کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر به گزارشات اکثر شرکت ها بنگریم به یک موضوع خیلی مهم میرسیم
شرکت هایی که بخشی از تولیداتش را دپو کرده بودند و با حاشیه سود حتی ۵۰درصدی فروخته اند دیگه از این سود ها خبری نخواهد بود چون هزینه ها افزایش خواهد یافت یعنی قیمت تمام شده فاصله های زیادی با فصل های گذشته خواهد داشت ولی شرکت های ریال محور حتی زیانده میتونن سود ده شوند
دقت کنیم در گزارشات شرکت های تجهیزاتی و پیمانکاری مخصوصا مرتبط با نفت وگاز که این شرکت ها در زمان تحویل پروژه سودهای سنگینی را شناسایی میکنند
شرکت صدرا گزارشاتی را ارائه کنه که کمتر کسی میتونه باور کنه به امید خدا
درود بر طیب بزرگوار.نوشته های طیب رو میخونیم خر کیف میشیم اما روز کاری بعد قیمت تابلو رو میبینیم که 85 درصد ریزش که نه سقوط کرده .... کم مونده به امین آباد جهت بستری شدن مراجعه کنیم.
گرچه واقعا" نوشتم توی فضای مجازی، جز دردسر چیز دیگری نداره .... و باید مدام جواب افرادی را بدهی که ذره ای از مرام و معرفت بویی نبرده اند .... شما افرادی که مدام طعنه می زنید و تیکه می اندازید ، اگر وجود دارید یه تاپیک بزنید و شروع کنید به تحلیل کردن ...
همین افراد بی خاصیت موجب می شوند ، افرادی همانند بهنام عزیز و دیگر سهامداران خوب بورسی دیگر در این سایت مطلب نزنند و قطعا ً شک نکنید ضررش را خود کاربران استفاده کننده از سایت خواهند دید ...
متاسفانه فضای مجازی فقط شده فحاشی و تیکه انداختن و اذیت کردن و مچ گیری افرادی که می نویسند ... دیکته نانوشته ایراد ندارد ....
اگر نمی خواهید خودتان استفاده کنید ، حداقل با پستهای آزار دهنده خود موجب محروم شدن افراد از نوشته دیگران نشوید
تعداد لایکها در زیر پست بهنام خان خود گویای همه چیز هست ...
هر جا هستی سلامت باشی بهنام عزیز ....
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
درود بر همه سهامداران صدرا.همه سهامدارانیکه تا الان صبوری کردند خوب میدانند که صدرا پتانسیل بالایی دارد و از لحاظ فاند قوی است.اما حیف که اسیر لج بازی شدیم.خودم به شخصه دیر متوجه داستان شدم که اگر زودتر میفهمیدم همان اوایل سال 97 خارج میشدم .همه خوب میدانند که قیمت هیچ شرکتی الان 1.5 برابر سال 97 نیست اگر کسی سراغ دارد نام ببرد .بدترین شرکتها با توجه به ریزش شدید7 الی 10 برابر سال 97 قیمت دارند. خلاصه تا الان بد باختیم آینده را نمیدانم...داستان از این قرار است سهامداران قدیمی یادشان میاد که هروقت به شرکت مراجعه میکردیم میگفتند که فلان شخص با کدهای فراوان نوسانگیری میکند و درست هم میگفتند که به عقیده بنده ذات بورس همین است فلان شخص کار بدی نمیکرده من نوعی بلد نبودم.سال 97 زمان سعید محمد برای اولین بار بعد از سال 88 که قرارگاه صدرا رو خرید 47 میلیون سهم تقریبا 830 میلیون سهم الان از کد حقوقیهای وابسته به سپانیر به کد حقیقیها انتقال دادند دقیقا مهرماه 97 بود من دوزاریم کج بود که نفهمیدم چرا اینکار رو کردند.اینکار رو کردند که کنترل قیمت سهم رو بدست بگیرند و یکی از اهدافشان خارج کردن قدیمی ترین نوسانگیر قوی صدرا بود.در حال حاضر با حساب و کتاب من از 8/800/000/000 میلیون سهم شناوری حدود 2 میلیارد سهم دست اون باباست که بخاطر تسهیلات بانکی و اعتبارات 3 تا کارگزاری بد تو تله و دام افتاده. حالا تکلیف ما سهامداران جزء چی میشه.خیلی فکر کردم اگر طرف باهوش باشه بره با قرارگاه توافق کنه و سهامش رو بلوکی واگذار کنه ما زودتر نتیجه میگیریم وگرنه قرارگاه میتونه این بازی رو طولانی کنه تا طرف تسلیم بانکها بشه.قرارگاه میتونه بازه قیمتی سهم رو مثلا بین 150 تا 300 نگه داره و نزاره سهم رشد کنه{زیر قیمت میانگین طرف} تا گذشت زمان اون طرف رو نابود کنه.شخصا آنقدر صبر میکنم تا قیمت سهم به ارزش ذاتی خودش نزدیک بشه حتی اگر چند سال طول بکشه و قسمت خودم نشه..چونکه در بازی خطرناکی قرار گرفتیم و قیمت الان سهم بسیار بسیار ناچیز میباشد و در مقابل تورم جامعه یعنی هیچ.فکر میکنم مالم رو دزد برده.در ضمن خیلی زیاد سهام شناوری دست سهامدارهای جزء بازار باشه 1/300 میلیون باشه بقیه دست قرارگاه است
بر طبق روال سالیان گذشته همچنان یک عده در حال بررسی موشکافانه معاملات و کشف توطئه ها و کارآگاه بازی و کشف کد به کدها هستن و عوصتاد اعظم هم همچنان پس از 12سال و یک ششم شدن قیمت در حال شانتاژ و امواج مثبت و امید و عنگیزه به هواداران خود میباشد و آنها نیز در تایم خارج از بازار کیفور میشوند.
