کی معلوم میشه خریدار کیه؟
شركت پالايش نفت شيراز ( شراز )
Collapse
X
-
سلام دوستان
به نظر شما معاوضه شرانل با شراز خوبه یا نه
چون اگه پارسان شرازو بخره یه حمایت خوب ازش میشه ولی صبا به اون صورت از سهماش حمایت نمیکنه
با تشکرمن هیچوقت یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم قشنگ هفت هشت بار تکرار میکنم تا خوب مطمئن شم/:)
نظر
-
لینک معامله بلوکی
http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...80537339724605درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
شنیده ها حاکی از خرید بلوک "شراز" توسط شرکت "پارسان" می باشد. این موضوع می تواند در بهبود قیمت سهام "پارسان" بسیار موثر استهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
ظاهرا همه فهميده اند که اقاي ....و......رد صلاحيت شده اند.
اين مهم نيست که چند نفري هم رد صلاحيت شده اند.
اين مهم هست که ديگر کسي بورس را قمارخونه نمي داند و همه اعتقاد به بازار سرمايه دارند.
بايد توجه داشت راهي بجز بازار سرمايه وجود ندارد.
تو بودجه امده است دولت در سال 92 مي بايست 30هزارميليارد تومان از محل فروش سهام شرکتها خصوصا پالايشگاهي و نيروگاهي کسب درامد کند.
دوستان توجه داشته باسيد هر رييس جمهوري که بيايد مجبور هست با توجه به بازار سرمايه رو نيرگاهها و پالايشگاهها مانور دهد.
لذا توصيه مي کنم حتما مپنا و پالايشگاهها را در سبد داشته باشيد.
سال 92 سال پالايشگاهها و مپنا و نيروگاههاست.
مقاومت پالايشگاهها و مپنا امروز تحسين برانگيزه
نظر
-
مدیر عامل شرکت گسترش نفت و گاز پارسیان در نامه ای به مدیر نظارت بر ناشران بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: این شرکت در 29 اردیبهشت 92 اقدام به خرید 349 میلیون و 366 هزار و 524 سهم شرکت پالایش نفت شیراز (معادل 34 درصد) به نرخ هر سهم 25 هزار و 613 ریال کرده است .
نظر
-
دوستان با رد صلاحیت شدن هاشمی و مشایی خطر از بیخ گوش بورس گذشت
به عبارتی با رد شدن این دو حاشیه ها کم خواهد شد و بازار روند عادی خودش را پیش خواهد گرفت......
نظر
-
هرچقدر میخوام جانب احتیاط رو رعایت کنم و سبدم ناهمگن نشه اما نمیشه. شبندر که داشتم شتران هم گرفته بودم امروز هم یه کم شراز برداشتمدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
نظر