صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    دوست عزیز انشاالله همیشه سلامتی برای شما و خانواده محترمتان برقرار باشد .بنده قبلا با برخی دوستان از جمله جناب سرمایه گذار 67 عزیز دیدن داشته ام ولی خب اگر فرصت باشد در خدمت دوستان هستیم . و من الله توفیق .

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
    این شیعه خالص را خوب اومدی .خداییش داشتم یه لقمه کتلت می خوردم ، انقدر خندم گرفته بود به این اعتماد به نفس حمید آقا که پرید تو حلقم و کلی سرفه و در آستانه تشرف به دیار باقی و .... خلاصه خیلی با حالی حمید اقا.

یه قرار بگذار تو نمایشگاه بورس زیارتت کنیم بلکه قدری از آن انفاس قدسیه شما به ما هم رسید.

نظر

• msalehi_1979
      عضو عادی
      • Oct 2011
      • 57

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
      نماد خصدرا یکی از اشغالترین سهامهای بورس ایران است البته اینگونه نبود و حالا شده
      وضعیت شرکت خوب اما مدیران دزد انهم نه دزد معمولی دزدی که صاحبخونه را با خونه و کل لوازم میدزده

کدامین شرکتی را دیدید که هر روز مدیرعامل یباید از سهم خودش بد بگوید

کمتر گزارش مالی مردود و مشروط میشود

کدامین شرکتی را دیدید که 3100000000دلار کار داشته باشد انوقت مدیر عاملش بگوید که ما 1000000 سهم اذراب را فروختیم و گزارشمان و پیشبینی مان به هم ریخته اخه مردک 1000000×350 هم بگیریم میشود 350000000تومان که بر1500000000تعداد سهم تقسیم کنیم میشود سهمی 4 ریال یا خود یارو ... یا مردم را ...

کدامین شرکت را دیدید که هر روز بیایند بگویند که ما فلان کار را برداشتیم و با افتخار بگویند که این کارا را کردیم از ان طرف بگویند سهامداران ما بد بختیم

کدامین شرکت را دیدی که مبلغ 400000000 تومان توی گزارشهای شرکت از سود خالص گم شده باشد
      میدانید یعنی چه یعنی سهمی 260 تومان سود خالص

طیب جان انوقت روزگار ما چگونه شده که خوشحالیم و دعا میکنیم که خصدرا 20 تومان سود اعلام کند بخوره توی سرشون

هر جا که صحبت میکنند میگویند که ما اصلا وضعیتمان خوب نیست ساختمان که امور سهام شرکت هست برای ما نیست مردک مگر خصدرا توی کار ساختمان هستید که هی ساختمان را که ماکس 90000000000 قیمت داره میگویی انطرف 14000000000تومان پول شرکت معلوم نیست(بند 11 گزارش) کجاست زنگ که میزنیم میگه ما یک شرکت استراژیک هستیم همه چیزا را نمی توانیم بیاریم میدانید با این مبلغ یک شهرک میشود خرید

همه میدانیم که خصدرا وضعیتش خوبه از ما بهتر هم سازمان بورس و سازمان حسابرسی پس وام و افزایش سرمایه هم ندارند اخه همه که همانند مدیر عامل ... نیستند که ندانند وضعیت شرکت به این خوبیه انوقت وام بدهند

تکنیکال سهم خوب وضعیت شرکت عالی اما مدیران شرکت دزد دزد خدا را شکر که مردان خدایی هستند و اینگونه عمل میکنند اگر ادمای عادی بودند چیکار میکردند که بدتر از این نداریم

