کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
داره به مقدار کمی با روند بنیادی همراهی میکنه
.درستش این است که با صف خریدهای خوبی همراه بشه با نوساناتش کاری نداشته باشید و فقط در صورتیکه نقدینگی دارید فرصت خرید است
اینکه میگویند روندها همیشه تکرار میشه در کلیت درسته ولی در خیلی از مواقع بخاطر عواملی این درست نیست.هرکسی عقیده ای دارد و من به شخصه اعتقاد دارم که صدرا مثل گذشته نیست چونکه عواملی که روندها رو درست میکرد الان تغییر کرده.
سلام
همانطور که قابل حدس زدن بود این افشا هم مثل قبلی ها سوخت
سهامدار عمده و مدیریت این سهم آدم های به شدت خودخواه و متکبر و البته بسیار نادان و بیشعور هستند
سایر سهم ها اغلب قسمت زیادی از زیان وارده در دوسال اخیر رو در حال جبران هستند و این سهم نه تنها هیچ حمایتی از ناحیه سهامدار عمده و مدیریت شرکت نشده بلکه طوری برنامه ریزی میکنند تا در شرایط خوب بازار نماد بسته بشه و بعد یک افشا میزنند و در بازار منفی باز میکنند
با این کار هم جلوی رشد سهم رو گرفتند و هم بخاطر بسته شدن های متعدد رغبت کمتری بهش میشه و در از همه مهم تر تمام پتانسیل هایی که موجب صعود سهم میشه رو میسوزانند
طی یکسال گذشته ارزش معاملات صدرا به مارکت کپی که الان دارد حدود 32 درصد است.
با توجه به اینکه معاملات بلوکی روی این شرکت طی سال گذشته روی تابلو انجام نشده ؛ این گردش معاملات جزء به نسبت بالا همان دمب خروس است که از معاملات این شرکت
بیرون زده .
( بیشتر ؛ معاملات کد به کد و تخلف های معاملاتی بین چند کد است که قبلا در همینجا گفته شده اغلب در دو کارگزاری انجام می شود. )
در هرصورت بازار متوجه اوضاع این شرکت بشود ؛ معاملات فرسایشی به سرعت دخل سهم پاشی ها را خواهد آورد.
از سالها قبل گفته اند ؛ گاز سوخت آینده است .
گاز با توجه برتری ها و مزیت های فوق العاده ای که دارد به سرعت داره فاصله اش رو نسبت به نفت کم می کنه.
( می بینید که این دو سه ابر قدرت ذینفع هم نتونسته اند شیفت از سوخت و خوراک نفت به گاز را کاملا سرکوب کنند. ایران رو سرکوب می کنند ؛ متقاضیان می روند در آفریقا و سایر نقاط )
ایران و قطر بهترین موقعیت و زیر ساختها را نسبت به مصرف کنندگان یزرگ تشنه انرژی دارند.
ببینید چه فرصتهای بزرگی از ایران گرفته شده :
معلوم نیست داماد و یا فامیل کدوم سردار یا آقازاده ای هستی که سالهاست این پست اشغال کرده ای و هرچه گند به ارزش این شرکت می زنی کسی باهات کار نداره
اما یادت باشه شاید یک روز بابت افتضاحی که به سرمایه های کارفرمایت زده ای ازت حساب بکشند. شاید هم یک روز این مسئولیت رو ازت بگیرند که احتمالا زیاد دور نباشه
در هر صورت اینکه در این قیمتها خوب می دی و یک عده نمک نشناس می زنند و ازت تقدیر و تشکر نمی کنن جای سوال داره
عزیز دلم نیازی به اثبات نیست شما اثبات شده ای برای ما
اینستا گرام یک چند تا عکس از ملاقات زارعی و سعید محمد گذاشته بود و در باره پیگیری اسناد صدرا هم افاضاتی کردند
دیشب گفتم فردا تو تابلو .....میزنن به اینها و منفیش میکنند
بازی اینها انگار حالا حالاها هست
نظر