کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بلاخره بعد از عمری ناظر یه گوشه چشمی انداخت و بخشی از معاملات صدرا {کد به کدها} را باطل کرد
ضمن عرض ادب
احتمالا تعدادی نه خودی گردن کلفت بوده اند که مزاحم کاسبی حضرات شده اند.
آن همه صندوق و سرمایه های بزرگ ، بالاخره یک راهی برای دور زدن مقررات من درآوردی ، و سرمایه گذاری در گنج های مدفون زیر کثافت کاری مسئولان ! در خرابه های بازار پایه پیدا خواهند کرد.
صدراخران و صدراداران عزیز خوبید در چه حالید؟ چه خبر ؟ چرا سهمتون رشد نمیکنه؟ نیاز به ابیاری قطره ایی یا آمونیاک پای گلدان داره؟ خب یکی زحمتشو بکشه در حالت ایستاده یه ابی ببخشید آمونیاکی پای سهم بریزه شاید جوووووووووووووووووون گرفت.
سلام و عرض ادب خدمت نخبه های بازار سرمایه
با تاخیر زیاد?
با اینکه انتظارش را داشتم اما خودم بشدت غافلگیر شدم
کندل امروز شاخص پنج کندل صعودی قبل از خودش را پوشانده با خروج ۴۵۰۰میلیارد نقدینگی
معمولا پس از این کندل های بزرگ یک بازگشت کوچک داریم
استراتژی من در این حالت برای فردا خروج کامل از بازار و صبر تا زمانی که فشار فروش تخلیه شود
باتشکر از مدیران صدیق و شریف
سلام و درود بر نخبه های بازار سرمایه
هشدار خروج در 17اردیبهشت داده شد خودم هم چند روز (بعضی سهامم با تاخیر بیشتر)بعدش خروج کامل از بازار
اما در ادامه...
انتظار حداقل تعادل برای امروز داشتم که فشار فروش در بازار بسیار شدید بود و اجازه نداد.هیچی نشد بفروشم
فردا نهایتا پس فردا شاخص می رود برای موج B یعنی یکصعود موقت با حجم نه چندان بالا
سپس مجدد شروع نزول تا محدوده سقف 99 و ممکنه حتی تا زیر 2هم برود
از آنجا دوباره پمپاژ نقدینگی اتفاق می افتد
این اصلاح هم چند هفته زمان نیاز دارد به این زودی برگشت قوی نداریم
در ماههای انتهایی صعود بزرگ شاید بهتون سر زدم شاید هم هیچوقت نیامدم
خدا حافظ?
اینجا عهد شکنی کردم و پست می گذارم??
بهشخصه انتظارم شش هفته اصلاح بود اما تا اینجا که شده است پنج ماه
از فردا در سهام واچ لیست ورود دوباره خواهم کرد در طی چند روز
امیدوارم شاخص کف قبلی خود که در 1940 شکل گرفت را نشکند چون اگر بشکند و طی چند روز سریع برنگردد بالایش سهام سی الا 50درصد ممکن است بریزند دوباره
با این وجود بنده ورودم را از فردا پیشاپیش اعلام میکنم
و امید دارم این صعوداحتمالی پیش رو همان صعود عظیمی باشد که وعده اش را دادم
درود خدا بر مدیران صدیق و شریف
خدا نگهدار تا اطلاع ثانوی
من بعضی وقتها از هالو بودن و پشمک بودن خودم حیرت میکنم .
عرض ادب و ارادت
جسارتا من هم از پشمک بودن جمع بزرگی از امت ایران تعجب می کنم ، در زمانی که کشورهای عربی و آن دو اربابشان سالهاست پنهانی ( و اخیرا آشکارا ) دارند بزرگترین هاب مبادلات مالی و تجارت کالا و انرژی دنیا را از طریق چند خط ریلی اتصال شرق این کره خاکی به شمال و غرب آن ،
در بندر حیفا احداث می کنند ،
در شرایطی که ، هاب اصلی با دارا بودن فاکتورهای سرعت و میانبر بودن مسیر و پوشش مناطق وسیع تر بین غرب و شرق و شمال وجنوب ،
بنادر ایران و خصوصا همینبندر طبیعی صدرا ست که دقیقا روی بزرگترین مخزن انرزی دنیا قرار گرفته.
مردمی که سال 99 دستجمعی و گله ای جوگیر می شوند ایران خودرو و سایپا با قیمتهای بالای ده میلیارد دلار (هر کدام با ارزشی بیش از دو سه برابر شرکتهای پژو و رنو ) تو پاچه شون می کنند ،
اما این روزها با صرف کمترین هزینه و انرژی مجدد مسموم و جو گیر می شوند ،
بانک صادرات به قیمت 640 میلیون دلار ( تنها نصف ارزش زمینهای نیشکر هفت تپه و گنجهای درونش ) ، از دست یک عده مدیر بیشعور و احمقی که شاید هزاران سال دپگر هم شانس حضورشان در ایران اتفاق نیافتد ، نمی خرند ،
بانک تجارت به 920 میلیون دلار ( تنها به قیمت یکی دوتا ساختمانش !!! )
صدرا به 105 میلیون دلار ، ( کمتر از حتی یک کشتی لوله گذارش ) نمی خرند ،
اما برای خرید چند متر آپارتمان و یا زمین شهری چند میلیون دلاری ، و یا عرضه اولیه یک شرکت حلواسازی در بازار سرمایه صف های چند میلیون نفری می بندند ،
( با عرض پوزش مجدد و تاسف ، برای این مردم و مسئولان استحمار زده چه واژه هایی باید بکار برد از خواب و خیال بیدار بشوند ؟؟؟ )
بعد از چند سال تازه متوجه شدم که سودش واقعا 2500 تومن و 1500 تومن و به اندازه ی قیمت سهم بود .
ولی نه سودِ شرکتش
بلکه سودِ نوسانش ...
عرض ادب مجدد
صدرا ، این شرکت کوچک و زپرتی ! ، به لطف رباتهای معامله گر هایپرسونیکش ، یکی از های فرکانس ترین شرکتهای بازار سرمایه است .
فرکانس معاملات این شرکت حتی از فرکانس معاملات غولهای بزرگ این بازار هم بیشتر است .
برای نوسانگیرهای که روزانه چند بار از این بازار کره می گیرند ، این سودهایی که در بالا اشاره کرده اید خیلی کمه
عجیب است پروفسورهای حقیقی و حقوقی این بازار هنوز متوجه این درآمد و بی دردسر در شرکتهایی مثل صدرا نشده اند
نظر