صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahoura
    عضو عادی
    • Nov 2020
    • 141

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

گول این صف های خرید رو نباید خورد. هدف فقط مطالبه اینهمه ظلمیه که در لوای سپاه و قرارگاه سال‌های سال به سهامدار روا داشته شده. به والله العظیم من مدرک دارم اینا بابت ترخیص، کالا از شرکت هائیکه براشون کارمیکنن هزینه به دلیل منطقه ویژه و با آزاد بودن پول میگیرن. این موضوع مربوط به سال 95 تا 97 که فقط شرکت نفت فلات قاره 11 میلیارد چک برای همین کار به اینا داده ولی آیا شما جایی دیدی این پول ها رو. از این دست دزدی ها تا دلت بخواد تو شرکت هست. تا دلت بخواد.

نظر

• اسماعیل
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 392

درود جناب اهورا صدای من اندازه 10 تا بلندگو.همه با هم باید متحد باشیم احتمال اینکه در میان سهامداران از کارمندهای خودشان باشد و نگذارند ما حرف بزنیم زیاده.تا جواب سئوالهای مارو ندادند نباید بگذاریم صورت مالی بخوانند.اول باید پاسخگوی ما باشند. صورت مالی 2 زار نمیارزه.تعمیر سکو گرفته زیان شناسایی کرده.هرجای دنیا بگی بهت اقامت میدن.مثل این میمونه من ماشینم رو ببرم مکانیکی تعمیر کنه بعد دستمزد بگیره شب بره خونه بگه ضرر کردم.اصلا اینا به کنار 5 سال دارند کد به کد میکنند.اگر کسی میتونه خواهشن یکسال گذشته رو حجم معاملات روزانه رو جمع بزنه.ببینید این همه حجم اصلا از کجا.تو بازار شما از هرکسی بپرسی صدرا داره میگه نه.اگرصدرا این همه سهامدار داشت الان باید تو تلگرام و سایتها صحبتش بود هیچ کس جز ما صدرا نداره
      آخرین ویرایش توسط اسماعیل؛ 2023/06/27, 11:34.

نظر

• اسماعیل
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 392

دوستان اگر شهرستان هم هستید حتما تشریف بیارید.هرچی سکوت کردیم ظلم اینها بیشتر شد .امسال سقف سالن رو روی سرشون خراب میکنیم.پارسال نبودم یکنفرشون گفته بود ثشاهد هم ریخته باید گفت مردک برو ببین ثشاهد از سال 97 تا 99 چند برابر شده.همه میدانند که سال 97 همه دارائیها در ایران شروع به رشد کرد و بازار سهام هم شروع به رشد کرد شاخص از 90/000 تا 2100 رشد کرد.صدرا اوایل 97 قیمت قبل از افزایش سرمایه حدود 1750 بود که با افزایش سرمایه تا 99 حدود 10 برابر شد و کمترین رشد رو کرد الان هم جزء آخرین سهامهای بازار هست یعنی الان تقریبا 3 برابر سال 97 هست خاک عالم تو سر باعث و بانیش.

نظر

• mojk
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 531

تا اخر 1400 قرار بود بره بازار بالاتر چی شد...قرار بود سود سکوها بیاد...و هزاران وعده که هیچ کدوم عملی نشده و نخواهد شد...
          همون مجمع قبلی که قرار بود قبل جلسه یه اعتراضی انجام بشه و چند نفر از دوستان که همین ایدی اسماعیل هم بود گفتن قول دادن حمایت کنن نکردن بعدش اعتراض میکنیم یه سال گذشت و خبری نشد...
          اگه همین مجمع و قبلش یه کاری کردیم که کردیم و گرنه تا یه سال دیگه همین ماجراست...
          یه سال گذشت سهم با همان قیمت میره مجمع باز...
          همه سرکوب قیمت و کد به کدها کار سهامدار عمده به دستور قرارگاه هست و تا حرکتی انجام نشه ماجرا همینه...
          اصلا تا اخر جلسه نباید اجازه بدیم یه صورت جلسه ایی خونده یا تصویب بشه...چندین ساله دارن با اعصاب و روان سهامدار بازی میکنن...

