صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MHMN
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 285

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط alein delon پست شده است View Post
    کم بیا مزخرف بنویس/ احمق مثل تو کم نداریم که با شعارهای پوپولیستی ن
    جواب امثال شمارو باید مثل خودتون داد.../:.nono.:/
    اما ولش کن ارزششو نداری.... /:.yead.:/توهم زدی متوهمی... /.:biggrinsmiley.:/
    آخرین ویرایش توسط MHMN؛ 2023/08/30, 16:45.
    الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• MHMN
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 285

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
      درود
      رسیدن بخیر دکتر
      این بنده خدا بشکه را سر و ته گرفته، اهمیت نده...
      پ ن:غرض عرض ادب بود
      ارادت
      ارادت...
      اتفاقا بشکه رو درست گرفتم...
      یا تو بحث شرکت نمیکنم یا اگه شرکت کنم پیام طرف رو چندین بار میخونم و از جوانب مختلف بهش نگاه میکنم... چون پیام و متن منظور رو درست نمی رسونه
      آخرین ویرایش توسط MHMN؛ 2023/08/30, 16:56.

نظر

• MHMN
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 285

.........

نظر

• محمد.
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 810

سلام
          برخی باورها چندین ساله در مغز ماها بوده والان به تناقض خورده
          اقا عبداللهی دزد، سعید محمد فلان الان مگه قضیه فرق کرده
          گفتیم دهقان رو نذاشتن کار کنه، صمدی بیسواده، زارعی میخواد و نمیتونه ابولسانی هم ماله کشه
          بس نیست که ما فقط روتوش کار رو مقصر بدانیم
          در واقع سیستم سپاه و شرکت و کشور مشکل داره و خرابه
          دوست عزیز بالای ده ساله سهامداری و میگی طیب فلانه خوب احسنت چند وقته که پی بردی به این مسئله
          خوب چه نتیجه ای گرفتی
          اگه طیب دروغ گفته و فریبت داده و سهم انداخته بهت و توش گیر کردی و به این نتیجه رسیدی چرا نمیفروشی؟؟
          اگه سهم ارزش داره و یه عده فلان فلان شده مقصرند چرا گیر میدی چپ و راست به طیب؟؟
          از یه طرف میگی تو مجمع منتظر بودی من نوعی و یکی دیگه بلند شه و برخورد فیزیکی کنه و تو هم بلند بشی بعد عکس
          رییس این شارلاتان ها و بت هبل شون رو گذاشتی روی پروت که هر وقت نگاه آدم میفته حالش بد میشه
          خوب چهار تا بدبخت مثل ابولسانی یا نماینده بی وجود قرارگاه رو میگرفتیم میزدیم چی میشد؟؟
          کک اون بالایی ها میگزید؟
          صدرا سهامدار زیادی نداره و ماهایی که ماندیم به این سادگی فروشنده نیستیم
          گاه محلی هم در لفافه از پرنا و دکتر محمدی گفتید خوب در مجمع یا سایر جمع ها چرا بیشتر بازش نکردید
          اول تکلیف خودتون رو با خودتون روشن کنید
          باور کنید استاد طیب هم مثل من و شما گیر افتاده تو این سهم و با تورم فاصله فاحش ارزش فعلی سهم و ارزش دارایی ها
          فروش این سهم اشتباه مهلک تری هست تا خرید و سهامداری چندین ساله
          در آخر مخلص همه و حتی دوستی

نظر

• pournikdast
            ستاره‌دار(2)
            • Oct 2020
            • 525

در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
            سلام و ارادت...
            اما کمی روش تفکر کنید به نتایج بهتری خواهید رسید... دکتر جان...
            وقتی حاکمان با دزدان مماشات میکنند تا شاید دزد متحول بشه.
            در صورتی که باید اشد مجازات رو اجرا میکردند تا درس عبرتی باشید برای سایرین
            اما برعکس میشه.
            و باید گفت دزدی را مسئول کردند...

