صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریشنا
    عضو فعال
    • Dec 2015
    • 1097

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

نظر

• گل یاس 3
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 74

در اصل توسط بادبان بورس پست شده است View Post
      دروغگو دشمن خداست در ضمن رفا جهت اطلاع بود نه لبی دارم ته بدهکارم امید بنده به خداست هستم حتی اگه صفر بشه هستم حتی اگه هر سهم ۵۰۰ هزارتومان بشه ای بابا مهم نیست می گذره
      در اصل توسط بادبان بورس پست شده است View Post
      دروغگو دشمن خداست در ضمن رفا جهت اطلاع بود نه لبی دارم ته بدهکارم امید بنده به خداست هستم حتی اگه صفر بشه هستم حتی اگه هر سهم ۵۰۰ هزارتومان بشه ای بابا مهم نیست می گذره
      سلام.اقا به خدا شرمنده شدم.. دروغ؟؟؟؟ خدا شاهده منظورم این نبود شاید بد نوشتم ولی اصلا به هیچ وجه جسارت نکرده و نمیکنم که جنابعالی همچین چیزی گفتین ...شخصا من با اطلاعات و مطالبی که شما اینجا فرمودین بالای 60 درصد و مقداری از جای دیگه شروع به خرید صدرا کردم و ازاین بابت از شما سپاسگزارم .مجددا بابت سوِ تفاهم عذرخواهی میکنم و امید به بخشش و بزرگواری شما دارم

نظر

• بادبان بورس
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 163

در اصل توسط گل یاس 3 پست شده است View Post
        سلام.اقا به خدا شرمنده شدم.. دروغ؟؟؟؟ خدا شاهده منظورم این نبود شاید بد نوشتم ولی اصلا به هیچ وجه جسارت نکرده و نمیکنم که جنابعالی همچین چیزی گفتین ...شخصا من با اطلاعات و مطالبی که شما اینجا فرمودین بالای 60 درصد و مقداری از جای دیگه شروع به خرید صدرا کردم و ازاین بابت از شما سپاسگزارم .مجددا بابت سوِ تفاهم عذرخواهی میکنم و امید به بخشش و بزرگواری شما دارم
        بنده عددی نیستم اما به هیات مدیره قاتل صدرا نوبت ما هم می شود به امید زنده هستم فقط دعا کنید نوبتم نشه کاری می کنم چنگیز خان مغولاز حافظه تاریخ محو شود اسم منو جا ش بیارن به امید خر علیه قاطر
        خواهش بنده هم یکی مثل شما کارگر ساده کوره آجرپزی

نظر

• سهامدار 67
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 3441

یا الله

سلام علیکم

یا رزاق یا علیم

صدرا زاهی جز صعود نداره و به عقیده من بیشتر از خیلی از سهمهای بازار پتانسیل رشد حداقل 100 درصدی رو در میان مدت داره! فعلآ در حال ذخیره انرژی لازم برای خیز برداشتن هستش

هر چند بنده هیچوقت به کسی پیشنهاد خرید یا فروش نمیدهم! اما به نظرم امروز هم صدرا خریدنیه ... نظر کاملآ شخصی

نظر

• بادبان بورس
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 163

صدرا زیر ۹ هزا تومان در حال حاضر جوکی است برای خودش در حالی که سیاستمداران مادر حالت جفتک اندازی و وطن را خرابه می کنند تا برای خود و خانواده های حرام زاده شان در دیار فرنگ زندگی لاکچری و بهشتی بسازند کشور عراق قرار داد ۱۸۰ میلیارد یوروی با فرانسهو اتحادیه اروپا برای توسعه میادین نفت و گاز امضا کرده است از همین جا به تمام مسولین زالو صفت و کفتار منش کسانی که باد بکارند طوفان درو می کنند بی شرفها زودتر برجام را امضا کنید و مردم را بیش از این آزار ندهید که دست پرقدرت طبیعت از تک تک شما انتقام خواهد گرفت

نظر

• بادبان بورس
              عضو عادی
              • Dec 2013
              • 163

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
              یا الله

سلام علیکم

یا رزاق یا علیم

صدرا زاهی جز صعود نداره و به عقیده من بیشتر از خیلی از سهمهای بازار پتانسیل رشد حداقل 100 درصدی رو در میان مدت داره! فعلآ در حال ذخیره انرژی لازم برای خیز برداشتن هستش

