صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TARGET
    عضو فعال
    • Nov 2014
    • 2282

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    واما در مورد رفتار سهامداران و ایجاد چرخه احساسی توسط بازیگران

به این مورد مهم دقت زیادی داشته باشیم

از انواع مدل ها و روش ها برای ایجاد چرخه احساسی استفاده میکنند

خب حالا باید چکار کرد ؟

باید از جو های ایجاد شده نهایت استفاده را کرد بشرطی که نوع روند بنیادی اجازه دهد یعنی روند سود سازی صعودی باشد

در بررسی انواع روندها زمانیکه مقادیر تغییرات بنیادی در هر بنگاه اقتصادی تزایدی باشه منجر به حتی شکست قله های گذشته میشه

شرکت صدرا در یک روند کاملا صعودی بنیادی قرار گرفته است

از این فرصت ها کسانیکه نقدینگی دارند خوب استفاده کنند
    طیب جان‌ تو این مدت اصلاح صدرا به بانک مرکزی هم وصل بودیم خزانه رو تهی کرده بودیم از بس فرصت داده صدرا?

نظر

• Sadeghi
      عضو عادی
      • Jan 2022
      • 162

در اصل توسط vahidm62 پست شده است View Post
      من جای طیب بودم بعد از ۹ماهه روم نمیشد در تاپیک صدرا بنویسم!!!!! شاید هم در تالار گفتگو!!!
      سلام و عرض ادب

دوست عزیز جناب طیب انسان خوب و شخصیت آرام و موجهی هست حد اقل در این مدت و در این فضای مجازی بنده حقیر چنین شناختی نسبت به ایشان داشتم.

منتها این صدرای بی مروت جیب خیلی ها را زد ولی بدتر از همه این خود جناب طیب بود که تحت تاثیر زیان و معاملات صدرا و سرزنش دیگران و خدشه دار شدن اعتبارش به خاطر حمایت از این سهم و این شرکت بدتر از زیان سخت مالی :تمام اعتقاد و آرمان ها و ایدئولوژی اش را از دست داد (رجوع شود به نظرات اخیر و پست های شان در تاپیک اینجا همه چی در همه ...) چون صدرای وابسته به یکی از ارکان دولتی را در پشت سهم و عامل این بلایا می بیند !(فارغ از درست یا غلط بودن ) روزی دوستی که خود سهامدار صدرا هست (و تقریبا از حاضرین همیشگی این تاپیک هست)و فرسخ ها با آرمان های اعتقادی طیب فاصله داشت یک پست متضاد منش و سبقه اعتقادی ارزشی(بخوانید با چاشنی سیاسی) از جناب طیب دید و بلافاصله این عزیز تور و دام اش را با طعمه های بزک شده به الفاظ ادبی هنری احساسی و مردانگی پهن کرد و انواع کلمات و رفتار و صفات عالیه را نثار طیب خان کرد و اینکه جناب طیب من در کنه وجود شما یک انسان دوست داشتنی و شخصیتی برجسته می دیدم و مطمئن بودم روزی به اصل خودت بر می گردی و ....خلاصه دل و قلوه دادن های بسیار رد و بدل شد زیر پست های عاطفی شان لایک ها خوابید و جناب طیب از همان روز جوگیر و تحت تاثیر تمجید و تعریف و لایک کسانی قرار گرفت که تا دیروز با آنها زاویه ۱۸۰ درجه داشت تا جایی که حتی جناب طیب الان زیر پست های کاربری را لایک می کند که این کاربر (م . ک ) در فحاشی به زن و بچه و نوامیس دیگران شهره تالار هست .

خلاصه اینکه پول و مال دنیا نامرد ترین و کثیف ترین راهزن و دزد قافله هست که به ایمان آدمی هم رحم نمی کند .
      با احترام به سهامداران صدرا که روزی خودم هم سهامدارش بودم و اعتقاد کنونی بنده یک رشد شارپ برای این سهم در ایام نزدیک هست .