الان برید تو جامعه و ببینید چه اتفاقاتی می افته و هر روز شاهدیم راننده تاکسی سر مسافر و کاسب سر مشتری و دکتر از بیمار و... .... از احتکار کردن مردم و فرار از مالیات و 113 نفر سهامدار پلید حرامیو.. .... همگی در حال کلاهبرداری از همدیگه هستیم..

خسته نباشی دکتر
            اما من احساس میکنم وقتی توی یک جامعه همه به نوعی دنبال کلاهبرداری هستند پس انتظاری هم نباید از مسولین داشت... و این پیغم رو به مسولین میده که شما هم راحت باشید..

چون چند صباح دیگه همینا میشند مسول.... این مسولین که از فضا نیومدند از همین مردم اند....

به هر حال خانواده کوچکترین عضو یک جامعه است... و پدر، رئیس شده...
            در این خانواده شاید فرزندان دروغ بگویند و شاید هم حق دیگری را پایمال کنند و....... و پدر حتی مطلع هم نشه از این همه رفتار و اشتباهات...
            مدیریت یک خانواده سخته چه برسه به مدیریت یک شرکتی مثل خرصدرا یاذمملکتی مثل ایران...

فقط از دور بلدیم بگیم من بلدم و بلدم..

ولش کن، بیخیال
            نمیشه منظور رو رسوند.... سوءتفاهم پیش میاد... بعدش کدورت و بعدش تو پیام بعدی مارو فحش کش میکنید...

فقط اگر امربه معروف و نهی از منکر پشت گوش انداخته نمیشد مسلما دزد مسول نمیشد..
            سلام و عرض ادب...
            پیرمردی تعریف میکرد که سال 54 یک دکه روزنامه فروشی داشته و روزی یک گردنبند طلای سنگین پیدا میکنه و با اینکه در آگهی پیدا شدن به طور سهوی حتی به مشخصات گردنبند اشاره میکنه اما حتی یک نفر نمیاد بگه این مال منه، تا اینکه اخرش به مسجد محل تحویل میده...
            این مردم همون مردمند، ژنتیک که تغییر نکرده اما انقدر دروغ و دزدی دیدند که خودشون هم بی تفاوت شدند، تو تمام نظریات سیستمی هم شما تغییر را باید از ارکان بنیادین آغاز کنید و پله پله اون تغییرات رو به کف جامعه برسونید و به اصطلاح فرهنگ عمومی کنید...
            اینکه امروز همه از هم دزدی میکنیم از بی ثباتی اقتصادی است، از بی ثباتی سیاسی و فرهنگی است از زندگی کردن در یک بافت پرتنش متراکم هر روزه است؛ وقتی میبینم رئیس و کارفرما و وزیر و غیره ای روزانه از ما به اشکال مختلف دزدی میکنند پس ما هم دلیلی برای اخلاقی بودن نمیبینم...
            وقتی مسئولی میگوید در کشور ما بخش بزرگی از اقتصاد کاملا بدون نظارت و در سایه و بدون مالیات است؛ شما از راننده تاکسی که فقط در عرض چند ماه برای خرید یک عدد مرغ 50 درصد پول بیشتر میپردازد؛ انتظار انصاف و اخلاق دارید؟؟؟
            ارادت...

نظر

• MHMN
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 285

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
              سلام
              برخی باورها چندین ساله در مغز ماها بوده والان به تناقض خورده

به ترتیب..
              1. فساد و دزدی هست و کسی منکرش نیست.
              2. بنده به جناب طیب و این فرد یا مجموعه ای از افراد ارادت دارم و هیچ وقت نگفتم ایشون بده یا سهم انداختند..
              منتهی به روش کار طیب یا مجموعه طیب ایراد و انتقاد دارم و این روش رو خودم نمی پسندم سال 97 قبل اربعین ترغیب به خرید و جشن خرصدرا داشت... و حس کردیم خبری دارند که ما نداریم و ترغیب های که در چندین سال گذشته کردندو تا کنون فاقد نتیجه بوده و شده طناب پوسیده... و.....

