کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب کیانوش خبری از شراز و شبریز ندارین؟
نظرتون در رابطه شایعه های 190و 280چیه؟میتونه درست باشه؟
من هم خبري از شراز و شبريز ندارم.ادمي هم نيستم هي زنگ بزنم امور سهام يا پيگير باشم.بيشتر رو درک و فهم خودم از گزارشات شرکتها تصوراتي در خصوص سودهاي اتي شرکتها دارم.
بگمانم شراز و شبريز در پيش بيني اوليه خودشان براي 92 حدود 180تومان سود به بازار اعلام کنند.و تا پايان سال ان را به بالاي 500تومان برسانند.
اگر سود اوليه انها بيش از 180تومان باشد که تقاضاي بسيار خوبي را مجددا از سوي بازار روي گروه پالايشگاهي شاهد باشيم.
می گویند شرکت پالایش نفت تبریز از محل افزایش میزان ظرفیت فروش محصولات خود با تعدیل مثبت عایدی روبرو شده و تصمیم دارد بزودی میزان این تعدیل را به بازار سرمایه اعلام نماید.
پالایش نفت شیراز
شنیده ها حاکی از آنست که شرکت پالایش نفت شیراز از محل افزایش میزان ظرفیت فروش انواع محصولات خود با سود مناسبی مواجه شده و تصمیم دارد عایدی خود را از این محل مورد افزایش قرار داده و میزان آنرا به بازار سرمایه اعلام نماید.
نفت پاسارگاد
اخبار و زمزمه هایی که از سوی شرکت نفت پاسارگاد در بازار سرمایه به گوش می رسد حاکی از آنست که این شرکت عایدی خود را با تعدیلی کمتر از 20% به بورس اعلام کرده که بزودی و از طریق سایت کدال اطلاع رسانی خواهد شد
من هم خبري از شراز و شبريز ندارم.ادمي هم نيستم هي زنگ بزنم امور سهام يا پيگير باشم.بيشتر رو درک و فهم خودم از گزارشات شرکتها تصوراتي در خصوص سودهاي اتي شرکتها دارم.
بگمانم شراز و شبريز در پيش بيني اوليه خودشان براي 92 حدود 180تومان سود به بازار اعلام کنند.و تا پايان سال ان را به بالاي 500تومان برسانند.
اگر سود اوليه انها بيش از 180تومان باشد که تقاضاي بسيار خوبي را مجددا از سوي بازار روي گروه پالايشگاهي شاهد باشيم.
دوستان تا جایی که من اطلاع پیدا کردم سازمان گزارش شبریز رو قبول نکرده و یه شرکت عودت شده برا اصلاح!وگرنه قرار بوده چهارشتبه ی قبل نماد باز بشه!گفتن سود زیاد از حده!:-w
[COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]
230 تومان 92 را اعلام کرده تا فردا شب روی کدال میاد گزارش
سپاسگزارم
اين رقم بيش تر از انتظارات پيش بيني اوليه 92 هست.
واقعا اعلام اين سود تو مرحله اول براي 92 خيلي عالي هست و تاثير خوبي رو سهام پالايشگاهي و اعتماد بازار به اين صنعت خواهد گذاشت. ولي حيف که مقدار اين سهم تو پرتفوي من خيلي زياد نيست.
خوب با اين اعلام پيش بيني 550توماني من از شراز براي سال 92 خيلي واقعي تر خواهد شد.
پيشا پيش مبارک دوستان باشه.
دوباره به صورتهاي مالي پالايشگاهها يک نگاه مجدد انداختم.
با دلار 1226توماني فعلي براي 5 فراورده اصلي و فروش محصولات جانبي پالايشگاهها در بورس کالا با ارز اتاق بازرگاني مثل وکيوم باتوم-نفتا-قير-بنزين جت و هواپيما-گوگرد-حلال-ايزوسايکل- و.........