نظر

• اسماعیل
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 392

تلافی 14 سال سرشون در میارم غصه نخور.من که جوانیم رفت زندگیم نابود شد چیزی برای از دست دادن ندارم فقط فیلم بگیرین ناشناس بفرستین اونور.چون من میخوام دعوا کنم نمیتونم فیلم بگیرم شما از همون اول جلسه آماده فیلم برداری باشید:.thumbsupsmileyanim

نظر

• shahin
              عضو فعال
              • May 2011
              • 2217

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
              جناب شاهین شما میفرمائید مردم سهام صدرا رو بخرند و فریز کنند ببخشید مگه مردم مغز خر خوردن که سهام دزدان دریایی رو بخرن؟ 90 درصد معاملات صدرا فیک و کد به کد هست این رویه از زمان سعید محمد شروع شد.شرکت صدرا هیچ کاره است اگر دوستان یادشان باشه جناب دهقان مدیرعامل سال 97 گفت من حق امضاء کردن یک نامه را بدون اجازه قرارگاه ندارم و به نظرم سالم ترین فرد در مجموعه همان جناب دهقان بود که بعد از آن کلا رفت. من خودم به شخصه دیر متوجه شدم که سعید محمد 1.750 میلیون سهم را به کدهای حقیقی وابسته زد تا قیمت را سرکوب و کنترل کنند وگرنه همان زمان میرفتم.الان هم صدرا سهامدار قدیمی زیادی نداره همه مثل جناب بهنام از سهم خارج شدند.شناور سهم رو 8/440 میلیون زده به جرات خیلی خیلی شناور واقعی سهم باشه 1/400 میلیون هست اون 7 میلیارد دست قرارگاهه و با اون سهم رو کنترل میکنه و هرکاری بخواد میکنه

عرض ادب
              اگر تعداد شناوری صدرا اینقدر پایین است ،
              با چه انگیزه ای این همه سال معاملات فیک و کد به کد با صرف هزینه انجام می شود ، ؟

دو پاسخ منطقی برای آن وجود دارد ( چنانچه پاسخهای معقول و غیر معقول دیگری هم هست لطفا شما بنویسید )
              1) سهام این شرکت بیش از حد ارزنده و مهم است و سهام دار عمده چشم دیدن حتی 5 درصد سهام شناور آن را در دست مردم ندارد.
              در این صورت بنا به فکت هایی که قبلا در خصوص پتانسیل بالای محبوس در منطقه بوشهر آورده شد ، اگر شرایط و توافقات بین اون دو سه کشور خبیث برقرار شود ، این منطقه می تواند به سرعت به بزرگترین هاب انرژی دنیا ( خصوصا هاب گاز و پتروشیمی) تبدیل بشود.
              فراموش نشود که تا همین چند سال قبل کشور قطر به دلیل نداشتن امکان صادرات گاز از طریق خط لوله ، مقادیر زیادی گاز طبیعی روی سکوهایش آتیش می زد و میعانات همراه با گاز را همانجا روی دریا می فروخت .
              قطر ( و سایر کشورهای خلیج فارس ) برای صادرات کم هزینه گاز و ال ان جی و مشتقات نفتی به ریل و خط لوله از مسیر میانبر خاک نیاز دارند . ( و آمریکا به کنترل مبادلات مالی و غیر مالی آن با اروپا و شمال آفریقا یا ازسمت شرق به هند و پاکستان. )

2) منطق دوم : این شرکت مهم و ارزنده نیست و این دستهای پنهان از روی مرض و غرض عقده های عجیب و غریبی که دارند اقدام به صرف هزینه و سرکوب می کنند، حالشان بهتر بشود
              ( شاید هم برای رضایت خاطردل اربابان مسکو و لندن نشین و شرکا )

پس یا موضوعات بالا مردود است و یا سهام شناور بالا و ارزش خیلی بیشتر از این قیمت هاست.

بنابر این هنوز هم توصیه می کنم مردم سهام این شرکت مهم را به عنوان یک سرمایه گذاری بلند مدت به هم معرفی و از دست این جماعت بیرون بیاورند ، هدیه و یا فریز کنند. ضمنا چنانچه به صورت خورد خورد و پیوسته خرید کنند زهر و تخریب این الگوریتم کد به کد گرفته خواهد شد و این و لایی کشیدن بین سفارشها عامل تخریب خود الگوریتم و متولیانش خواهد شد.