شخصا سهامدار خصدرا هستم با 7000000 سهم قیمت تمام شده در خرید و فروشهایم 135 است
      متاسفانه اقای صالحی تحلیلهای افرادی مثل شما بنده و امثال من را به نابودی کشید با تبلیغات بیجای شما در سایت همسایه یادم هست روی 280 تومان و شروع موج سه بزرگ که همیشه از ان دم میزدی و موج سه که هیچگاه نیومده واقعا باعث تاسف است چون قبل از مدیر عامل بقول شما.....امثال شما خیانت بزرگتری مرتکب شدی توبه برای چنین روزهاییست شفاف باشیند شما روی 240 تومان چندین بار گفتی وارد شده ایی اما الان دم از خصدرا با قیمت تمام شده 135 تومان میزنی دنیا کوچک است

نظر

• محمد صالحی
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 207

در اصل توسط msalehi_1979 پست شده است View Post
        متاسفانه اقای صالحی تحلیلهای افرادی مثل شما بنده و امثال من را به نابودی کشید با تبلیغات بیجای شما در سایت همسایه یادم هست روی 280 تومان و شروع موج سه بزرگ که همیشه از ان دم میزدی و موج سه که هیچگاه نیومده واقعا باعث تاسف است چون قبل از مدیر عامل بقول شما.....امثال شما خیانت بزرگتری مرتکب شدی توبه برای چنین روزهاییست شفاف باشیند شما روی 240 تومان چندین بار گفتی وارد شده ایی اما الان دم از خصدرا با قیمت تمام شده 135 تومان میزنی دنیا کوچک است
        اگر با تحلیل من خریدید پس باید به تحلیلهای من ایمان داشته باشید که انهم از خرید و فروشهای قبلی من است پس باید بکام که نزدیک 3000000 سهم در قیمت 60 تومان اعلام کردم و خودما کشتم و همان زمان اعلام کردم 400 یادتان باشد یا خصدرای 60 تومانی که تک سهم شدم را یادتان باشد و 300 هدف دادم یا تک خصدرای 150 شدم گفتم 500 که تا 420 رفت را فراموش نکردید یا همه دم از خصدرای 700 میزدند در 310 گفتم تا 160 میریزد را هم باید فراموش نکرده باشید این اخریهم زمانی که خصدرا را تک سهم در 150 شدم را باید به یاد داشته باشید که تک سهم شدم همه دم از 100 میزدند اما اخرین خریدم را اشتباه کردم 240 فروختم 225 خریدم و 275 فروختم و 240 باز سوار سهم شدم که ماندم و حتی در 155 باز خریدم اگر از اول بازی بودی که خیلیها بودند الان اینگونه نبود من اخرین خریدم را اشتباه کردم البته خودتان دیدید که چگونه شد که متن بالا را زدم مشکل از تحلیل نبود از مدیریت بود اما من تحلیلگر هستم و باید اینگونه رفتار نمیکردم

یادمه دبستان که میرفتم هر زمان نمره خوبی می اوردم خودم بودم اما هر زمانی که نمره کم بود معلم نمره کم داده بود

من به تحلیل خود ایمان داشتم و هنوز هم دارم اما ینجا بورس است و همه چیز 100 درصد نیست

ایا اگر خصدرا میشد 500 شما و یا دوستی می امدید میگفتید که محمد جان تشکر که تا حالا اینگونه نبوده که حالا که ضرر کردید ...

و ایا باید چشم بسته از روی دست کسی کپی برداری کنید و اگر گرفت که هیچ اگر نگرفت ...........

البته این را هم بگویم که اقای msalehi_1979 حق استادی بر گردن من دارند و متن بالا را هم برای دوستانی نوشتم که در پیغام خصوصی مطالبی را گفته بودند

اقای msalehi_1979 خیلی خیلی در روند فاندامتال و تکنیکال کمک بنده بوده و یکی از بهترین فاندامتال کارهای ایران هستند این را جدی میگویم

اقای msalehi_1979 من نمیدانستم که تحلیل من در خرید و فروش شما تاثیر داشته و اگر داشته باید به خودم افتخار کنم این را جدی میگم
        آخرین ویرایش توسط محمد صالحی؛ 2012/05/08, 16:11.
        **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• امید1386
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 126

?@_@?
          شکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3443

ما به تدریج برخی از ترفندهایی را که برای فریب دادنمان به کار می روند می آموزیم.اما اگر قدمهایمان را با دقت بر نداریم فهمیدن این امر کمی به درازا خواهد کشید حداقل تا وقتی که تمام پول خود را از دست بدهیم. بازی همان است که بود اما بازیگران همیشه جدید هستند.

