صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
-
-
پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
اوجی تصریح کرد: با توجه به منابع نفتی و گازی عمان و همینطور با توجه به توانمندی پیمانکاران و سازندگان ایرانی زمینه و ظرفیت بسیار خوبی برای صادرات خدمات فنی مهندسی ایران در بخش نفت و گاز به این کشور وجود دارد و توافق شد در بخش بالادست و پاییندست صنعت نفت، گاز، پالایشگاهها، پتروپالایشگاهها و تأسیسات گازی از توانمندی شرکتهای ایرانی استفاده شود.
وی با بیان اینکه در همین راستا به دعوت وزارت نفت ایران بهزودی یک هیئت عالیرتبه فنی از عمان برای بازدید از تأسیسات نفتی و گازی ایران و آشنایی با توانمندی سازندگان و پیمانکاران و شرکتهای دانشبنیان به ایران سفر خواهند کرد، اظهار کرد: تجارت و صادرات پتروشیمی و فرآوردههای نفتی نیز محور سومی بود که مورد مذاکره قرار گرفت و توافقهای خوبی روی آنها انجام شد.
منبع: تسنیمهیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری
نظر
-
-
-
امروز پول نقدی دستم آمده بود خدا را شکر خودم را کنترل کردم و صدرا نخریدم به جایش یک سهم دیگه خریدم نمی دانم صدرا من را طلسم کرده هر وقت پولی دستم می آید نا خود آگاه ذهنم می رود سراغ صدرا امروز این طلسم را شکستم و با اینکه پول نقد داشتم ولی صدرا نخریدم خدایا شکرت
نظر
-
در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Postامروز پول نقدی دستم آمده بود خدا را شکر خودم را کنترل کردم و صدرا نخریدم به جایش یک سهم دیگه خریدم نمی دانم صدرا من را طلسم کرده هر وقت پولی دستم می آید نا خود آگاه ذهنم می رود سراغ صدرا امروز این طلسم را شکستم و با اینکه پول نقد داشتم ولی صدرا نخریدم خدایا شکرت
.
تو فیلما دیدید تو این جزیره های دور افتاده یه پری دریایی خشگل ملوانا رو با عشوه و دلبری و طلا و زیباییش گول میزنه میکشه سمت خودش و کارشو میسازه ....این صدرا هم مثل اونه هم جزیره داره هم اسمش دریاییه فقط اون پری دریاییه این صنعتی دریاییه/:.yead.:/
نظر
-
در اصل توسط ONE2 پست شده است View Postبنده به این دلیل که قهر هستم کاری با سقفها ندارم.آن تخصص عوصتاد است
اما کف ها را میگویم.در حال حاضر خریدی انجام نمیدهم تا فروشنده ها کار خود را با حوصله انجام دهند مجدد برخواهم گشت انشاءلله
استاد حالا کفش چقدره؟؟
۱۹۰؟؟؟
نظر
-
یا الله
سلام علیکم
دوستان به نظرتون فردا فرصت خرید صدرا هست!! یا هنوز نه!!؟ لطفآ نظر بدین!
راستی از تکنیکالر دو دره باز چه خبر!! چرا خبری ازش نیست!!؟
نظر
-
توی خرید هر سهمی از جمله صدرا کمی ترس داشتن خوبه و موجب میشه که ما رفتاری مناسب و محتاطانه داشته باشیم و در خریدهامون دقت بیشتری کنیم. اما گاهی اوقات ترس بیش از اندازه باعث محرومیت ما از فرصت های طلائی در معاملات میشه.
شاید بشه ادعا کرد که تنها عاملی که باعث میشه افراد زیادی از خرید سهم با قیمتهای بسیار نازل خودداری کنند! همین ترس بیش از اندازه از زیان کردن باشه! که معمولآ سرچشمه ترس عدم اطلاع و نا آگاهی هستش و به همین علت
زمانی که یه فرصت خرید ناب پیدا میشه! لازم هستش که ما شخصآ در باره اون فرصت خرید و یا حتی فروش تحقیق و مطالعه کنیم. اونوقت تصمیماتی که در خرید و یا فروش میگیریم! به جای اتکاء بر احساسات مبتنی بر واقعیتها هستش ... نظر کاملآ شخصی و شاید هم اشتباه و هیچ ربطی به مسئله قیمت امروز و فردای صدرا نداره
ارادتآخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2022/05/23, 21:57.
نظر
-
کوروکودیل جان این درسته که ملت در اصل تو خود شرکت صدرا به معنای واقعی هیچوقت سهیم نمیشن و نخواهند شد! اما در عوض در نوساناتش شریک میشن:D پس چرائی خرید ملت را توی همین یک نکته جستجو کن
لابد فکر کردی حاج طیب ما بیخودی 24 ساعته اینجا پلاسه:D
در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Postمن ک هیچ وقت در این عمر ۱۰_۱۵ سال بورسی درک نکردم ملت چرا صدرا میخرن:D مثلا تو چی شریک میشن:D
۱۰ سال دیگه هم درک نمیکنم:D
نظر
-
در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Postکوروکودیل جان این درسته که ملت در اصل تو خود شرکت صدرا به معنای واقعی هیچوقت سهیم نمیشن و نخواهند شد! اما در عوض در نوساناتش شریک میشن:D پس چرائی خرید ملت را توی همین یک نکته جستجو کن
لابد فکر کردی حاج طیب ما بیخودی 24 ساعته اینجا پلاسه:D
استاد طیب هم بنده خدا مثل من گیر کرده تو این سهم
وگرنه ایشون همیشه توصیه به خرید داشتند چه در ۱۵۰ و چه دویست و چه ۴۰۰ و ۶۰۰ و ....
امیدوارم شما سود خوبی کنید
نظر
نظر