نظر

• shahin
                عضو فعال
                • May 2011
                • 2217

هیچ دقت کرده اید با وجود آن همه مشکلاتی که سخت افزار و سیستم معاملات بورس دارد ، چرا واحد گذاشتن سفارش روی شرکتهای سالم تر بازار سرمایه مضربی از 10 ریال و یا 50 ریال است ، اما در مورد شرکتهایی مثل صدرا یک ریال یک ریال ؟

[پاسخ مشخص است . باز کردن فضای زیاد در دامنه سفارشات برای لایی کشیدن ، کثافتکاریهای الگوریتمی ، و دزدی در حجم های بالای صندوقها و دست های پنهان ، با مدیریت درخشان جناب عشقی و راهبری چهل دزد تهران !
                آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2023/06/27, 20:07.

نظر

• mojk
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 531

هیچ منطقی در پشت این سهم وجود نداره...
                  اولا کدام سهامدار خردی مغز خر خورده وارد سهم مورد دار بشه..
                  ثانیا چون پایه هست هیچ صندوق و سبدگردانی وارد نمیشه...
                  ثالثا هیچ کس خودشو درگیر شرکت نظامی مورددار نمیکنه..
                  و....
                  تعداد کمی از بچه ها درگیر سهم شدن و پولشون نابود شده و هرکدام به دلیلی هنوز در سهم هستن...بیش از ۸۰ درصد معاملات سهم فیک هست چون قرارگاه گفته قیمت سهم بالا نره...اینو همه میدونن ولی خود شرکت هر بار یه اسم پیدا میکنه بچه ها رو می‌فرسته نخود سیاه
                  یه کاری در مجمع باید انجام داد فکر نکنن سهامدار بلانسبت دوستان خر تشریف دارن...

نظر

• technicaler
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 801

سلام و عرض ادب و احترام

در اینکه سهم صدرا یکی از کثیف ترین سهام بازار است شکی نیست و بالاخره هرکاری بشود کرد که از این منجلاب دربیاد خوب است .

ولی اگر کسی میخواهد از شر صدرا خلاص بشود ، راهی که به نظر من می رسد اینست که بنشینید یک تارگت تعیین کند که چند بشود میفروشد ؟

چیزی که من دیدم این بود که ۲۸۰ را که رد کرد ،
                    ۱۴۰۰ شد نفروختید
                    ۲۸۰۰ شد نفروختید
                    ۳۲۰۰شد نفروختید
                    ۱۰هزار شد نفروختید .
                    بعد از افزایش سرمایه ۱۵۰۰۰ شد نفروختید
                    ۱۸۰۰۰ شد نفروختید .

یکبار بفرمایید چند بشه میفروشید که تکلیف قرارگاه هم معلوم بشه آخه .

اینجوری مبهم دعوا کردن به ضررخودتون و به ضرر سهم است .

ارادت

پ.ن

استاد طیب ما هنوز سود نقدی مجمع سال ۹۸ را نتونستیم خرج کنیما !

ارادت ویژه
                    امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 801

در اصل توسط mojk پست شده است View Post
                      هیچ منطقی در پشت این سهم وجود نداره...
                      اولا کدام سهامدار خردی مغز خر خورده وارد سهم مورد دار بشه..
                      ثانیا چون پایه هست هیچ صندوق و سبدگردانی وارد نمیشه...
                      ثالثا هیچ کس خودشو درگیر شرکت نظامی مورددار نمیکنه..
                      و....
                      تعداد کمی از بچه ها درگیر سهم شدن و پولشون نابود شده و هرکدام به دلیلی هنوز در سهم هستن...بیش از ۸۰ درصد معاملات سهم فیک هست چون قرارگاه گفته قیمت سهم بالا نره...اینو همه میدونن ولی خود شرکت هر بار یه اسم پیدا میکنه بچه ها رو می‌فرسته نخود سیاه
                      یه کاری در مجمع باید انجام داد فکر نکنن سهامدار بلانسبت دوستان خر تشریف دارن...
                      عرض ادب

آخه کشتی سازی که هر ۶ سال یک کشتی میده بیرون ، بعد توی فیلم آخونده و صمدی را با جرثقیل می بردند بالا توی کشتی ...
                      به نظرت باید سود بده ؟

منطقِ چی ؟
                      کشکِ چی ؟

ارادت

پ.ن

استاد طیب ما هنوز سود ۱۵۰۰ تومنی سال ۱۳۹۹ را نتونسیم خرج کنیم .
                      یخورده مهلت بده .

