کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و عرض ادب
بنده ی بیسواد تلمذ میکنم در محضر شما سروران و نوابغ بازار سرمایه
چی شده؟
نبینم شانتاژ خونتون کم شده باشه و عوصتاد در قوت قلب دادن کم کار
امروز یک بررسی کردم و متوجه شدم احتمال استارت یک موج صعودی دیگر از هفته بعد بالا است
دفعه قبل به هوای40درصد یا علی گفتیم اما16درصد دستمان رو گرفت ببینیم اینبار چه می کند این بازیکن انفجاری بادی گازی آسیا و خاورمیانه
شنبه در منفی، ده درصد سبد را می خرم.تهش ما هم مثل نوابغ بازار سرمایه میرویم در ضرر چه اشکالی دارد.من هم با شما می آیم فوش میدم
بنظر این حقیرشانتاژگر، از 265راه فراری ندارد طالعش است.
سلام و عرض ادب
بنده ی بیسواد تلمذ میکنم در محضر شما سروران و نوابغ بازار سرمایه
چی شده؟
نبینم شانتاژ خونتون کم شده باشه و عوصتاد در قوت قلب دادن کم کار
امروز یک بررسی کردم و متوجه شدم احتمال استارت یک موج صعودی دیگر از هفته بعد بالا است
دفعه قبل به هوای40درصد یا علی گفتیم اما16درصد دستمان رو گرفت ببینیم اینبار چه می کند این بازیکن انفجاری بادی گازی آسیا و خاورمیانه
شنبه در منفی، ده درصد سبد را می خرم.تهش ما هم مثل نوابغ بازار سرمایه میرویم در ضرر چه اشکالی دارد.من هم با شما می آیم فوش میدم
بنظر این حقیرشانتاژگر، از 265راه فراری ندارد طالعش است.
شما از خیلی وقت پیش جز نوابغ هستید?
اصلا هر کس حتی اگر سهم صدرا را ندارد و روندش را چک می کند جز نوابغ است!
عزیزم من نزدیک به پنجاه سهم در واچ لیست دارم و هر سری همشون رو چک میکنم و خیلی هاشون یا همشون رو ندارم
چک کردن هم برای اینه ببینم هرکدام رسید به حمایت ورود کنم
اینجا هم فقط بخاطر خنده میام الانفجارات البخاری الخاکی الگازی
تشکر از مدیران صدیق و شریف
تشکر از تحلیلگران برجسته و نخبه بازار سرمایه که پس از گذشت دوسال و نیم از سقوط پشگل الاغشون هنوز یک پنجم سقف تاریخی است
دلار از 25به45
الحق که تحلیلگر نابغه ای هست?????
مطلب مفیدی در یک گروه تلگرامی صدرا خوندم و اینجا هم میگذارم فکر کردن روی این سناریو هم خالی از لطف نیست
ببینید اگر فاکتورهای ارزندگی سهم در کنار ملحوظ داشتن ارزش جایگزینی رو بزاریم کنار دیگه چی میمونه برای تحلیل سهم؟ اندازه گیری دوران عقب ماندگی.سنجش شدت شیب روند نزولی و فراسایش و صعود.جنگ بازیگران و عمده های سهم.روند سابق سهم. میانگین حجم ماه. در نهایت حقوقی های محترم هم از همین ابزار ها برای محاسباتشون کمک میگیرن.ولی وقتی زمانش فرا برسه ولی شناوری به قدر کفایت جمع نشده باشه یعنی فروشندگان به اشباع کشیده نشن حقوقی ها چه بازی ای میکنن؟ تعلیق؟ نوسان مثبت طوری که در هر رشد ۱۰ یا ۱۵ درصدی فروشنده بیشتر تمایل به فروش و خرید مجدد در نقطه ابتدایی نوسان پیدا کنه.و در هر بار مقدار بیشتری از سهام هولدشو به سهام شناور برای شرکت در نوسان گیری اضافه کنه.برای این که سهامداران قدیمی حاضر به شرکت در این سناریو بشن باید از تکرار و استدام این شرایط نوسانی اطمینان حاصل کنن که در برای این مورد هم حقوقی و بازیگردان محترم تمهیدی قائل هست و تا مدت ها جلوی رشد بیشتر از ۵۰ درصد و نزول بیشتر از ۲۵ درصد رو میگیره و به اصطلاح استخری با طول زیاد و عرض کنترل شده ایجاد میکنه و تیر خلاص رو میزنه و سهامداری که ۵ سال دست به فروش نمیزد در این دوران سهامشو تو یکی از این رشد ها تقدیم حقوقی میکنه و وقتی جمع اوری شناوری به حد نصاب رسید قیمتو میکشه به یکی دو پله بالاتر (بیشتر از ۵۰ درصد) .سهامدار قبلی دیگر حاضر به خرید نمیشه و از گردانه حذف میشه و سهامدار قدمی سمج بعدی هم در این پله وارد و در پله های بعدی خلع سهام میشه.به این ترتیب حالا شناوری که به سادگی در بازار نزولی و یا صعودی و یا فرسایشی از تملک سهامداران خارج نمیشد هم به دست بازیگردانان سهم میوفته.اگر دیدید چندوقتیست در نوسان هستید باید متوجه شوید که شناوری سهل الوصول تمام شده و حالا کار به جمع اوری اخرین شناوری ها رسیده.
خصدرا بهترین نقطه ورود بین ۳۱۵ تا ۳۳۰ ریال هست، من خودم تو اون قیمت ۱۰۰ میلیون سهم از صف فروش برمیدارم، زیر فیبو ننه صاب سهم و همه اندیکاتورها هم تایید دادند و خواهند داد، ندن هم یه کاری میکنیم....بله، خلاصه همه علم امروز میگه سهم این قیمت را خواهد دید و هر کسی غیر از این میگه اشتباه میکنه و فقط من درست میگم، تامام.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
تشکر از نخبه های بازار سرمایه که پشگل های الاغشون را در قیمت1843 تقدیم بنده کردند به مقدار فراوان.
به هیچ عنوان نگران نباشید چون انشالله با توصیه های هوشمندانه عوصتاد در265مجدد پشگل ها را به آن عزیزان برمی گردانم
تشکر از نخبه های بازار سرمایه که پشگل های الاغشون را در قیمت1843 تقدیم بنده کردند به مقدار فراوان.
به هیچ عنوان نگران نباشید چون انشالله با توصیه های هوشمندانه عوصتاد در265مجدد پشگل ها را به آن عزیزان برمی گردانم
البخارات الانفجااااااریییییییییییی
درود
این بخارات و انفجارات روی خودتون هم تاثیر گذاشته ظاهرا...
حداقل امروز 1862 ریال، اون وقت 1843 تقدیم شما شده؟!
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
نظر