صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشان2
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 1778

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

روزی می بینم که استخوانهای شما برادران از خود راضی زیر پای مردم له شود اگر فرصت به دست بدهد من حداقل 20 نفر از آنها را به جهنم خواهم فرستادکینه ای از شما به دل دارم که نگو و نپرس

نظر

• bahmani59
      عضو جدید
      • Oct 2022
      • 7

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
      روزی می بینم که استخوانهای شما برادران از خود راضی زیر پای مردم له شود اگر فرصت به دست بدهد من حداقل 20 نفر از آنها را به جهنم خواهم فرستادکینه ای از شما به دل دارم که نگو و نپرس
      یا خدا

نظر

• ali1230
        عضو عادی
        • Oct 2020
        • 157

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
        پهلوان بد سهمی را انتخاب کردیم فعلا کسی را نکش تا ببینیم جناب طیب چه میکنه.../:.nono.:/

نظر

• کاشان2
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 1778

در اصل توسط ali1230 پست شده است View Post
          پهلوان بد سهمی را انتخاب کردیم فعلا کسی را نکش تا ببینیم جناب طیب چه میکنه.../:.nono.:/
          از بد هم بدتر کلا سرمایه گذاری در شرکت های پیمانکاری اشتباه است و آنهم شرکتی که زیر نظر قرارگاه وسپاه و یک مشت آدم واقعا بیسواد و رذل و از خود راضی یعنی همه چیز را برای خودشان می خواهند

نظر

• کاشان2
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 1778

آشغال ترین سهم کل بازار سرمایه از این بدتر امکان ندارد پیدا کنید سهامدارانش تمام و کمال سفته باز و نوسانگیر سهامدار عمده اش هم خبیث و پلید هر آنچه یک سهم باید داشته باشد تا رشد نکند این سهم همه را با هم دارد ما تو با تلاق این سهم افتاده ایم حواستون باشه شما نیفتید به خدا هر سهمی حتی بدترین سهم را هم خریده بودم باز از این آشغال بهتر بود اینکه حق کلیم و جزیره دارد اینها برای شما نون و آب نمیشه شرکتی که نگذاشته ریالی تو جیب سهامدار برود در آینده هم نمی گذارد سهامدار سود کند خود دانید

نظر

• کاشان2
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 1778

داره میره که به جایگاهش برسه صف فروش

نظر

• زار عی
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 438

سلام

تو مجمع گفتن یک سود انباشته عالی اعلام خواهد شد ببینیم همه مون سر کاریم یا واقعی ست
                هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
                هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• ریسعلی دلواری
                  عضو فعال
                  • Dec 2022
                  • 1931

در اصل توسط زار عی پست شده است View Post
                  سلام

تو مجمع گفتن یک سود انباشته عالی اعلام خواهد شد ببینیم همه مون سر کاریم یا واقعی ست
                  همه سركار هستیم فقط بابت مصوبه مجلس بابت شركتهای زیان دهنده دولتی و زیر مجموعه قرار گاه و اینكه الزام دارند زیان ده نباشند شاید سودی در حد 10 الی 12 تا تك تومان اعلام كنند
                  خوب دیگه تحمل و مقاومت از ما عشق و حال و بزن و بكوب و حالشو ببر و نفس گرم برای منصب داران و زمام داران و خانواده هایشان احدی هم حرف بزند با سرب داغ پذیرایش خواهند بود
                  اما تا ابد كه این گونه نخواهد بود و نخواهد ماند

سودی در كار نیست خیالتان راحت واینكه لذت بالاتر از كمك به نیاز مندان این هست كه جامعه ای داشته باشیم كه اصلا نیازمند نداشته یاشد
                  نه اینكه آقایان و حضرات بخورند و دست آخر بگویند كوك مومنانه می كنند البته بیشتر مزورانه و ریاكارانه هست

خوب دیگه فكر می كنند خوشی هایشان را پایانی نیست اما هست
                  یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• AFTAB
                    عضو عادی
                    • May 2022
                    • 86

