کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درد و بیماری مرض و کوفت بشه تو حلقومشون من 320 خریدم بمیرم واسه اونا که 400 خریدن الان میرم نامه میدم باطل کنید همه شکایت کنید این کثافتکاری رو جمع کنند 60 درصد تفاوت مگه 1 مفهوم 5% ندارد که فوقش 10%فرق معامله شودگفتم 280 کنم نشد برم قشیر بخرم یهو دیدم پرید شانس ندارم
دوستان نگران نباشید.خودم حساب ناظر رو میرسم.
دیگه از بروسلی که بالاتر نیست.فقط شما عکسش رو به من بدید. :D
:(fight) :(fight)
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
خیلی خوب حالا 40 تومن ضرر کردی خوبه که شما 300 خریدی بنده های خدا که 400 خریدن چی پس ؟؟
اصلا بحث ضرر نیست که محمد جان و بعدشم تو که میشناسی مارو من این قدر تنبلم :d که اصلا حوصله این کارا رو ندارم =))......... ........
بحث اینه که این اسمش عرضه اولیه نیست. این اسمش بازگشایی نماده که هر کی هر قیمتی دوست داشت بزاره.
ما الان چند ساله داریم عرضه اولیه میخریم ........... همیشه به اونایی که عرضه اولیه میرسیده به یه قیمت میرسیده ................نه 1 ریال بالاتر نه یک ریال پایین تر .......
کارگزار من 250 خريد و به من هم 250 مي دهد.ولي تعدادش را نمي دام.بهش گفتم تا 200 هزارتا مي خوام.ولي گمان نکنم 5000 تا هم بهم بده چون اين سهم مفت باز شد.250 تومان
شبندر هم مفت تر از شراز باز شده است.لذا هر دو شنبه صف خريد وحشتناک خواهند داشت.
اين دو سهم دوباره شنبه بازار را حرکت خواهند داد.
گفتم شبندر خون تازه اي به رگهاي بورس خواهد شد.
با این میانگین 270 تومن فکر کنم 10 درصد کارگزاری ها هم بالای 270 خریده باشن که طبیعتا اونها هم اعتراض میکنن و شاید اعتراض اونها به نتیجه ای برسونه، اونی هم که 250 خرید داشته با صف خرید شنبه 12 درصد خالص سود داره
نظر