صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 1941

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

جالبه سود 9 ماهه این شركت حتی می تواند 7200 تومان باشد اما برادران از خود راضی و لجوج و نفهم حاكم برشركت سود را 72 ریال اعلام كرده اند
    فكر كردید جهان و طبیعت چقدر صبر دارد
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
      عضو فعال
      • Dec 2022
      • 1941

ما سختی نمی كشیم كه گاز را استخراج نكنیم و نفروشیم
      كه روسها ودكا بخورند و عشق و حال كنند و با تل آویو پیمان اخوت و برادری ببندند
      فرصت را از دست ندهیم با یك توافق خوب و مادام العمر با غرب و اروپا مشت محكمی بر دهان پوتین دوستان خواهیم زد

نظر

• محمد.
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 810

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
        جالبه سود 9 ماهه این شركت حتی می تواند 7200 تومان باشد اما برادران از خود راضی و لجوج و نفهم حاكم برشركت سود را 72 ریال اعلام كرده اند
        فكر كردید جهان و طبیعت چقدر صبر دارد
        سلام
        از هر طرف به گزارش نه ماهه نگاه کنی میبینی خوب بوده و آینده رو روشن میبینی
        کاری با رفتار قیمت تابلو ندارم که اصلا همخوانی ندارد
        علی امینی اصلا مشخص نیست که هدفت از این پست های متناقض چیه
        اگه سهم اینقدر فشار روحی بهت وارد کرده بنظرم ارزش نداره سلامتیت رو فداش کنی

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 1941

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
          سلام
          از هر طرف به گزارش نه ماهه نگاه کنی میبینی خوب بوده و آینده رو روشن میبینی
          کاری با رفتار قیمت تابلو ندارم که اصلا همخوانی ندارد
          علی امینی اصلا مشخص نیست که هدفت از این پست های متناقض چیه
          اگه سهم اینقدر فشار روحی بهت وارد کرده بنظرم ارزش نداره سلامتیت رو فداش کنی
          سال91 و الان جای بنده چه می كردی خدا لعنتشان كند خدا به غم بی بازگشت دچارشان كند خدا كاری كنه تك تك شون به بدترین نوع ممكن به درك واصل بشوند

نظر

• zorba
            ستاره دار(3)
            • Aug 2013
            • 3951

یکی از کم رشدترین سهام در یکی دو ماهه اخیر!
            واقعا بدبخت ترینِ سهامداران خرد را همین خصدرا داره!
            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• alein delon
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 380

در اصل توسط ONE2 پست شده است View Post
              چند وقت دیگر راهی یک ماموریت کاری چن ماهه هستم همینجا هم احتمالا نرسم بیایم
              چه عشقی بکند شانتاژگر اعظم������
              در همان جا که ماموریت کاری می روید تکنیکالر هم دیدید یه خبر ازش بگذارید ببینیم زنده است یا به دیار ساقی شتافته.

نظر

• alijalalpour
                عضو عادی
                • Dec 2020
                • 204

متاسفانه سهم خريداري نداره

نظر

• viran heyrani
                  عضو جدید
                  • Nov 2022
                  • 4

سلام ارادتمند
                  بر من تازه وارد ببخشید یه سوال داشتم و صرفا جهت روشنگری خودم و یکم دور شدن از حواشی ایجاد هشده تو صفحه
                  ممنون میشم درمورد بنیاد سهم و سودسازی برام یکمی توضیح بدید
                  اونطور که من فهمیدم (شاید اشتباه باشه راهنمایی کنید) تجدید ارزیابی که تا سال 97 داده و حتی زمین هایی که سند ندارن هم تو تجدید ارزیابی اومده (از جمله زمین جزیره)
                  سودسازی و قرادادها هم که طبق صورت های مالی تازه خیلی آروم داره شروع میشه
                  این که سهمای دیگه تو این چندین ساله خیلی جلو افتادن خب به خاطر سودسازی و یا پروژه ها و یا اموالشون بوده
                  این که صدرا خیلی قیمتش مفته و خیلی عقبه از کجاست؟

نظر

• shahin
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 2230

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                    یکی از کم رشدترین سهام در یکی دو ماهه اخیر!
                    واقعا بدبخت ترینِ سهامداران خرد را همین خصدرا داره!
                    احتراما
                    بدبخت ترین ها مردم ایران هستند که به همراه با والدینشان در زندان یک عده عمله خبیث قلاده دار به دام افتا ده اند.
                    جاکشهای روزی یک لیتر ودکاخور سالهاست هر روز این معشوقه اسلامیشان را با یکی از اون دو سه کشور انگل معامله می کنند.

