صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد.
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 810

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط ONE2 پست شده است View Post
    با تشکر از انفجارات بادی گازی دانش بونیان شرکت خاورمیانه و دنیا
    با خیال راحت از نوسانات میان مدتی استفاده کن خیالت تخت تخت باشد آن روز هیچوقت نمی آید همان هزار تومن را بخاهی باید دلار صد هزار تومن را رد کند و در آنصورت مثل 15سال گذشته باز از تورم عقب از بازار عقب
    سلام
    ممنون از راهنمایی تون
    راستش اگر قصد استفاده از نوسانات صرف باشه ترجیح میدم سهام بازار اصلی که نقد شوندگی بهتری دارد و حداقل توش هفت ماه گیر نمی افتی رو برای این منظور بخرم
    ولی نگه داری صدرا به خاطر انتظاراتی هست که از روند فعالیت ها و سودهای آتی به وقوع میپیوندد
    به هر حال از راهنمایی تون ممنونم

نظر

• بادبان بورس
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 163

در اصل توسط ONE2 پست شده است View Post
      با تشکر از انفجارات بادی گازی دانش بونیان شرکت خاورمیانه و دنیا
      با خیال راحت از نوسانات میان مدتی استفاده کن خیالت تخت تخت باشد آن روز هیچوقت نمی آید همان هزار تومن را بخاهی باید دلار صد هزار تومن را رد کند و در آنصورت مثل 15سال گذشته باز از تورم عقب از بازار عقب
      می گن عدالت خدا این جوری هست که وقتی کسی دوره محکومیت تو جهنم تموم بشه می ره بشه حالا می خواهد شمر یا ابن مجلم هیتلر یا چنگیز یا هیت مدیره صدرا باشه اخرش همه بهشتی می شوند حالا اینو گفتم که برسیم به این نکته یه روزی یه وقتی برزخ و جهنم صدرا هم تموم می شه این سهم هم بهشتی می شه دنیا هنهیشه رو یک وضعیت نمی مونه گزارش ها حاکی از توافق برجام هست

نظر

• بادبان بورس
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 163

گرمای کوره آجر پزی واقعا اذیت کننده هست اگر جای هستید که هوای مطبوع و خنکی دارد خدا را شکر کنید صدرا رو هم بی خیال شوید کفتارها حیوان سخت جان و بسیار پوست کلفت هستند اما گله این کفتارها هم یه روزی خسته می شوند و خوابشون می بره خودشان را زیادی خسته می کنند از طرف بنده سلام برسونید بگویید علی امینی گفت خدا عوضتان بدهد

نظر

• ONE2
          عضو عادی
          • May 2022
          • 267

در اصل توسط بادبان بورس پست شده است View Post
          حالا اینو گفتم که برسیم به این نکته یه روزی یه وقتی برزخ و جهنم صدرا هم تموم می شه این سهم هم بهشتی می شه دنیا هنهیشه رو یک وضعیت نمی مونه گزارش ها حاکی از توافق برجام هست
          تاریخ نشان داده است این سهم به تبعیت از کل بازار رشد میکند و بازار هم به تبعیت از تورم رشد میکند اما داستان اینجاست که این شرکت دانش بونیان خاورمیانه و دنیا همیشه جزء سهامی بوده که در صعودهای گاوی بازار کمترین صعود را داشته است
          بروید و سقف سال 82 را در یک سری سهام گمنام یا مثلا قندی در بیاورید و با قیمت امروزشان مقایسه کنید از 150-200برابر هستند تا بالای هزار برابر
          اما به نظرتان این شرکت انفجار بادی گازی از سقف سال82چند برابر شده؟
          آفرین شش هفت برابر!!!
          یک خسته نباشید عرض می کنم خدمت تحلیلگر فوندابونتالی که سالها است در تخیلاتش وعده انفجارات بادی و گازی می دهد اما در دنیای واقعی حتی باد معده ای هم ازش خارج نشده است

نظر

• اسماعیل
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 392

جناب سیلور پلاس درود بر شما. همانطور که جناب طیب بی وقفه و بدون خستگی تعریف و تمجید از شرکتی میکنه که همه سهامدارهای بلند مدت را نابود کرده شما هم فقط نمک به زخم سهامداران میپاشید.خودمان و همه میدانیم نابود شدیم.درست میفرماید صدرا از سقف سال 82 دقیقا 5.5 برابر رشد کرده یعنی بمب اتم نمیتونسته همچین خسارتی بزنه فقط صدرا یک بار اواخر سال 95 تا فروردین 96 از بازار بهتر عمل کرد البته در آنزمان همه سهام بازار پایه رشد کردند.ما که ماندیم فقط امیدواریم و چاره ای نداریم