درود بر همه عزیزان .
                    سال پیش در عین ناباوری امریکا افغانستان رو رها کرد و کلی اسلحه جاگذاشت و طی چند روز طالبان افغانستان رو کلا گرفت .
                    سال پیش مرز ایران و افغان رو باز کردن تعداد بسیار زیادی افغانی وارد ایران و تهران شدن که بسیار در تهران ملموسه خصوصا مثلا اگر تشریف ببرید دریاچه خلیج فارس میبینن که چقدر زیادن .
                    ۱ سال پیش ترکیه تمام مرزهاش با ایران رو دیوار کشید .
                    ۲ ماه بعدش پاکستان اقدام به همین کار کرد .
                    چند روز پیش بازی آبی قرمز های پایتخت بازیکن پرسپولیس خیلی راحت دربی و تیمش رو رها کرد و رفت .
                    امروز خبر اومد که ۲ بازیکن خارجی سپاهان دنبال فسخ و رفتن هستن .
                    رئیس جمهور اکراین یک سره داره از ایران بنام تروریست دوم و کمک به روسیه حرف میزنه که امروز باعث عکس العمل مقامات ایرانی شد .
                    برجام رو کلا دیگه غرب به ایران رو نمیده .
                    مسائل داخلی هم بیش از ۲ ماهه ادامه دار بوده .

اینا سر جمع بوی بدی میده و انگار قورباغه رو گذاشتن تو آب سرد و کم کم آب رو گرم میکنن و اکثرا سر شدن .

کنار تمام اینا حدود ۲ ماهه دلارم سقف ۳۲ رو زد و امروزم ۴۰ رو به بالا شکست که تورمش تو بخش معیشت و انرژی تا ۲_۳ ماه دیگه دیده خواهد شد .

عذر میخوام اینا رو عرض کردم ولی قصد نگرانی ندارم ولی اوضاع به نظر مثل همیشه نمیاد که همه دائم غر میزنن و حقم دارن ولی همینجوری ادامه هم داره .
                    کمی قیافه مجموعه عرایض داره به تغییر در شرایط میرسه و بوی نا امنی میده .
                    نمیدونم خدایی نکرده بحث درگیری نظامی با غرب یا اسرائیل یا درگیری داخلی یا مشکل درست کردن طالبان با اسلحه های آمریکا و حمایت پنهانی یا.... ... ممکنه باشه .
                    اهل اینکه این چیزارو تکرار کنم نیستم ولی اون اتفاقای بالا نگرانم کرده گفتم کمی سنسورهامون رو تو بازار حساستر کنیم .

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1713

در اصل توسط AFTAB پست شده است View Post
                      درود بر همه عزیزان .
                      سال پیش در عین ناباوری امریکا افغانستان رو رها کرد و کلی اسلحه جاگذاشت و طی چند روز طالبان افغانستان رو کلا گرفت .
                      سال پیش مرز ایران و افغان رو باز کردن تعداد بسیار زیادی افغانی وارد ایران و تهران شدن که بسیار در تهران ملموسه خصوصا مثلا اگر تشریف ببرید دریاچه خلیج فارس میبینن که چقدر زیادن .
                      چند روز پیش بازی آبی قرمز های پایتخت بازیکن پرسپولیس خیلی راحت دربی و تیمش رو رها کرد و رفت .
                      رئیس جمهور اکراین یک سره داره از ایران بنام تروریست دوم و کمک به روسیه حرف میزنه که امروز باعث عکس العمل مقامات ایرانی شد .

اینا سر جمع بوی بدی میده و انگار قورباغه رو گذاشتن تو آب سرد و کم کم آب رو گرم میکنن و اکثرا سر شدن .

کنار تمام اینا حدود ۲ ماهه دلارم سقف ۳۲ رو زد و امروزم ۴۰ رو به بالا شکست که تورمش تو بخش معیشت و انرژی تا ۲_۳ ماه دیگه دیده خواهد شد .

