کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هیج کجا نرفتن دوست عزیز ، همین دور بر هستند ، سهم رو نگه داشتند تا پول هاشون را از دلار و سهم های دیگه بکشن بیرون با سود بالا ، به وقتش میان سر وقت این مفلوک
بوی دزدی میاد ( ببخشید واژه محکمه پسندش در این روزها اختلاس معیین شده )
الان یک ماهه سهام برخی شرکتهای به شدت سود ساز که انواع وصله ورشکستگی و .. بهشون زده شده تو بازار پایه با دامنه ۱ و حجم مبنا قفل صف خریده ؛ سهام حضرات صندوق دار و پورسانت بگیر با وضع مقررات یک شبه : روزانه 7 درصد به بالا شوت می شوند.
اگر شرکتهای بازار سرمایه ارزشمند بودند چرا ربات روشن کردی تا اینجا پایین آوردی دزد کثیف؟
×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
کسی اطلاع داره هدف مسئولان پورسانت بگیر از صندوق ها و شرکتهای بازارگردان از وضع آن همه مقررات تخریبی روی فرابورس؛ خصوصا در بازار پایه چه بوده ؟؟؟
دلیل ریزش ها بالای 80 درصد با ابزار ربات روی برخی از شرکتهای بازار پایه و زنجیر زدن به دست و پای این شرکتها ؟؟؟
( هدف ؛ معاملات خواص در تاریکخانه های کثیف بازار پایه بوده ؟
زورگیری از مردم در کوچه های خلوت و کور فرابورس و اجبار به فروش در قیمتهای مجانی ؟؟؟ )
برای چندمین بار عرض میکنم بنده را دوستان !به اشتباه خان و دکتر و استاد خطاب میکنند درحالیکه بنده فقط طیب هستم
واما در مورد صدرا به اندازه لازم و در حد دانشم که خیلی کم است مطالبی خدمت شما بزرگواران عرض کرده ام و در کامنت قبلی عرض کردم تا بوقوع پیوستن تغییرات کلان بنیادی مطروحه از جانب بنده صبر خواهم کرد و مطلبی نخواهم نوشت مگر در موارد خاص
امروز روز طوفانی بورس بود هدیه برادران ارزشی بعد از یک پنجم شدن قیمت سهم ریالی دلاری که هیچ جالب بود.میمانیم شاید در تغییرات کلان کشور برای شرکت صدرا اتفاقات خوبی بیفته.قطعا بدتر از اینها در روی زمین نیست
اینها همانهایی هستند که هواپیمای اکراینی را زدند و زیر بار نمی رفتند اینها همانهایی هستند که در روز روشن مردم را می کشند و می گویند که کار ما نیست همان بلایی که سر صدرا آوردید سر کشور هم آوردید خدا لعنتتان کند دم اسرائیل گرم که هرزگاهی گوشه کنار یکی تان را
امروز روز طوفانی بورس بود هدیه برادران ارزشی بعد از یک پنجم شدن قیمت سهم ریالی دلاری که هیچ جالب بود.میمانیم شاید در تغییرات کلان کشور برای شرکت صدرا اتفاقات خوبی بیفته.قطعا بدتر از اینها در روی زمین نیست
شما که به حرف خودتون از سهمداران قدیمی سهم هستین تعجب میکنم که چرا قبل مجمع جلوی تجمع سهامدار رو گرفتین و با اینا همراه شدین و شد همین ماجرای همیشگی...
کسی که چندین سال با این سهم هست میدونه که این جماعت حرف حالیشون نیست باید اعتراضی میرفت جلو...
هر کسی به هر روشی که فکر میکنه میتونه باید اعتراضش رو به گوش این نامدیران برسونه وگرنه همینه داستان...
امروز با این وضعیت شاخص و سبزی بازار دیدیم چطور بازیگر سهم داشت ذاتش رو نشون میداد...اخه حرامی سهمی که از 1000ت اومده 200ت چه فرقی به حالش داشت 3 درصد مثبت باشه یا 3درصد منفی که داشتی خودت را جر میدادی صف فروش بشه...
با موجودات نفله ایی طرف هستیم که واقعا لجن تشریف دارن...فقط و فقط اعتراض جلوی کثافتکاری اینا رو میگیره...
خدایا اگر هستی و صدا و ناله سهامداران مظلوم صدرا را می شنوی کاری کن که بازیگران حرام خوار این سهم روزی هزار بار آرزوی مرگ کنند و سقط نشوندضمنا بازیگر صدرا عین نجس است ای بازیگر بدان هزار مرتبه خوک. سگ شرف دارند بر تو کثیف و خبیث و پلیدخدا لعنتت کند امیدوارم مرگ عزیزترین افراد را ببینی و بسوزی و چاره نداشته باشی خاک بر سر بی رحمت کنم
نظر