صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3066

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    سلام وعرۻ ادب واحترام

طیب تکنیکالیست نیست که خسته بشه

بنده فقط به تغییرات کلان بنیادی اهمیت میدهم وبتبع این مهم سهامداری میکنم

شرکت صدرا تغییرات کلان بنیادی زیادی داره که از نظر بنده هیچ شرکت و بنگاه اقتصادی نداره

گزارشات سکوها و تحویل ان نزدیک است
    تحویل دومین کشتی آفراماکس نزدیک است

اسناد جزیره و انتقال ان به صدرا نزدیک است

رفع بعضی از موارد و مشکلات اسنادی و وصول مطالبات نزدیک است

نتایج مناقصات نزدیک است

انعقاد قراردادهی جدید در صنعت کشتی سازی و توسعه میادین و تامین و نگهداری این میادین نزدیک است

بینظیرترین شرکت استراتژک در کل منطقه خاورمیانه

ارادت

خب

فقط یک سکو باقیمانده که تحویل کارفرما بشه که بعد از تحویل این سکو باید سودها شناسایی بشه

عرض کرده بودم که به تحویل سکوها نزدیک هستیم

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3066

عرض کرده بودم که قراردادهای جدید زیادی خواهیم داشت

حالا مصاحبه ????!

نظر

• shahin
        عضو فعال
        • May 2011
        • 2219

بعد از بیرون اومدن اون کلیپ مربوط به تشریفات خروج شیخ ابرام از کرملین و فریاد های مامور حفاظتی که به ماشین سفارت می گفت برو اما با دست اشاره می کرد بیا ؛
        بیشتر می شود به تغییرات احتمالی برنامه ها و جوینت شدن شرکتی مثل صدرا با چین فکر کرد تا جوینت شدن با روس خبیث.

البته قبل از اون باید ببینیم عمله های روس چه آش شوری پخته اند.
        درهر صورت احتمال هر نوع خرابکاری بعید و بیراه نیست.

؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛

تئوری توطئه و تمسخرهای دائی جان ناپلئونی در ایران توهم نیست . اتفاقا بسیار هم جدیست . آشکارو پنهان از 150 سال گذشته وجود داشته
        از زمان حذف بنیادگذاران کلیدی نظیر امیرکبیر علنا در ایران رونمایی شده اما هنوز هم یک عده نمی خوان بفهمند.

نظر

• silverplus1
          عضو عادی
          • Jan 2022
          • 53

با تشکر از مدیران صدیق و شریف منفی فردا دقیقا میشود یک ششم قیمت سقف تاریخی
          به عبارتی دیگر سهم باید هفت برابر شود تا برگردد به سقف قبلی!
          در طی این یکسال و نیم سقوط شبها اینجا انفجار بادی گازی است
          و تکدانه گیر نمی آید

یادم می آید یک آیدی دو سه سال پیش تازه آمده بود و به من میگفت تو سیگنالهایت از سر مهربانی نیست اما سیگنالهای عوصتاد از سر مهربانی هست خیلی دوست دارم بدونم اگه از سرمهربانی به توصیه های عوصتاد گوش فرا داده و الان شرکت خاورمیانه و دنیا یک ششم شده چه حالی دارد!
          ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست
          سقوط ممکن است 15_20درصد دیگر تمام شود اما سالها در یک رنج بالا پایین خواهد شد و بازندگان کسانی خواهد بود که مرتب بین سقف و کف شوت میشوند و انتظار انفجار بادی گازی میکشند
          تشکر مجدد از مدیران صدیق و شریف