خدا نگهدار
      آخرین ویرایش توسط Sadeghi؛ 2023/01/25, 18:46.

نظر

• bahmani59
        عضو جدید
        • Oct 2022
        • 7

سلام و احترام خدمت صدرایی های عزیز
        حسب توصیه عالیجناب طیب(سلام و احترام) حدود 100هزار سهم اضافه شد.یاحق

نظر

• bahmani59
          عضو جدید
          • Oct 2022
          • 7

صدرا حدود 4میلیارد تومان (از زمانی که قیمتش بیش از 1000تومان شد) به من بدهکارم
          خودم طمع کردم و نفروختم
          ولی با صبر و بررسی همه جبران میشه و صدالبته انشاءلله

نظر

• Shahvar2
            عضو عادی
            • Nov 2020
            • 50

در اصل توسط bahmani59 پست شده است View Post
            صدرا حدود 4میلیارد تومان (از زمانی که قیمتش بیش از 1000تومان شد) به من بدهکارم
            خودم طمع کردم و نفروختم
            ولی با صبر و بررسی همه جبران میشه و صدالبته انشاءلله
            سلام و ارادت
            با احتساب تورم یا منظورتون دوباره به قیمت ۱۰۰۰ تومان برسد؟

نظر

• pournikdast
              ستاره‌دار(2)
              • Oct 2020
              • 525

در اصل توسط Sadeghi پست شده است View Post
              سلام و عرض ادبیک پست متضاد منش و سبقه اعتقادی ارزشی(بخوانید با چاشنی سیاسی) از جناب طیب دید و
              بلافاصله این عزیز تور و دام اش را با طعمه های بزک شده به الفاظ ادبی هنری احساسی و مردانگی پهن کرد
              و انواع کلمات و رفتار و صفات عالیه را نثار طیب خان کرد و اینکه جناب طیب من در کنه وجود شما یک انسان دوست داشتنی و شخصیتی برجسته می دیدم و مطمئن بودم روزی به اصل خودت بر می گردی و ....خلاصه دل و قلوه دادن های بسیار رد و بدل شد زیر پست های عاطفی شان لایک ها خوابید و جناب طیب از همان روز جوگیر و تحت تاثیر تمجید و تعریف و لایک کسانی قرار گرفت

خلاصه اینکه پول و مال دنیا نامرد ترین و کثیف ترین راهزن و دزد قافله هست که به ایمان آدمی هم رحم نمی کند .
              سلام و عرض ادب...
              صادق جان این چه قضاوتیه که میکنید؟
              یعنی من با یک لایک و چند پست
              (جناب طیب) کسی که سن پدر بنده رو داره فریب دادم؟؟؟؟
              بعد چون عقیده من با شما متفاوته یعنی تور و دام و طعمه پهن کردم؟؟؟
              بعد چون عقیده جناب طیب جدیدا از شما فاصله گرفته (که به نظر بنده از اول هم شبیه شما نبوده) یعنی فریب خورده و جوگیر شده؟؟؟
              بعد یعنی هر کی متضاد شما فکر کنه بخاطر پول و دنیا؛ دین و ایمانش رو از دست داده؟؟؟
              واقعا به همین راحتی میشه آدمها رو قضاوت کرد؟؟؟
              آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2023/01/25, 22:12.

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3082

در اصل توسط Sadeghi پست شده است View Post
                سلام و عرض ادب

دوست عزیز جناب طیب انسان خوب و شخصیت آرام و موجهی هست حد اقل در این مدت و در این فضای مجازی بنده حقیر چنین شناختی نسبت به ایشان داشتم.

