در اصل توسط stark پست شده است
View Post
شركت پالايش نفت شيراز ( شراز )
Collapse
X
-
من اردر 350 گداشته بودم تا اومدم حذف کنم خرید شد. در انلاین های دیگه هم کلا ارور می داد.
ولی این رسم عرضه اولیه نیست که طی دو ثانیه زمین و زمان را به هم بدوزند و از 400 تا 250 تو پاچه ملت بکنند. شبندر هم همین بلا سر ملت اومد از جمله من که 130 تومن سفارش اولیه را انجام دادند . و بعد از ترس اینکه به زیر 100 نیاد تو 1117 دادم رفت و کلی ضرر کردم.الان هم از بازار مطمئن نیستم که جایگزین کنم .با این عرضه هایی که انجام میشه هر لحظه ممکنه صف فروش بشه. البته اگر برگشت به قیمتهای زیر 1150 میخرم......
یک نکته هم خطاب به مسئولین بورس :
آقایان ! بورس را با چاله میدان عوضی گرفته اید شما با این عملکردتان دارید خون ملت را مثل زالو می مکید . لحظه ای به فکر قیامت هم باشید ، آنجا دیگر جای حقه و کلک نیست باید پاسخگوی همه نا جوانمردیهای خود در حق مردم باشید.بجای حک نمودن نعل داغ بر پیشانی خود و زهد فروشی های احمقانه ؛ با خدمت صادقانه به بند گان خدا زبانه های آتش قهر الهی را از خود دور کنید.بدانید در اثر عمل شما افراد بسیاری در این بازار زندگیشان نابود شده و شما مسئول آن هستید و با این همه حق الناس که به گردن دارید ؛ روزگارتان سیاه خواهد شد.
نظر
-
موضوع مهم که بنظرم باید سهامداران به اون خیلی توجه کنند اینه که.....
چرا خصوصی سازی و دولت در عرضه پالایشگاهها تعجیل دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
دوستان اگر یک مرکز ترک اعتیاد به خرید و فروش سهام دارن معرفی کنند.من در عرض 3 ماهه اخیر بارها اقدام به ترک کردم ولی نتونستم موفق بشم.اخرین اقدام اوایل این هفته بود که با کمک صفهای خرید نقد شدم و گفتم دیگه تمام..... تا تکلیف هسته ای معلوم بشه.باز دوباره شراز 300 تومنی رفت تو پاچمون :-w
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postمن اردر 350 گداشته بودم تا اومدم حذف کنم خرید شد. در انلاین های دیگه هم کلا ارور می داد.
ولی این رسم عرضه اولیه نیست که طی دو ثانیه زمین و زمان را به هم بدوزند و از 400 تا 250 تو پاچه ملت بکنند. شبندر هم همین بلا سر ملت اومد از جمله من که 130 تومن سفارش اولیه را انجام دادند . و بعد از ترس اینکه به زیر 100 نیاد تو 1117 دادم رفت و کلی ضرر کردم.الان هم از بازار مطمئن نیستم که جایگزین کنم .با این عرضه هایی که انجام میشه هر لحظه ممکنه صف فروش بشه. البته اگر برگشت به قیمتهای زیر 1150 میخرم......
یک نکته هم خطاب به مسئولین بورس :
آقایان ! بورس را با چاله میدان عوضی گرفته اید شما با این عملکردتان دارید خون ملت را مثل زالو می مکید . لحظه ای به فکر قیامت هم باشید ، آنجا دیگر جای حقه و کلک نیست باید پاسخگوی همه نا جوانمردیهای خود در حق مردم باشید.بجای حک نمودن نعل داغ بر پیشانی خود و زهد فروشی های احمقانه ؛ با خدمت صادقانه به بند گان خدا زبانه های آتش قهر الهی را از خود دور کنید.بدانید در اثر عمل شما افراد بسیاری در این بازار زندگیشان نابود شده و شما مسئول آن هستید و با این همه حق الناس که به گردن دارید ؛ روزگارتان سیاه خواهد شد.در اصل توسط negar پست شده است View Postیا تو ای ار بورس یا سنا یه جا واسه شکایت هست دیدم بگردی پیدا میکنی عصری بیام اینترنت پیداش میکنمدر اصل توسط negar پست شده است View Postما واسه اونا هم میگیم مهم ظلمی است که شده
در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postبا این میانگین 270 تومن فکر کنم 10 درصد کارگزاری ها هم بالای 270 خریده باشن که طبیعتا اونها هم اعتراض میکنن و شاید اعتراض اونها به نتیجه ای برسونه، اونی هم که 250 خرید داشته با صف خرید شنبه 12 درصد خالص سود دارهدر اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postموضوع مهم که بنظرم باید سهامداران به اون خیلی توجه کنند اینه که.....
شکایت
فقط شکایت
من تو بورس نیوز زدم.......
یا ابطال معاملات....یا همه 250
لعنت به هر چی حرومخوره ....بیش بادددددددددددد
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postموضوع مهم که بنظرم باید سهامداران به اون خیلی توجه کنند اینه که.....
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postقبول نیست اول بایداعلام میکردی نه حالا;)
250...270 و 310 سه تا قیمتی بود که من فکر میکردم عرضه کنن...چون عرضه سهم طول کشید و دقایق پایانی عرضه شد ...قطعا باید قیمتش شیرین میشدریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر