کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یه حرکتی توی خصدرا شروع شده
که بعید میدونم با اینکارها بتونن جلوی حرکت بگیرن
بعد از بازگشایی مجددا این سهم خودش به بازار ثابت میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فردا اگر همه زنگ بزن و تقاضای بازگشایی کنن ممکنه ناظر کوتاه بیاد و بازش کنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
تمام جان
بنظرم تا آخر هفته بسته بمونه بهتره.
يا حداقل تو يه صعود مقطعي زنگ بزنيم.
تو اين شرايط با اين نامه شك نكن صف فروش ميكنن.
ققنوس عزیز، چه جوابی میداد درست بود؟ واقعا جز حمایت حقوقی چیز دیگری از ریزش سهم جلوگیری میکرد؟ بعد از خوردن به 2203 فرداش اگر حمایت حقوقی و خرید 41 میل سهم انجام نمی شد، سهم دچار وضعیت قبلی میشد و منفی هاش شروع می شد و می شد آنجوری که نوسان گیران میخواستن. چون اینجوری نشد با تبانی سهم رو بستن. حالا هم برخی اخبار مجمع مثل سند جزیره و حمایت حقوقی باعث رشد سهم و اینجور جنگولک بازی ها ی ناظر شد. صدرا پروژه داره و کار میکنه قرارداد میبنده که همه آن را به موقع اعلام کرده ولی غیر ازاین جواب هرچی بگه یه اِن قُلت دیگه ناظر میزاشت روش و مجدد برای سهم داستان درست میشد. والان ناظر هیچی نمیتونه بگه بهترین جواب عرضه و تقاضا.
ahoura جان
كدوم حقوقي؟اصلا اين سهم حقوقي داره؟
بازار چندمه؟! اينقدري بي صاحب بود اين سهم كه داشتند از زرد فرابورس هم ردش مي كردن!!
اون حقوقي كه الان شما ازش ياد مي كني تو نزول كجا بود؟كجا حمايت كرد از سهم؟
اگر قرار نبود رو قيمت اسمي هم ديگه معامله نشه كه كارش تموم بود.
نامه را ملاحظه كردي حتما.مفهوم نامه چيه؟اين همه قرارداد و پروژه آخرش هيچ تفاوتي با 1400 نكرده!!
راجع به اين سهم من ديگه نفسم درنمياد.
سناريوي احتمالي هم اندكي نزول و درجا و سپس صعود.چاره اي جز صعود نداره.
البته هر زماني كه حقوقي نازنين تشخيص بده.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
ahoura جان
كدوم حقوقي؟اصلا اين سهم حقوقي داره؟
بازار چندمه؟! اينقدري بي صاحب بود اين سهم كه داشتند از زرد فرابورس هم ردش مي كردن!!
اون حقوقي كه الان شما ازش ياد مي كني تو نزول كجا بود؟كجا حمايت كرد از سهم؟
اگر قرار نبود رو قيمت اسمي هم ديگه معامله نشه كه كارش تموم بود.
نامه را ملاحظه كردي حتما.مفهوم نامه چيه؟اين همه قرارداد و پروژه آخرش هيچ تفاوتي با 1400 نكرده!!
راجع به اين سهم من ديگه نفسم درنمياد.
سناريوي احتمالي هم اندكي نزول و درجا و سپس صعود.چاره اي جز صعود نداره.
البته هر زماني كه حقوقي نازنين تشخيص بده.
درود بر شما . اجازه بدید در این فقره و بابت حقوقی با شما مخالفت کنم تا بعد. نظر شما هم در مورد روند سهم محترم است. امیدوارم اتفاقات خوب به بهترین وجه رخ بدهد.
حقوقی سهمیه امروز خودش فروخت
از اینجا به بعد فقط نوسانگیران حقیقی میفروشن که اونم داره تمام میشه کمی صبوری کنیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر