صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
    آریو جان بنده فاندامنتال کار میکنم ولی در مورد تکنیکال هم تا حدی اطلاعات دارم
    این تحلیل حتی با اصول اولیه تکنیکال و تشکیل الگوها هم هم خوانی نداره
    اگه حرف من رو قبول ندارین از بابک پناهی بپرسید که هم من قبولش دارم هم شما
    بنده به صدرای 400 تومنی به شدت اعتقاد دارم
    بهنام جان شما عزیزی
    من همه بچه های این سایت رو قبول دارم ...همه استاد من هستن ...

چرا؟؟چون نگفته میره بالا

خب این تحلیل باعث میشه ما با دقت بیشتر روند معاملات رو دنبال کنیم ...جنس معاملات رو بیشتر دنبال کنیم...
    من امروز تو نمایشگاه با چندتا از دوستان تکنیکالیست راجع به الگوی بابای دارا بحث کردم ...و قرار شد دوستان سایر آیتم ها رو برسی کنن تا جواب بدن ...
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط mehrab پست شده است View Post
      دوستان لطفآ كمي منطقي نتيجه گيري نمائيد . البته كه نميتوان بصورت قطعي در خصوص وضعيت تكنيكي سهم صحبت كرد وليكن دلايل تكنيكي ارائه شده را نيز ميبايست با دليل مردود شمرد . بنده از صدرا خارج شدم البته نه به دلايل تكنيكي صرفآ بر اساس نوع استراتژي معاملاتم وليكن جناب آقاي بابای دارا نيز ثابت نمودند كه در زمينه تكنيكال سهم ميتوان جور ديگري نگريست (تعريف ديگر قوانين) چرا كه تحليل ايشان در مورد فولاد مباركه علي رقم نظر بسيار از اساتيد كاملآ درست بيان شد لذا تامل در تحليل ايشان نيز عاقلانه است.
      شما اگه دنبال دلیل میگردی کافیه بری کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی رو بخونی
      نتیجه گیری منطقی هم بمونه برای هفته بعد که سهم رفت بالا
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• بابای دارا
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 768

حاضرم شرط ببندم که تحلیل شما 100% اشتباهه
        هیچ تکنیکالیستی قبل از تشکیل کامل الگو در مورد اون نظر نمیده
        در ضمن هیچ دلیل بنیادی هم برای افت وجود نداره
        البته من بحثی با شما ندارم چون هفته آینده همه چیز مشخص میشه
        در اصل توسط آریو پست شده است View Post
        بهنام جان ...شما بر چه تحلیل و دلیلی 100 درصد تحلیل بابای دارا رو خطا میدونید

من خودمم صدرا دارم
        یعنی فاراک خودمو به صدرای 262 تومنی تبدیل کردم
        ولی با دیدن این تحلیل و چیزهایی که در اطراف بازار میبینم کمی....شدم
        راستی اگه قراره الگو شکل بگیره که دیگه فایده نداره ...بهتره قبل از اینکه 50 درصد الگو شکل بگیره حدس بزنیم و تصمیم بگیریم اگه به تکنیکال اعتقاد داشته باشیم
        آریو جان بنده فاندامنتال کار میکنم ولی در مورد تکنیکال هم تا حدی اطلاعات دارم
        اگه حرف من رو قبول ندارین از بابک پناهی بپرسید که هم من قبولش دارم هم شما
        بنده به صدرای 400 تومنی به شدت اعتقاد دارم
        اصراری بر قبول نظریه خودم ندارم
        مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          بهنام جان شما عزیزی
          من همه بچه های این سایت رو قبول دارم ...همه استاد من هستن ...

چرا؟؟چون نگفته میره بالا

خب این تحلیل باعث میشه ما با دقت بیشتر روند معاملات رو دنبال کنیم ...جنس معاملات رو بیشتر دنبال کنیم...
          من امروز تو نمایشگاه با چندتا از دوستان تکنیکالیست راجع به الگوی بابای دارا بحث کردم ...و قرار شد دوستان سایر آیتم ها رو برسی کنن تا جواب بدن ...
          آریو عزیز این سهم نه به حرف من بالا میره،نه با یه همچین تحلیلی پایین میاد
          من دنبال این نیستم که کسی بیاد الکی حرف من رو تایید کنه و نیازی هم به این کار ندارم
          حرف من اینه که این تحلیل از اساس اشتباهه
          حالا شما دوست داری قبول کن ،دوست داری قبول نکن
          از شما هم خواهش میکنم که دیگه این بحث رو ادامه ندید
          زمان همه چیز رو روشن میکنه
          پس منتظر می مونیم
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
            اصراری بر قبول نظریه خودم ندارم
            شما می تونید هر نظری داشته باشید
            برای من اصلا مهم نیست
            بنده نظراتم رو برای سایر دوستان نوشتم
            (کوروش بزرگ)

