پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط بادبان بورس پست شده است View Postدروغگو دشمن خداست در ضمن رفا جهت اطلاع بود نه لبی دارم ته بدهکارم امید بنده به خداست هستم حتی اگه صفر بشه هستم حتی اگه هر سهم ۵۰۰ هزارتومان بشه ای بابا مهم نیست می گذرهدر اصل توسط بادبان بورس پست شده است View Postدروغگو دشمن خداست در ضمن رفا جهت اطلاع بود نه لبی دارم ته بدهکارم امید بنده به خداست هستم حتی اگه صفر بشه هستم حتی اگه هر سهم ۵۰۰ هزارتومان بشه ای بابا مهم نیست می گذره
نظر
-
در اصل توسط گل یاس 3 پست شده است View Postسلام.اقا به خدا شرمنده شدم.. دروغ؟؟؟؟ خدا شاهده منظورم این نبود شاید بد نوشتم ولی اصلا به هیچ وجه جسارت نکرده و نمیکنم که جنابعالی همچین چیزی گفتین ...شخصا من با اطلاعات و مطالبی که شما اینجا فرمودین بالای 60 درصد و مقداری از جای دیگه شروع به خرید صدرا کردم و ازاین بابت از شما سپاسگزارم .مجددا بابت سوِ تفاهم عذرخواهی میکنم و امید به بخشش و بزرگواری شما دارم
خواهش بنده هم یکی مثل شما کارگر ساده کوره آجرپزی
نظر
-
یا الله
سلام علیکم
یا رزاق یا علیم
صدرا زاهی جز صعود نداره و به عقیده من بیشتر از خیلی از سهمهای بازار پتانسیل رشد حداقل 100 درصدی رو در میان مدت داره! فعلآ در حال ذخیره انرژی لازم برای خیز برداشتن هستش
هر چند بنده هیچوقت به کسی پیشنهاد خرید یا فروش نمیدهم! اما به نظرم امروز هم صدرا خریدنیه ... نظر کاملآ شخصی
نظر
-
صدرا زیر ۹ هزا تومان در حال حاضر جوکی است برای خودش در حالی که سیاستمداران مادر حالت جفتک اندازی و وطن را خرابه می کنند تا برای خود و خانواده های حرام زاده شان در دیار فرنگ زندگی لاکچری و بهشتی بسازند کشور عراق قرار داد ۱۸۰ میلیارد یوروی با فرانسهو اتحادیه اروپا برای توسعه میادین نفت و گاز امضا کرده است از همین جا به تمام مسولین زالو صفت و کفتار منش کسانی که باد بکارند طوفان درو می کنند بی شرفها زودتر برجام را امضا کنید و مردم را بیش از این آزار ندهید که دست پرقدرت طبیعت از تک تک شما انتقام خواهد گرفت
نظر
-
در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Postیا الله
سلام علیکم
یا رزاق یا علیم
صدرا زاهی جز صعود نداره و به عقیده من بیشتر از خیلی از سهمهای بازار پتانسیل رشد حداقل 100 درصدی رو در میان مدت داره! فعلآ در حال ذخیره انرژی لازم برای خیز برداشتن هستش
هر چند بنده هیچوقت به کسی پیشنهاد خرید یا فروش نمیدهم! اما به نظرم امروز هم صدرا خریدنیه ... نظر کاملآ شخصی
نظر
-
در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Postاگر برجام امضا نشود مردم به خاطر گرانی ها ووووووووو کف خیابانها هستند
نظر
-
روانشناسی اخبار نگاه کنید به صورت کاملا برنامه ریزی شده نوع بنزین گران می شود بنزین گران نمی شود بنزین کارتی بنزین آزاد با هوش مصنوعی مقدار خواندن و مکث مردم و همچنین باز خورد اجتماعی خبر را تجزیه و تحلیل می کنند و به نوعی بستر سازی و آماده سازی ذهنی و ساختار ی می کنند تا در یک فرصت برق آسا و غافلگیر کننده و سریع و ع ن ق ل ا ب ی بنزین را از حصر آزاد کنند وهمه را یک شبه رستگار کنند
نظر
-
یک کلام از دوشنبه هفته به بعد هر نوع کد به کد و کفتار بازی بازیگران صدرا فقط براشون هزینه دارد
نظر
-
سلام علیکم
سوال اول تقریبا چهار سال هست که در سحر این صدرای بونیادی گرفتار شدم و سر و تهش با احتساب تورم حسابی متضرر شدم
سوال دوم
نوسانگیر به معنی خرید و فروش روزانه و کسی که انرژی و وقت میگذاره و پای سیستم هست نه ولی خرید های نوسانی یکی ، دوهفته ای بله
الان یک سال هست خرج زندگی رو با اینکار درمیارم
روی صدرا به ندرت معاملات داشتم
بیشتر روی خساپا، خگستر و سهم های با نقد شوندگی خوب هستم ، این هم از درس هایی بود که در گیر افتادن در صدرا گرفتم
سهم کوچک هم اگر بخرم با پول کم و زیر پنجاه تومن و به پنج درصد هم قانع هستم
برایندم به جز صدرا خوب بوده ولی سهم بالای صدرا کار رو خراب کرده
ان شاالله بالای پانصد تومن به اندازه پول یک آلونک کم کم ازش خارج میشم و مابقی رو نگه میدارم تا روزی که فرمایشات استاد طیب عزیز در قیمت سهم متبلور بشه
نظر
-
-
در اصل توسط محمد. پست شده است View Postو مابقی رو نگه میدارم تا روزی که فرمایشات استاد طیب عزیز در قیمت سهم متبلور بشه
با خیال راحت از نوسانات میان مدتی استفاده کن خیالت تخت تخت باشد آن روز هیچوقت نمی آید همان هزار تومن را بخاهی باید دلار صد هزار تومن را رد کند و در آنصورت مثل 15سال گذشته باز از تورم عقب از بازار عقب
نظر
نظر