هر دو گروه همچنان پرت در بیراهه های بازار سرمایه مشغول هستند و خواهند ماند چون تنها و تنها کسی که نفع برد که آن بالا فروخت و هنوز نخریده، به همین سادگی و خوشمزگی.
اگر جزء این دو گروه هستید که کاری نمیشود
باشما کرد و همچنان ادامه بدهید
اما اگر نیستید عارض هستم خدمتتون زمانی این سهم و سایر سهام به سقف قبلی میرسند که دلار صد هزار تومن را رد کند به عبارتی دیگر حداقل پنج و شش سال دیگر مانده که بازار و شرکت خاورمیانه و دنیا استارت برای رویت سقفهای قبلی بزنند
نتیجه اینکه عمرتون پای منبر عصاتید به فنارفت حداقل سعی کنید ازین به بعد عمرتان را به فنا ندهید و برای خود استراتژی داشته باشید نه دنباله رو یک مشت بیسواد که بیسوادی آنها سالهاست هویدا شده است.مگر قرار است چند سال عمر کنید که پس از 12سال هیچ لذتی از سرمایه گذاری نبرده اید!
بر طبق روال سالیان گذشته همچنان یک عده در حال بررسی موشکافانه معاملات و کشف توطئه ها و کارآگاه بازی و کشف کد به کدها هستن و عوصتاد اعظم هم همچنان پس از 12سال و یک ششم شدن قیمت در حال شانتاژ و امواج مثبت و امید و عنگیزه به هواداران خود میباشد و آنها نیز در تایم خارج از بازار کیفور میشوند.
هر دو گروه همچنان پرت در بیراهه های بازار سرمایه مشغول هستند و خواهند ماند چون تنها و تنها کسی که نفع برد که آن بالا فروخت و هنوز نخریده، به همین سادگی و خوشمزگی.
اگر جزء این دو گروه هستید که کاری نمیشود
باشما کرد و همچنان ادامه بدهید
اما اگر نیستید عارض هستم خدمتتون زمانی این سهم و سایر سهام به سقف قبلی میرسند که دلار صد هزار تومن را رد کند به عبارتی دیگر حداقل پنج و شش سال دیگر مانده که بازار و شرکت خاورمیانه و دنیا استارت برای رویت سقفهای قبلی بزنند
نتیجه اینکه عمرتون پای منبر عصاتید به فنارفت حداقل سعی کنید ازین به بعد عمرتان را به فنا ندهید و برای خود استراتژی داشته باشید نه دنباله رو یک مشت بیسواد که بیسوادی آنها سالهاست هویدا شده است.مگر قرار است چند سال عمر کنید که پس از 12سال هیچ لذتی از سرمایه گذاری نبرده اید!
