صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3050

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب و احترام

نظر ناظر شرط است

البته سه روز متوالی باید صف خرید باشد

فک کنم روز شنبه احتمالا ۵درصدی باشد

سرورید

ارادت
    این نظر بنده اشتباه بود

از تمامی دوستان گرامی پوزش میطلبم

از تمامی دوستان بزرگوار خواهش میکنم در هر نوشته ای از جانب بنده اشکال وایرادی مشاهده کردید حتما رفع اشکال فرمایید

پیشاپیش سپاسگزارم

نظر

• saeeid0808
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 25

جناب طیب از همان اول انقلاب انگلیسیها به صاحبان قدرت در ایران توصیه کردند شما نفت و گاز دارید صادر کنید و هر چه لازم دارید بخرید دنبال صنعت هم نروید و در این چهل وچند سال صاحبان قدرت واقعا نصایح ملکه را به خوبی اجرا کردن چهل سال کشوری را بتوان با رشد صفر یا منفی اداره کردن واقعا هنر میخواهد. البته با تغییراتی که در قدرت اقتصادی و نظامی جهان اتفاق افتاده و رویکرد صاحبان قدرت به شرق امیدواریم حداقل از چینها سرمایه گذاری در صنعت و پیشرفت اقتصاد کشور را هم فرا بگیرند و فقط قصدشان به توصیه ملکه فروش نفت وفقط زنده نگه داشتن رعیت و حکومت بر انها نباشد.

نظر

• shahin
        عضو فعال
        • May 2011
        • 2212

در اصل توسط saeeid0808 پست شده است View Post
        جناب طیب از همان اول انقلاب انگلیسیها به صاحبان قدرت در ایران توصیه کردند شما نفت و گاز دارید صادر کنید و هر چه لازم دارید بخرید دنبال صنعت هم نروید و در این چهل وچند سال صاحبان قدرت واقعا نصایح ملکه را به خوبی اجرا کردن چهل سال کشوری را بتوان با رشد صفر یا منفی اداره کردن واقعا هنر میخواهد. البته با تغییراتی که در قدرت اقتصادی و نظامی جهان اتفاق افتاده و رویکرد صاحبان قدرت به شرق امیدواریم حداقل از چینها سرمایه گذاری در صنعت و پیشرفت اقتصاد کشور را هم فرا بگیرند و فقط قصدشان به توصیه ملکه فروش نفت وفقط زنده نگه داشتن رعیت و حکومت بر انها نباشد.

احتراما
        یک ابهامی که وجود داره ،
        قزاقها و تزارها چه نسبتی با ملکه و خاندان سلطنتی داشته و یا دارند؟
        به نظر میاد کپی حتی از اصل خودش هم واضح تر و پر رنگ تره

نظر

• saeeid0808
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 25

درسته در تاریخ هزار ساله روسها ندیدم جایی انگلیسیها دشمن واقعی روسها باشند حتی درهمین جنگ اوکرائین نفع اصلی را انگلیسیها می برند و بدبختی ان برای اروپائیها ست ملکه به خرج امریکا و اروپا از ناتو به عنوان ابزار شخصی استفاده میکند روسها هم اگر موفق بشوند جایزه خود را گرفته اند مطمئن باشید ملکه اجازه نمیدهد اروپا کاملا از وابستگی به گاز روسیه رها شود.منابع گازی شمال ایران میتوانست به وابستگی گازی اروپا به روسیه پایان دهد که ان هم قراردادش با روسیه وچین بسته شده است.

نظر

• پاشا_
            Banned
            • May 2022
            • 248

در اصل توسط saeeid0808 پست شده است View Post
            درسته در تاریخ هزار ساله روسها ندیدم جایی انگلیسیها دشمن واقعی روسها باشند حتی درهمین جنگ اوکرائین نفع اصلی را انگلیسیها می برند و بدبختی ان برای اروپائیها ست ملکه به خرج امریکا و اروپا از ناتو به عنوان ابزار شخصی استفاده میکند روسها هم اگر موفق بشوند جایزه خود را گرفته اند مطمئن باشید ملکه اجازه نمیدهد اروپا کاملا از وابستگی به گاز روسیه رها شود.منابع گازی شمال ایران میتوانست به وابستگی گازی اروپا به روسیه پایان دهد که ان هم قراردادش با روسیه وچین بسته شده است.
            استاد لطف کنید تاپیک رو به بیراهه نبرید مطالب شما با ارزش ولی تاپیک مخصوص خودش پست بگذارید.متشکرم

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

چه حجمی داره می خوره صدرا . ماشالله !

از 1400/05/16 که حدود 151 میلیون سهم معامله شده بوده ، تا الان که یکسال و یکماه میگذره ، چنین حجمی نخورده بوده

تا این لحظه حدود 191 میلیون سهم معامله شده
              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• nasserm
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 564

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                چه حجمی داره می خوره صدرا . ماشالله !

از 1400/05/16 که حدود 151 میلیون سهم معامله شده بوده ، تا الان که یکسال و یکماه میگذره ، چنین حجمی نخورده بوده

تا این لحظه حدود 191 میلیون سهم معامله شده

درود22 شهریور 400 ؛ 280 میلیون حجم زده ، به هر حال حجم معاملات خیلی خوب شده.

نظر

• پاشا_
                  Banned
                  • May 2022
                  • 248

خدا را شکر

دم بچه های قرارگاه خاتم با این حمایت گرم در این بازار صدرا این مدت عجب متاعی شد.

