شركت پالايش نفت شيراز ( شراز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negar
    ستاره دار(2)
    • Jul 2025
    • 536

در اصل توسط stark پست شده است View Post
    خیلی خوب حالا 40 تومن ضرر کردی خوبه که شما 300 خریدی بنده های خدا که 400 خریدن چی پس ؟؟
    ما واسه اونا هم میگیم مهم ظلمی است که شده

نظر

• negar
      ستاره دار(2)
      • Jul 2025
      • 536

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      تو کدوم سایت باید بریم؟؟

یا تو ای ار بورس یا سنا یه جا واسه شکایت هست دیدم بگردی پیدا میکنی عصری بیام اینترنت پیداش میکنم

نظر

• bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

من اردر 350 گداشته بودم تا اومدم حذف کنم خرید شد. در انلاین های دیگه هم کلا ارور می داد.
        ولی این رسم عرضه اولیه نیست که طی دو ثانیه زمین و زمان را به هم بدوزند و از 400 تا 250 تو پاچه ملت بکنند. شبندر هم همین بلا سر ملت اومد از جمله من که 130 تومن سفارش اولیه را انجام دادند . و بعد از ترس اینکه به زیر 100 نیاد تو 1117 دادم رفت و کلی ضرر کردم.الان هم از بازار مطمئن نیستم که جایگزین کنم .با این عرضه هایی که انجام میشه هر لحظه ممکنه صف فروش بشه. البته اگر برگشت به قیمتهای زیر 1150 میخرم......

یک نکته هم خطاب به مسئولین بورس :

آقایان ! بورس را با چاله میدان عوضی گرفته اید شما با این عملکردتان دارید خون ملت را مثل زالو می مکید . لحظه ای به فکر قیامت هم باشید ، آنجا دیگر جای حقه و کلک نیست باید پاسخگوی همه نا جوانمردیهای خود در حق مردم باشید.بجای حک نمودن نعل داغ بر پیشانی خود و زهد فروشی های احمقانه ؛ با خدمت صادقانه به بند گان خدا زبانه های آتش قهر الهی را از خود دور کنید.بدانید در اثر عمل شما افراد بسیاری در این بازار زندگیشان نابود شده و شما مسئول آن هستید و با این همه حق الناس که به گردن دارید ؛ روزگارتان سیاه خواهد شد.

نظر

• farhad_p
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 1006

با آنلاین مفید کار می کنم ؛
          من " شراز " را آنلاین 2500 خریدم ، کارگزارم 2530 خریده تا بعد از ظهر صبر می کنم ببینم چند تا به من میده .:x
          آخرین ویرایش توسط farhad_p؛ 2012/07/04, 11:54.
          گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• negar
            ستاره دار(2)
            • Jul 2025
            • 536

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
            مطمئنا برای اینکه لاپوشونی کنند تا همون حدود 400 میبرندش بالا که کسی ضرر نکنه... اما واقعا فهمیدیم فرق عرضه اولیه و گشایش رو!b-)
            میخوام لاپوشانی نکنند 100 سال سیاه باطل کنند

نظر

• شانس
              عضو عادی
              • May 2011
              • 152

در اصل توسط داریوش + پست شده است View Post
              نکنه خواستند به مناسبت نیمه شعبان یه هدیه به همه بدند
              اره دوست من
              فقط این بار سهوا دست رو با پاچه اشتباه گرفتن
              [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

موضوع مهم که بنظرم باید سهامداران به اون خیلی توجه کنند اینه که.....
                چرا خصوصی سازی و دولت در عرضه پالایشگاهها تعجیل دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• negar
                  ستاره دار(2)
                  • Jul 2025
                  • 536

در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Post
                  دوستان نگران نباشید.خودم حساب ناظر رو میرسم.
                  دیگه از بروسلی که بالاتر نیست.فقط شما عکسش رو به من بدید. :d
                  :(fight) :(fight)
                  یک نفره تو عکس داره چرت میزنه |-)

نظر

• salehiar
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 331

دوستان اگر یک مرکز ترک اعتیاد به خرید و فروش سهام دارن معرفی کنند.من در عرض 3 ماهه اخیر بارها اقدام به ترک کردم ولی نتونستم موفق بشم.اخرین اقدام اوایل این هفته بود که با کمک صفهای خرید نقد شدم و گفتم دیگه تمام..... تا تکلیف هسته ای معلوم بشه.باز دوباره شراز 300 تومنی رفت تو پاچمون :-w