درود بر شما هم وطن عزیز.اگر با دقت مطالب حقیر را مطالعه کردید خود اعتراف کردم که بد باختیم.سهمی که 85 درصد سقوط کرد دیگر به فنا رفته.برای من صدرا فعلا تا چند سال مرد.البته حتما نوسان میدهد و به قول شما کسی بتونه استفاده کنه برده.کد به کد های صدرا دیگه اونقدر علنی و فیک شده که هر مبتدی هم میفهمه نیاز به موشکافی و کارآگاه بازی نداره
سال 91 در حدود 9 ماه سهم رو بستن بعد اعتصام در مصاحبه ای گفت روزانه هر کد 10 هزار سهم به قیمت اسمی 100 تومان میخریم و بعد از اینکه 207 میلیون سهم رو در مدت زمان معین جمع کردند سهم به قیمت 68 تومان در خرداد 92 رسید .حتما تاریخ تکرار میشود و کسی برنده است که به پول سهم نیاز نداشته باشد.ارزانترین سهم در بازار به نظرم صدرا است خوشبحال کسانیکه در این قیمتها میتوانند سرمایه گزاری کنند
درود بر همه سهامداران صدرا.همه سهامدارانیکه تا الان صبوری کردند خوب میدانند که صدرا پتانسیل بالایی دارد و از لحاظ فاند قوی است.اما حیف که اسیر لج بازی شدیم.خودم به شخصه دیر متوجه داستان شدم که اگر زودتر میفهمیدم همان اوایل سال 97 خارج میشدم .همه خوب میدانند که قیمت هیچ شرکتی الان 1.5 برابر سال 97 نیست اگر کسی سراغ دارد نام ببرد .بدترین شرکتها با توجه به ریزش شدید7 الی 10 برابر سال 97 قیمت دارند. خلاصه تا الان بد باختیم آینده را نمیدانم...داستان از این قرار است سهامداران قدیمی یادشان میاد که هروقت به شرکت مراجعه میکردیم میگفتند که فلان شخص با کدهای فراوان نوسانگیری میکند و درست هم میگفتند که به عقیده بنده ذات بورس همین است فلان شخص کار بدی نمیکرده من نوعی بلد نبودم.سال 97 زمان سعید محمد برای اولین بار بعد از سال 88 که قرارگاه صدرا رو خرید 47 میلیون سهم تقریبا 830 میلیون سهم الان از کد حقوقیهای وابسته به سپانیر به کد حقیقیها انتقال دادند دقیقا مهرماه 97 بود من دوزاریم کج بود که نفهمیدم چرا اینکار رو کردند.اینکار رو کردند که کنترل قیمت سهم رو بدست بگیرند و یکی از اهدافشان خارج کردن قدیمی ترین نوسانگیر قوی صدرا بود.در حال حاضر با حساب و کتاب من از 8/800/000/000 میلیون سهم شناوری حدود 2 میلیارد سهم دست اون باباست که بخاطر تسهیلات بانکی و اعتبارات 3 تا کارگزاری بد تو تله و دام افتاده. حالا تکلیف ما سهامداران جزء چی میشه.خیلی فکر کردم اگر طرف باهوش باشه بره با قرارگاه توافق کنه و سهامش رو بلوکی واگذار کنه ما زودتر نتیجه میگیریم وگرنه قرارگاه میتونه این بازی رو طولانی کنه تا طرف تسلیم بانکها بشه.قرارگاه میتونه بازه قیمتی سهم رو مثلا بین 150 تا 300 نگه داره و نزاره سهم رشد کنه{زیر قیمت میانگین طرف} تا گذشت زمان اون طرف رو نابود کنه.شخصا آنقدر صبر میکنم تا قیمت سهم به ارزش ذاتی خودش نزدیک بشه حتی اگر چند سال طول بکشه و قسمت خودم نشه..چونکه در بازی خطرناکی قرار گرفتیم و قیمت الان سهم بسیار بسیار ناچیز میباشد و در مقابل تورم جامعه یعنی هیچ.فکر میکنم مالم رو دزد برده.در ضمن خیلی زیاد سهام شناوری دست سهامدارهای جزء بازار باشه 1/300 میلیون باشه بقیه دست قرارگاه است
درود .
مثال این جماعت مثل نه خود خوری نه کس دهی گنده کنی به سگ دهی هست . امیدورام حالا که نمیزارن سهامدار خرد از سهم منفعت ببره یه موشکی ، بمبی ، زلزله ای چیزی این جزیره و همه دارایی های شرکت صدرا رو نابود کنه و داغش رو به دل اینا بزاره.
اخوی گل ، این چند خط رو میزارم به حساب سادگیت . اینا اگر بخوان گوش کسی رو بپیچونن خیلی براشون راحته تا اینکه این بازیها رو در بیارن. درد اینا درد نامردی و خنجر به خودی زدنه همین. اگر نه که برنا هم از عوامل خودشونه.چطور وقتی که سهم میشه 1200 سردار سلامی مصاحبه میکنه که با حضور قرارگاه این شرکت به اینجا رسیده و الان قیمتش اینه .اگر اینا دخالتی تو تابلو ندارن این حرف مفت ها دیگه چه صیغه ایه. پس سرچشمه از جای دیگه گل آلود س.
نظر