نظر

• اسماعیل
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 392

بیشترین ضربه رو سهامدارها در 4 سال گذشته خوردن که بازار وحشتناک رشد کرد و صدرا رشدآنچنانی نکرد و مثل سهامیکه 100 الی 250 برابر رشد کرده بودند ریزش کرد.فعلا باختیم بد هم باختیم.در واقع شما درست میگید اگر بنیاد اهمیت داشت باید با قرارداد رشادت رشد میکرد که برعکس ریخت.من یکی واقعا قید این سهم و دارایی رو زدم تا یک روزی شاید نتیجه داد.اگر هم تا الان از سهم تعریف کردم از همه عذر خواهی میکنم.صدرا تعریفی ندارد

نظر

• اسماعیل
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 392

جدیدا متوجه شدم جزء نوابغ و باهوشهای بورس ایران هستم/:.rolleyessmileyani چونکه 12 سال سهامداری سهمی رو کردم که در میان 700 شرکت بورسی به جرات آخرین سهم بازار بوده.یعنی همانطوریکه شرکت اول رو انتخاب بکنی خیلی سخته به نظرم سختر اینکه آخرین شرکت رو پیدا کنی

نظر

• سهامدار 67
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 3443

یا الله

سلام علیکم

جدیدآ سوار شدین! مبارک باشه حاج اسماعیل!

از شما خیلی بعیده آیه یاس تلاوت میکنی! عجیبه والا!

شما همون کسی نبودی که وقتی بنده تو فیمت روز بازگشائی توی تالار گفتمان تو قیمت 1000 تومان سیگنال خروج میدادم بهم پریدی و از اینکه من سهمی از صذرا تو سبدم نبود برام ابراز ذلسوزی و تاسف میکردی! و بنده را یک مغبون و جامانده خطاب میکردی!! حالا چه شده که به اشتباهت داری اعتراف میکنی!! شماه همون کسی نبودی که هیزم توی تنور تبلیغات حاج طیب همان روزها ریخته و داعترش میکردی! حالا تازه داری به همرنگ و هم صدا شدنت با حاج طیب و تشویش اذهان سهامداران اعترام میکنی! بوالعجب!! از اون زمان تا امروز چند سالی گذشته ولی بنده اون حرف شما را هرگز فراموش نکردم! مگه شما همون شخصی نبودی که هر شب باهام تماس میگرفتی و بیش ار یک ساعت راجع صدرا ازم سئوال میکردی! توی این مدتی که با هم در تماس بودیم آیا من به شما توهینی کردم و یا نیش و کنایه ای زدم! که اون حرف نیش دار رو بهم زدی!! همین دنیا دار مکافاته برادر خودت شاهد بودی که بنده همیشه حقیقت توی دلم را چه درست و چه غلط به بچه ها میگفتم و اصلآ اهل ریا و پنهان کاری نبودم اما شما... خدا رو شکر نمردیم و بلاخره عدرخواهی شما را هم شاهد بودیم ... نظر شخصیQUOTE=اسماعیل;981486]بیشترین ضربه رو سهامدارها در 4 سال گذشته خوردن که بازار وحشتناک رشد کرد و صدرا رشدآنچنانی نکرد و مثل سهامیکه 100 الی 250 برابر رشد کرده بودند ریزش کرد.فعلا باختیم بد هم باختیم.در واقع شما درست میگید اگر بنیاد اهمیت داشت باید با قرارداد رشادت رشد میکرد که برعکس ریخت.من یکی واقعا قید این سهم و دارایی رو زدم تا یک روزی شاید نتیجه داد.اگر هم تا الان از سهم تعریف کردم از همه عذر خواهی میکنم.صدرا تعریفی ندارد[/QUOTE]
                  آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2022/06/03, 20:16.

