صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 1933

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

از بنده كه گذشت می خواهید از روند فرسایشی فاصله بگیرید
    و از منافع خودتان دفاع كنید شركت را رها كنید فقط با قرار گاه به هر نحوی در ارتباط باشید

یاد مجمع دیروز افتادم صلوات بفرستید این صلوات یعنی چی صلوات حلالش می كنه
    خدایش در كشور عجیب و غریبی زندگی می كنیم
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3067

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
      استاد طیب یک سوال هست که بعد مجمع تو ذهنم رسیده
      در مورد قرارداهای پروژه های پارس جنوبی هست
      اینطوری که اقای ابولسانی گفتند پرداختی ها بر اساس بهای تمام شده انجام خواهد شد و‌گویا کلیم اینها منتفی هست( اینطور که من فهمیدم)
      حالا بر اساس این مدل پرداختی ها شناسایی سود چطور انجام میشه
      یعنی بهای تمام شده بعلاوه درصد سود مشخص؟؟؟
      دوم این طور که من فهمیدم بر این اساس سود خالصی که میمونه برای شرکت در آخرین گام هست
      یعنی بعد از رفع نواقص( پانچ) و تحویل دائم
      آیا میشه یک بازه زمانی چند ماهه این به نتیجه برسه؟؟
      اینجا بر اساس این مدل( اگه درست فهمیده باشم) صحبت از بالای چند صد میلیون دلار سود خالص هست

سلام و عرض ادب و احترام

موضوع حق کلیم و یا افزایش قیمتی قراردادها هر دو در یک راستاست
      موضوع خیلی مهم پانچ لیست است که امسال در اکثر قراردادهای گذشته که تحویل خواهند شد انجام خواهد گرفت یعنی دقیقا بمعنی شناسایی سود پروژه های گذشته واز همه مهمتر نصب سکوی سنگین پروژه رستم است که تا حالا در ایران همچین سکویی ساخته نشده وبرای اولین بار در یارد صدرا ساخته شده که از نظر بنده تقریبا آماده نصب است که از این محل می‌تونه سود خوبی شناسایی بشه باتوجه به جلساتی که با کارفرما داشته اند

صدرا راه خودشو خواهد رفت

تاکیدا عرض میکنم روند بنیادی کاملا صعودی است و روند سود سازی کاملا پرشتاب خواهد بود به امید خدا
      لازم میبینم بعنوان سهامدار شرکت صدرا از آقای ابویسانی که در مجمع به نکات خیلی مهمی اشاره کردند و در بعضی موارد کاملا شفاف توضیح دادند تشکر کنم

مخلصیم??

نظر

• technicaler
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 801

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
        دوستان گرامی از الان نا پایان سال 1410 هر كس سود نفدی دید بنده اسم خودم را عوض می كنم

خلاصه كنم شركت می خواهد از منافع شركتهای سهامی عام منفعت ببرد هم اكثر سهامداران بالای 1 الی 2 میلیون سهم نداشته باشند

در مورد جزیره و دیگر موارد مربوط به زیان انباشته و صفر كردن زیان انباشته قرار هست جوری مهندسی كنند كه روند فرسایشی باشه

اگر عمری باشه مجمع بعدی در خدمت قرار گاه هستم
        اما این دفعه از قبلش هماهنگ می كنیم یك نفر از قرار گاه بیاید كه اجازه صحبت كردن داشته باشد
        بگذریم كه همه اش سفسطه می كنند
        عرض ادب

اگر درست یادم مونده باشه آخرین سودی که این شرکت پرداخت کرده سال ۸۳ بوده .
        تا مجمع آینده ۲۰ سال است که این شرکت سود نقدی به سهامدار نداده .

چیزی که من فکر میکنم اینست که توان اینها همین است .

یعنی مهندسی یا برنامه یا فکری پشت قضیه نیست .

همین جوری باری به هر جهت وضع شرکت این شده .

قرارگاه به عنوان شخصیت حقوقی دنبال سود نیست و بارها به زبانهای مختلف اعلام کرده .
        چهار تا دله دزد هم نمیتونند اینجوری برنامه برای چاپیدن بریزند .

بیشتر ندانم کاری و سوء مدیریت و تعارض منافع و فضای اقتصاد سیاسی کشور است که کار صدرا به اینجا کشیده .