فردا روز مسیرش چه رو به بالا چه کله به پایین از جناب طیب هم متشکرم خدا وکیلی بین الهی به اعتبار اسم ایشان صدرا خریدم قیمت پایین هم خریدم.

نظر

• Darbdar2022
                    عضو جدید
                    • May 2022
                    • 7

اگه قرار بر حمایت بود نمیذاشتن از 1100 بیاد 150

نظر

• پاشا_
                      Banned
                      • May 2022
                      • 248

در اصل توسط Darbdar2022 پست شده است View Post
                      اگه قرار بر حمایت بود نمیذاشتن از 1100 بیاد 150
                      فرموده شما صحیح

اما برای بنده و امثال بنده که حوالی ۱۶۰ صدرا را خریدیم الان حمایت قرارگاه در این بازار متلاشی بسیار ملموس و با ارزش هست کما اینکه دیگران هم که زیان کم می کنند منتفع هستند.

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3050

در اصل توسط پاشا_ پست شده است View Post
                        خدا را شکر

دم بچه های قرارگاه خاتم با این حمایت گرم در این بازار صدرا این مدت عجب متاعی شد.

فردا روز مسیرش چه رو به بالا چه کله به پایین از جناب طیب هم متشکرم خدا وکیلی بین الهی به اعتبار اسم ایشان صدرا خریدم قیمت پایین هم خریدم.

سلام و عرض ادب و احترام

از حسن ظن حضرتعالی نسبت به بنده بینهایت سپاسگزارم

درقیمت های فعلی پشگل الاغ از قیمت صدرا خیلی خیلی خیلی بیشتر است

جایگاه صدرا ؟!!!!!!!!!

حیف

ارادت

نظر

• abdollah000
                          عضو فعال
                          • Apr 2022
                          • 1489

در اصل توسط پاشا_ پست شده است View Post
                          خدا را شکر

.....دم شما گرم انسان قدر شناسی هستید.هر چندمملکت از 44 سال پیش سقوط فرهنگی کرده ...جناب طیب از نظر معلومات و سواد در سطح بلایی هستن و من به سهم خودم از ایشان تشکر میکنم که با نوشته های دلگرم کننده خودشان در روز های خسته کننده صدرا امیداواری میدادن...انشالله همیشه سلامت و تندرست باشن
                          و

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3050

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                            .....دم شما گرم انسان قدر شناسی هستید.هر چندمملکت از 44 سال پیش سقوط فرهنگی کرده ...جناب طیب از نظر معلومات و سواد در سطح بلایی هستن و من به سهم خودم از ایشان تشکر میکنم که با نوشته های دلگرم کننده خودشان در روز های خسته کننده صدرا امیداواری میدادن...انشالله همیشه سلامت و تندرست باشن
                            و

سلام و عرض ادب و احترام

بنده نوازی فرمودید

بزرگوارید

سپاسگزارم

نماد شرکت صدرا چندین بار برای افشا بند الف باز و بسته خواهد شد ولی ۳الی۵ بار از اهمیت خیلی بالایی برخوردار خواهند بود

نصب آخرین سکو وشناسایی سود ده سکو

پروژه رشادت

قرار دادهای جدید که دوتاش خیلی خیلی مهم است

تنظیم سند جزیره صدرا

بسترسازی های خیلی بااهمیتی انجام شده در بوشهر و نکا

قراردادهای جدید با کشورهای خارجی

جایگاه شرکت صدرا از حماقت ونادانی بعضی از بازیگران در اذهان عمومی آسیب دیده است و امیدوارم با افزایش سطوح دانایی این آسیب ترمیم شود

ارادت

نظر

• محسن کریم زاده
                              عضو عادی
                              • Jul 2022
                              • 182

بنده هم بارهنمودهای داهیانه جناب طیب در 160 تومن صدراخریدم زنگ زدم قرارگاه گفتم این چه وضعش است بزرگان واساتید ازشماگله دارندگفت اسم دوتایشان رابگوچند نفررا گفتم نشناختندتا رسیدم به نام نامی جناب طیب گفتندما به ایشان ارادت داریم واز بزرگان اند وبه گردن ما حق دارند طفلک اشک در چشمهایش حدقه زده بود میگفت من را به توصیه جناب طیب اینجا استخدام کردندبه زودی از شرمندگیشان در میاییم امروز صفحه سهم راباز کردم دیدم به چه موثربوده والله قسم اعتبار و بزرگی به سادگی به دست نمیاید و باید قدر استوانه هاو وزنه ها رادانست
                              [COLOR=#3E3E3E]بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)[/COLOR]

نظر

• پاشا_
                                Banned
                                • May 2022
                                • 248

در اصل توسط محسن کریم زاده پست شده است View Post
                                بنده هم بارهنمودهای داهیانه جناب طیب در 160 تومن صدراخریدم زنگ زدم قرارگاه گفتم این چه وضعش است بزرگان واساتید ازشماگله دارندگفت اسم دوتایشان رابگوچند نفررا گفتم نشناختندتا رسیدم به نام نامی جناب طیب گفتندما به ایشان ارادت داریم واز بزرگان اند وبه گردن ما حق دارند طفلک اشک در چشمهایش حدقه زده بود میگفت من را به توصیه جناب طیب اینجا استخدام کردندبه زودی از شرمندگیشان در میاییم امروز صفحه سهم راباز کردم دیدم به چه موثربوده والله قسم اعتبار و بزرگی به سادگی به دست نمیاید و باید قدر استوانه هاو وزنه ها رادانست
                                عشقی محسن حان

نظر

در حال کار...
                                X