سود پالايشگاهها در سال 1392
شبريز 500تومان شراز 550تومان
شپنا 800تومان بدون سود اوراق مشارکتش با اون 1000تومان
و..............
حالا حساب کنيد اگر قرار باشه 40درصد بره رو قيمت بنزين و گازوييل و... چقدر ميره رو سود 5فراورده اصلي و چقدر ميره رو فروش محصولات جانبي مثل قير و وکيوم باتوم و نفتا و بنزين هواپيما.
شايد سود 700توماني شبريز و 750توماني شراز و 1200توماني شپنا دور از ذهن نباشد.فروش پالايشگاهها ممنوع
براحتي مي توان در بلند مدت هدف قيمتي 4000توماني براي شبريز و شراز و7000توماني براي شپنا را تصور کرد.
ضمنا اين محاسبه بدون در نظر گرفتن طرح و توسعه پالايشگاهها هست.
سود طرح و توسعه شپنا و شبريز در سال 1392 تاثير شگرفي رو اين دو سهم خواهد گذاشت. و اتصال خط لوله جديد نفتي که در تاريخ 8اسفند 1391 بتوسط رياست جمهور در شيراز افتتاح شد و به پالايشگاه شيراز متصل گرديد از محل تصفيه ان و افزايش توليد سود پالايشگاه شيراز را متحول خواهد کرد.
حالا ارزش جايگزيني پالايشگاهها يک بحث ديگري هست.که وارد ان نمي شويم.
حدود 2ماه پيش و قبل از عيد بود بود اين مطلب را نوشته بودم.
امروز استاد اعرابي تو بورکس نوشته است.
شراز 351تومان
و شبريز 384تومان سود اعلام کرده اند.
ايشان گفته اند شراز امسال 600تومان خواهد ساخت.
ولي خداي من چشم انداز هاي کيانوش چقدر زيبا هستند.
کیانوش جان یه تحلیل هم در مورد شپاس می ذاشتی استفاده می کردیم
سود شپاس در سال 92 کمتر از 900تومان نخواهد بود.ولي حيف که بعضي از شرکتها بي در و پيکرند و بي صاحبند.
مثل شپاس لعنتي
مثل شرانل بي غيرت
حيف از اينهمه پولي که توي اين دوسهم ريختيم و همش درجازديم.
فردا شرانل با پي به اي زير 5 معامله خواهد شد 4.9
تازه حقيقي ها با اين پي به اي مثل ادم هاي جن زده براي فروش از سر و کول هم بالا ميرند.
شرانل و شپاس حرف ندارند و از بهترين سهام بازارند ولي حيف حيف حيف که بي صاحبند.
در عوض اگر شراز شبريز شبندر شپنا شاوان شتران معرکه هستند.
امیرحمزه مالمیرمدیر نظارت برناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در این خصوص به خبرنگار ایرنا ، گفت: سازمان بورس روز گذشته جلسه ای را با حضور تمامی مدیران عامل پالایشگاه های حاضر در بورس برگزار کرد.
وی ادامه داد: در این جلسه مقرر شد که تمامی پالایشگاه ها اطلاعات خود را به بورس ارایه کنند و به همین دلیل نماد دو پالایشگاه اصفهان و بندرعباس نیز برای دریافت اطلاعات در روز جاری بسته شد.
مالمیر گفت: بر همین اساس تمامی پالایشگاه ها باید از روز گذشته به مدت دو روز اطلاعات خود را ارایه کنند.
وی ادامه داد: البته پالایشگاه اصفهان اطلاعات خود را ارسال کرده اما هنوز جزییات اطلاعات مربوط به پالایشگاه بندر عبارس و تعدیل سود آن دریافت نشده است که پس از دریافت , اطلاعات حسابرسی نشده آنها منتشر می شود.
وی گفت: تلاش می شود پس از کسب اطلاعات , نماد 6 پالایشگاه فردا سه شنبه بازگشایی شود.
نظر