در هرصورت جلسه با قرارگاه هم مثل جلسات قبلی است .

توجه کنید که قرار گاه یک مجموعه ی سیاسی اقتصادی نظامی است که شتر با بارش اونجا گم می شود .
        همونطوری که صدرا در ذهن سعید محمد و قبلی هایش هیچ جایی نداشت برای رئیس فعلی قرارگاه هم محلی از اعراب ندارد وگرنه نماینده قرارگاه زیر فشار مجمع یک چیزی راجع به برنامه ی قرارگاه بالاخره ارائه میداد و نمی نشست اظهار بی اطلاعی و بی اختیاری کند .

من فکر میکنم بی برنامگی واقعیت مجمع دیروز بود . کسی دنبال ارتقاء صدرا نیست ،
        بدلیل سیاسی نظامی فقط تصاحبش کرده اند تا ببیند کجا بکار تبلیغات یا منافع سیاسی و نظامی میاد تا اینکه هدف خاصی داشته باشند .تمام فعالیت انجام شده تا اینجا هم فقط در حد سرپا نگهداشتن شرکت بوده و سود ۷ درصدی و ۱۰ درصدی قرارداد ها موید این مطلب است .

در هر صورت بعنوان یک سهامدار جزء هیچکدام از اینها نباید روی معاملات امثال من و شما تاثیر بگذارد .

ما سهامبازیم ، کشتی ساز و سکو ساز و ناو هواپیمابر ساز نیستیم .
        هرکسی از جمله اون ۱۳ نفر بزنند زیرش ما میپریم سوار میشیم .
        هرکس هم که سرکوب را به هر دلیلی شروع کنه ما خالی میکنیم .

غیر از این باشه حضور در بازار بورس بی معنی و زجر و عذاب است .

شرکتهای سود ده و رو به رشد را هم ممکنه کسی نخره چنانکه صف فروش عجیب شتران را دیروز دیدید.

صدرا و قرارگاه و شرکت ۲۰ سال سود نداده که جای خود دارند

ارادت
        امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• technicaler
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 801

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
          سلام و عرض ادب و احترام

موضوع حق کلیم و یا افزایش قیمتی قراردادها هر دو در یک راستاست
          موضوع خیلی مهم پانچ لیست است که امسال در اکثر قراردادهای گذشته که تحویل خواهند شد انجام خواهد گرفت یعنی دقیقا بمعنی شناسایی سود پروژه های گذشته وازذهمه مهمتر نصب سکوی سنگین پروژه رستم است که تا حالا در ایران همچین سکویی ساخته نشده وبرای اولین بار در یارد صدرا ساخته شده که از نظر بنده تقریبا آماده نصب است که از این محل می‌تونه سود خوبی شناسایی بشه باتوجه به جلساتی که با کارفرما داشته اند

صدرا راه خودشو خواهد رفت

تاکیدا عرض میکنم روند بنیادی کاملا صعودی است و روند سود سازی کاملا پرشتاب خواهد بود به امید خدا

مخلصیم??
          عرض ادب خدمت استاد گرانقدرم

اسم سکو را گذاشته اند رستم ، میترسند صدایش کنند .

ارادت

پ.ن

والا تا جاییکه من اطلاع دارم ، همه سهمها راه خودشون را می روند و هیچ سهمی راه سهم دیگری را نمیرود .
          چیزی که مسلم است اینست که عمر و سرمایه و اعصاب ما محدود تر از آنست که بخواهیم پای سکوی رستم و رشادت مثل ۱۳ تا سکوی قبلی و کلیم و کوفت و زهرمارش هدر بدهیم .

هدف فقط عرض ارادت ویژه بود
          ارادت مجدد ویژه
          امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3067

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post

اسم سکو را گذاشته اند رستم ، میترسند صدایش کنند .

ارادت
            سلام و عرض ادب و احترام

??

ارادت

نظر

• vion
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 825

عرض ادب

اگر درست یادم مونده باشه آخرین سودی که این شرکت پرداخت کرده سال ۸۳ بوده .
              تا مجمع آینده ۲۰ سال است که این شرکت سود نقدی به سهامدار نداده .

چیزی که من فکر میکنم اینست که توان اینها همین است .