نظر

• mojk
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 531

در اصل توسط silverplus1 پست شده است View Post
            و تکدانه گیر نمی آید

یادم می آید یک آیدی دو سه سال پیش تازه آمده بود و به من میگفت تو سیگنالهایت از سر مهربانی نیست اما سیگنالهای عوصتاد از سر مهربانی هست خیلی دوست دارم بدونم اگه از سرمهربانی به توصیه های عوصتاد گوش فرا داده و الان شرکت خاورمیانه و دنیا یک ششم شده چه حالی دارد!
            سقوط ممکن است 15_20درصد دیگر تمام شود اما سالها در یک رنج بالا پایین خواهد شد و بازندگان کسانی خواهد بود که مرتب بین سقف و کف شوت میشوند و انتظار انفجار بادی گازی میکشند
            خرید در این قیمتها دیگه ریسک چندانی نداره(البته قیمت صفرم بشه توصیه به خرید ندارم اینا اخر کثافتن...) موضوع اینکه اون بدبختی که 1000 خریده دیگه نابود شد...
            تشکر ویژه رو باید ببری سمت قرارگاه چون این مدیران صدیق و شریف شرکت مترسک تشرف دارن
            اینایی که نشستن قرارگاه بازار سرمایه را قمارخانه میدونن حالا ما از اینا میخواهیم.....

نظر

• mojk
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 531

هزارتا هم قرارداد جدید ببندن و تمام قراردادهای قدیمی تحویل داده بشه تکدانه پاپاسی هم به سهامدار نخواهد رسید خودتون رو خسته نکنید....

حیف! ماها گیر کردیم در این سهم شماها تو تور قرارگاه نیوفتین....

نظر

• belle fille
                عضو عادی
                • Jun 2020
                • 188

تکراری

نظر

• belle fille
                  عضو عادی
                  • Jun 2020
                  • 188

و تکدانه گیر نمی آید

:)):)):)):)):))

سلام. من بودم اون کاربر.شما اصلا سیگنال می دادید؟ حیف پستهای تالار حذف شده. اکثر قریب به اتفاق پستهاتون زیر سوال بردن جناب طیب بود. من هم می گفتم ایشون از سر خیرخواهی ما رو تشویق به خرید صدرا می کنند.
                  حالا الان که با باقیمانده پولمون نمی تونیم حتی یه ماشین ایرانی بخریم در حالی که اون موقع میشد با ارزش پرتفوی یه باغچه خرید اومدید نمک به زخم ما می پاشید؟ فقط صدراست؟ همه بازار همینه. تازه تو این مدت همه گفتن دیگه از این پایین تر نمیره بازار و من برای اینکه جبران مافات کنم کلی پول از محل فروش ماشین (که الان مجبورم با اتوبوس و تاکسی و اسنپ تردد کنم)‌ و وام (که تا سالها فشار پرداخت اقساطش رو باید تحمل کنم) وارد کردم و با احتساب اونها الان پولم این مقدار شده /:.negaran.:/ولی هیچوقت به کسی بی احترامی نمی کنم اون افراد نتیجه تحلیل و پیش بینی های خودشون رو گفتن و من اگه بر اساس صحبتهاشون خرید کردم مسوول خریدهام خودمم. الان شکر خدا شما پولتون رو از این بازار افتضاح نجات دادید و در جای دیگه سرمایه گذاری کردید خدا رو شکر که به هر حال افرادی هم هستند که مثل ما توی این باتلاق غرق نشدن. من خوشحالم که خوشحالید ولی خواهش می کنم شما از ناراحتی ما خوشحال نباشید

شاید ندونید ولی توی تالار بورس (الان شده دیجی بیت) می تونید بنویسید

تالار گفتمان ارزهای دیجیتال | انجمن بیت کوین
                  آخرین ویرایش توسط belle fille؛ 2022/02/06, 14:59.