چشم داری تو به چشم خود نگر --- منگر از چشم سفید خیره سر

گوش داری تو بگوش خود شنو ---- گوش گولان را چرا باشی گرو؟

بی زتقلیدی نظر را پیشه کن --- هم به رای و عقل خود اندیشه کن

مرد باشد و سخره مردان مشو --- رو سر خود گیر و سرگردان مشو

دید خود مگذار از دید خسان --- که به مردارت کشند این ناکسان

آن عصا کش که گزیدی در سف --0-- پس بدان کو هست از تو کورتر
            --- ( مولانا )

نظر

• msalehi_1979
              عضو عادی
              • Oct 2011
              • 57

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
              اگر با تحلیل من خریدید پس باید به تحلیلهای من ایمان داشته باشید که انهم از خرید و فروشهای قبلی من است پس باید بکام که نزدیک 3000000 سهم در قیمت 60 تومان اعلام کردم و خودما کشتم و همان زمان اعلام کردم 400 یادتان باشد یا خصدرای 60 تومانی که تک سهم شدم را یادتان باشد و 300 هدف دادم یا تک خصدرای 150 شدم گفتم 500 که تا 420 رفت را فراموش نکردید یا همه دم از خصدرای 700 میزدند در 310 گفتم تا 160 میریزد را هم باید فراموش نکرده باشید این اخریهم زمانی که خصدرا را تک سهم در 150 شدم را باید به یاد داشته باشید که تک سهم شدم همه دم از 100 میزدند اما اخرین خریدم را اشتباه کردم 240 فروختم 225 خریدم و 275 فروختم و 240 باز سوار سهم شدم که ماندم و حتی در 155 باز خریدم اگر از اول بازی بودی که خیلیها بودند الان اینگونه نبود من اخرین خریدم را اشتباه کردم البته خودتان دیدید که چگونه شد که متن بالا را زدم مشکل از تحلیل نبود از مدیریت بود اما من تحلیلگر هستم و باید اینگونه رفتار نمیکردم

یادمه دبستان که میرفتم هر زمان نمره خوبی می اوردم خودم بودم اما هر زمانی که نمره کم بود معلم نمره کم داده بود

من به تحلیل خود ایمان داشتم و هنوز هم دارم اما ینجا بورس است و همه چیز 100 درصد نیست

ایا اگر خصدرا میشد 500 شما و یا دوستی می امدید میگفتید که محمد جان تشکر که تا حالا اینگونه نبوده که حالا که ضرر کردید ...

و ایا باید چشم بسته از روی دست کسی کپی برداری کنید و اگر گرفت که هیچ اگر نگرفت ...........

البته این را هم بگویم که اقای msalehi_1979 حق استادی بر گردن من دارند و متن بالا را هم برای دوستانی نوشتم که در پیغام خصوصی مطالبی را گفته بودند

اقای msalehi_1979 خیلی خیلی در روند فاندامتال و تکنیکال کمک بنده بوده و یکی از بهترین فاندامتال کارهای ایران هستند این را جدی میگویم