یعنی مهندسی یا برنامه یا فکری پشت قضیه نیست .

همین جوری باری به هر جهت وضع شرکت این شده .

قرارگاه به عنوان شخصیت حقوقی دنبال سود نیست و بارها به زبانهای مختلف اعلام کرده .
              چهار تا دله دزد هم نمیتونند اینجوری برنامه برای چاپیدن بریزند .

بیشتر ندانم کاری و سوء مدیریت و تعارض منافع و فضای اقتصاد سیاسی کشور است که کار صدرا به اینجا کشیده .

در هرصورت جلسه با قرارگاه هم مثل جلسات قبلی است .

توجه کنید که قرار گاه یک مجموعه ی سیاسی اقتصادی نظامی است که شتر با بارش اونجا گم می شود .
              همونطوری که صدرا در ذهن سعید محمد و قبلی هایش هیچ جایی نداشت برای رئیس فعلی قرارگاه هم محلی از اعراب ندارد وگرنه نماینده قرارگاه زیر فشار مجمع یک چیزی راجع به برنامه ی قرارگاه بالاخره ارائه میداد و نمی نشست اظهار بی اطلاعی و بی اختیاری کند .

من فکر میکنم بی برنامگی واقعیت مجمع دیروز بود . کسی دنبال ارتقاء صدرا نیست ،
              بدلیل سیاسی نظامی فقط تصاحبش کرده اند تا ببیند کجا بکار تبلیغات یا منافع سیاسی و نظامی میاد تا اینکه هدف خاصی داشته باشند .تمام فعالیت انجام شده تا اینجا هم فقط در حد سرپا نگهداشتن شرکت بوده و سود ۷ درصدی و ۱۰ درصدی قرارداد ها موید این مطلب است .

در هر صورت بعنوان یک سهامدار جزء هیچکدام از اینها نباید روی معاملات امثال من و شما تاثیر بگذارد .

ما سهامبازیم ، کشتی ساز و سکو ساز و ناو هواپیمابر ساز نیستیم .
              هرکسی از جمله اون ۱۳ نفر بزنند زیرش ما میپریم سوار میشیم .
              هرکس هم که سرکوب را به هر دلیلی شروع کنه ما خالی میکنیم .

غیر از این باشه حضور در بازار بورس بی معنی و زجر و عذاب است .

شرکتهای سود ده و رو به رشد را هم ممکنه کسی نخره چنانکه صف فروش عجیب شتران را دیروز دیدید.

صدرا و قرارگاه و شرکت ۲۰ سال سود نداده که جای خود دارند

ارادت
              درود و ارادت
              به نظرتون زمان مناسب و بهای مناسب فروش در میان مدت چه عددی هستن؟
              ارادت

نظر

• technicaler
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 801

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                درود و ارادت
                به نظرتون زمان مناسب و بهای مناسب فروش در میان مدت چه عددی هستن؟
                ارادت
                عرض ادب

والا اینکه چه قیمتی برای فروش مناسب است ، بستگی به وضعیت شما دارد .
                اینکه محل پول از کجاست ، قرض است ،ارث است ، سود بورس است ، دستمزد زحمت است ،
                چند خریده باشید و چقدر نگه داشته باشید و مهمتر از همه بعدش با پولش میخواهید چیکار کنید .

خب اگر مثل استاد گرانقدرم فکر میکنید عمر نوح دارید الان نگهداری بهترین گزینه است ولی خب دیگه ایراد گرفتن به مدیر شرکت هم بی معنی است چنانکه میبینید استاد اعتراضی ندارد .

اگر شاخص موج صعودی که قرار بود آخر تیر شروع بکند را شروع کرده باشد که الان قطعی نیست ولی شواهدش از جمله سقوط تلخ ده روز کاری گذشته وجود دارد ،
                واگر شاخص در این موج صعودی از سقف تاریخی عبور کند .
                انگاه صدرا هم بدون توجه به همه چیزهایی که در مجمع گفته شد و به رغم سرکوب ۱۳ نفر کذایی ، از قیمت ۳۸۰ تومن عبور خواهد کرد و بسته به شرایط ترمزش روی ۷۰۰ یا ۱۰۰۰ است .