ارادت ویژه
                      امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 801

عرض ادب

یارو خودش در پیوست توجیهی افزایش سرمایه گفته تا ۱۴۰۴ سود خبری نیست ، بعد ما نشستیم اینجا سند جزیره به نام خودمون میزنیم و سهمی ۱۵۰ تومن بین خودمون تقسیم میکنیم .

واقعا چرا ؟

شما فرض کن نظامی و غیر شفاف و کثیف نیست ، یک عده هم در حال تاراجش نیستند ....
                        آخه این بابا که همه پروژه هاش با چند سال تاخیر داره انجام میشه ، حاشیه سودش هم که توی قرارداد ۷ درصده چطور میتونه سود بسازه ؟

ارادت

پ.ن

استاد طیب ما سود ۲۵۰۰ تومنی سال ۱۴۰۰ را هنوز خرج نکردیم .
                        رحم کن

ارادت ویژه

نظر

• technicaler
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 801

عرض ادب

راستی استاد بهنام رهبر تکنیکالیستهای جهان ، فروخته ؟

ایشون دیگه چرا ؟

به ما گفت زیان انباشته داره صفر میشه که ما نفروشیم ، بعد خودش انداخت و دررفت ؟

ارادت

پ.ن

استاد طیب ما سود به اندازه قیمت سهم میخوایم .
                          یک ریال هم کوتاه نمیایم .

ارادت ویژه

نظر

• pournikdast
                            ستاره‌دار(2)
                            • Oct 2020
                            • 525

سلام و عرض ادب...
                            وقتی جناب تکنیکالر پست میزنه؛ آدم ناخودآگاه؛ پستش میاد...
                            حیف که نه حتی تک سهمی دارم و نه پولی برای خرید...
                            اما به عنوان سهامدار 7 ساله ی سابق و خروج در محدوده ی قیمت 200 تومن...
                            اگر در مجمع بودم؛ همراه دوستان عرض ارادتمان را در قالب یک خیمه شب بازی خشن؛ نثار مسئولان نامحترم سهم میکردیم...
                            حالا که نیستم؛ از طرف بنده بالای صحن مجمع با فریاد بلند بگویید؛ دکتر گفت :
                            بی تربیتا...
                            X-(

نظر

• technicaler
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 801

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                              سلام و عرض ادب...
                              وقتی جناب تکنیکالر پست میزنه؛ آدم ناخودآگاه؛ پستش میاد...
                              حیف که نه حتی تک سهمی دارم و نه پولی برای خرید...
                              اما به عنوان سهامدار 7 ساله ی سابق و خروج در محدوده ی قیمت 200 تومن...
                              اگر در مجمع بودم؛ همراه دوستان عرض ارادتمان را در قالب یک خیمه شب بازی خشن؛ نثار مسئولان نامحترم سهم میکردیم...
                              حالا که نیستم؛ از طرف بنده بالای صحن مجمع با فریاد بلند بگویید؛ دکتر گفت :
                              بی تربیتا...
                              X-(
                              سلام و عرض ادب خدمت دکتر عزیزِ خودم

دکتر من الان نگاه کردم ،
                              کمتر از ۱۰۰۰ سهم صدرا دارم و میتونم مجمع شرکت کنم .

کتابات تو حلقم !
                              ارادت

پ.ن

فروم دیجی بیت را هم آره ؟

ارادت مجدد

نظر

• pournikdast
                                ستاره‌دار(2)
                                • Oct 2020
                                • 525

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
                                سلام و عرض ادب خدمت دکتر عزیزِ خودم
                                کمتر از ۱۰۰۰ سهم صدرا دارم و میتونم مجمع شرکت کنم .
                                فروم دیجی بیت را هم آره ؟
                                به به عشق اهورایی خودم جناب تکنیکالر نازنین...
                                عرض سلام و ادب...
                                والا بعد از مدتها رفتیم یه سری به دیجی بیت بزنیم...

دیدیم دیجی بیت هم؛ نخیر!
                                :.thumbsupsmileyanim/:.negaran.://:.Heart.:/
                                .................................................. ...................
                                دیدم جناب سامان عزیز هم یه چند جایی رویت شدند...
                                از همین جا خدمتش عرض سلام و ادب و ابراز عشق دارم...

نظر

در حال کار...
                                X