اقای msalehi_1979 من نمیدانستم که تحلیل من در خرید و فروش شما تاثیر داشته و اگر داشته باید به خودم افتخار کنم این را جدی میگم
              اقای محترم من اصلا شما را نمیشناسم حتما بنده را با کس دیگه ایی اشتباه گرفتیند میشد من به شما کمک کنم بعد بیام اینجا از شما انتقاد بکنم من خودمم سر در نمیارم بهتره با درج این حرفها گناه خودتون را کم نگیریند شما مسیول نوشته های خودتون باید باشیند این خرید و فروشها هم که تو صدرا نوشتی انجام دادی من اولین بار هست از کلام شما تو این فرومها میشنوم یعنی اینقدر شما رو صدرا خرید و فروش داشتی و تو فرومها هم گفتی و ما هم از ان غافل هستیم چشم بسته روز روشن غیب میگی شما

نظر

• MASOUD
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 160

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
                وز مجمع همه با هم یک صدا :
                مرگ بر ضد ولایت فقیه
                چه نتیجه گیری جالبی و چه راه حل اعجاب انگیزی ....
                اونوقت بگید ما تو مملکت نابغه نداریم .
                [SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• zafar3000
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1243

روز مجمع با شعار مرگ بر ضد ولايت فقيه وخطاب قرار دان مديران منحرف نالايق ضد ولايت ،كاملا متوجه مي شويد كه تاثير اين شعار چيست
                  چون از همين الان عمال اين حلقه انحرافي ضد ولايت در صدرا(در اين تاپيك وساير تالارها) از ترس اينكه منبع تغذيه شان قطع شود شروع به انواع واقسام جنگ هاي رواني كرده اند تا اين عمل در روز مجمع صوزت نگيرد
                  روز مجمع همه با هم :
                  مرگ بر ضد ولايت فقيه

نظر

• zafar3000
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 1243

تعدادي از پست هاي من در تالار بورس حذف شده است

نظر

• mavi_deniz
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 518

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
                      روز مجمع با شعار مرگ بر ضد ولايت فقيه وخطاب قرار دان مديران منحرف نالايق ضد ولايت ،كاملا متوجه مي شويد كه تاثير اين شعار چيست
                      چون از همين الان عمال اين حلقه انحرافي ضد ولايت در صدرا(در اين تاپيك وساير تالارها) از ترس اينكه منبع تغذيه شان قطع شود شروع به انواع واقسام جنگ هاي رواني كرده اند تا اين عمل در روز مجمع صوزت نگيرد
                      روز مجمع همه با هم :
                      مرگ بر ضد ولايت فقيه
                      شخص محترم ولایت فقیه با نامگذاری سال 90 بعنوان سال جهاد اقتصادی بدون برنامه همچین هم در رابطه با بدبخت شدن بسیاری از سهامداران با توجه به تورم وحشتناک سال گذشته و سقوط تلخ بسیاری از سهام بورس بی تقصیر نیست!!!

نظر

• mahdiborse
                        عضو جدید
                        • Dec 2010
                        • 16

صدرا خرداد با خبرای خوب:))

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

....امروز رفتم نمایشگاه اما....
                          ...صدرا....صدرا گزارش سال 90 منفیه...یعنی مثبت فرستاده بورس رد کرده و گفته باید منفی اعلام کنی....اواخر خرداد باز میشه...سود سال 91 بالای 30 تومن....گناهش گردن اون کس که گفت...ثوابش مال من....
                          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• javad60
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 154

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                            ...صدرا....صدرا گزارش سال 90 منفیه...یعنی مثبت فرستاده بورس رد کرده و گفته باید منفی اعلام کنی....اواخر خرداد باز میشه...سود سال 91 بالای 30 تومن....گناهش گردن اون کس که گفت...ثوابش مال من....
                            کی گفته بود؟

نظر

• ناظم
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 508

روز مجمع صدرا دیدنی است مرگ بر ضد ولایت فقیه مرگ بر مدیران بی لیاقت ودزد

نظر

• بنان
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 840

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                                بالاخره صدرا با گزارش 90 باز میشه یا گزارش 91 با سابقه ای که از صدرا دارم تو این جور مواقع بدجوری تو دهنی به بورس میزنه

نظر

در حال کار...
                                X