صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گرگ سفید
    عضو عادی
    • May 2022
    • 67

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

صفو قورت داد

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3064

نگران صدرا بهیچوجهی نباشید

صف خریدهای خوبی پیشرو داریم چون روند بنیادی کاملا صعودی است

البته در قیمت های فعلی که ذلیل ترین سهم بنیادی در کلیت بازار سرمایه است دیگه دنبال دلایل زیاد برای خرید نمیخاد

سهام یک شرکت استراتژیک و دانش بنیان خیلی خیلی ارزانتر از پشگل الاغ است

نظر

• AFTAB
        عضو عادی
        • May 2022
        • 86

کسی نیست که ندونه عقب مانده ترین سهم بازار از سال پایه 97 و 82 و .. نه خریدار داره و نه فروشنده .

ماکزیموم از حجم معاملات 5 تا 10 درصدش میتونه مال بازار باشه و صاحب سهم مدتهاست داره با خودش والیبال بازی میکنه با کدهای متفاوت .

این بازی که بخاطر ناحق بودن صاحب سهم و ضعف بزرگ نهاد ناظر هست نخ نما هست و به قیمت سنگینی برای سهامداران خرد و اعتباری که از دست رفت برای نماد و صاحبش تمام شد .

سهمی که در هر دوره ای به راحتی میتونست از نظر رشد تو 10 تای اول بازار سهام باشه , به تنهایی پرچمدار آخرین سهم بازار بود .

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3064

توانمندترین شرکت استراتژیک در منطقه شرکت صدراست وحتی یکی از شرکت های توانمند در جهان محسوب میشود

قیمت سهام یک شرکت توانمند در عرصه نفت وگاز و کشتی سازی خیلی خیلی خیلی ارزانتر از پشگل الاغ است

مشکلات حقوقی و قیمتی جزیره صدرا رفع شده است و مانعی برای تنظیم سند جزیره وجود ندارد

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3064

در گذشته در سایت تالار بورس در رابطه با قیمت حکشتی مطالبی عرض کرده بودم و به این نکته تاکید داشتم که سهام یک شرکتی که استراتژیک محسوب میشود به قیمت ۷۲تومان رسیده است وعرض کرده بودم این شرکت کاملا روند بنیادی صعودی داره و قیمتش ارزانترین در کلیت بازار سرمایه است

حالا هم عرض میکنم شرکت صدرا با توجه به دست آوردهای کاملا دانش بنیان و ارائه خدمات منحصر بفرد در عرصه نفت وگاز و کشتی سازی سازی در این قیمت ها فقط زیبنده حماقت بازیگرانش است ولی روند حکشتی را در این شرکت شاهد خواهیم بود به امید خدا

نظر

• لیورپول
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 551

با سلام واحترام
              طیب جان به نظرت صفش امروز جمع میشه

نظر

• mojk
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 531

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                توانمندترین شرکت استراتژیک در منطقه شرکت صدراست وحتی یکی از شرکت های توانمند در جهان محسوب میشود

قیمت سهام یک شرکت توانمند در عرصه نفت وگاز و کشتی سازی خیلی خیلی خیلی ارزانتر از پشگل الاغ است

مشکلات حقوقی و قیمتی جزیره صدرا رفع شده است و مانعی برای تنظیم سند جزیره وجود ندارد
                مشکل این سهم فقط و فقط برمیگرده به صاحاب سهم که دست یه عده *** هست

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1778

این سهم زندگی خیلی ها را نابود کرد از این سهم آبی گرم نمیشود

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3064

در اصل توسط لیورپول پست شده است View Post
                    با سلام واحترام
                    طیب جان به نظرت صفش امروز جمع میشه