عذر میخوام اینا رو عرض کردم ولی قصد نگرانی ندارم ولی اوضاع به نظر مثل همیشه نمیاد که همه دائم غر میزنن و حقم دارن ولی همینجوری ادامه هم داره .
                      نمیدونم خدایی نکرده بحث درگیری نظامی با غرب یا اسرائیل یا درگیری داخلی یا مشکل درست کردن طالبان با اسلحه های آمریکا و حمایت پنهانی یا.... ... ممکنه باشه .
                      اهل اینکه این چیزارو تکرار کنم نیستم ولی اون اتفاقای بالا نگرانم کرده گفتم کمی سنسورهامون رو تو بازار حساستر کنیم .
                      عجیبه که سنسورهای شما تازه داره فعال میشه از اون عجیب تر اینه که سنسورای برخی هنوز فعال نشده و فکر میکنن ایران روی ریل پیشرفت قرار داره
                      چندبار عرض کردم قبلا...... بازم میگم جا داره مستند پرزیدنت اکتور سینما رو نگاه کنیم مخصوصا دوره بعد از گورباچف رو (دوره یلتسین) با این اوضاع قیمتها و دلار و... فروپاشی خیلی نزدیکتر از اون چیزیه که فکرش رو میکنیم
                      شخصا فقط سهام دارم به امید روزهاو سالهای بعد از جمهوری اسلامی ...
                      این رژیم بره بازم مردم پژو پارس رو 600میلیون میخرن ؟؟؟؟!!!!!!!!!!

نظر

• AFTAB
                        عضو عادی
                        • May 2022
                        • 86

دوست عزیز قرار نیست ۱۰ سال مثل شما نگران باشیم .

بحث اینکه به چه سمتی داریم میریم رو بعد دور اول آقای خاتمی برامون مسجل بود و احتمالا شما جزو کسانی بودید که به آقای روحانی دور اول و دوم هم رای دادید .
                        بنده بعد از دور اول آقای خاتمی میدونستم دیگه داریم کدوم سمت میریم و با بسیاری از آشنایان و همکاران و ... این موضوع گفته شده بود که تو چه ریلی افتادیم .
                        ولی اوضاع وقتی به سمتی میره که داره از بحث صرفا تورمی یا اعتراض درمیاد و بحث امنیت بسیار جدی تر و همه شمول تر میشه داستان دیگری هست .
                        اون مثائلی که بالا اشاره شد بابت این موضوع بود وگرنه احتمالا مثل شما میشه از این بحثهای تو تاکسی و ... که دائم و همیشه شرایط رو مثل آخرین نقطه خطر میبینن میشه پیش برد .
                        فکر میکنم بجای اینکه بشینیم و ببینیم کی پستی میزاره که فرصتی پیش بیاد برای مثلا مطرح کردن خودتون بهتره سعی کنین بحث سازنده ای رو مطرح کنین .
                        متاسفانه اینم شخصیتی هست تو یکسری از ایرانیها ، که فرصتی پیش بیاد بدون دانستن چیزی از طرف روبرو ......
                        بنده پستتون رو بالا نیاوردم چون دیدم صحبتی ندارید .
                        لطفا اگر حرف بدرد بخوری تو زمینه ای دارید بزنید و پست کسی رو بالا نیارید .
                        آخرین ویرایش توسط AFTAB؛ 2022/12/22, 21:31.

نظر

• Arian02
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1713

دوست عزیز قرار نیست ۱۰ سال مثل شما نگران باشیم .