3. بنده ادعای قبل مجمع نداشتم و علمی هم ندارم که بخوام سوال بپرسم منتهی جز سیاهی لشکر حضور داشتم تا اگر شد کمی شعبان بی مخ بشم
              منتهی اگر از رئیسعلی انتقاد میکنم بخاطر اینه که باید یاد بگیریم در فضای مجازی هر ادعای نکنیم مخصوصا با این اسم آیدی که همه به عنوان یک انسان و سردار سرافراز ازش یاد می کنند.
              4. یاد بگیریم به اعتقادات دیگران احترام بگذاریم ایشون فاقد از لباس انسان شریف و مومن و باتقوای بودند و متاسفانه افراد تحت تاثییر فضای مجازی هر چیزی رو بدون داشتن علم و تحقیق باور میکنند..... بماند

5. بحث کتک زدن و..... نیست بحث این بود حداقل نشون بدیم سهامداران خرصدرا خسته و اعصبانی هستند

6. صابون پرنا و دکتر محمدی به تن ما خورده از سال 94 تا 96 دگیر این اشخاص بودم تو فاذر و حتی پرونده ای در کمیته پولشویی سازمان بورس و هیت تخلفات و سازمان بازرسی برای اینا تشکیل شد و توسط این اقایان تهدید هم شدم و دست اخر با رابطه و پارتی بازی پروند مختومه شد... مابقی اش بماند

من تکلیف ام با خودم مشخصه و خرصدرا رو گذاشتم برای نوادگانم...

نظر

• محمد.
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 810

به ترتیب..
                1. فساد و دزدی هست و کسی منکرش نیست.
                2. بنده به جناب طیب و این فرد یا مجموعه ای از افراد ارادت دارم و هیچ وقت نگفتم ایشون بده یا سهم انداختند..
                منتهی به روش کار طیب یا مجموعه طیب ایراد و انتقاد دارم و این روش رو خودم نمی پسندم سال 97 قبل اربعین ترغیب به خرید و جشن خرصدرا داشت... و حس کردیم خبری دارند که ما نداریم و ترغیب های که در چندین سال گذشته کردندو تا کنون فاقد نتیجه بوده و شده طناب پوسیده... و.....

3. بنده ادعای قبل مجمع نداشتم و علمی هم ندارم که بخوام سوال بپرسم منتهی جز سیاهی لشکر حضور داشتم تا اگر شد کمی شعبان بی مخ بشم
                منتهی اگر از رئیسعلی انتقاد میکنم بخاطر اینه که باید یاد بگیریم در فضای مجازی هر ادعای نکنیم مخصوصا با این اسم آیدی که همه به عنوان یک انسان و سردار سرافراز ازش یاد می کنند.
                4. یاد بگیریم به اعتقادات دیگران احترام بگذاریم ایشون فاقد از لباس انسان شریف و مومن و باتقوای بودند و متاسفانه افراد تحت تاثییر فضای مجازی هر چیزی رو بدون داشتن علم و تحقیق باور میکنند..... بماند

5. بحث کتک زدن و..... نیست بحث این بود حداقل نشون بدیم سهامداران خرصدرا خسته و اعصبانی هستند

6. صابون پرنا و دکتر محمدی به تن ما خورده از سال 94 تا 96 دگیر این اشخاص بودم تو فاذر و حتی پرونده ای در کمیته پولشویی سازمان بورس و هیت تخلفات و سازمان بازرسی برای اینا تشکیل شد و توسط این اقایان تهدید هم شدم و دست اخر با رابطه و پارتی بازی پروند مختومه شد... مابقی اش بماند

من تکلیف ام با خودم مشخصه و خرصدرا رو گذاشتم برای نوادگانم...
                سلام
                ان شاالله کار به اونجا نمیکشه
                سیل تحولات اجتماعی و سیاسی آینده بساط اینها رو جمع میکنه
                و صدرا در یک اقتصاد ازاد و همراه جامعه بین المللی و شرکت های بزرگ نفتی امریکایی و اروپایی خواهد درخشید
                اون روز خیلی نزدیکه
                مرگ فلانی نهایت زمان ماندن این فاسد ها هست، اون هم چند سال دیگه نهایتش پنج سال
                فرج ایران نزدیکه

نظر

• MHMN
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 285

با نهایت احترام.....