نظر

• محاد
              عضو فعال
              • May 2011
              • 601

سلام دوستان
              صدرا داره به طرز جالبی اتفاقات سال 88-89 رو تکرار میکنه (در نمودار قیمت و rsi)
              مسیر 1 تا 5 در 88-89 که روی نمودار مشخص کردم تا به اینجای کار تا ایستگاه چهارش اومده و فقط مونده ایستگاه 5.
              هدف 400-420

نظر

• مهراز
                عضو عادی
                • Feb 2011
                • 207

شما می تونید هر نظری داشته باشید
                برای من اصلا مهم نیست
                بنده نظراتم رو برای سایر دوستان نوشتم
                متاسفم از ادبیات تندی که اصلا انتقاد پذیر نیست.
                این جمله رو برای شما ننوشتم برای سایر دوستانی که بدون جبهه گیری نظرات دیگران رو می شنوند نوشتم. و امیدوارم ایشون حداقل روال رفتاری اساتیدی رو که قبول دارند- اقایان نظری و پناهی عزیز- رو الگو قرار بدهند
                کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط مهراز پست شده است View Post
                  متاسفم از ادبیات تندی که اصلا انتقاد پذیر نیست.
                  این جمله رو برای شما ننوشتم برای سایر دوستانی که بدون جبهه گیری نظرات دیگران رو می شنوند نوشتم. و امیدوارم ایشون حداقل روال رفتاری اساتیدی رو که قبول دارند- اقایان نظری و پناهی عزیز- رو الگو قرار بدهند
                  اگه این ادبیات تند خیلی شما رو اذیت میکنه لطف کنید دیگه نوشته های من رو نخونین و همچنین نقل قول هم نکنید
                  مشکل امثال شما اینه که فکر می کنید هر کی یه نمودار کشید و چهار تا خط نوشت میشه استاد تکنیکال
                  بهتره برای خودتون متاسف باشید که هنوز فرق بین تحلیل درست و تحلیل اشتباه رو نمی دونید
                  لطف کنید دیگه این بحث رو ادامه ندید
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• ali.n
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 165

رییس کل بانک مرکزی از بخشش بدهی های بخش صنعت به بانک ها و تقسط این بدهی ها تا سقف پنج سال خبر داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، محمود بهمنی در اردبیل افزود: بر اساس ماده 28 قانون بودجه مقرر شد برای حمایت از بخش صنعت این اقدام صورت گیرد تا صاحبان صنایع بتوانند با پرداخت بدهی های خود در اقساط بلند مدت امکان استفاده از تسهیلات جدید بانک ها را داشته باشند.

بهمنی با بیان اینکه منابع و تسهیلاتی که برای استان اردبیل اختصاص یافته است بیش از دو برابر منابع خود استان است، افزود: اردبیل از جمله استان هایی است که مورد توجه ویژه بانک مرکزی می باشد.

وی در خصوص کاهش قیمت طلا و سکه در روزهای اخیر نیز گفت: قیمت طلا در کشور بر اساس بازارهای جهانی تعیین می شود و افزایش و کاهش قیمت طلا در بازارهای جهانی به همان میزان در قیمت سکه و طلای داخلی تاثیر می گذارد.

خبرگزاری صدا و سیما شبکه خبر اخبار فوری شبکه خبرسیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی اخبار حوادث لیگ فوتبال قیمت ارز بورس خودرو سکه دانشگاه هنر فيلم عکس و استان ها

خبر خوب برای صدرا
                    بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم

يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ

فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين

رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.

...........................

[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]

نظر

• آريانا
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 599

در اصل توسط ali.n پست شده است View Post
                      رییس کل بانک مرکزی از بخشش بدهی های بخش صنعت به بانک ها و تقسط این بدهی ها تا سقف پنج سال خبر داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، محمود بهمنی در اردبیل افزود: بر اساس ماده 28 قانون بودجه مقرر شد برای حمایت از بخش صنعت این اقدام صورت گیرد تا صاحبان صنایع بتوانند با پرداخت بدهی های خود در اقساط بلند مدت امکان استفاده از تسهیلات جدید بانک ها را داشته باشند.