بحث اینکه به چه سمتی داریم میریم رو بعد دور اول آقای خاتمی برامون مسجل بود و احتمالا شما جزو کسانی بودید که به آقای روحانی دور اول و دوم هم رای دادید .
                          بنده بعد از دور اول آقای خاتمی میدونستم دیگه داریم کدوم سمت میریم و با بسیاری از آشنایان و همکاران و ... این موضوع گفته شده بود که تو چه ریلی افتادیم .
                          ولی اوضاع وقتی به سمتی میره که داره از بحث صرفا تورمی یا اعتراض درمیاد و بحث امنیت بسیار جدی تر و همه شمول تر میشه داستان دیگری هست .
                          اون مثائلی که بالا اشاره شد بابت این موضوع بود وگرنه احتمالا مثل شما میشه از این بحثهای تو تاکسی و ... که دائم و همیشه شرایط رو مثل آخرین نقطه خطر میبینن میشه پیش برد .
                          فکر میکنم بجای اینکه بشینیم و ببینیم کی پستی میزاره که فرصتی پیش بیاد برای مثلا مطرح کردن خودتون بهتره سعی کنین بحث سازنده ای رو مطرح کنین .
                          متاسفانه اینم شخصیتی هست تو یکسری از ایرانیها ، که فرصتی پیش بیاد بدون دانستن چیزی از طرف روبرو ......
                          بنده پستتون رو بالا نیاوردم چون دیدم صحبتی ندارید .
                          لطفا اگر حرف بدرد بخوری تو زمینه ای دارید بزنید و پست کسی رو بالا نیارید .
                          خوبه حالا انتقادی چیزی نکردیم و در کل حرف شما رو تایید کردم و از خواب ناز یه عده گفتم!!!
                          معما حل شده و بیان واضحات
                          اعصاب نذاشتن واسه مردم
                          موفق باشین

نظر

• mmahdii
                            عضو عادی
                            • Nov 2020
                            • 48

ساخت سکوهای نفتی فشارزا در جزیره صدرا

* سکوی نفتی رشادت اوایل سال 1403 آماده خواهد شد
                            سردار هوش‌السادات در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره ساخت سکوهای نفتی در شرکت صدرا و سکوهای نفتی فشارزا اظهار کرد: یک سکوی نفتی تاپایان سال تکمیل و آماده حمل و نصب می شود.
                            فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا گفت: سکوی رشادت به عنوان سکوی نفتی دوم 7 هزار تن است و برای نصب در اوایل سال 1403 آماده خواهد شد این پروژ در حال حاضر 70 درصد رشد فیزیکی دارد.
                            سردار هوش‌السادات اضافه کرد: در پارس جنوبی با توجه به استفاده، با افت فشار مواجه هستیم، فشارافزایی مستلزم استفاده از سکوهای فشارزا است که در این باره مذاکراتی با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا انجام شده است تا در ساخت این سکوها ورود کنیم، این سکوها تکنولوژی خاص و پیچیده دارد اما ما با شعار «ما می توانیم» ورود کرده ایم.
                            * آغاز ساخت سومی کشتی افراماکس از 3 ماه آینده
                            وی همچنین درباره ساخت کشتی‌های افراماکس در صدرا اظهار داشت: کشتی دوم مرداد امسال تحویل کارفرما شد و تا چند روز آینده به سمت عسلویه برای بارگیری می رود کشتی سوم هم تا سه ماه آینده عملیات ساخت آن آغاز خواهد شد.
                            فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا اضافه کرد: همچنین دو فروند کشتی اقیانوس پیما برای تعمیر وارد جزیره صدرا شده است.
                            سردار هوش‌السادات اظهار داشت: در شرکت صدرا ساخت جرثقیل دروازه‌ای آغاز شده است و تا دو ماه آینده راه‌اندازی می‌شود این جرثقیل اشغال حوضچه خشک را به حداقل می‌رساند.

نظر

• محمد.
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 810

درود بر همه عزیزان .