اولا عمر دست خداست و در ثانی هیچ کسی نیومده تو این دنیا که تا ابد زنده بمونه
                  واما

کار به اونجا که شما فکر میکنید نخواهد کشید....و کمتر تحت تاثیر فضای مجازی و بیگانه قرار بگیرید

پرچم به دست صاحب این انقلاب خواهد رسید....

اللهم عجل لولیک الفرج

اللَّهُمَّ اجْعَلْ قائِدَنَا الخامنه‌ای فِی دِرْعِکَ الْحَصِینَةِ الَّتِی تَجْعَلُ فِیهَا مَنْ تُرِیدُ
                  آخرین ویرایش توسط MHMN؛ 2023/08/31, 00:05.

نظر

• محمد.
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 810

[QUOTE=MHMN;1058097]با نهایت احترام.....
                    کار به اونجا که شما فکر میکنید نخواهد کشید....

پرچم به دست صاحب این انقلاب خواهد رسید....

اللهم عجل لولیک الفرج

اللَّهُمَّ اجْعَلْ قائِدَنَا الخامنه‌ای فِی دِرْعِکَ الْحَصِینَةِ الَّتِی تَجْعَلُ فِیهَا مَنْ تُرِیدُ[/QUO
                    لطفا امام زمان رو برای جنایات و غارت ملت و مسئولان دروغ گو لواط کار و ربا خوار هزینه نکن
                    امام زمان بیزار داره از این ها
                    آخرین ویرایش توسط محمد.؛ 2023/08/31, 00:24.

نظر

• MHMN
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 285

از نظر من بحث بی فایده است....
                      تا زمانی که از روی هوا تهمت و افترا و.... میبندیم... بی فایدست...

رهبری هم سال 96 فرمودند حرف مردم شکایت از فساد و تبعیض هست بسیاری از مشکلات رو میشه تحمل کرد اما فساد و تبعیض رو نمیشه... نمونه اش خرصدرا. که هم فساد هست و هم تبعیض

اما دوستان مشکلات رو به اصل نظام ربط میدند که اصلا درست نیست...

ولش کنیم
                      بحث خرصدرا کنیم که شیرین تراست...
                      و ان شاالله خرصدرا از خر شیطون پیاده بشه و تمام دوستان و صبوران خصدرا به سود خوبی برسند... و کدورت ها و کینه های بی اساس از بین بره

تمام.... یاحق
                      آخرین ویرایش توسط MHMN؛ 2023/08/31, 00:55.

نظر

• Bikhabar
                        ستاره‌دار(22)
                        • Sep 2020
                        • 1189

رهبری هم سال 96 فرمودند حرف مردم شکایت از فساد و تبعیض هست بسیاری از مشکلات رو میشه تحمل کرد اما فساد و تبعیض رو نمیشه.
                        رهبری چی کاره هست که از طرف مردم حرف بزنه؟
                        کسی که بر خر مراد قدرت سواره مگه میتونه صدای مردم رو بشنوه؟
                        حرف مردم گوش فلک رو کر کرده .. اگه کسی قصد شنیدن داشت

مسخره‌ترین و احمقانه‌ترین و چندش‌آورترین حرف اینه که .. کسی که خودش در راس قدرت قرار داره .. و با یک اشاره‌اش، جان فداهایی امثال شما حاضرند هرکسی رو مثله شده بهش تحویل بدهند .. دم از وجود فساد و تبعیض بزنه! .. فساد و تبعیض و هر کثافت‌کاری دیگه، داره تو سیستم تو اتفاق می‌افته .. بعد خودت ادای منتقدها رو درمیاری و میشی آدم خوبه؟!! .. واویلا!