البته موج صعودی صدرا به نظرم با تاخیر نسبت به شاخص شروع خواهد شد .و مثل قبل کسی را جا نخواهد گذاشت .

شما قبل از اینکه بفروشید ، باید دقیق بنشینید فکر کنید که با پولش چیکار می خواهید بکنید .

من عرض کردم که بین جاماندن و مجمع دیروز ، جاماندن را انتخاب میکنم .

اما ممکن است انتخاب بین نگهداری صدرا یا فروش صدرا و ضرر کردن در یک سهم دیگر باشد .
                اونوقت نگهداری صدرا را انتخاب میکنم .ولی دیگه به قرار گاه اعتراض نمیکنم که چرا من خودم نگهداری سهم را انتخاب کرده ام .

ارادت

نظر

• vion
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 825

عرض ادب

والا اینکه چه قیمتی برای فروش مناسب است ، بستگی به وضعیت شما دارد .
                  اینکه محل پول از کجاست ، قرض است ،ارث است ، سود بورس است ، دستمزد زحمت است ،
                  چند خریده باشید و چقدر نگه داشته باشید و مهمتر از همه بعدش با پولش میخواهید چیکار کنید .

خب اگر مثل استاد گرانقدرم فکر میکنید عمر نوح دارید الان نگهداری بهترین گزینه است ولی خب دیگه ایراد گرفتن به مدیر شرکت هم بی معنی است چنانکه میبینید استاد اعتراضی ندارد .

اگر شاخص موج صعودی که قرار بود آخر تیر شروع بکند را شروع کرده باشد که الان قطعی نیست ولی شواهدش از جمله سقوط تلخ ده روز کاری گذشته وجود دارد ،
                  واگر شاخص در این موج صعودی از سقف تاریخی عبور کند .
                  انگاه صدرا هم بدون توجه به همه چیزهایی که در مجمع گفته شد و به رغم سرکوب ۱۳ نفر کذایی ، از قیمت ۳۸۰ تومن عبور خواهد کرد و بسته به شرایط ترمزش روی ۷۰۰ یا ۱۰۰۰ است .

البته موج صعودی صدرا به نظرم با تاخیر نسبت به شاخص شروع خواهد شد .و مثل قبل کسی را جا نخواهد گذاشت .

شما قبل از اینکه بفروشید ، باید دقیق بنشینید فکر کنید که با پولش چیکار می خواهید بکنید .

من عرض کردم که بین جاماندن و مجمع دیروز ، جاماندن را انتخاب میکنم .

اما ممکن است انتخاب بین نگهداری صدرا یا فروش صدرا و ضرر کردن در یک سهم دیگر باشد .
                  اونوقت نگهداری صدرا را انتخاب میکنم .ولی دیگه به قرار گاه اعتراض نمیکنم که چرا من نگهداری سهم را انتخاب کرده ام .

ارادت
                  سپاس گزارم
                  فعلا موج صعودی خاصی در شاخص دیده نمیشه..

نظر

• technicaler
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 801

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                    سپاس گزارم
                    فعلا موج صعودی خاصی در شاخص دیده نمیشه..
                    عرض ادب

خودش نیست ولی شواهدش هست .

شورای رقابت قیمت خودرو را با دلار ۶۲ تومنی تعیین کرده است .

این رکودی که میبینید نتیجه ی سیاست انقباضی رئیس جدید بانک مرکزی به قصد آبروداری برای شعار سال است .

به قول دکتر عباد ما هم دیگه این جماعت را بلدیم .

ارادت

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 1933

با این نكته به شدت موافقم قرار گاه فقط خواهان داشتن صدرا هست براش قیمت سهم اصلا مهم نیست
                      مثل اینكه خودش رو صاحب كل می دونه حالا

مثل كسی كه مالك یك كارخانه بزرگ هست كه تازه دارد ازش درآمد هم كسب می كنه حالا براش چه فرقی می كنه كه این كارخانه 100 تا تك تومنی ارزش داشته باشه

یا 100 تیلیارد

البته فقط كافی تحریمها كمی شل بشه و امثال صدرا بتونن با شركتهای بزرگ كار مشترك انجام بدهند

