صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشان2
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 1778

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
    صدرا رو اصلاً نميشه پيشبيني كرد ممكنه به عرش اعلا بره يا با خاك يكسان بشه سهمي كه اينقدر غير قابل پيشبيني و مهارش در دست فاسد ترين افراد هست ، نبايد سهم زيادي در سبد رو به خودش اختصاص بده.
    با سلام به نظرتان کار قرار گاه هست که نمی گذارد سهم رشد کند یا کار یک گروه و باند خبیث

نظر

• ریسعلی دلواری
      عضو فعال
      • Dec 2022
      • 1931

دلم نیامد نگویم قرار شده حداقل نیمی از هزینه های توسعه پارس جنوبی از محل نوسانات و رشد سهام شركتهای مرتبط با پروژه ها تامین گردد
      منتظر نوسانات حداقل 30 الی 40 برابری باشید
      یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• HSN
        عضو عادی
        • Dec 2020
        • 57

عرض سلام واحترام
        اوج عصبانیت توام با حقارت را می توان در تصمیمات ورفتار بازیگر تحت امر سهامدار عمده کثیف دید.
        همانطور که قبلا اشاره شد وقتی افسار دراختیار گروهی حرامزاده وبی بته باشد بیشتر از این نمی توان انتظار داشت.
        حرف آخر:عصبانی باش واز عصبانیت به درک واصل شو واین همان آرزوی قلبی وهمیشگی این حقیر هست.
        سهامداران عزیز قدری صبر وحوصله پیشه نمایند چراکه این همان خط پایان قصه خواهد بود.
        خداوند نگهدار همه شما عزیزان.

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 1931

در اصل توسط HSN پست شده است View Post
          عرض سلام واحترام
          اوج عصبانیت توام با حقارت را می توان در تصمیمات ورفتار بازیگر تحت امر سهامدار عمده کثیف دید.
          همانطور که قبلا اشاره شد وقتی افسار دراختیار گروهی حرامزاده وبی بته باشد بیشتر از این نمی توان انتظار داشت.
          حرف آخر:عصبانی باش واز عصبانیت به درک واصل شو واین همان آرزوی قلبی وهمیشگی این حقیر هست.
          سهامداران عزیز قدری صبر وحوصله پیشه نمایند چراکه این همان خط پایان قصه خواهد بود.
          خداوند نگهدار همه شما عزیزان.
          عرض ادب
          نمی دونم چرا سرمایه را راكد رها كرده اید
          آخرش رو چند میفروشی
          یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• شروع مجدد
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 912

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
            با سلام به نظرتان کار قرار گاه هست که نمی گذارد سهم رشد کند یا کار یک گروه و باند خبیث
            نميدانم. ولي مثل شما در خباثت شون شك ندارم.
            آنکه نامخت از گذشت روزگار
            هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• mojk
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 531

جناب محمدی در صورت امکان خریدهاتون رو با حجم بالا انجام بدین در تابلو به چشم بیاد...جلوی اسمتون تیک سبز میلیونی بخوره عالی میشه ....

نظر

• mojk
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 531

یعنی قرارگاه با حداقل 80 درصد سهم نشسته داره نگاه میکنه گروهی فوقش با 800م سهم تابلو رو به سخره بگیرن...
                به فرض محال اینطور هم باشه(که بازم محاله) خیلی بی عرضه تشریف دارن...

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1778

در اصل توسط mojk پست شده است View Post
                  یعنی قرارگاه با حداقل 80 درصد سهم نشسته داره نگاه میکنه گروهی فوقش با 800م سهم تابلو رو به سخره بگیرن...
                  به فرض محال اینطور هم باشه(که بازم محاله) خیلی بی عرضه تشریف دارن...
                  پس خدا لعنتشون کنه که اقتصاد کشور را هم نابود کردند آخوندها معنویت را از بین بردند اینها هم اقتصاد را

نظر

• AFTAB
                    عضو عادی
                    • May 2022
                    • 86

پس خدا لعنتشون کنه که اقتصاد کشور را هم نابود کردند آخوندها معنویت را از بین بردند اینها هم اقتصاد را

درود بر کاشان عزیز .

دوست عزیز کمی آرام باشید و اینجوری دارید هزینه میشی برادر .