نظر

• محمد.
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 810

در اصل توسط belle fille پست شده است View Post

:)):)):)):)):))

سلام. من بودم اون کاربر.شما اصلا سیگنال می دادید؟ حیف پستهای تالار حذف شده. اکثر قریب به اتفاق پستهاتون زیر سوال بردن جناب طیب بود. من هم می گفتم ایشون از سر خیرخواهی ما رو تشویق به خرید صدرا می کنند.
                    حالا الان که با باقیمانده پولمون نمی تونیم حتی یه ماشین ایرانی بخریم در حالی که اون موقع میشد با ارزش پرتفوی یه باغچه خرید اومدید نمک به زخم ما می پاشید؟ فقط صدراست؟ همه بازار همینه. تازه تو این مدت همه گفتن دیگه از این پایین تر نمیره بازار و من برای اینکه جبران مافات کنم کلی پول از محل فروش ماشین (که الان مجبورم با اتوبوس و تاکسی و اسنپ تردد کنم)‌ و وام (که تا سالها فشار پرداخت اقساطش رو باید تحمل کنم) وارد کردم و با احتساب اونها الان پولم این مقدار شده /:.negaran.:/ولی هیچوقت به کسی بی احترامی نمی کنم اون افراد نتیجه تحلیل و پیش بینی های خودشون رو گفتن و من اگه بر اساس صحبتهاشون خرید کردم مسوول خریدهام خودمم. الان شکر خدا شما پولتون رو از این بازار افتضاح نجات دادید و در جای دیگه سرمایه گذاری کردید خدا رو شکر که به هر حال افرادی هم هستند که مثل ما توی این باتلاق غرق نشدن. من خوشحالم که خوشحالید ولی خواهش می کنم شما از ناراحتی ما خوشحال نباشید

شاید ندونید ولی توی تالار بورس (الان شده دیجی بیت) می تونید بنویسید

تالار گفتمان ارزهای دیجیتال | انجمن بیت کوین
                    سلام
                    همه بازار یک ششم شده؟؟؟
                    سال نود و هفت ابتدای رالی بورس صدرا هزارو سیصد چهارصد بود
                    شما بعد صعود و سقوط بازار در این چند سال کمتر سهمی پیدا میکنید که بازدهی کمتر از صدرا داشته باشه
                    حتی پهن گاو هم بهتر بوده
                    کود مرغ سال نود و هفت صدو شصت تومن بود الان دوهزار هم نمیدن
                    یا برنج یا هر کوفت و زهر مار دیگه
                    اشتباه کردیم سال نودو نه بعد سیگنال طعم گیلاس عبداللهی تو باتلاق این لعنتی گیر کردیم
                    خدا لعنت کنه تمام مسئولان نامرد قرارگاه و شرکت لعنتی صدرا رو که نابودمان کردند

نظر

• belle fille
                      عضو عادی
                      • Jun 2020
                      • 188

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                      سلام
                      همه بازار یک ششم شده؟؟؟
                      سال نود و هفت ابتدای رالی بورس صدرا هزارو سیصد چهارصد بود
                      شما بعد صعود و سقوط بازار در این چند سال کمتر سهمی پیدا میکنید که بازدهی کمتر از صدرا داشته باشه
                      حتی پهن گاو هم بهتر بوده
                      کود مرغ سال نود و هفت صدو شصت تومن بود الان دوهزار هم نمیدن
                      یا برنج یا هر کوفت و زهر مار دیگه
                      اشتباه کردیم سال نودو نه بعد سیگنال طعم گیلاس عبداللهی تو باتلاق این لعنتی گیر کردیم
                      خدا لعنت کنه تمام مسئولان نامرد قرارگاه و شرکت لعنتی صدرا رو که نابودمان کردند
                      سلام
                      حرف من دفاع از صدرا نبودها. ما که می دونیم شرکتی که اینهمه پتانسیل داره و کلی پروژه (که اگر بخش خصوصی بود و اینهمه امتیاز و رانت در اختیارش بود الان کجا بود)، دست کسانیه که دنبال انحصار در همه چیز و نه فقط صدرا هستند. ما که می دونیم هر چقدر هم درامد داشته باشه باز هم تحت عنوان هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی سودی نشون نمیده. نتیجه عملکرد باید بره روی تابلو. ولی به وقتش هر جا که تصمیم بگیره و نفعش (فقط و فقط نفع خودش) ایجاب کنه صدرا رو مثل دور قبل چندین و چند برابر می کنه.
                      ولی اینکه روی یه سهم تمرکز کنیم و دائما بگیم این سهم افتضاح بود و معرفی کننده اش تعمدا و برای سواستفاده معرفیش کرد خوب نیست. از صدرا بدتر هم هست از صدرا بهتر هم هست نمیشه موقع مقایسه بخشی رو ببینیم و بخشی رو نبینیم
                      خود شما تا جایی که یادمه در قیمتهای بالاتری صدرا رو فروختید و در قیمتهای پایین تر خریدید. ضرر رو مایی کردیم که نگهش داشتیم و نوسان نگرفتیم. الان هم ناراحتی افرادی که کوتاه مدتی هستند اینه که چرا بالا نمیره که نوسانشون رو بگیرند که به نظر من اصلا هم ایراد نداره.

