صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 1930

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

خوب دیگه اون چهل تا ۴۰ اقتصاد دانی که نامه زدند رشد بورس تورم زا هست وفکر گران کردن مسکن و خودرو بودند حالا کجا هستند درضمن دو نکته آقا محمد خان قاجار گقت ایرانی رو نباید سیر کرد اما هر چیزی حدی دارد
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
      عضو فعال
      • Dec 2022
      • 1930

سلام به همه راستی یه فكری به ذهنم رسید
      مردم ما كه این قدر مهربان و حرف گوش كن هستند وبرای اینكه جوجه ها رو نكشند و مرغ داران محترم و محترمه خدای نكرده ضرر نكنند دارند مرغ می خرند و انبار می كنند

امشب هم 20 و 30 یك گزارش پخش كند بگوید سهام صدرا بخرید ما داریم خیلی ضرر می كنیم روزی 2 میلیارد تعداد سهام صدرا بخرید و هولد بلند مدت كنید
      آره دیگه با فروش مرغ به قیمت مثلا مصوب 63 هزار تومانی معلوم نیست بودجه كدام فبرستان را دارند تامین می كنند كه بابتش این قدر مانور و تبلیغات نمایش می دهد والسلام
      همین دیگه كشورهخای پیشرفته با فروش فناوری و توسعه علم و زیر ساختها درآمد كسب می كنند
      اینجا هم دولت با گران كردن مرغ و تخم مرغ و گوش و برنج و آب و برق و بنزین و گاز ومایحتاج ضرروری مردم كسب درآمد كرده وكسری بودجه را پوشش می دهد
      میان چرخ ما تا چرخ گردون تفاوت از زمین تا آسمان هست

نظر

• ریسعلی دلواری
        عضو فعال
        • Dec 2022
        • 1930

دلار رو فراموش كردم

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 1930

نظر كاملا شخصی مقدرای شیبا بخرید به امید خدا و كوری چشم تنگ نظران صدرای ثروتمند وبی نیاز گردید

اگر عمری بود روزی بر روی قبر بدخواهان ایران و ایرانی جشن و پایكوبی خواهیم كرد

نظر

• اسماعیل
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 392

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
            سلام عرض ادب
            میخواستم یه تحلیل و قیمت از صدرا بزارم دیدم این پست رو نوشتید ریپلای میکنم
            راستش واقعا قصد خرید صدرا رو دیگه نداشتم ولی بازم شیطون گولم زد در حد کمی امروز خریدم به خاطر چارتش و کف قیمتی که بود
            به نظرم قیمت پیشنهادی جناب one2درسته ولی محتاطانه سمیشه به ۳۲۰ و بالاتر فکر کرد براش اینده نه چندان دور دسترسی به چارت الان ندارم والا قرار میدادم
            دقیقا کف روند برگشتی هست و هر بار از همین کف برگشته یه بار ۲۰۰تا ۳۸۰ یه بار ۱۵۰ تا ۲۳۰ و اینبار عدد بالای ۳۲۰ هست
            زمان دقیق و عدد دقیق خروج رو حتما به موقع اعلام میکنم فعلا هستیم باهاش
            تا خواستم اردر بزارم صف شد نشد بیشتر بخرم سهم دیگه ای خریدم
            درود بر شما.ممنون..در مورد بلند مدت و میان مدت صدرا نظرتون چیه؟ سپاسگزارم

نظر

• ONE2
              عضو عادی
              • May 2022
              • 266

دلم شانتاژ میخاد
              شانتاژگر اعظم کجاست؟

نظر

• abdollah000
                عضو فعال
                • Apr 2022
                • 1489

سلام دوستان....خدا زو شکر سهم حرکتی کرد که سبب خوشحالی دوستان بشه....هر سهمی بالا پایین داره....بازیگر خوب و بد داره....و هر کسی بر اساس روش معاملاتی خودش سود و زیان میکنه نه با حرف من و شما....قبلا گفتم که از 44 سال پیش فرهنگ مردم کشور تغییر کرده....دیگه حرمتها شکسته شده.....فقط کمی پیش خودمون فکر کنیم که یکی مثل کاشان جان و یا اقا طیب با نیت خیر مطلبی در مورد صدرا به اشتراک بزارن و بازار عکس مطلب رفتار کنه به نظر شما با حرف دوستان سهم رشد و افت میکنه؟....خود من نه دانش تکنیکال دارم و نه بنیادی فقط تجربه بورسی دارم....هیچ وقت اجازه ندارم حرمت کسی رو حتی اگر تبلیغ سهم رو هم بکنه بشکنم....اقا سولو علم بورسی داره و استفاده میکنه از شرایط بازار ولی برادر من شما سود خودت رو میکنی نوش جونت ولی کسی از دوستان اینجا بی احترامی به شما کرده؟حقه شما رو خورده/...باور کنید هر طور رفتار کنیم دیگرون همین رفتار رو با ما میکنن....سعی کنیم سرمون تو لاک خودمون باشه.....کوجک همه دوستان.....زنده باشید

نظر

• ONE2
                  عضو عادی
                  • May 2022
                  • 266

خیلی تاثیر گذار بود

نظر

• ققنوس14
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 1544

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                    سلام به همه راستی یه فكری به ذهنم رسید
                    مردم ما كه این قدر مهربان و حرف گوش كن هستند وبرای اینكه جوجه ها رو نكشند و مرغ داران محترم و محترمه خدای نكرده ضرر نكنند دارند مرغ می خرند و انبار می كنند