منتها این صدرای بی مروت جیب خیلی ها را زد ولی بدتر از همه این خود جناب طیب بود که تحت تاثیر زیان و معاملات صدرا و سرزنش دیگران و خدشه دار شدن اعتبارش به خاطر حمایت از این سهم و این شرکت بدتر از زیان سخت مالی :تمام اعتقاد و آرمان ها و ایدئولوژی اش را از دست داد (رجوع شود به نظرات اخیر و پست های شان در تاپیک اینجا همه چی در همه ...) چون صدرای وابسته به یکی از ارکان دولتی را در پشت سهم و عامل این بلایا می بیند !(فارغ از درست یا غلط بودن ) روزی دوستی که خود سهامدار صدرا هست (و تقریبا از حاضرین همیشگی این تاپیک هست)و فرسخ ها با آرمان های اعتقادی طیب فاصله داشت یک پست متضاد منش و سبقه اعتقادی ارزشی(بخوانید با چاشنی سیاسی) از جناب طیب دید و بلافاصله این عزیز تور و دام اش را با طعمه های بزک شده به الفاظ ادبی هنری احساسی و مردانگی پهن کرد و انواع کلمات و رفتار و صفات عالیه را نثار طیب خان کرد و اینکه جناب طیب من در کنه وجود شما یک انسان دوست داشتنی و شخصیتی برجسته می دیدم و مطمئن بودم روزی به اصل خودت بر می گردی و ....خلاصه دل و قلوه دادن های بسیار رد و بدل شد زیر پست های عاطفی شان لایک ها خوابید و جناب طیب از همان روز جوگیر و تحت تاثیر تمجید و تعریف و لایک کسانی قرار گرفت که تا دیروز با آنها زاویه ۱۸۰ درجه داشت تا جایی که حتی جناب طیب الان زیر پست های کاربری را لایک می کند که این کاربر (م . ک ) در فحاشی به زن و بچه و نوامیس دیگران شهره تالار هست .

با احترام به سهامداران صدرا که روزی خودم هم سهامدارش بودم و اعتقاد کنونی بنده یک رشد شارپ برای این سهم در ایام نزدیک هست .

خدا نگهدار

سلام وعرض ادب واحترام

کاملا اشتباه میکنید روند شرکت صدرا چه ربطی به اعتراضات بحق مردمی داره؟!!!

ضرر و زیان چه ربطی به اعتقادات داره؟!

اگر به لایک و ووو فحاشی عده ای را مد نظر قرار می‌دادم ومی‌نوشتم خیلی وقت پیش باید این فاروم نویسی را ترک میکردم.

بارها عرض کرده ام وتاکیدا عرض میکنم طبق انجام وظیفه می‌نویسم

واما دفعه اول نیست که عده ای از نوشته های بنده برداشت های متفاوتی دارند واین برام مهم نیست

هر کسی در رابطه با بنده هر نوع تفکری داشته باشه اهمیتی ندارد

تنها مورد با اهمیت برای بنده انجام وظیفه در حدود انسانی است و هر کسی با هر اعتقاد و باوری به این حدود انسانی برسد برام مهم است

کسیکه با این حجم ظلم نشئت گرفته از سیاست گزاری های غلط اعتراضی نکند و سکوت اختیار کند در حدود انسانی نیست

واما عده قلیلی که به معترضان این بی عدالتی ها تاختند از حیوان هم بدترند چون حیوان هم به همنوعش ظلم نمیکند

عده ای فکر میکنند در کاخ ها و ووو مینشینند و هر غلطی میکنند و از راه های اختلاس و حرام و با مکیدن خون مردم بساط فرعونی فراهم میکنند بدانند که کاسه سر فرعون نشیمنگاه یک پیر زن شد

واما هر کجا ظلمی ببینم ساکت نمینشینم

نمیتونم با چشمان خودم ببینم که عده ای از مردم نجیب این سرزمین با این حجم ثروت از سطل های آشغال ارتزاق کنند و به فروش اعضا بدن مبادرت کنند و با این حجم تورم و گرانی افسار گسیخته ووو اعتراضی نکنم چون شب نمیتونم بخوابم و حتی راه رفتنم دچار مشکل میشود و اعتراض نکنم خودم را یک موجود کثافت میپندارم و بهمین دلایل هر کجا
                ظلمی ببینم اعتراض کرده و خواهم کرد