سلام وعرض ادب و احترام

بنده با نوع روند روزانه و هفتگی کاری ندارم

ولی روند کلی را با دلایل مشخص کرده ام که کاملا صعودی است

بطور کلی عرض میکنم نوع روند بنیادی صدرا هیچگونه همخوانی با روند قیمتی در مقطع فعلی ندارد ولی چون قیمت از روندهای بنیادی تبعیت میکند این روندمقطعی کوتاه مدتی است که از حماقت بازیگرانش نشئت گرفته است

تاکیدات عرض میکنم در منافع آتی بازیگران سهیم هستیم البته ایجابی

ارادت

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3064

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                      در گذشته در سایت تالار بورس در رابطه با قیمت حکشتی مطالبی عرض کرده بودم و به این نکته تاکید داشتم که سهام یک شرکتی که استراتژیک محسوب میشود به قیمت ۷۲تومان رسیده است وعرض کرده بودم این شرکت کاملا روند بنیادی صعودی داره و قیمتش ارزانترین در کلیت بازار سرمایه است

حالا هم عرض میکنم شرکت صدرا با توجه به دست آوردهای کاملا دانش بنیان و ارائه خدمات منحصر بفرد در عرصه نفت وگاز و کشتی سازی سازی در این قیمت ها فقط زیبنده حماقت بازیگرانش است ولی روند حکشتی را در این شرکت شاهد خواهیم بود به امید خدا

قیمت فعلی صدرا با توجه به نوع روند مثل قیمت ۷۲تومانی حکشتی است

ببینید این جذابیت قیمتی را

دقت کنیم به اینکه قیمت یکی از دلایل ایجاد نوع و جنس روند آتی است

نظر

• کاشان2
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 1778

بازیگر داره هی صف را سنگین تر می کند که خریدار منصرف شود من خودم امروز قصداضافه کردن حدود 30000 سهم را داشتم که منصرف شدم انشائ الله فردا یا پس فردا در قیمت پایین تر اضافه خواهم کرد

نظر

• طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3064

قیمت بازار صدرا تقریبا ۵هزار میلیارد تومان ؟!!

افزایش قیمتی قراردادهای گذشته چقدر است ؟!??

چه رابطه ای داره

افسوس

نظر

• alijalalpour
                            عضو عادی
                            • Dec 2020
                            • 204

سلام وعرض ادب واحترام استاد چه فايده داره قيمت سهم را اينقدر سركوب ميكنن بنده بالشخصه امروز 200000تا خريدم ولي استاد عزيزم با حلوا حلوا دهن شيرين نميشه اينا ديگه شورشا در آوردن ارادتمند

نظر

• AFTAB
                              عضو عادی
                              • May 2022
                              • 86

بدون تعارف .

سود تو بازه زمان مفهوم داره و اگر راجب سود بدون زمان صحبت کنیم هیییچ مفهوم بدرد بخوری برای سرمایه گذار نداره .

سهم 15 ساله که نسبت مارکت به جایگزینیش حباب مثبت بزرگ داره .

سهم4-5 ساله در حد نمای کاری در سودسازی و عبور از زیان سازی به نظر شرایط خوبی داره ولی در عرصه صورت مالی خبری همتراز با انتظارات و تحلیلها نیست .

و البته تعدادی از دوستان درست یا غلط سالهاست این نکات را متذکر میشوند که سهم قراره سود خوب بسازه یا سند جزیره یا سودها و کلیمها و ... .

صدرا تا این لحظه از سال پایه 97 ( والبته میشه بارها از سال پایه 83 به بعد این موضوع را دید ) , عقب مانده ترین سهم بازار هست .

جمع بندی چند خط بالا اینه که حقیقتا چه تضمینی وجود داره این موضوعات تکرار نشه و صدرا سودسازی برای بازار نشان بده ولی نه در حد واقعی و انتظارات و فاند شرکت .