منم دقیقا فکر و احساس شمارو دارم
                              البته فقط احساس نیست
                              چند سال دارم دقیق فکر میکنم ، همه اتفاقات و وقایع ایران و اطراف ایران خصوصا افغانستان و شرق کشور رو که از همه مهم تره زیر نظر دارم و روشون فکر کردم
                              در مورد مسئله هسته ای هم همینطور
                              در نهایت به این نتیجه رسیدم که غرب تصمیم گرفته ایران رو زنده زنده دفن کنه و جمهوری‌ اسلامی هم با بی خردی داره کمکش میکنه

ایران همین حالا هم از همه مسیر های ترانزیتی و تجاری منطقه حذف شده
                              هم مسیر تجاری هند و هم چین
                              آمریکا هم ۸۵ میلیارد دلار برای طالبان به ارث گذاشته و از افغانستان رفت
                              این حجم از سلاح های غربی تو افغانستان حداقل میتونه یک دهه شرق ایران رو تا مرز نابودی هم ببره
                              طالبان اومده جیش العدل و ... رو تو شرق مسلح کرده ، همشون کاربین ام فور دارن و سلاح های امریکایی بسیار دقیق
                              تو دو هفته اخیر شروع کردن به زدن مرزبانی و سپاه
                              یه چند تا رسانه ای شده ولی خیلی هاشون رسانه های نمیشن چون نظام توان کنترل شرق دیگه نداره
                              دیروز صبح از مرز پاکستان آمدن داخل نیرو های جیش العدل و سه تا سپاهی کشتن
                              روز قبلش هم سه نفر تو جکیگور مجروح کردن و صبح همون روز چهار نفر دیگه کشته بودن!!!!

و جالبه که ملت گاو ایران خوشحال هستن که سپاهی و مرزبان هارو تو شرق میزنن!! شعور ندارن که اینها حافظ مرز ها هستن و اگر نباشن کشور به جولانگاه تروریست ها تبدیل میشه، هنوز عقل ندارن که باید بین سپاهی سرکوبگر و سپاهی که مرز رو نگهداشته یک فرقی قائل شد بالاخره!!
                              خلاصه میخواستم بگم آمریکا برنامش غرق کردن ایران تو ناامنی و بی ثباتی و جنگ داخلیه
                              آمريکا و اروپا حقیقتا تصمیمش رو درباره ایران گرفتن
                              همون موقعی که ترامپ با طالبان مذاکره کرد هدف آمريکا همین بود
                              حالا جمهوری اسلامی ضعیف تر از هر زمان دیگه ای کم کم مجبور میشه از سوریه بکشه بیرون و عراق رو هم کمی شل کنه و سپاه قدس بخش بزرگی از توانش رو ببره شرق کشور برای مقابله با طالبان و جیش‌العدل و.....
                              داداش ایران با سرعت داره سمت جنگ داخلی حرکت میکنه و مرگ تمدنی کشور شروع شده
                              این کشور قطعا به فنا میره و چیزی ازش نمیمونه
                              چه با جمهوری اسلامی چه بدون جمهوری اسلامی

اون عده از ملت ساده لوح هم که تازه از خواب بیدار شدن و یهو ملی گرا شدن و خواهان انقلاب هستن هنوز دست چپ و راست خودشون رو نمیشناسن و نمیفهمن که دوسته و کی دشمن!!!
                              وقتی عبدلحمید پدر طالبان و جیش‌العدل شده متحدشون یعنی رسما با یک مشت گاو طرفی
                              و ایران قطعا نابود میشه و تجزیه ، دیر یا زود از چهار جهت خاک از دست میدیم
                              امارات که جزایر سه گانه رو میگیره به احتمال زیاد
                              و در سیستان بلوچستان هم به لطف سیاست اشتباه جمهوری اسلامی و خریت مردم خودمون جنگ بزرگی در راهه
                              تو شرق سه استان سیستان بلوچستان و خراسان رضوی و جنوبی تو خطر بسیار بسیار بزرگی هستن

نظر

• abdolhossein
                                عضو فعال
                                • Feb 2019
                                • 1589