ارادت

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3082

در اصل توسط bahmani59 پست شده است View Post
                  سلام و احترام خدمت صدرایی های عزیز
                  حسب توصیه عالیجناب طیب(سلام و احترام) حدود 100هزار سهم اضافه شد.یاحق
                  سلام و عرض ادب و با احترام وافر

بهترین کار همین است که حضرتعالی انجام داده آید

آن شائ الله به سود خوبی خواهید رسید

ارادت

نظر

• ali1230
                    عضو عادی
                    • Oct 2020
                    • 157

در اصل توسط vahidm62 پست شده است View Post
                    من جای طیب بودم بعد از ۹ماهه روم نمیشد در تاپیک صدرا بنویسم!!!!! شاید هم در تالار گفتگو!!!

باسلام

قبل از 9 ماهه هم جناب طیب قول دادن دیگه ننویسند اما ظاهرا قراره افراد جدیدی درمنجلاب صدرا گرفتار شوند ما که 13 ساله از صدرا خیری ندیدیم ان شاء الله دوستان جدید خیر ببینند ......

نظر

• shahin
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 2230

در اصل توسط alein delon پست شده است View Post
                      دلیل از این واضح تر دیگه که جزو سازمان های اطلاعاتی هستید با چند تا ایدی دیگه.

میایی ملت ترساندن از تجزیه؟ خب بشه به جهنم.

فکر میکنی مثلا الان نیست؟ تجزیه فکری و اعتقادی سالهاست که شده.

بهتره به اربابات بگی اینجا نمیشه کاری کرد و حنامون دیگه رنگی نداره.

بهشون بگو راه چاره فقط تغییر هست و بس. اونم تغییر نظام .

راهی جز این نیست. قیمت دلار، مسکن، مواد خوراکی، الودگی هوا ،بیکاری، فقر، خسارت به محیط زیست وووووووووووووووووووووووووووووووو

یا علی

اولا بنده در هرسایتی عضویت دارم یک آی دی بیشتر ندارم.
                      ثانیا از چند منبع کسب درآمد می کنم اما حتی یک رئیس ساده بالا دست خودم نپذیرفته ام ؛ چه رسد به ارباب و دستمال کشی و ... .
                      یک وصله ای بزن که حداقل یک درصد احتمال چسپیدنش باشه .
                      ضمنا ما رو قاطی کسب و کارهای خودتون نکنید.

بنده اینجا نوشتم ؛ ایران دارای ژئوپولیتیک بسیار مهمی است که ممکن است موجب تغییر قطبهای تجاری دنیا یا جابجا شدن این قطبهای تجاری و ارتباطی بشود.

بنابراین ؛ ایران اگر قوی نباشد ممکن است این سه کشور موفق بشوند تجزیه اش بکنند.
                      ضمنا شاهد هستیم یک عده نخاله و عمله سالهاست به وضوح دارند این تخریب و تضعیف را با شدت و عجله زیاد انجام می دهند.
                      این روزها در نتیجه خرابکاری های این جماعت خبیث کمتر ایرانی پیدا می شود از کشورش ؛ از حکومتش و حتی از عملکرد خودش متنفر نباشد.

نوشتم ؛ مردم ایران الان دارند چوب بی تفاوتی های گذشته شون نسبت به سیاستهای احمقانه این نخاله و عمله های متصل به بیگانه می خورند .
                      چنانچه همچنان نسبت به این موضوعات بی تفاوت باشند و در سیاستهای داخلی و خارجی مداخله نکنند ؛ به احتمال زیاد یک روز مثل لیبی با صدای توپ و تفنگ از خواب بیدار خواهند شد و هزینه بسیار سنگین تری پرداخت خواهند کرد.