اجازه ندید که زیان مالی که قبول دارم تاثیر ممکنه خیلی جاهای زندگی بزاره تبدیل به زیان روحی و جسمی و خانوادگی بشه .

به نظرم کمی فاصله بگیرید خیلی بهتون کمک میکنه و خودتونو مشغول چیزای دیگه بکنید .

ولی یک چیزی هست که شک نکنید تمام این بازیهای تابلو صدرا و عدد 6 و 9 و 13 و ... چیدنها و اردر فروش و پر کردنها یا سمت خرید اردر گذاشتن و دادن و شکستن حمایتها و .... همه از ضعف هست .

این رفتارها از روی قدرت نیست و ضعف بازیگرش رو میرسونه .

بازیگر قوی خیرش میرسه و بزرگوارانه علاوه بر سود خودش خیر به همراهانش میده و خوشنامی و کلاس رو به مجموعش میاره . بازیگر حقیر و ناتوان علاوه بر خودش خانوادش رو هم سعی میکنه نابود کنه که از روی ضعف هست .

این پنجه کشیدن روی سر و صورت خودیها و خانواده نشانه های استیصال هست و قیاس کنید با مجموعه ها و مدیران حسابی که چه فاصله ای هست و با دوطرفه و عدد چینی و بچه بازی ضعفشون رو نشان میدن .

کمی فاصله بگیر برادر بزار خری که جفتک میندازه کارش رو بکنه و بعد بشینه .

حیف این مملکت که کار میتونست دست چه کسایی باشه و الان بازیگر سهمی با این اهمیت دست چه کسانی افتاده که با این کارهای سخیف افتادن به جون سهامدارشون !!!!

امیر کبیر و مصدق و .... . شیخ زاید و ماهاتیر محمد و... تو همین کشورهای آسیایی که عقب مانده بودن هم خودشونو بلند کردن و آبرو دادن و هم ملت و زیر مجموعشون .

اینجا هم چند تا آدمی که احتمالا اگر مملکت شایسته سالاری بود احتمالا الان کوپن فروش و .... بودن افتادن به جون کسانی که اشتباها به این مجموعه اعتماد کردن و با چاقو از پشت به خودی خنجر میزنن و صدرا رو عقب مانده ترین دارایی ایران کردن !!!

گر گدا معتبر شود ز خدا بی خبر شود .

نظر

• MHMN
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 285

تو عصبانیت خیلی حرفا و مطالب زده میشه که از روی احساسات شدید بروز میکنه ولی مواظب باشید حرف حق بزنید و از روی احساسات تصمیم نگیرید و سعی کنید اول ارامش خودتونو حفظ کنید هرچند صدرا دیگه ارامشی نذاشته.
                      حالا کاری به اخوندا و سپاهی ها ندارم که من از هر دو قشر رو دوست دارم بجز نخاله های مثل حسن کلید و ابطی و کروبی و...

به هر حال
                      شما هم شنیدید شستنِ پول های کثیف رو....
                      صدرا محلی شده برای شستن پول های کثیف خاندان حرامی پرنا و کارگزاری های مثل شاخص سهام و....

و از خیلی خیلی قدیما، یک عده شانتاژ کن هم در تمام این کانال ها و فروم ها وجود دارند که این گروه کثیف رو تطهیر و همراهی می کنند.

معاملات خصدرا از سال 92 تا 98 رو بررسی کنید الخصوص نمادهای خصدرای یک و دو و سه و چهار
                      من به شخصه تا سال 96 با این گروه درگیر بودم.
                      و خانم محمدی ریس هیت نظارت بر سازمان بورس اون زمان در جریان این کثافت بازی ها بودند
                      و پرونده های در کمیته پولشویی سازمان داشتند و مورد بررسی قرار گرفت.
                      اما از سال 95 به بعد یه قضیه هایی پیش اومد و کل پرونده هارو دیگه بررسی نکردند.