بهمنی با بیان اینکه منابع و تسهیلاتی که برای استان اردبیل اختصاص یافته است بیش از دو برابر منابع خود استان است، افزود: اردبیل از جمله استان هایی است که مورد توجه ویژه بانک مرکزی می باشد.

وی در خصوص کاهش قیمت طلا و سکه در روزهای اخیر نیز گفت: قیمت طلا در کشور بر اساس بازارهای جهانی تعیین می شود و افزایش و کاهش قیمت طلا در بازارهای جهانی به همان میزان در قیمت سکه و طلای داخلی تاثیر می گذارد.
                      خبرگزاری صدا و سیما شبکه خبر اخبار فوری شبکه خبرسیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی اخبار حوادث لیگ فوتبال قیمت ارز بورس خودرو سکه دانشگاه هنر فيلم عکس و استان ها

خبر خوب برای صدرا
                      با سلام مجدد به همه دوستان
                      اين خبري را که اين دوست عزيز زده اند مي تواند باعث اشتياق فعالان بازار براي ورود مجدد به اين سهم باشد و اين ميتواند سرفصلي نو براي حرکت صدرا و تکرار صعود جانانه با توجه به حرکت خنثي چند روز گذشته که طي آن ورود سهامداران جديد به اين سهم را باعث شده است گردد.

نظر

• بابک پناهی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 3208

در اصل توسط amir3236 پست شده است View Post
                        خصدرا سروشونه زده باهدف 315

امیر جان سرشونه ای با این شیب گردن نداریم

نظر

• esi_mohammadi
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 1105

برگشت قیمت صدرا قطعی است

الگوی سر وشانه سقف در حال شکل گیری است. از این الگو شونه چپ و سر تشکیل شده به دلایل زیر:

واگرایی منفی در تمام اسیلاتور ها
                          تشکیل کندل هنگین من ( مرد آویزان )
                          برخورد با مقاومت تاریخی قله قبل
                          برخود با خط مقاومت 100% فیبوناچی
                          افت شاخص گردش جریان وجوه نقد

نمودار مقاومت های موج قبل :

نمودار حمایت های موج نزولی جاری :

دوسته من خیلی جالب هست هنوز الگو یی تشکیل نشده شما چطور الگوی سر و شانه سقف را در سهم مشاهده کردید ؟
                          الگویی را سر و شانه سقف میتونیم بنامیم که اول از همه پس از تشکیل شانه چپ و راست شکست خط گردن که تایید نهایی همراه با تایید از اسیلاتر ها هست در نمودار نمایان گردد. البته حجم معاملات نیز در روند تشکیل الگو مهم می باشد

من روند سهم را اینجور میبینم

لینک تصویر
                          (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                          (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                          (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• بابک پناهی
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 3208

امیدوارم صدرا از 252 برگرده

نظر

• راشین
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 903

برگشت قیمت صدرا قطعی است

الگوی سر وشانه سقف در حال شکل گیری است. از این الگو شونه چپ و سر تشکیل شده به دلایل زیر:

واگرایی منفی در تمام اسیلاتور ها
                              تشکیل کندل هنگین من ( مرد آویزان )
                              برخورد با مقاومت تاریخی قله قبل
                              برخود با خط مقاومت 100% فیبوناچی
                              افت شاخص گردش جریان وجوه نقد

نمودار مقاومت های موج قبل :

نمودار حمایت های موج نزولی جاری :

عجب!
                              اگر قرار باشد این چیزی که شما گفتید سر و شانه بگیریم که هر هفته در تمام الگوها سر و شانه کف و سقف تشکیل می شود!

نظر

• بابک پناهی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 3208

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                                امیدوارم صدرا از 252 برگرده

البته لازمه عرض کنم که وقتی که سهم بالای اندرو قرار گرفته یا به اصطلاحی بالای روند منفی یک سالو نیمش قرار گرفته این خود یک سیگنال بسیار مهمه صعودی هست.در مورد الگوی سرشونه دوست عزیزمان باید عرض کنم فعلا هیچ کدوم از علائم سرشونه مشخص نشده چون برای سرشونه ی ایشان یک روند اولیه قوی لازم هست که واقعیتا نیست اگر هم بخواد شر شونه تشکیل بشه من این حالت شکل پائینیرو خیلی می پسندم که حتی تشکیل این هم با تردید همراه و تنها یک احتماله!

نظر

در حال کار...
                                X