حتی ممکن است ولایت ایرانستان غربی هم تجزیه بشود به سه چهارتا ولایت مستقل. ( هدف: مسدود کردن مسیرهای میانبر ارتباطی بین کشورهای حوزه هند و چین و اروپا و شمال آفریقا ) ؛
                      در اینصورت ده ها سال این ولایات غربی ایران با هم درگیر تنش و جنگ خواهند بود.

کجای این نوشته ها به شما فشار آورد ؟؟؟

نظر

• MHMN
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 285

بسم الله الرحمن الرحیم...
                        ما جز تعریف و تمجید و بنیادی و صعودی و بزودی و تغییرات مهم و بنیادی و...... چیزی ندیدیم از شما...

یک ظلمی را در حق سهامداران خصدرا کردند بعد از این همه سال همچنان ادامه دارد... بسم الله این کوی و این میدان حق مظلومین خصدرا رو از باعث و بانیش بگیر مابقی پیش کش...

از نظر بنده شما هم مقصر هستید با تبلیغات نابجا و تشویق به خریدهای نابجاو.... حالا بعد از کلی سال کلی سهامدار در این سهم به توصیه های شما ضرر کردند و به زمین و زمان هم فحش میدهند

یه ایده و تفکر و یک جماعتی که مشورت میدهند پشت این ایدی هستند.
                        آخرین ویرایش توسط MHMN؛ 2023/01/26, 01:29.
                        الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• ریسعلی دلواری
                          عضو فعال
                          • Dec 2022
                          • 1941

در کتابی با نام «اسد الغابه» به معنای شیران بیشه که سرگذشت افراد خیلی شجاع نقل شده، نام شخصیتی با نام «احنف بن قیس» آمده است که باید مورد توجه قرار گیرد، او در جلسه ای که اموی ها برگزار کرده تا سختی ها، بی عرضه گی ها و گرانی ها را توجیه کنند، شرکت نمود. سخنران اموی می گفت در قرآن آمده که رازق خداست و هر چه مصلحت بداند بر مردمش نازل می کند، خداوند برای شما همین مقدار نازل کرده و اگر اهل تقوا باشید گشایشی بر زندگی شما خواهد آمد، دیگر از گرانی و سختی چه شکایتی دارید؟ احنف بن قیس برخاست و گفت: ای سخنران، اینجا سه مسئله است، چرا مغالطه می‌کنی؟ در اینکه مخزن الهی نامتناهی است هیچ تردیدی نیست.مطلب دوم در اینکه ذات اقدس الهی از مخزن خود، روزی ما را حکیمانه و مهربانانه نازل می کند نیز حرفی نیست، ما در این دو مورد، بنده خالص خدا هستیم، اما اصل سومی هست و آن اینکه ذات اقدس الهی حکیمانه برای ما روزی را نازل کرده، ولی جنابعالی جلوی آنها را گرفته اید، تو نمی گذاری چیزی به ما برسد، ما روی این سومی مشکل داریم.برای حفظ نظام باید بدانیم که وظیفه مان چیست و چه کار باید انجام دهیم، باید جلوی دزدی ها و غارت ها گرفته شود و معضل اشتغال، مسکن و گرانی حل شود تا موفق باشیم!

بله برادران با سود و كار صدرا خوش گذرانی می كنند و ما سماق می مكیم اما تاریخ ثابت كرده هرگز ثابت نمی گردد فقط یك ساعت اختیار به امثال بنده واگذار گردد حتی شانسی چنان كاری بكنم كه...............
                          یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
                            عضو فعال
                            • Dec 2022
                            • 1941

الان بهترین فرصت هست تا با اعلام یك سود نجومی و گرفتن سند جزیره یك پول كلان به جیب بزنید
                            یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• محمد.
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 810

در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
                              بسم الله الرحمن الرحیم...
                              ما جز تعریف و تمجید و بنیادی و صعودی و بزودی و تغییرات مهم و بنیادی و...... چیزی ندیدیم از شما...

