صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
در اصل توسط barani65 پست شده است View Post
نظر
-
در زمان انتخابات اولویت همه کاندیدا(که همشون الان داری پست در مملکت هستند) بورس بود...همگی چند هفته ایی مشکل رو داشتن حل میکردن الان شده چند ماه خبری ازشون نیست...
این مشهدی ابراهیم هم که شد ریس جمهور اولویت اولش بورس بود...چاخان در مملکت عادی شده...اینم یکی مثل حسن چاخان...
مملکت نیست یه چیز دیگست......
نظر
-
سلام وعرض ادب واحترام
موضوعی را که قبلا هم عرض کرده بودم بازهم تاکیدا عرض میکنم
شناسایی سود نصب ۱۰سکو انجام نشده که در اتمام شناسایی میشه وهر نوع وثیقه ای برگشت داده میشه به پیمانکار
مرحله پانچ لیست ۵سکو انجام شده که بمعنی تحویل به کارفرماست که پرداخت نهایی از جانب کارفرما انجام میشه که شامل حق کلیم و افزایش قیمتی قرارداد هاست
۵سکوی باقیمانده هم رو به اتمام است که میتونه حدودا تا ۳ماه اتی پانچ لیستش به کارفرما ارائه بشه که از این محل هم سودها باید شناسایی بشه
اینکه چرا سود ۱۰سکویکجا باید شناسایی بشه احتمالا مربوط به توافقات باکارفرما باشه
شاد باشید
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postسلام وعرض ادب واحترام
موضوعی را که قبلا هم عرض کرده بودم بازهم تاکیدا عرض میکنم
شناسایی سود نصب ۱۰سکو انجام نشده که در اتمام شناسایی میشه وهر نوع وثیقه ای برگشت داده میشه به پیمانکار
مرحله پانچ لیست ۵سکو انجام شده که بمعنی تحویل به کارفرماست که پرداخت نهایی از جانب کارفرما انجام میشه که شامل حق کلیم و افزایش قیمتی قرارداد هاست
۵سکوی باقیمانده هم رو به اتمام است که میتونه حدودا تا ۳ماه اتی پانچ لیستش به کارفرما ارائه بشه که از این محل هم سودها باید شناسایی بشه
اینکه چرا سود ۱۰سکویکجا باید شناسایی بشه احتمالا مربوط به توافقات باکارفرما باشه
شاد باشید
حداقل نذاشتن28 بازش کنن تا بازار متعادل بشه. اگر بگن توجزیره نفت در اومده فکر نکنم چیزی به سهامدار خرد برسه. میدن سید حسن گردنش کلفت تر بشه.
نظر
-
در اصل توسط ahoura پست شده است View Postطیب ،اینا همش فرا فکنیه. افشاء الف رشادت به چوخ رفت. اینو بگو. دوباره حواله نده به سه ماهه دیگه. امروز با اون همه خوشبینی، با دیدن تابلو و صف فروش به بی پدر و مادر بودن جماعت موجود در سهامدار عمده و همچنین بازارگردان اطمینان پیدا کردم. آخه افشاء به این مهمی...........
حداقل نذاشتن28 بازش کنن تا بازار متعادل بشه. اگر بگن توجزیره نفت در اومده فکر نکنم چیزی به سهامدار خرد برسه. میدن سید حسن گردنش کلفت تر بشه.
و دیدیم که دولت محترم رییسی (انقلابی سپاهی )هم دست کرد تو جیب سهامداران پالایشی و برای گزارش سه ماهه ی بهار حداقل یه 5 هزار میلیارد تومن ناقابلی برداشت کرد
نظر
-
-
در اصل توسط ahoura پست شده است View Postبنده َشیف میکنم به هپکو. خدانگهدار.
نظر
-
با عرض سلام
تشکر ویژه از مدیران شریف و زحمتکش که البته همگی ازجماعت سپاه و قرارگاه سازندگی هستند
واقعا چه انسانهای شریفی!!!!!
نظر
-
در اصل توسط rezanikroo پست شده است View Postبا عرض سلام
تشکر ویژه از مدیران شریف و زحمتکش که البته همگی ازجماعت سپاه و قرارگاه سازندگی هستند
واقعا چه انسانهای شریفی!!!!!
لعنت خدا بر شما باد...حرام اندر حرامید به خدااااا....مگه میشه سهم 10 تا افشا بده بعد هر افشا منفی باز بشه....
نظر
نظر