شپنا،شبریز و شراز
مسلماً هیچ یک به اندازه شراز مستعد رشد نیست
نیمی از شناور ناچیز سهم در هفته گذشته دست به دست شده
و رشد خوبی در این هفته در انتظار سهامدارانشه
این پالایشگاه کوچک فرابورسی حرفهای خیلی زیادی برای گفتن خواهد داشتسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postدر مقایسه میان شپنا،شبریز و شراز
مسلماً هیچ یک به اندازه شراز مستعد رشد نیست
نیمی از شناور ناچیز سهم در هفته گذشته دست به دست شده
و رشد خوبی در این هفته در انتظار سهامدارانشه
این پالایشگاه کوچک فرابورسی حرفهای خیلی زیادی برای گفتن خواهد داشت
نظر
-
در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Postشما خودت چند میفروشی سهمتو و کی؟:D
شرایط بسیار متغیره
حداقل من قادر به چنین برنامه ریزی نیستم
ممکنه طی روزهای آینده شرایطی فراهم بشه که سهم یک کله تا 2000 تومن هم بره:Dسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
ضمناً شرایط عمومی گروه و جو بازار بر این گروه و این سهم موثره
الان تمامی فاکتورها و پیش داوریها بنفع این گروهه
در این هفته بازگشایی شتران و احتمالاً شبندر میتونه خیلی مثبت باشه
صفهای خرید شاوان و شرانول محکمه
شبهرن احتمالاً خیلی خوب بازمیشه
شپاس و عرضه اولیه اش را داریم که از الان چه عشاقی پیدا کرده
و خودش به تنهایی جو گروه را بسیار مثبت تر میکنه
شپاس از اون سهم هاست که راحت 50 درصد بعد از عرضه اولیه میده
خلاصه لیدر بازار فعلاً پالایشی ها هستند و یکی از بهترین شون همین شرازآخرین ویرایش توسط sourena؛ 2013/02/22, 20:35.سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
من حدسم اینه که سازمان از طرفی شتران رو باز میکنه و از طرفی به صورت دستوری شراز و شبریز رو با کمک حقوقی پایین میاره . ملت هم که جو گیر همه هجوم میارن برا فروش . از طرفی شپنا هم احتمال داره صف فروش بشه . این هفته هفته سرنوشت سازیه برای پالایشی ها*** هرچه در جستن آنی ، آنی ***
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postما که نقد میکنیم برای نوسان گیری .....اخ جون جو بازی .........البته همه اگه همین فکرو کنن دیگه نمیشه نوسان گرفت .....لذا چون همه احتمالا همین فکرو میکنن ....فعلا بیخیال میشیم .........*** هرچه در جستن آنی ، آنی ***
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postلذا چون همه این فکر رو میکنن که بقیه این فکر رو میکنن پس همه بیخیال میشن ، پس نوسانو بگیر فقط مواظب باش اون تو رو نگیره آقا میثم :">///
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postمن حدسم اینه که سازمان از طرفی شتران رو باز میکنه و از طرفی به صورت دستوری شراز و شبریز رو با کمک حقوقی پایین میاره . ملت هم که جو گیر همه هجوم میارن برا فروش . از طرفی شپنا هم احتمال داره صف فروش بشه . این هفته هفته سرنوشت سازیه برای پالایشی ها[COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postهواسمون هست .......سرعت اینترنت رو هم بردیم بالا ........:D .........از فردا هر چی دارم میفروشم تا عید فقط نوسان گیری ...........پول لازم دارم برا عید (-: شبندر و قشهد هم زود تر باز بشه که وضع خرابه ........:D
میثم جان به نظر من در مورد پالایشی ها اصلا به فکر نوسان گیری نباش اصلا![COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]
نظر
نظر