هر چند بنده هیچوقت به کسی پیشنهاد خرید یا فروش نمیدهم! اما به نظرم امروز هم صدرا خریدنیه ... نظر کاملآ شخصی
              می خواستم جواب ندهم اما صدرا همین الان می بایست قیمتش ۴۰ برابر۲۰۰ تومان باشه دیروز مقاله روزنماه دنیای اقتصاد نوشته سهامداران بازار بورس ایران در حال حاضر ساده ترین سرمایه گذاران در جهان هستن در حالی که تورم چند صد در صدی داریم سهامداران ما قیمت سهم باید از ۲۲۰ تومان اصلاح کند به ۱۸۰ تومان و بعد از مدتی دوباره برود به ۲۲۵ تومان ما اسطوره قرن حاضر هستیم

نظر

• گل یاس 3
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 74

سلام...یعنی چی ؟؟؟تو رو قران نگاه کن درسته یعنی ...اینم شد معاملات ...حالا ما که خریدیم ولی اون بنده خدایی که فروخت با فکر این که میریزه ..دیروزم همین شد تقریبا یک ساعت به اخر زدن زیرش /:.Heart.://:.Heart.:/

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1766

اگر برجام امضا نشود مردم به خاطر گرانی ها ووووووووو کف خیابانها هستند

نظر

• بادبان بورس
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 163

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                    اگر برجام امضا نشود مردم به خاطر گرانی ها ووووووووو کف خیابانها هستند
                    دوست گرامی مردم کف خیابانها نمی آیند به چند دلیل دلیل اول پولدارها و سرمایه داران نمی خواهند اتفاقی بیافتد چون سرمایه و دارایی شان در خطر قرار می گیرد

نظر

• بادبان بورس
                      عضو عادی
                      • Dec 2013
                      • 163

روانشناسی اخبار نگاه کنید به صورت کاملا برنامه ریزی شده نوع بنزین گران می شود بنزین گران نمی شود بنزین کارتی بنزین آزاد با هوش مصنوعی مقدار خواندن و مکث مردم و همچنین باز خورد اجتماعی خبر را تجزیه و تحلیل می کنند و به نوعی بستر سازی و آماده سازی ذهنی و ساختار ی می کنند تا در یک فرصت برق آسا و غافلگیر کننده و سریع و ع ن ق ل ا ب ی بنزین را از حصر آزاد کنند وهمه را یک شبه رستگار کنند

نظر

• بادبان بورس
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 163

یک کلام از دوشنبه هفته به بعد هر نوع کد به کد و کفتار بازی بازیگران صدرا فقط براشون هزینه دارد

نظر

• کاشان2
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 1766

حق مردم ایرانه این همه ظلم که بهشون می شود چون ظلم کردند در حق شاه

نظر

• محمد.
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 810

سلام علیکم
                            سوال اول تقریبا چهار سال هست که در سحر این صدرای بونیادی گرفتار شدم و سر و تهش با احتساب تورم حسابی متضرر شدم
                            سوال دوم
                            نوسانگیر به معنی خرید و فروش روزانه و کسی که انرژی و وقت میگذاره و پای سیستم هست نه ولی خرید های نوسانی یکی ، دوهفته ای بله
                            الان یک سال هست خرج زندگی رو با اینکار درمیارم
                            روی صدرا به ندرت معاملات داشتم
                            بیشتر روی خساپا، خگستر و سهم های با نقد شوندگی خوب هستم ، این هم از درس هایی بود که در گیر افتادن در صدرا گرفتم
                            سهم کوچک هم اگر بخرم با پول کم و زیر پنجاه تومن و به پنج درصد هم قانع هستم
                            برایندم به جز صدرا خوب بوده ولی سهم بالای صدرا کار رو خراب کرده
                            ان شاالله بالای پانصد تومن به اندازه پول یک آلونک کم کم ازش خارج میشم و مابقی رو نگه میدارم تا روزی که فرمایشات استاد طیب عزیز در قیمت سهم متبلور بشه

نظر

• abdollah000
                              عضو فعال
                              • Apr 2022
                              • 1481

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                              حق مردم ایرانه این همه ظلم که بهشون می شود چون ظلم کردند در حق شاه

دقیقا

نظر

• ONE2
                                عضو عادی
                                • May 2022
                                • 262

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                                و مابقی رو نگه میدارم تا روزی که فرمایشات استاد طیب عزیز در قیمت سهم متبلور بشه
                                با تشکر از انفجارات بادی گازی دانش بونیان شرکت خاورمیانه و دنیا
                                با خیال راحت از نوسانات میان مدتی استفاده کن خیالت تخت تخت باشد آن روز هیچوقت نمی آید همان هزار تومن را بخاهی باید دلار صد هزار تومن را رد کند و در آنصورت مثل 15سال گذشته باز از تورم عقب از بازار عقب

نظر

در حال کار...
                                X