صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشان2
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 1778

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

دوستان مدیون هستید اگر انتقام این قوم پلید را نگیرید من به وقتش

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3061

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
      طیب شخص نیست یک آیدی است که چند نفر با این آیدی مطلب میزنند.در تالار قدیم چند سال پیش 24 ساعته فعال بود اینکه میگم 24 ساعته دروغ نمیگم هر ساعت از شبانه روز آیدی سبز بود بعد عباس کعبی و چندنفر دیگه این مطلب رو گفتند بعد از آن نصف شبها غیر فعال میکردند.تقریبا اکثر قدیمیها این مطلب رو میدونند ما که باختیم در جمهوری اسلامی کسی برنده نیست هرکسی به یه نحوی میبازه.البته این هم بگم من طمع کردم فروردین 96 قیمت صدرا 1400 شد حتی اگر 900 هم فروخته بودم برنده میشدم طمع کردم و باختم
      سلام آقا اسماعیل

حداقل ها را هم رعایت نمیکنید
      تکراری است ولی جهت بادآوری عرض میکنم
      چه کسی بود که بنده و چند نفر از دوستان را به خانه سازمانی دعوت کرد ؟!

چه کسی در حیاط مجمع زمانیکه بنده سوار ماشین شدم با بنده خداحافظی کرد ؟!

چه کسی در اون مجمع ۱۵سوال مطرح کرد و داد به جناب دکتر فرزاد و ایشون هم به جناب دکتر پارساییان داد و توسط ایشون این سوالات در اون مجمع مطرح شد ؟!

از اینا گذشته واما در حال حاضر

به کدوم نوشته های بنده ایراد میگیرید ؟!

چرا نوشته های بنده را نقد علمی و منطقی نمیکنید ؟!

در مباحث حدودا یکماه پیش بنده و شما در رابطه با مطالبات شرکت با تایید شما چه ایراداتی داشت ؟!

آیا شما مقادیر مطالبات مطروحه طبق گزارشات کدال را که بنده عرض کردم تایید نکردید ؟!

بازهم بگذریم بریم سر اصل مطلب وووو

در زمان فعلی روند سود سازی آتی شرکت صدرا و انعقاد قرار دادهای جدید با توجه به مذاکرات را چگونه ارزیابی میکنید ؟!

نوع روند قیمتی شرکت صدرا را با توجه به روند سود سازی آتی چگونه ارزیابی میکنید؟!

از نظر شما قیمت فعلی شرکت با ارزش ذاتی آن چقدر تفاوت دارد ؟!

از نظر شما منافع سهامداران در چیست ؟

لطفاً با استنادات واقعی و صورت های مالی و اخبار موثق و ارزیابی علمی به سوالات بنده جواب فرمایید

تهمت زدن به افراد کار ناپسندی است

سعی کنیم بجای رفتارهای ناپسند به تحلیل بپردازیم

دوست گلم عملکردهای بازیگران موجبات جو روانی را رقم زده است و تنها راه پرهیز از این جو روانی است

در تمامی عرصه ها جو روانی مشکلاتی بوجود میآورد و در این راستا عده ای ۰۰۰۰۰به خواسته هایشان میرسند

برادر بزرگوار این نوشته های بنده دقیقا در جهت منافع سهامداران حقیقی غیر وابسته است

ارادت

نظر

• اسماعیل
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 392

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
        پیگر طیب باشید راحت میشه پیداش کرد و -----------
        آخه به چه دردمون میخوره طیب پیداش کنیم برای ما نون میشه؟؟ ما مجمع میریم و هرچی فریاد داریم سرشون میکیشیم ولی درنهایت برای ما نون نمیشه ما باختیم

نظر

• اسماعیل
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 392

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
          سلام آقا اسماعیل

حداقل ها را هم رعایت نمیکنید
          تکراری است ولی جهت بادآوری عرض میکنم
          چه کسی بود که بنده و چند نفر از دوستان را به خانه سازمانی دعوت کرد ؟!

چه کسی در حیاط مجمع زمانیکه بنده سوار ماشین شدم با بنده خداحافظی کرد ؟!

