صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
جمع کردن یک سهم در بازه ای مثلا چند هفته ای و بترکد یکی دو سه ماه اتفاق می افتد نه در یک بازه ده پانزده ساله
به خودت بیا مرد???
به عوصتاد نگاه نکن 15سال دیگر بیا اینجا همچنان میگه دارن پشگل اولاغو دستکاری میکنن???
نظر
-
بر سرِ آنم که گر ز دست برآید
دست به کاری زنم که غصه سر آید (منظورشون خريد صدرا بوده)
خلوتِ دل نیست جایِ صحبت اَضداد
دیو چو بیرون رود، فرشته درآید (منظورشون بازيگردان صدرا بوده)
صحبت حُکّام ظلمتِ شبِ یلداست
نور ز خورشید جوی بو که برآید (منظورشون صعود صدرا بوده)
بر درِ اربابِ بیمروّتِ دنیا
چند نشینی که خواجه کی به درآید(منظورشون شوراي رقابت بوده)
تَرکِ گدایی مکن که گنج بیابی
از نظرِ رهرُوی که در گذر آید (منظورشون فروش صدرا بوده)
صالح و طالِح مَتاعِ خویش نمودند
تا که قبول افتد و که در نظر آید (منظورشون معشوقه صدرا بوده)
بلبلِ عاشق، تو عمر خواه که آخِر
باغ شود سبز و شاخِ گُل به بر آید (منظورشون نميدونم چيه صدرا بوده)
غفلتِ حافظ در این سراچه عجب نیست
هر که به میخانه رفت بیخبر آید (منظورشون خود خود صدرا بوده)آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
سلام
دنبال نقدینگی هستم تو منفی صدرا اضافه کنم
این بازی ها روزی تمام خواهد شد
خدا از سلطان محمود بزرگتر استهیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری
نظر
-
در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Postیا الله
سلام علیکم
صدرا از این بازار مستثنی نیست و مثل سهمهای دیگه بازار فعلآ در حال اصلاح قیمتی هستش
تو محدوده 180 الی 175 تومان به اولین حمایت محکم خودش برخورد میکنه اونجا که رسید! ببینیم چیکار میکنه! امیدوارم زودتر از اینکه به این محدوده قیمتی برسه! شاهد برگشتش باشیم!
دوست عزیز صدرا اگر از بازار مستثنی نبود الان عقب مانده ترین سهم بازار و دارایی در ایران نبود .
همین ۳ ماه اخیر سهمها و مجموعه بازار رو ببینید حتی بعد منفیهای اخیر که رشد بازارکجا بوده و صدرا کجا .
خلاصه عملکردصدرای ۴ سال اخیر اینه که در مثبتهای بازار بسیار رقیق و ضعیف بوده و در منفیها همپای رشد کرده ترین سهمای بازار و پرسود ترین آنها و حتی بیشتر منفی خورده و نتیجش شده عقب مانده ترین و بدترین سهم بازار .
ای کاش صدرا از بازار مستثنی نبود و نتیجش این نمیشد که سهامداران این شرکت نابود بشن و بغیر از زیان مادی و ....... خجالت بکشن که تو سبدشون صدرا دارن .
پیشنهاد که هیچ فقط کافیه بگید صدرا دارم و به واسطه همین اعتبار ۲۰ ساله حضورتون در بازار و سواد کاریتون تبدیل به نیشخند بشه و دیگه روتون حساب نکنن .
اکثریت دوستانی که این سهم رو حتی دوران کوتاهی داشتن مایه شرم شده براشون بین همکاران یا .....
البته درست هم هست وقتی همه کالاها و دارایی ها حداقل یا بسیار بیشتر از نرخ دلار از ۳۵۰۰ به ۴۵۰۰۰ رشد کردن و صدرا فقط ۲ برابر شده این یعنی فاجعه در انتخاب .آخرین ویرایش توسط AFTAB؛ 2023/02/07, 13:09.
نظر
-
در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Postخدا لعنت کند قرار گاه را که ضربه ای به ما زد که اجنبی نزد صدهزار رحمت به داعش
بعید نیست این منفی خوردن های صدرا از طرف قرار گاه تعمدی بوده و برای جمع کردن شناور سهم بوده
اگر حدسم درست بوده باشد ،خیلی از نوسانگیران رو از سهم خارج کرده و قطعا صدرا صعود خوبی خواهد داشت
انصافا نوبتی هم باشه نوبت سهامداران واقعی ست که حداقل بخشی از ضرر هاشان جبران شود
صبور باش دوست عزیز این قیمت برای صدرا با این قیمت دلار و تورم کمر شکن واقعا اجحاف و ظلم به سهامدار هستهیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری
نظر
-
در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Postخدا لعنت کند قرار گاه را که ضربه ای به ما زد که اجنبی نزد صدهزار رحمت به داعشتمام هنر زندگی این است که : در من چه می گذرد، آن زمان که جهان در گذر است.
نظر
-
در اصل توسط کسرا پست شده است View Postبعد از 10سال سهامداری ماه قبل 240 از این نکبت خارج شدم (البته با 180% سود )وبجاش فباهنر 30860 گرفتم خداروشکر امروز هم توسود خوبیم هم حرص وجوش کم می خورم .ای کاش زودتر این تعویضو میکردم . قسم خوردم دیگه تعصب سهم خاصی رو نداشته باشم .آرزوی موفقیت وسلامتی برای سهامداران صدرا دارم ودیگه سمت این سهم نخواهم آمد .
نظر
-
سلام چی شده؟ چرا پست شانتاژی انفجاری بادی گازی نمی بینم دیگه
تازه دارم لحظه شماری میکنم سال بعد بیاید و من ورود به سال 14ام شانتاژ را تبریک بگم و شیرینی پخش کنم اینجا
به امید خدا و انشاءالله با قدرت شانتاژ را تا سال 18ام ادامه میدهیم و تا اون موقع اگر خدا بخاهد باز هم پول جور می کنیم و پشگل الاغ میخریم
نظرتون چی هست؟
نظر
-
در اصل توسط MHMN پست شده است View Postمدتی هست یادشون رفته گزارش های (ب) را روانه کدال کنند....
قرار نیست سهم رشد کنه
با چند مثبت و اقبال بازار دوباره ناظر و مدیریت شرکت با همکاری هم با بستن های متوالی این سهم رو از چشم اهالی بازار میندازند
این سپاهی های بی همه چیز دست بردار نیستند گویا
نظر
-
در اصل توسط محمد. پست شده است View Postتمام اون افشاها و بستن ها هدف داشت
قرار نیست سهم رشد کنه
با چند مثبت و اقبال بازار دوباره ناظر و مدیریت شرکت با همکاری هم با بستن های متوالی این سهم رو از چشم اهالی بازار میندازند
این سپاهی های بی همه چیز دست بردار نیستند گویا
من هرچی فکر میکنم متوجه نمیشم دلیل این کارشون چیه که نمیزارن سهم رشد کنه الان دو ساله روی همین رقم مونده یه ذره تکون میخوره دوباره بر میگرده سرجاش نمیفهمم واقعا آیا هدف خرید سهم مهستانه؟! واقعا نمیفهمم کسی میدونه راجع بهش حرف بزنه
نظر
نظر