یک ظلمی را در حق سهامداران خصدرا کردند بعد از این همه سال همچنان ادامه دارد... بسم الله این کوی و این میدان حق مظلومین خصدرا رو از باعث و بانیش بگیر مابقی پیش کش...

از نظر بنده شما هم مقصر هستید با تبلیغات نابجا و تشویق به خریدهای نابجاو.... حالا بعد از کلی سال کلی سهامدار در این سهم به توصیه های شما ضرر کردند و به زمین و زمان هم فحش میدهند

یه ایده و تفکر و یک جماعتی که مشورت میدهند پشت این ایدی هستند.
                              سلام
                              هر چند تقابل فکری با شما دارم ولی در این مورد با شما موافقم
                              فارغ از استاد طیب که مورد اشاره شما بود من میگم تمام دوستانی که به ظلم ها معترضند و اساتیدی که ادعای بزرگ انقلاب رو دارند و میخوان رژیم رو تغییر بدن
                              بسم الله اول از شرکت صدرا شروع کنند که نه لباس شخصی و تفنگ ساچمه ای و پیت بول و چماق داره و زندان و شکنجه و اعدام و محرومیت اجتماعی هم نداره
                              این ظلم چندین ساله رو میبینند و میگند تاثیر نداره اعتراض ما ولی در مطالبشون در اینجا، کانال های تلگرامی، و سایر فضاهای مجازی دم از انقلاب و ظلم ستیزی میزنند
                              نمیدانم شیر فضای مجازی هستند و موش دنیای واقعی یا فقط غرق فجازی هستند
                              چرا با ترفندهای حساب داری درامدها رو موکول کردند به آخر
                              چرا به بهانه پانچ ، سکوهایی که تحویل شدند و وارد در خط تولید شدند رو سودش رو در صورت ها نمیارند
                              چرا دوست دارند شرکت در بازار پایه بماند و با اون سودها زیان انباشته رو سریعتر پوشش نمیدن
                              وضعیت حساب های شرکت چی شد
                              چرا قرارگاه ساختمان شرکت رو به جای بدهی بانک ها گرفت الان بعد چند سال هنوز بانک ها ادعا دارند و تکلیفش مشخص نشد
                              مگه شناوری این سهم چقدر هست که قرارگاه گفته صد میلیارد جهت حمایت اوردم و تمام شد
                              این ۵۰۰ میلیون سهم .....

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3082

اختلاس مدیران هلدینگ بزرگ و استفاده از اراذل برای سکوت و تهدید مدیران فعلی.
                                به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، سردار حسین رحیمی با اشاره به جدیدترین پرونده درگیری اراذل و اوباش به تسنیم،گفت: یکی از هلدینگ‌های بزرگ و دارای ۵۰ تا ۶۰ هزار نیروی انسانی با تغییر گروه مدیریتی، درگیر اختلاس مالی شد. مدیران قبلی در برابر اطلاع مدیران جدید از اختلاس ۱۵۰ تا ۲ هزار میلیارد تومانی، اقدام به تهدید و ترس از طریق اراذل و اوباش در سه استان در شرق، شمال و غرب و هزینه ۸۰ میلیون تومانی برای هر مورد می‌کنند.

وی ادامه داد: اراذل خانه مدیر فعلی را به آتش می‌کشند و پسر یکی دیگر از مدیران را به قصد مرگ کتک و با قمه حمله می‌کنند و خودرو منشی شرکت و مطلع از تمام جزئیات و موارد مالی و رابطه‌های پنهان را به آتش می‌کشند و به یکی از کارکنان شرکت هم قمه می زنند.

به گفته رحیمی تمام این اراذل و اوباش دستگیر شده به جرم اعتراف کرده اند. وکلای مدیران جدید هم در حال پیگیری و تکمیل اسناد و مدارک اختلاس هستند و جز به جز پرونده در اختیار دستگاه قضایی برای پیگیری‌های بعدی قرار گرفته است.

نظر

در حال کار...
                                X