ضمنا پرچم سهام داران صدرا بالاست . یکی از با ارزش ترین های خاور میانه را در اختیار دارند که قابل سرقت نیست.
                    همین که یک عده پر ادعا آبرو و حیثیتشان را در اینجا به باد هوا دادند به حد کفایت ارزشش را داشت

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3097

در اصل توسط viran heyrani پست شده است View Post
                      سلام ارادتمند
                      بر من تازه وارد ببخشید یه سوال داشتم و صرفا جهت روشنگری خودم و یکم دور شدن از حواشی ایجاد هشده تو صفحه
                      اونطور که من فهمیدم (شاید اشتباه باشه راهنمایی کنید) تجدید ارزیابی که تا سال 97 داده و حتی زمین هایی که سند ندارن هم تو تجدید ارزیابی اومده (از جمله زمین جزیره)
                      این که سهمای دیگه تو این چندین ساله خیلی جلو افتادن خب به خاطر سودسازی و یا پروژه ها و یا اموالشون بوده

سلام وعرض ادب و احترام

سند جزیره و کلا املاک شرکت صدرا در لیست تجدید ارزیابی نیست و تجدید ارزیابی فقط از محل تجهیزات بوده

ولی سند جزیره در آینده ای نزدیک بنام صدرا زده خواهد شد

واما روند سود سازی و کاهش زیان انباشته دقیقا در گزارشات مشخص است

هر شرکتی بود با این گزارشات صف خریدهای چند صد میلیونی باید می‌داشت ولی بازیگران در جهت و همراستا با پارلمان اروپا گام برمی‌دارند و با این عملکرد همگام با پارلمان اروپا سپاه و نماد خصدرا را در لیست سیاه قرار داده اند تا به بد نامترین نماد در کلیت بازار سرمایه تبدیل شود

یعنی دقیقا ضد روند صعودی بنیادی گام برمی‌دارند

البته بهتر است یک صف فروش چند میلیاردی ترتیب دهند تا قدرت بازیگران بیشتر از پیش بنمایش گذاشته شود منتظریم

میتونی زود باش ?
                      ارادت

نظر

• farshad-k
                        عضو عادی
                        • Sep 2015
                        • 22

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                        سلام وعرض ادب و احترام

سند جزیره و کلا املاک شرکت صدرا در لیست تجدید ارزیابی نیست و تجدید ارزیابی فقط از محل تجهیزات بوده

ولی سند جزیره در آینده ای نزدیک بنام صدرا زده خواهد شد

واما روند سود سازی و کاهش زیان انباشته دقیقا در گزارشات مشخص است

هر شرکتی بود با این گزارشات صف خریدهای چند صد میلیونی باید می‌داشت ولی بازیگران در جهت و همراستا با پارلمان اروپا گام برمی‌دارند و با این عملکرد همگام با پارلمان اروپا سپاه و نماد خصدرا را در لیست سیاه قرار داده اند تا به بد نامترین نماد در کلیت بازار سرمایه تبدیل شود

یعنی دقیقا ضد روند صعودی بنیادی گام برمی‌دارند

البته بهتر است یک صف فروش چند میلیاردی ترتیب دهند تا قدرت بازیگران بیشتر از پیش بنمایش گذاشته شود منتظریم

میتونی زود باش ?
                        ارادت
                        درود
                        جناب طیب میشه بفرمایید در گزارش ۹ ماه چقدر از زیان انباشته کم شده و کلا واسه ما بیسوادا گزارش ۹ ماه رو بشکافید؟؟
                        ممنون?