چه کسی در اون مجمع ۱۵سوال مطرح کرد و داد به جناب دکتر فرزاد و ایشون هم به جناب دکتر پارساییان داد و توسط ایشون این سوالات در اون مجمع مطرح شد ؟!

از اینا گذشته واما در حال حاضر

به کدوم نوشته های بنده ایراد میگیرید ؟!

چرا نوشته های بنده را نقد علمی و منطقی نمیکنید ؟!

در مباحث حدودا یکماه پیش بنده و شما در رابطه با مطالبات شرکت با تایید شما چه ایراداتی داشت ؟!

آیا شما مقادیر مطالبات مطروحه طبق گزارشات کدال را که بنده عرض کردم تایید نکردید ؟!

بازهم بگذریم بریم سر اصل مطلب وووو

در زمان فعلی روند سود سازی آتی شرکت صدرا و انعقاد قرار دادهای جدید با توجه به مذاکرات را چگونه ارزیابی میکنید ؟!

نوع روند قیمتی شرکت صدرا را با توجه به روند سود سازی آتی چگونه ارزیابی میکنید؟!

از نظر شما قیمت فعلی شرکت با ارزش ذاتی آن چقدر تفاوت دارد ؟!

از نظر شما منافع سهامداران در چیست ؟

لطفاً با استنادات واقعی و صورت های مالی و اخبار موثق و ارزیابی علمی به سوالات بنده جواب فرمایید

تهمت زدن به افراد کار ناپسندی است

سعی کنیم بجای رفتارهای ناپسند به تحلیل بپردازیم

دوست گلم عملکردهای بازیگران موجبات جو روانی را رقم زده است و تنها راه پرهیز از این جو روانی است

در تمامی عرصه ها جو روانی مشکلاتی بوجود میآورد و در این راستا عده ای ۰۰۰۰۰به خواسته هایشان میرسند

برادر بزرگوار این نوشته های بنده دقیقا در جهت منافع سهامداران حقیقی غیر وابسته است

ارادت
          100 بار اینها رو گفتی خوب معلومه من گاو پیشونی سفید هستم و تو مجمع با خیلیها حرف میزنم پس چرا فقط شما رو نمیشناسم من چرا دکتر محمدی دکتر پارسیان مهر جناب رحیمی جناب دکتر طالبی و تقریبا تمام قدیمیها رو میشناسم و آنها من میشناسند ولی هیچ کس شما رو نمیشناسه همیشه همین رو گفتی که من شما رو دعوت کردم طوری میگی که متهم به دروغگویی میشم

نظر

• اسماعیل
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 392

کاری نداره این مجمع بیا پیشم بگو من طیبم تا همین جا صدبار عذرخواهی کنم

نظر

• اسماعیل
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 392

در رابطه با صورتهای مالی حتی 5 دقیقه حوصله نمیکنم بخونم.برای من قیمت سهم مهمه .14 سال سهامدارم چی گیرم اومده فقط شرمنده زن و بچه ام شدم

نظر

• کاشان2
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 1778

انشا الله امسال باید کاری کنیم که به خواندن صورت مالی نکشه شعر و ور تحویل می دهند خاک تو سر ونزوئلا کنم که اینها کشتی برایش می سازند آی دوست دارم کل تاسیسات شرکت با خاک یکسان شود

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1778

یک مدت پیش یک خواستگار برای دخترم آمد اول گفتند رشته حقوق خوانده من هم فریب خوردم اجازه دادم که بیایند صحبت شغل شد گفت تو سپاه کار می کنم به خدا قسم انگار دنیا دور سرم سیاه شد گفتم من دختر شوهر نمی دهم بیرونشان کردم

نظر

• اسماعیل
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 392

قرارگاه که اینجا رو رصد میکنی وسدید هم ببین که از 97 تا 99 حدود 270 برابر شد والان دوباره به سقف 99 رسیده تو این بازار مثل بنز معامله میشه اینها بخاطر حمایت سهامدار عمده است .قرارگاه با صدرا کاری کرد که همه تو بورس مسخرمون میکنن

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3061

در رابطه با صورتهای مالی حتی 5 دقیقه حوصله نمیکنم بخونم.برای من قیمت سهم مهمه .14 سال سهامدارم چی گیرم اومده فقط شرمنده زن و بچه ام شدم
                      عرض ادب مجدد

فدات شم قیمت سهام صدرا در حال حاضر با دستکاری انجام شده

چرا کاری نمیشه کرد ؟!