و غیر...
                      تمام.
                      الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• کاشان2
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 1778

سومین سالگرد شهادت حاج قاسم را تسلیت می گویم ای بازیگر تو را به حق دست بریده و از تن جداشده شهید حاج قاسم سلیمانی از سهم حمایت کن سهامدار را اذیت نکن بگذار سهم به جایگاهش برسد یا حق

نظر

• محمد.
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 810

در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
                          تو عصبانیت خیلی حرفا و مطالب زده میشه که از روی احساسات شدید بروز میکنه ولی مواظب باشید حرف حق بزنید و از روی احساسات تصمیم نگیرید و سعی کنید اول ارامش خودتونو حفظ کنید هرچند صدرا دیگه ارامشی نذاشته.
                          حالا کاری به اخوندا و سپاهی ها ندارم که من از هر دو قشر رو دوست دارم بجز نخاله های مثل حسن کلید و ابطی و کروبی و...

به هر حال
                          شما هم شنیدید شستنِ پول های کثیف رو....
                          صدرا محلی شده برای شستن پول های کثیف خاندان حرامی پرنا و کارگزاری های مثل شاخص سهام و....

و از خیلی خیلی قدیما، یک عده شانتاژ کن هم در تمام این کانال ها و فروم ها وجود دارند که این گروه کثیف رو تطهیر و همراهی می کنند.

معاملات خصدرا از سال 92 تا 98 رو بررسی کنید الخصوص نمادهای خصدرای یک و دو و سه و چهار
                          من به شخصه تا سال 96 با این گروه درگیر بودم.
                          و خانم محمدی ریس هیت نظارت بر سازمان بورس اون زمان در جریان این کثافت بازی ها بودند
                          و پرونده های در کمیته پولشویی سازمان داشتند و مورد بررسی قرار گرفت.
                          اما از سال 95 به بعد یه قضیه هایی پیش اومد و کل پرونده هارو دیگه بررسی نکردند.

و غیر...
                          تمام.
                          سلام
                          خاک عالم تو سر قرارگاه اگه این دروغویی که گفتی راست باشه
                          عقل سالم میگه تمام این کثافت کاری ها و سرکوب ها زیر سر فلان فلان شده های قرارگاه هست
                          نذر کردم صدرا بالای ۵۰۰ بشه به ۵۰۰ نفر سبزی پلو با ماهی بدم

نظر

• MHMN
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 285

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                            سلام
                            خاک عالم تو سر قرارگاه اگه این دروغویی که گفتی راست باشه
                            عقل سالم میگه تمام این کثافت کاری ها و سرکوب ها زیر سر فلان فلان شده های قرارگاه هست
                            نذر کردم صدرا بالای ۵۰۰ بشه به ۵۰۰ نفر سبزی پلو با ماهی بدم
                            :D
                            دروغو که نبود.
                            پرنا و اون بهمنی کثیف و کارگزاریشون حتی خود سازمان بازرسی دقیقا میدونند چی گفتم.
                            با پول و نفوذی که داشتند پروند رو بستن
                            البته اونا به من میگفتند ادم محمدی سهامدار عمده خصدرا هستم
                            حالا قرارگاه چه سودی می بره الله و اعلم
                            بگذریم....
                            الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• pournikdast
                              ستاره‌دار(2)
                              • Oct 2020
                              • 525

دروغو که نبود.
                              بگذریم....
                              سلام و عرض ادب
                              سپاه و قرارگاه کجا تا حالا تو این مملکت واسه سود کاری کرده که صدرا دومیش باشه؟
                              کل مملکت رو قبضه کردن فقط در راه خدا...
                              ارادت...

نظر

• محمد.
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 810

دروغو که نبود.
                                پرنا و اون بهمنی کثیف و کارگزاریشون حتی خود سازمان بازرسی دقیقا میدونند چی گفتم.
                                با پول و نفوذی که داشتند پروند رو بستن
                                البته اونا به من میگفتند ادم محمدی سهامدار عمده خصدرا هستم
                                بگذریم....
                                سلام
                                معلوم نیست تو اون شرکت چه کارهایی میکنند و چه خلاف هایی کردند که مجبورند اینطوری باج بدن
                                هر پدر مجهولی که فرمان سرکوب قیمتی و به خاک و خون کشیده شدن این سهم رو داده بداند که نان در لجن زده در همین دنیا باید تقاص پس بده
                                تقاصش رو یا اشخاص میگیرند یا خداوند

نظر

در حال کار...
                                X