هیچ کس در ارزش واقعی صدرا و عقب ماندگیش نسبت به خودش و بازار سهام و باقی بازارها تردیدی نداره ولی ریسک اصلی صاحب این شرکت هست که با قیمت بازار سهم در این سالهای طولانی ثابت کرده که اعتباری بهش نیست , این ریسک رو باهاش چه میشه کرد ؟ چه دستاویز و سند یا ضمانتی بر شکست این رفتار و عیان شدن ارزش سهم وجود داره؟

تا حال سالهای متمادی هر چه دیدیم پافشاری و کوبیدن بر طبل هیچ و زیان سهامدار بوده .

با توجه به عملکرد نزدیک به هیییچ و منفی نهاد ناظر که حتی نقش مکمل رو برای عقب ماندگی با شرکت بازی کرده حقیقتا در گذشته ای طولانی و نا امید کننده چطور سهامدار صدرا میتونه به گذشته استناد نکنه و مثل سهام دیگه آینده رو ببینه ؟؟

ریسک صدرا خلاصه میشه در سهامدار عمده صدرا که نپرداختن به این موضوع و پرداختن صرف به وضعیت شرکت و ..... اشتباهی بوده که سهامداران گذشته صدرا من جمله خودم کردم ( پشت کردن به سابقه و تاریخ کار غلطی هست . البته که باید آینده رو دید ولی ندیدن سایه سنگین و تاثیر گذار این سهامدار رو وقتی سالهاست داره کارش رو تکرار میکنه خامی و قصور بزرگی بوده که سهامداران کردن ).

فکر میکنم تحلیل بدون دیدن این متغیر بعد از اینهمه سال لوس هست حتما هر خواننده ای بخوبی تو ضمیر ناخوداگاهش میدونه که یه جای کار لنگه و حس مثبتی از تحلیل فاند و مثلا بلند مدت سهم نمیگیره .

از نظر من تا جواب منطقی برای این متغیر که تا حالا تاثیر گذارترین متغیر بوده نداشته باشیم کل تحلیلها بی ارزش میشه .

بی توجهی یا کم توجهی به تاثیر گذارترین متغیر یا عامل این سالهای طولانی و کنار گذاشتنش اشتباه یا ساده انگاری یا یا خدایی نکره تعمد در بی توجهی باگ تمام تحلیلهییست که داریم انجام میدیم .

بسیار مشتاق هستم اگر دوستان بدور از توهین به هر کسی نقطه نظری دارند بفرمایند .

حقیقتا حوصله برای پرداختن به مطالب تکراری گذشته که تا حالا سالهای متمادی هیییچ جوابی نداده حداقل برای بنده نیست .

بطور مطلق وقتی سهمی عقب مانده ترین هست یعنی سهامدارش زیاندیده ترین هستن و بعد از اینهمه سااال باید فرقی بین سهمی که اتفاقات مثبت توش میوفته با بازار باشه , , الان دقیقا فرق کسی که 10-15 ساله تو صدراست با کسی که 10-15 ساله تو هر سهمی هست اینه که قطع به یققین تعداد بیشتری از این سهم رو نسبت به 10-15 سال پیشش میتونه بخره با فروش هر سهمیش و پیروزمندانه و برنده وارد صدرا بشه و با این دست فرمون شاید اونم زیان کنه برای آتی . .

پس خواهشا اگر میخاهیم تحلیلمون از لحاظ علمی ( با توجه به عرایض فوق در تاثیر گذاری) بدرد بخوره راجب این موضوع حتما تحلیل بزاریم و نظرمون رو راجب آتیه عملکرد سهامدار عمده بزاریم .
                              آخرین ویرایش توسط AFTAB؛ 2022/10/08, 15:38.

نظر

• گرگ سفید
                                عضو عادی
                                • May 2022
                                • 67

حرف شما متین ودرود بر شما من به شخصه فقط منتظر سند جزیره هستم و 1 ساله با صدرا هستم و 30 درصد سبدم صدرا هستش صدرا خوب استارت زد واسه 280 و حتی بالاتر ولی این نابسامانی ها بهش فشار آورد دیگه باس ببینیم چه میکنه بازیگر مکار این سهم شب خوش

نظر

در حال کار...
                                X