نظر

• سهامدار 67
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 3443

...... تکراری ...
                    در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                    بیشترین ضربه رو سهامدارها در 4 سال گذشته خوردن که بازار وحشتناک رشد کرد و صدرا رشدآنچنانی نکرد و مثل سهامیکه 100 الی 250 برابر رشد کرده بودند ریزش کرد.فعلا باختیم بد هم باختیم.در واقع شما درست میگید اگر بنیاد اهمیت داشت باید با قرارداد رشادت رشد میکرد که برعکس ریخت.من یکی واقعا قید این سهم و دارایی رو زدم تا یک روزی شاید نتیجه داد.اگر هم تا الان از سهم تعریف کردم از همه عذر خواهی میکنم.صدرا تعریفی ندارد

نظر

• اسماعیل
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 392

جناب کعبی خدا شاهده اصلا یادم نمیاد که من به شما خدای ناکرده توهینی کرده باشم اکثر بچه ها من رو میشناسند من همچین آدمی نیستم ولی اگر به شما توهینی کردم خیلی غلط کردم .اتفاقا به یکی از دوستان چند روز پیش گفتم سال 94 جناب کعبی گفت از صدرا نوسان بگیر که من حرفش را گوش ندادم.خلاصه برادر اگر از نابودی من و امثال من خوشحال میشی بدون که نابود شدم از هر لحاظ دیگه نه اعصاب دارم و نه روحیه.خودم مقصر بودم که به سپاه اعتماد کردم.به قول شما دنیا دار مکافاته حتما دلی شکستم و یا خطای کردم که اینطور نابود شدم
                      آخرین ویرایش توسط اسماعیل؛ 2022/06/03, 21:26.

نظر

• vahidm62
                        عضو عادی
                        • Sep 2020
                        • 136

کاش طیب هم پاسخگوی تعریف هایی که از صدرا میکرد باشه! افراد زیادی را در صدرا گرفتار کرد!
                        چه دلیلی بر این همه تمیجید از صدرا !!!!!! اگر هدفش منفعت رساندن به سهامدارا بود که محقق نشد و باید تمام کند! ولی اگر هدف .............

نظر

• اسماعیل
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 392

جناب کعبی شما حداقل یه نگاه به سوابق سهم بکن سهم در روز بازگشایی 672 تومان بازگشایی شد و کمی اصلاح کرد و بعد تا 1020 تومان رشد کرد.در ثانی من مطمئن هستم که فقط یک بار به شما در سال 94 زنگ زدم و تلفنی صحبت کردم و شما به من توصیه کردی که با بخشی از سهامت نوسان بگیر که در واقع توصیه خیلی درست و بجای کردی و من گوش ندادم.پس بنابراین به احتمال زیاد اینکه میفرمائید به شما پریدم و ابراز دلسوزی و تاسف کردم اشتباه میکنی ولی باز هم میگم اگر نه تنها به شما و هر کس دیگه حرف ناخوشایندی زدم عذر خواهی میکنم.

نظر

• کاشان2
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 1778

سپاه زندگی سهامداران صدرا. را نابود کرد خدا زندگیتان را نابود کند

نظر

• shahin
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 2219

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                              جدیدا متوجه شدم جزء نوابغ و باهوشهای بورس ایران هستم/:.rolleyessmileyani چونکه 12 سال سهامداری سهمی رو کردم که در میان 700 شرکت بورسی به جرات آخرین سهم بازار بوده.یعنی همانطوریکه شرکت اول رو انتخاب بکنی خیلی سخته به نظرم سختر اینکه آخرین شرکت رو پیدا کنی
                              یا الله
                              حاج اسماعيل نگران نباش

این شرکت از خود تل آوییووو ( بخوانید رو.س خبیثث) سیگنال میشه
                              مگر نمی بینی دوباره سر و کله یهودیا پیدا شده ؟

ظاهرا صدرا دو باره داره برا یک کرم ریزی دیگه (یک موج صعودی و متعاقبش یک تخریب وحشتناک ) مشابه با سنوات قبل آماده میشه .

نظر

• shahin
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 2219

بازی اتمی و تحریم و ... سناریویی بود برا مسدود تر کردن جاده ابریشم و زمین زدن صنعت گاز و انتقال آن که آثارش به مدت 15 سال در شرکتهایی مثل صدرا به خوبی نمایان شد .
                                صدرا شرکتی بود که در زمان خاتمی سکوی حفاری پیشرفته امیرکبیر خیلی با کیفیت ساخته بود.

برخی از خارجی ها یک واحد از خارج تحریم کردند ؛ ویروسهای محلیشان کاسه داغ تر از آش شدند ده واحد از داخل تحریم کردند.

اما این بازی تا ابد نمی تونه ادامه داشته باشه . هند و چین و پاکستان و اروپا شدیدا تشنه انرژی ایران هستند.
                                اروپاییهای گرفتار در گاز انبر شرق و غرب دارند از خواب بیدار می شوند .

نظر

در حال کار...
                                X