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                                منم دقیقا فکر و احساس شمارو دارم
                                البته فقط احساس نیست
                                چند سال دارم دقیق فکر میکنم ، همه اتفاقات و وقایع ایران و اطراف ایران خصوصا افغانستان و شرق کشور رو که از همه مهم تره زیر نظر دارم و روشون فکر کردم
                                در مورد مسئله هسته ای هم همینطور
                                در نهایت به این نتیجه رسیدم که غرب تصمیم گرفته ایران رو زنده زنده دفن کنه و جمهوری‌ اسلامی هم با بی خردی داره کمکش میکنه

ایران همین حالا هم از همه مسیر های ترانزیتی و تجاری منطقه حذف شده
                                هم مسیر تجاری هند و هم چین
                                آمریکا هم ۸۵ میلیارد دلار برای طالبان به ارث گذاشته و از افغانستان رفت
                                این حجم از سلاح های غربی تو افغانستان حداقل میتونه یک دهه شرق ایران رو تا مرز نابودی هم ببره
                                طالبان اومده جیش العدل و ... رو تو شرق مسلح کرده ، همشون کاربین ام فور دارن و سلاح های امریکایی بسیار دقیق
                                تو دو هفته اخیر شروع کردن به زدن مرزبانی و سپاه
                                یه چند تا رسانه ای شده ولی خیلی هاشون رسانه های نمیشن چون نظام توان کنترل شرق دیگه نداره
                                دیروز صبح از مرز پاکستان آمدن داخل نیرو های جیش العدل و سه تا سپاهی کشتن
                                روز قبلش هم سه نفر تو جکیگور مجروح کردن و صبح همون روز چهار نفر دیگه کشته بودن!!!!

و جالبه که ملت گاو ایران خوشحال هستن که سپاهی و مرزبان هارو تو شرق میزنن!! شعور ندارن که اینها حافظ مرز ها هستن و اگر نباشن کشور به جولانگاه تروریست ها تبدیل میشه، هنوز عقل ندارن که باید بین سپاهی سرکوبگر و سپاهی که مرز رو نگهداشته یک فرقی قائل شد بالاخره!!
                                خلاصه میخواستم بگم آمریکا برنامش غرق کردن ایران تو ناامنی و بی ثباتی و جنگ داخلیه
                                آمريکا و اروپا حقیقتا تصمیمش رو درباره ایران گرفتن
                                همون موقعی که ترامپ با طالبان مذاکره کرد هدف آمريکا همین بود
                                حالا جمهوری اسلامی ضعیف تر از هر زمان دیگه ای کم کم مجبور میشه از سوریه بکشه بیرون و عراق رو هم کمی شل کنه و سپاه قدس بخش بزرگی از توانش رو ببره شرق کشور برای مقابله با طالبان و جیش‌العدل و.....
                                داداش ایران با سرعت داره سمت جنگ داخلی حرکت میکنه و مرگ تمدنی کشور شروع شده
                                این کشور قطعا به فنا میره و چیزی ازش نمیمونه
                                چه با جمهوری اسلامی چه بدون جمهوری اسلامی

اون عده از ملت ساده لوح هم که تازه از خواب بیدار شدن و یهو ملی گرا شدن و خواهان انقلاب هستن هنوز دست چپ و راست خودشون رو نمیشناسن و نمیفهمن که دوسته و کی دشمن!!!
                                وقتی عبدلحمید پدر طالبان و جیش‌العدل شده متحدشون یعنی رسما با یک مشت گاو طرفی
                                و ایران قطعا نابود میشه و تجزیه ، دیر یا زود از چهار جهت خاک از دست میدیم
                                امارات که جزایر سه گانه رو میگیره به احتمال زیاد
                                و در سیستان بلوچستان هم به لطف سیاست اشتباه جمهوری اسلامی و خریت مردم خودمون جنگ بزرگی در راهه
                                تو شرق سه استان سیستان بلوچستان و خراسان رضوی و جنوبی تو خطر بسیار بسیار بزرگی هستن
                                عالی.

نظر

در حال کار...
                                X