صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3443

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

سلام
    بنده شاید تو خرید خیلی از سهمهای بازار اشتباه کرده باشم! اما توی خرید صدرا هیچوقت اشتباه نکردم در فروشش چرا شده که عجولانه فروخته باشم و از نوسانات چند صد درصدیش کمتر بهره ببرم اما در خرید هرگز کف این سهم را دیروز به دوستان اعلام کردم 180 تومان و قاعدتآ نباید زیر این قیمت بیاد ... نظر شخصی

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
    ببخشید ولی اشتباه کردی حیف پول که برای این سهم پرداخت شود

نظر

• گل یاس 3
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 74

سلام....یه احتمال من بدم از این روند...احتمال دارع که بخوان سهم و بدن دست یه کار گزار و سبد گردان؟؟؟؟؟ میارن پایین میدن دست یه بازارگردان سهم و جمع و جورش میکنه /.:biggrinsmiley.:/... منم هر چی دارم روزبروز میفروشم میدم به صدرا و میشم یکی از ..اقشار اسیب پذیر سهم صدرا .....

نظر

• کاشان2
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 1778

خدا کنه این گونه باشه که شما فرمودید 37 تا38 درصد پر تفویم صدرا است

نظر

• سهامدار 67
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 3443

دوست عزیز صدرا که جای خودش رو داره! اما از من میشنوی هیچوقت و هرگز تک سهم و یا دو سهمی نشو! سعی کن سبدت رو متنوع کنی البته با رعایت سه اصل بسیار مهم در امر معامله گری:

اول: مدیریت

دوم: صبوری

سوم: طمع نکردن

پرسود و موفق باشی

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
          خدا کنه این گونه باشه که شما فرمودید 37 تا38 درصد پر تفویم صدرا است

نظر

• آگراداد
            عضو فعال
            • Dec 2017
            • 424

صدرا رو بیخیال شید .معدنی شپنا سیمانی رو در یابید .

نظر

• AFTAB
              عضو عادی
              • May 2022
              • 86

با درود به همراهان .

بنده تقریبا 1 هفته هست که وارد این تالار شدم و این آیدی رو درست کردم و کلا 3 تا پست گذاشتم .

متاسفانه دیروز دیدم که اولین پستم رو تالار پاک کرده و اثری ازش نیست , با اینکه کلام زشتی تو نوشته نیست اولین پستم از مجموع 3 پست پاک شده که خیلی بیشتر از مدیران عزیز این فاروم انتظار دارم که در این وانفسا انشالله کمی در امانتداری دقت بیشتری بشه . بالاخره بعنوان میزبان مجموعه دوستانی که اعتماد کردن و این تالار رو امین دانستند و گرد هم جمع شدن انتظار امانت داری فکر نمیکنم اگر مطلبی دور از توهین و کلمات رکیک باشه از شما بعنوان میزبان انتظار نابجایی باشه .
              پیشاپیش از زحمات و فضای فراهم شده بعنوان یکی از میهمانان شما تشکر میکنم .

اگر دوست عزیزمون آیدی محمد این پست رو برای مطلب خودشون بالا نیاورده بودن , کلا این پست وجود نداشت و قابل دسترسی نبود .

با اجازه دوستان بنده از پست دوستمون محمد وام میگیرم و این پست حذف شده خودم رو دوباره بالا میارم تا در سابقه نوشتاری بمونه .

نوشته اصلی توسط AFTAB

با درود به همه همراهان .

راجب فاند و تکنیکال و دوره های زمانی و سریهای زمانی و مانیتورینگ صدرا و رانتهای دو ریالی و ...... بارها و بارها صحبت شده و بدون اغراق تا اینجا چیزی نه از لحاظ سود سالیانه و نه از لحاظ کپتال گین و قیمت صدرا گیر سهامداران و نه حتی نوسانگیران نیامده که هیچ اکثرا یا در زیانهای بزرگ هستن و یا عقب ماندگی بزرگ از همه بازارها !! و علتش هم اینه که صدرا در تابلو از هیچ منطقی پیروی نکرد و نه سودی رو کرد که بشه بر اساس سود یا نرخ رشد سود براش ارزشگذاری کرد نه سهامداران متنوع عمده ای داشت که چارت بدرد بخوری از برایندش بیرون بیاد و بخاطر تک صاحبی بودن تو مانیتورشم با دوطرفه و هزار گند کاری دیگه چیز آنچنانی مشخص نبود .
              از طرفی هم نهاد ناظر هم که از مشتقات لبنیات بود که بارها و بارها دیدیم .
              نمونه کوچکش همین ۲۴۰ میلیون سهمی که اصلا معلوم نشد کجا رفت یا سهم رو چند ماه پیش بخاطر رشد کمی که از ۲۰۰ تا ۳۶۰ کرد دایم اخطار و قیمت سازی و پیام ناظر و بستنو.. ... ولی وقتی از ۳۷۰ تا ۱۵۰ ریخت کلا نبودن!!!!!
              و سهمی که در رشد سالهای ۹۷تا۹۹ جا مانده بود و نسبت به ۹۹ درصد بازار کم رشد کرد در ادامه جزو بزرگترین ریزشهای بازار هم بود و نتیجش عقب مانده ترین سهم و شاید دارایی بین همه بازارها شد!!!
              تقریبا کسایی که رو صدرا موندن فقط یک چیز رو خوب میدونن که سوپر گپ بسیار عجیب و بزرگ ارزش جایگزینی سهم با قیمت تابلو هست و همین و بس .
              نکته مهمی اینجا وجود داره و اون اینه که فرصت بسیار بزرگی در این دولت بخاطر نزدیکی سیاسی دولت و صاحب سهم بوجود آمده تا سهم بخاطر گرفتن قراردادهای بیشتر و یا سند جزیره و رسیدن میوه سکو ها و کلیم این گپ پر بشه .
              تنها امید باقی مانده برای سهامداران صدرا که بین تمام سهامداران حتی تازه از تخم مرغ درآمده مزحکه عام و خاص شدن همینه .
              تنها تحلیلی که اکثر بازار از این سهم دارن اینه که نباید به تنها سهمی که حداقل ۳ سیت و شایدم ۴ سایتش دست سپاه هست نزدیک شد .
              سهامداران بسیار کم مانده این سهم این قانون رو یا نمیدونستن یا قبول نداشتن و یا حتی بسیار امیدوار تر بودن بخاطر حضور سپاه و تنها سهم کاملا سپاهی و به تواناییها و صداقت این گروه ایمان داشتن .
              در هر صورت تا این لحظه کسانی که چه قدیمی چه جدید در بازار که از این قائده( دوری ) پیروی کردن برنده مطلق بودن و کسانی که ماندن بد باختند و چوب همراهی با صاحب سهم رو خوردن .
              حقیقتا آخرین امید سهامداران کم و فرسوده صدرا شاید نزدیکی سیاسی قوه اجرائیه و صاحب سهم هست .