فراموش نکنیم مسوول تصمیماتمون خودمون هستیم. همین که با تمام این ماجراها و یک ششم شدنها داریمش و اگر بتونیم می خریم انتخاب ماست. به نظر من انتخاب جناب سولو کاملا درست بود که با تشخیص درست نقد بشن و به موقعش وارد بشن و از این بابت من بهشون تبریک میگم.

من همون مگس هستم که نباید در عرصه سیمرغ جولان می دادم. ولی مستوجب تحقیر و تمسخر نیستم. ما در کل زندگیمون هزاران اشتباه می کنیم. مهم درسیه که ازش می گیریم. هر چند میگن تجربه باعث نمیشه اشتباهمون تکرار نکنیم بلکه باعث میشه با خوشحالی تکرارش نکنیم.

پ.ن: باز خدا رو شکر افرادی هستند که می تونن سهم رو با ضرر تا زمان برگشت و کسب سود نگه دارند. من تا الان بیشتر از نصفش رو با ضرر از اصل سرمایه فروختم. اخرین فروش چند روز پیش بود بهای تمام شده 220 فروش 180
                      آخرین ویرایش توسط belle fille؛ 2022/02/07, 09:07.

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3066

سلام وعرض ادب واحترام

کسانیکه نقدینگی دارند بهترین فرصت خرید است

نظر

• vion
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 825

سلام دوستان
                          متاسفانه کلیت بازار تعریفی نداره و اکثر سهم ها تمایل به افزایش ندارن.. حتی با وجود رشد سود اوری و .. گویا اراده بزرگ تر اینه که بازار رشدی نداشته باشه
                          صدرا هم از این قاعده مستثنی نیست.. اینجا کسی سوپر تحلیل گر و .. نیست.. بر روی زخم هم نمک نپاشیم..
                          بسیاری ضرر های سنگینی در این شرایط از اصل سرمایه شون داشتن و از افراد ضعیف جامعه هستن..درست نیست در این شرایط هم دیگه را تحقیر کنیم.
                          اقتصاد متاسفانه حرفه ای اداره نمیشه ..
                          ارادتمند همگی

نظر

• kh25
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 694

سلام وعرض ادب واحترام

کسانیکه نقدینگی دارند بهترین فرصت خرید است
                            سلام

کفتر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3066

در اصل توسط kh25 پست شده است View Post
                              سلام

کفتر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام وعرض ادب واحترام خدمت دوست قدیمی

کمتر ؟!

قیمت فعلیش خیلی خیلی کمتره

بقیمت هایی رسیده که پرسیدن هم نداره و فقط باید خرید

ارادت

نظر

• kh25
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 694

سلام وعرض ادب واحترام خدمت دوست قدیمی

کمتر ؟!

قیمت فعلیش خیلی خیلی کمتره

بقیمت هایی رسیده که پرسیدن هم نداره و فقط باید خرید

ارادت
                                منظور من همان کفتر بود

مقداری اضافه شد!!!!!!!!!!
                                میانگین کم کردم

نظر

در حال کار...
                                X