نظر

• fiona
                      کاربر فعال
                      • Apr 2011
                      • 405

در اصل توسط farhad_p پست شده است View Post
                      با آنلاین مفید کار می کنم ؛
                      من " شراز " را آنلاین 2500 خریدم ، کارگزارم 2530 خریده تا بعد از ظهر صبر می کنم ببینم چند تا به من میده .:x
                      الان زنگ زدم مفید گفت ما همه جور قیمت خرید داشتیم هنوز میانگینشو نمیدونیم

نظر

• MOSTAFA
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 989

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                        من اردر 350 گداشته بودم تا اومدم حذف کنم خرید شد. در انلاین های دیگه هم کلا ارور می داد.
                        ولی این رسم عرضه اولیه نیست که طی دو ثانیه زمین و زمان را به هم بدوزند و از 400 تا 250 تو پاچه ملت بکنند. شبندر هم همین بلا سر ملت اومد از جمله من که 130 تومن سفارش اولیه را انجام دادند . و بعد از ترس اینکه به زیر 100 نیاد تو 1117 دادم رفت و کلی ضرر کردم.الان هم از بازار مطمئن نیستم که جایگزین کنم .با این عرضه هایی که انجام میشه هر لحظه ممکنه صف فروش بشه. البته اگر برگشت به قیمتهای زیر 1150 میخرم......

یک نکته هم خطاب به مسئولین بورس :

آقایان ! بورس را با چاله میدان عوضی گرفته اید شما با این عملکردتان دارید خون ملت را مثل زالو می مکید . لحظه ای به فکر قیامت هم باشید ، آنجا دیگر جای حقه و کلک نیست باید پاسخگوی همه نا جوانمردیهای خود در حق مردم باشید.بجای حک نمودن نعل داغ بر پیشانی خود و زهد فروشی های احمقانه ؛ با خدمت صادقانه به بند گان خدا زبانه های آتش قهر الهی را از خود دور کنید.بدانید در اثر عمل شما افراد بسیاری در این بازار زندگیشان نابود شده و شما مسئول آن هستید و با این همه حق الناس که به گردن دارید ؛ روزگارتان سیاه خواهد شد.
                        در اصل توسط negar پست شده است View Post
                        یا تو ای ار بورس یا سنا یه جا واسه شکایت هست دیدم بگردی پیدا میکنی عصری بیام اینترنت پیداش میکنم
                        ما واسه اونا هم میگیم مهم ظلمی است که شده
                        g

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                        با این میانگین 270 تومن فکر کنم 10 درصد کارگزاری ها هم بالای 270 خریده باشن که طبیعتا اونها هم اعتراض میکنن و شاید اعتراض اونها به نتیجه ای برسونه، اونی هم که 250 خرید داشته با صف خرید شنبه 12 درصد خالص سود داره
                        در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                        لعنت به هر چی گرون فروش و حرومخواره
                        شکایت
                        فقط شکایت
                        من تو بورس نیوز زدم.......
                        یا ابطال معاملات....یا همه 250
                        لعنت به هر چی حرومخوره ....بیش بادددددددددددد

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                          دولتمردان ما وضعیتی را ایجاد کرده اند که تمام دنیا علیه کشور ما بسیج شده اند و منتظرند تا دیوانه ای از جمع دیوانگان درون حاکمیت در تنگه هرمز و خلیج فارس تیری به سمت آنها شلیک کند، انگاه با این بهانه ایران را به تلی از ویرانه تبدیل کنند.لذا دولت در تلاش است تا پول پالایشگاهها را که در صدر اهداف عملیاتی خواهند بود پیشاپیش از مردم بگیرد و ......

نظر

• MOSTAFA
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 989

یک نفره تو عکس داره چرت میزنه |-)
                            نه.....1 نفره که داره به ریش همه مون میخنده اینطوری >:) و 1 سیگار هم گوشه لبش

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                              قبول نیست اول بایداعلام میکردی نه حالا;)
                              برزیل جان قیمت مورد نظر من برای خرید 270 تومن بود و من 2702 ریال گذاشته بودم ...

250...270 و 310 سه تا قیمتی بود که من فکر میکردم عرضه کنن...چون عرضه سهم طول کشید و دقایق پایانی عرضه شد ...قطعا باید قیمتش شیرین میشد
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• داریوش +
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 25

مثل اینکه قسمت من بود 400 بخرم، سه باز سفارش رو 400 دادم حذف شد ولی بار چهارم دیگه خرید شد

نظر

در حال کار...
                                X