نظر

• viran heyrani
                          عضو جدید
                          • Nov 2022
                          • 4

سلام خیلی خیلی ارادت دارم خدمت شما بزرگوار و از قدیمی های سهم

ببینید این مدارک و مستندات افزایش سرمایه هست که در کدال هم تاریخ
                          1398/12/26
                          پیوست شده

هست

در بند هفت گزارش صریحا اعلام میکنه که زمین های بدون سند هم تجدید ارزیابی شده و در جداول پیوست میتونید کامل ریز داراییهای تجدید ارزیابی شده رو بررسی کنید ( زمین، ساختمان، تاسیسات، شناورها، ماشین آلات و تجهیزات و وسایل نقلیه)
                          ممنون میشم چک بفرمایید تا بتونم متوجه اشتباهم بشم
                          هرچند از سال 98 تا حالا هم داراییها افزایش قیمت داشته اند.
                          سودسازی هم اینطور که من متوجه شدم ممکنه ساختگی باشه و شرکت اصلا شفافیت درستی جهت پروژه ها و هزینه ها و درآمدها نداره

مجدد هم عرض میکنم این موضوعات مطرح میکنم تا بتونم بهترسهم رو بشناسم و یوقت اسائه ادب یا برداشت سوئی نباشه

آخرین ویرایش توسط viran heyrani؛ 2023/01/21, 12:53.

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3097

سلام خیلی خیلی ارادت دارم خدمت شما بزرگوار و از قدیمی های سهم

ببینید این مدارک و مستندات افزایش سرمایه هست که در کدال هم تاریخ
                            1398/12/26
                            پیوست شده

هست

در بند هفت گزارش صریحا اعلام میکنه که زمین های بدون سند هم تجدید ارزیابی شده و در جداول پیوست میتونید کامل ریز داراییهای تجدید ارزیابی شده رو بررسی کنید ( زمین، ساختمان، تاسیسات، شناورها، ماشین آلات و تجهیزات و وسایل نقلیه)
                            ممنون میشم چک بفرمایید تا بتونم متوجه اشتباهم بشم
                            هرچند از سال 98 تا حالا هم داراییها افزایش قیمت داشته اند.
                            سودسازی هم اینطور که من متوجه شدم ممکنه ساختگی باشه و شرکت اصلا شفافیت درستی جهت پروژه ها و هزینه ها و درآمدها نداره

مجدد هم عرض میکنم این موضوعات مطرح میکنم تا بتونم بهترسهم رو بشناسم و یوقت اسائه ادب یا برداشت سوئی نباشه

عرض ادب مجدد

عرض کردم چون اسنادی وجود نداشته تقریبا کلیت افزایش سرمایه از محل تجهیزات انجام شده
                            ارادت
                            آخرین ویرایش توسط طيب؛ 2023/01/21, 13:13.

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3097

در اصل توسط farshad-k پست شده است View Post
                              درود
                              جناب طیب میشه بفرمایید در گزارش ۹ ماه چقدر از زیان انباشته کم شده و کلا واسه ما بیسوادا گزارش ۹ ماه رو بشکافید؟؟
                              ممنون?

سلام وعرض ادب واحترام
                              بطور کلی عرض میکنم چون حال و حوصله ای ندارم
                              در گزارش ۶ماهه مقدار زیان ۲/۹۲۱/۴۶۸

در گزارش ۹ماهه مقدار زیان ۱/۶۴۵/۰۲۱

یعنی کاهش زیان بمقدار ۱/۲۷۶/۴۴۷

حالا حساب کنید برای هر سهم چقدر میرسه ؟?

افزایش سود در گزارش ۹ ماهه نسبت به سال قبل حدودا ۳۰۰درصد و نسبت به گزارش ۶ماهه حدودا ۹۰درصد و البته گزارشات دوازده ماهه از همه مهمتر خواهد بود

اینکه یک روند پرشتاب صعودی شکل گرفته است هیچگونه شکی نیست ولی فعلا بازیگرانش در ضد این جهت گام برداشته اند وهمراستا با تحریم های آمریکا و اروپا و البته از اونا هم بیشتر

ارادت

نظر

• Arian02
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1715

سلام ارادتمند
                                !!just run away

نظر

در حال کار...
                                X