شما اگه داری نونش رو میخوری که حق داری .. بالاخره درست نیست که نمک بخوری و نمکدان رو بشکنی .. حالا این نمک هر اندازه آلوده به لجن و کثافت باشه داری میخوری دیگه
                        ولی اگه نونش رو نمیخوری .. فقط می‌تونم از خدا بخواهم که شر آدم نادون رو از سر اسلام و ایران کم کنه

نظر

• محمد.
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 810

سلام
                          قصه خر صدرا دقیقا مربوط به سیاست های ابلهانه راس نظام هست
                          و گرنه بدون تحریم این شرکت داشت کار خودش رو خوب انجام میداد
                          با سیاست هایی که تقابل با غرب و امریکا رو برای کشور به ارمغان اورد هزاران شرکت و از جمله خرصدرا نابود شدند
                          در شرکت هایی که اکثر وسایل باید از خارج وارد بشه از ورق فولاد و حتی رنگ تا سیم بکسل فولادی با آلیاژ خاص
                          حتی پیچ و مهره سکوها
                          خوب تحریم و دور زدن تحریم و نوسانات ارزی نابودش کرده
                          مقصر کیه؟
                          شرکت مگه با توتال کار نمیکرد
                          امریکا قلدره درست اما تویی هم که نمیتونی و قدرتش رو ندارید مقابل این اژدها بایستی با دشمنی
                          کشور و ملت و شرکت ها و اقتصادت رو نابود کردی
                          مگه در کشور چقدر دزدی شده؟
                          عدم نفع صادرات نفتی در این چند سال بالغ بر ۵۰۰ میلیارد دلار برآورد شده
                          چطور جلوی طالبان که تهدید کرد و اب رو روتون بست و درگیری مرزی داشتین عقب نشینی کردید
                          شما که عرضه مقابله با افغانی ها رو ندارید میخواید امریکا رو بزنید؟
                          صد برابر فاجعه مدیریتی در شرکت و کد به کد اون سیزده نفر گذایی و پرنا و محمدی و فلانی و فلانی رو رهبر با سیاست غلط بر سر صدرا آورد

نظر

• pournikdast
                            ستاره‌دار(2)
                            • Oct 2020
                            • 525

البته درست میفرمایند رهبری بارها به مسئولین انواع تذکرات را داده اند...
                            فقط کاش میشد خودشون هم یک مسئولیتی داشتند!

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1920

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                              البته درست میفرمایند رهبری بارها به مسئولین انواع تذکرات را داده اند...
                              فقط کاش میشد خودشون هم یک مسئولیتی داشتند!
                              سلام و ارادات
                              خوب كش ندهید
                              هر كس هم هر كاری كرد مهم نیست
                              فقط كش ندهید
                              اختلاس كنید و بخویرید و بیاشامید و تجاوز و لواط كنید
                              اما كش ندهید

نكات جالبی در اندرونی نهفته هست

مثلا فكر كن
                              تو عربستان یك اختلاس بزرگ بشه
                              خیلی بزرگ
                              بعهد شاه عربستان بیاد بگه كش ندهید
                              چی می شه ..................
                              هر گونه برداشت سو
                              یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
                                عضو فعال
                                • Dec 2022
                                • 1920

بعد دقت کردین تو عربستان هم بنزین تک نرخی و خیلی مثلا ارزون هست اما هیچ مسول عربستانی صحبت از قاچاق بنزین نمی کنه دقت کردین عربستان داره شهرک نیوم می سازه اونوقت ما در گیر قیمت پیاز و سیب زمینی و تهم مرغ هستیم دقت کردین پادشاه عرلستان نمی آید بگوید با اینکه دقت کردین ما داریم با سرعت نور از دنیا عقب می افتیم
                                یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

در حال کار...
                                X