بهترین کار پرهیز از جو روانی است

مطالعه و بررسی صورت های مالی دقیقا به مفهوم ایجاد باورها است یعنی زمانیکه نوع روند بنیادی برامون مشخص شد دیگه این دستکاری ها برامون اهمیتی نخواهد داشت و در صورتیکه نقدینگی داشته باشیم خرید توجیه پیدا میکند
                      بارها عرض کرده ام شما فرد صدیق و شریفی هستید و هیچگونه شکی در آن نیست ولی در حال حاضر مقداری تحت تاثیر جو روانی که بازیگران ایجاد کرده اند قرار گرفته آید

بعنوان یک دوست به شما بزرگوار عرض میکنم از این جو پرهیز کنید

نگران نباشید منافع آتی بازیگران منافع ما را رقم خواهد زد

قربانت ??♥️

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3061

قرارگاه که اینجا رو رصد میکنی وسدید هم ببین که از 97 تا 99 حدود 270 برابر شد والان دوباره به سقف 99 رسیده تو این بازار مثل بنز معامله میشه اینها بخاطر حمایت سهامدار عمده است .قرارگاه با صدرا کاری کرد که همه تو بورس مسخرمون میکنن

عرض ادب مجدد

منافع هر دو در یک راستاست وسدید و بررسی قیمتی سالهای گذشته را دقیقا بررسی کنیم و جوهای فاروم های آن زمان

فقط کسانی از وسدید سود بردند که جوهای روانی را تحمل کرده و به سود خوبی رسیدند

نگران نباشید قیمت صدرا بجایی خواهد رسید که وسدید انگشت کوچکش هم نباشه

از موضع تحلیل قیمت را بررسی کنیم که این مهم نشانی از قدرت است
                        فقط با تحلیل به سود خواهیم رسید مابقی بجایی نمیرسونه و بلکه از هدفمون دور می‌کنه وووو

دوست خوبم ??♥️

نظر

• mojk
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 531

یه حرف و تحلیلی میزنیم امکان اشتباه هست ولی ادامه دادن اون اشتباه و اصرار بر آن واقعا فاجعه هست...
                          بازیگر این سهم خود قرارگاه هست
                          تحلیل سهمی که بیش از ۸۰ درصد شرکت مال قرارگاه هست و قرارگاه هم در مدت این ۱۵ سال رفتارش در مورد سهم رو در تابلو نشان داده وقت تلف کردن هست..
                          رک و راست باید در مجمع قرارگاه شفاف اعلام کنه که هدف از سرکوب قیمت سهم چیه و اگه قصد ادامه همین کار رو داره بیاد شرکت رو از بورس خارج کنه برن هر کاری میخوان انجام بدن

نظر

• 14318
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 55

سلام والله قسم من شرمنده همسرم و دختر بزرگم و پسر کوچکم هستم
                            ولی کاری از دستم بر نمیاد

نظر

• 14318
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 55

آخه به چه دردمون میخوره طیب پیداش کنیم برای ما نون میشه؟؟ ما مجمع میریم و هرچی فریاد داریم سرشون میکیشیم ولی درنهایت برای ما نون نمیشه ما باختیم
                              سلام مجدد
                              متاسفانه باختیم
                              در سال ۸۹ سن من ۳۳ بود و الان ۴۶
                              باختیم
                              بد هم باختیم

نظر

• 14318
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 55

سلام مجدد باختیم خیلی هم بد باختیم
                                ۳۳ ساله بودم و الان ۴۶
                                بد باختیم

نظر

در حال کار...
                                X