امشب هم 20 و 30 یك گزارش پخش كند بگوید سهام صدرا بخرید ما داریم خیلی ضرر می كنیم روزی 2 میلیارد تعداد سهام صدرا بخرید و هولد بلند مدت كنید
                    آره دیگه با فروش مرغ به قیمت مثلا مصوب 63 هزار تومانی معلوم نیست بودجه كدام فبرستان را دارند تامین می كنند كه بابتش این قدر مانور و تبلیغات نمایش می دهد والسلام
                    همین دیگه كشورهخای پیشرفته با فروش فناوری و توسعه علم و زیر ساختها درآمد كسب می كنند
                    اینجا هم دولت با گران كردن مرغ و تخم مرغ و گوش و برنج و آب و برق و بنزین و گاز ومایحتاج ضرروری مردم كسب درآمد كرده وكسری بودجه را پوشش می دهد
                    میان چرخ ما تا چرخ گردون تفاوت از زمین تا آسمان هست
                    =))
                    تشكر بسيار خنديدم.
                    همين
                    اگر ناراحت شديد پاكش كنم
                    آخرین ویرایش توسط ققنوس14؛ 2022/12/17, 15:34.
                    آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 1930

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                      =))
                      خوب كه چی

نظر

• ریسعلی دلواری
                        عضو فعال
                        • Dec 2022
                        • 1930

جوامع بشری همانی می شوند كه می خواهند فارغ از هر دین و آئین
                        بهشت انجاست كه آزاری نباشد كسی را باكسی كاری نباشد

دل و دین و عقل و هوشم را به گاو دادی
                        به كدامین گناه آخر مرا بگا دادی

جامعه ای كه تك تك افراد افراد آن خود را ذیحق و محق می دانند همانند آتش فشانی خاموش است كه اگر فعال شود قدرت تخریب آن قابل برآورد نمی باشد
                        فكر كردین ..... الان هم سال 1979 میلادی هست زرشك

نظر

• ریسعلی دلواری
                          عضو فعال
                          • Dec 2022
                          • 1930

خوب از بالا دستور دادن گفتن ساكت باش

فقط هر كس از سود سهامداران صدرا برای خود و خانواده اش ارزنی برداشته امیدوارم به درك واصل بشه
                          موردی نداره اگر زنده بودیم و زنده ماندم بر قبر شما ها و خاندانتان چنان بزن وبكوبی بكنم كه در تاریخ بنویسید
                          بتازید كه روز روز شماست
                          خدا خدا كنید ورق برنگرده روز ما بشه فقط خدا حریفمان می شود والسلام

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1712

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                            درود بر شما.ممنون..در مورد بلند مدت و میان مدت صدرا نظرتون چیه؟ سپاسگزارم
                            سلام عرض ادب خواهش میکنم اختیار دارید
                            در کل چارت بلند مدت و یکساله ش با ابزاری که من استفاده میکنم برگشته رو به بالا و صعودیه و فکر نکنم دیگه زیر 180 یا حتی 200 رو ببینه
                            چارت میان مدت و هفتگی هم روندش برگشته وصعودی شده اهداف میان مدت عرض کردم 270 تا 320 حتی میتونه 380 هم باشه تا اخر سال به نظرم
                            ولی برای بلند مدت مثلا بازه یک سال اینده عدد دادن سخته متغییرات بنیادی زیادی میتونه دخیل باشه ...
                            اگر چارت ماهیانه رو مد نظر قرار بدیم میتونه تا 525 یا 600 بره و صد البته باید دید روند قیمت دلار چی میشه شاید این اعداد رو خیلی زودتر از اونچه که فکر میکنیم ببینه که خب متاسفانه با این تورم 1000 تومن هم بشه جبران ضررمون نمیشه
                            .
                            سعی میکنم در حد توان سقفهای ماژور و اصلی رو شناسایی و اعلام کنم بتونیم نوسانهای خوب ازش بگیریم تا یکسال اینده

نظر

• Arian02
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1712

دوستان شاوان و کدما رو مد نظر قرار بدید
                              کدما با این چارتش میتونه رشد خوبی بکنه فکر میکنم اصلاح زمانیش هم تموم شده میشه بعد از 5300 وارد شد
                              شاوان پی بر ای مناسبی داره قیمت نفت هم اخرای نزولشه نگرانی چندانی نداره تو این قیمتها بهترین قیمت برای ورود حدود 1500الی 1600 اگر بره

نظر

• abdolhossein
                                عضو فعال
                                • Feb 2019
                                • 1589

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post966768

آپدیت: وقتی سهم قبل از رسیدن به تارگت رشد می کند می شود مثل درختی که قبل از رسیدن بهار شکوفه می دهد! مسلما چنین درختی نمی تواند میوه ی به دردبخوری بدهد و زحمات باغبان به هدر می رود.
                                قیمت رنج می شود و هفته ها همه را بلاتکلیف می گذارد.
                                فعلا امیدوارم کف کانال شکسته نشود. اگر سقف کانال شکسته شود یک حرکت شارپی خوب خواهیم داشت. اما اگر کف کانال شکسته شودبه احتمال زیاد تارگت هایی که قرار بود هفته ها قبل دیده شود دیده خواهند شد.

نظر

در حال کار...
                                X