آنوقت صدرا قیمتهای بالای 3 دلار با همین تعداد برگه سهم را تجربه خواهد كرد

انحصار طلبی خود خواهی سرمایه مملكت را غنیمت جنگی دانستن
                      پادشاه سازی در اكثر استانها و شهر های دارای ثروت امری است كه تا زمان تداوم روند حاضر ادامه خواهد داشت
                      و چون قدرت بدون محدویت زمانی ثروت و فساد و رانت خواری و ویژه خواری می آورد
                      حالا حالا ها وضعیت صدرا همین گونه هست

اما به شدن موافقم قیمت صدرا روی تابلو اصلا و ابدا برای قرار گاه مهم نیست
                      و این نقطه ضعف قرار گاه و صدرا هست و گرنه می توانند با مدیریت درست جذب سرمایه حداكثری را رقم بزنند

نظر

• ریسعلی دلواری
                        عضو فعال
                        • Dec 2022
                        • 1933

و اما ختم كلام و سخن پایانی هر زمان و هر جا دیدید صدرا قصد انجام تجدید ارزیابی از محل سند جزیره و امثالهم رو دارد
                        موج صعودی بعدی صدرا هست

نظر

• کاشان2
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 1778

طیب جان سلام سوالی داشتم دیروز در مجمع بودید یا نه

نظر

• vion
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 825

عرض ادب

خودش نیست ولی شواهدش هست .

شورای رقابت قیمت خودرو را با دلار ۶۲ تومنی تعیین کرده است .

این رکودی که میبینید نتیجه ی سیاست انقباضی رئیس جدید بانک مرکزی به قصد آبروداری برای شعار سال است .

به قول دکتر عباد ما هم دیگه این جماعت را بلدیم .

ارادت
                            در صورت خبر رسمی لغو افزایش شدید نرخ خوراک.. که گویا زمزمه هایی از بالا شنیده میشه و هم چنین.. تغییر سیاست های فروش خودرو سازان. بورس کالا و یا مشابه ان.. قطعا شواهد محکم تر میشه... اما فعلا نشانه جدی دیده نمیشه..
                            ارادتمند

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3067

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                              با این نكته به شدت موافقم قرار گاه فقط خواهان داشتن صدرا هست براش قیمت سهم اصلا مهم نیست
                              مثل اینكه خودش رو صاحب كل می دونه حالا

مثل كسی كه مالك یك كارخانه بزرگ هست كه تازه دارد ازش درآمد هم كسب می كنه حالا براش چه فرقی می كنه كه این كارخانه 100 تا تك تومنی ارزش داشته باشه

یا 100 تیلیارد

البته فقط كافی تحریمها كمی شل بشه و امثال صدرا بتونن با شركتهای بزرگ كار مشترك انجام بدهند

آنوقت صدرا قیمتهای بالای 3 دلار با همین تعداد برگه سهم را تجربه خواهد كرد

انحصار طلبی خود خواهی سرمایه مملكت را غنیمت جنگی دانستن
                              پادشاه سازی در اكثر استانها و شهر های دارای ثروت امری است كه تا زمان تداوم روند حاضر ادامه خواهد داشت
                              و چون قدرت بدون محدویت زمانی ثروت و فساد و رانت خواری و ویژه خواری می آورد
                              حالا حالا ها وضعیت صدرا همین گونه هست

اما به شدن موافقم قیمت صدرا روی تابلو اصلا و ابدا برای قرار گاه مهم نیست
                              و این نقطه ضعف قرار گاه و صدرا هست و گرنه می توانند با مدیریت درست جذب سرمایه حداكثری را رقم بزنند
                              سلام و عرض ادب و احترام

در بعضی موارد با شما بزرگوار همنظرم

ولی در مورد قیمت و ربط آن با سهامدار عمده مخالفم

منافع سهامدار عمده ایجاب می‌کنه که قیمت بالا بره چون تابعی از عملکردهاست

ارادت

نظر

• technicaler
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 801

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                                سلام و عرض ادب و احترام

در بعضی موارد با شما بزرگوار همنظرم

ولی در مورد قیمت و ربط آن با سهامدار عمده مخالفم

منافع سهامدار عمده ایجاب می‌کنه که قیمت بالا بره چون تابعی از عملکردهاست

ارادت

چون نمیخواد بفروشه ، منافعی را هم در قیمت سهم دنبال نمیکنه .

ارادت ویژه

نظر

در حال کار...
                                X