بازار از صدرا انتظار سود داره .
              انتظار شفافیت واقعی نه نمایشی داره .
              انتظار قدرت در گرفتن پروژه و اجرا و نشان دادن نتیجه اونو داره .
              انتظار جبران عقب ماندگی بسیار بزرگ تابلو رو داره .
              و در انتها انتظار زنده کردن سهامداران جزئ رو داره که با عملکرد همین شرکت و صاحبانش نابود شدن .

نظر

• گل یاس 3
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 74

سلام...الان داره از مثبت فردا بالاتر معامله میشه.......چی شد یکدفعههههههههه

نظر

• سهامدار 67
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 3443

لامروتها جوری زدن زیرش که حتی امون نداند کمی بیشتر اضافه کنم! همش کار حاج اسماعیل کله پز با گروه صنف کله پزان هستش

نظر

• سهامدار 67
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 3443

همش کار حاج اسماعبل زنکنه معروف به کله پز با بر وبچ های صنف کله پزان هستش خیلی قدر هستند... لامروت همش چراغ خاموش خرید میکنه و امون نمیده

البته ناگفته نماند انوش خپل معروف به خواب آلو از کرج هم میتونه باشه! 50 میلیون صدرا داره تو سبدش

در اصل توسط گل یاس 3 پست شده است View Post
                    سلام...الان داره از مثبت فردا بالاتر معامله میشه.......چی شد یکدفعههههههههه

نظر

• گل یاس 3
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 74

سلام....... شما هم همین احساسو دارین که...فردا از گشایش صدرا صف ملیونی داره....ملیونی ها.......هر چند من امیدم تو تا صف دیگه از اون ور بود که تک سهمش کنم ولی مهم نیست ...خدا رو شکرررررررر

نظر

• roohe-khashen
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2270

جالب خریدن امروز حتی از قیمت فردا هم بیشتر!
                        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• بادبان بورس
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 163

در اصل توسط گل یاس 3 پست شده است View Post
                          سلام...از شما با این تفکرات و روی این قیمت و تا الان ماندن/:.ohno-smiley.:/...خیلی بعیده و اجازه بدید من باور نکنم .. شاید من اشتباه کنم ولیییییی
                          دروغگو دشمن خداست در ضمن رفا جهت اطلاع بود نه لبی دارم ته بدهکارم امید بنده به خداست هستم حتی اگه صفر بشه هستم حتی اگه هر سهم ۵۰۰ هزارتومان بشه ای بابا مهم نیست می گذره

نظر

• کریشنا
                            عضو فعال
                            • Dec 2015
                            • 1097

صدرا دیگه فروشی نیست و از فردا مثل قچار تو صف خرید قفل خواهد شد من هم امروز صدرائی شدم و تعدادی سهم صدرا خرید کردم

نظر

• محمد.
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 810

سلام
                              خدایا به نوسانگیران جدید برکت سود فراوان عطا بفرما
                              عزیزان خواستید خالی کنید یک ندا هم به ما بدید
                              خدا خیرتان بدهد

نظر

• کریشنا
                                عضو فعال
                                • Dec 2015
                                • 1097

سلام

دوتا سئوال از شما دارم
                                سئوال اول اینکه شما چند سال میشود که با صدرا سهامداری میکنید؟ سئوال دوم اینکه آیا شما تا به حال توی این بازار نوسان گرفته اید؟ خوشحال میشوم پاسخ سئوال من را بدهید

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                                سلام
                                خدایا به نوسانگیران جدید برکت سود فراوان عطا بفرما
                                عزیزان خواستید خالی کنید یک ندا هم به ما بدید
                                خدا خیرتان بدهد

نظر

در حال کار...
                                X