صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • technicaler
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 801

در اصل توسط Baaraan پست شده است View Post

سلام
    استاد ورود کرديد به صدرا یا اصلا تو واچ لیستوون دارید
    عرض ادب

من یک مقدار کمی برای نوشتن در این فروم نگهداشته ام که حدود ۲۰۰ هزارتومن امروز می ارزید .

الان تک سهم شنفت هستم .

ثانیا من ورود نمیکنم ، دخول میکنم .

از اطاله ی کلام پوزش می طلبم .
    ارادت

پ.ن

صدرا خریدنش یک درد است ، فروختنش هزار و یک رَنج !

شما برو نمودار شنفت را ببین که با اینکه حجم مبنا را ندادند و هیچ روزی ۳ درصد نزد ولی مثل این صدرای ذلیل مرده تن لرزه و سینه چاک هم ندارد .

هیجان برای امثال من دیگه زیاد جذابیت ندارد .

ضمن اینکه تا وقتی اینجا کلمه ی تک دانه را شنیدید یعنی مثل ... کف بازار ریخته .
    هرموقع اراده کنم میخرم و از این لحاظ مشکلی ندارد .

ارادت مجدد
    امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• Baaraan
      عضو عادی
      • Apr 2025
      • 109

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post

عرض ادب

من یک مقدار کمی برای نوشتن در این فروم نگهداشته ام که حدود ۲۰۰ هزارتومن امروز می ارزید .

الان تک سهم شنفت هستم .

ثانیا من ورود نمیکنم ، دخول میکنم .

ارادت

پ.ن

صدرا خریدنش یک درد است ، فروختنش هزار و یک رَنج !

شما برو نمودار شنفت را ببین که با اینکه حجم مبنا را ندادند و هیچ روزی ۳ درصد نزد ولی مثل این صدرای ذلیل مرده تن لرزه و سینه چاک هم ندارد .

هیجان برای امثال من دیگه زیاد جذابیت ندارد .

ضمن اینکه تا وقتی اینجا کلمه ی تک دانه را شنیدید یعنی مثل ... کف بازار ریخته .
      هرموقع اراده کنم میخرم و از این لحاظ مشکلی ندارد .

ارادت مجدد
      بهرحال صدرای بدون شما هیچ لطفي نداره.
      از قضا هيجان امروز خوبه براتون قبلیا سم بوده

نظر

• mehdyand2amir
        عضو فعال
        • May 2013
        • 313

عرض ادب

این اظهار نظر حسابرس در باره طرح توجیهی افزایش سرمایه است که در ۱۷ دیماه سال ۹۸ منتشر شده است:

من نتوانستم عکس پیش بینی سود و زیان که در صفحه ۱۴ پیوست گزارش بالا ارائه شده را در این نرم افزاز مزخرف فروم آپلود کنم .

خودتون در صفحه ۱۴ تماشا بفرمایید.

چی غیر شفاف بوده ؟

آخه قیمت سهم که سیخکی بالا نمی رود که .

شما انتظار داشتید سهمی که از ۸۵۰ تومن در بازار پایه ، شد ۱۸۰۰۰ تومن ، چقدر دیگه برود بالا ؟

از اطاله کلام پوزش می طلبم .

ارادت
        سلام لطف فرمودید که وقت گذاشته و پاسخ دادید .

نظر

• technicaler
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 801

در اصل توسط mehdyand2amir پست شده است View Post

سلام لطف فرمودید که وقت گذاشته و پاسخ دادید .
          عرض ادب

حضرتعالی به کلیت غیر شفاف بودن اشاره کردید .

اما من راجع به صدرا نوشتم .

واقعیت اینست که قیمت سهام براساس فوندالمنتالتالتال ها تغییر نمیکند .
          تغییر قیمت بر اساس عرضه و تقاضا است .

فوندامنتالها ممکن است تاثیری روی عرضه و تقاضا نگذارند .
          یعنی هزار و یک چیز مربوط و نامربوط بر روی عرضه و تقاضا اثر دارند که یکیش فوندامنتال است .

بعد از افزایش سرمایه صدرا ، که از شمول ماده ۱۴۱ خارج شد و توانست قرارداد بگیرد و سیل افشای الف و ب و ج ودال را روانه کدال کند ، دیدید که هیچکدام روی قیمت سهم اثر نداشت و قیمت نزولی ماند .

یک مدیر عامل فان ، بنام زارعی در صدرا بود که سهامدار را سوار ماشینِ خودش کرد و درِگوشش گفت که خودش صدرا خریده و با سهامدار عمده هماهنگ کرده که قیمت را به ۴۵۰ برسانند .

حالا گذشته از اینکه این تخلف یا جرم بود یا نبود ، حتی مدیرعاملی که خودش ذینفع بود هم نتوانست قیمت را به ۴۵۰ که گفته بود برساند .

ما همه ی این چیزها را در صدرا دیدیم . حالا اگر کسی بیاید به هوای اخبار فوندامنتال و وضعیت مالی شرکت و سند جزیره و تمایلات سهامدار عمده و چشم انداز صنعت و فلان و فلان صدرا بخرد و بعد ضرر کند دیگه ضررش پای خودش است .

این سهم سهامدارش نظامی است ، غیر شفاف است ، ۲۰ سال است تف کف دست سهامدار نیانداخته است و خلاصه عجوزه ی هزار داماد است اما یک روز هم از ۳۲۰۰ تا ۱۸۰۰۰ تومن چنان بالا رفت که ملت تسمه تایم پاره کردند و بعد چنان ۸۵ درصدش را پس گرفت که زندگیها را نابود کرد و خیل عظیمی را به خاک سیاه نشاند والبته رفتار قیمتِ سهم غیر شفاف همین است و جز این نیست و بستگی دارد شما کجای عجوزه را بچسبید .
          همه ی این حرف و حدیثی که پشت سر صدرا هست ، موقع بادکردنش به کام نوسانگیران خدوم و بی ادعا وصد البته فوق حرفه ای صدراست که صابونش به تن حقیر سراپا تقصیر هم الی ما شاء الله خورده است و از افتخارات اینجانب تلمذ در محضر این بزرگواران است .

نفتی نشوید .

الغرض

من به درگفتم ولیکن بشنوند .
          نکته ها را مو به مو دیوار ها .

از اطاله ی کلام پوزش میطلبم .

ارادت
          آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2025/05/14, 00:55.
          امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• Baaraan
            عضو عادی
            • Apr 2025
            • 109

عرض ادب

حضرتعالی به کلیت غیر شفاف بودن اشاره کردید .

اما من راجع به صدرا نوشتم .

واقعیت اینست که قیمت سهام براساس فوندالمنتالتالتال ها تغییر نمیکند .
            تغییر قیمت بر اساس عرضه و تقاضا است .

فوندامنتالها ممکن است تاثیری روی عرضه و تقاضا نگذارند .
            یعنی هزار و یک چیز مربوط و نامربوط بر روی عرضه و تقاضا اثر دارند که یکیش فوندامنتال است .

بعد از افزایش سرمایه صدرا ، که از شمول ماده ۱۴۱ خارج شد و توانست قرارداد بگیرد و سیل افشای الف و ب و ج ودال را روانه کدال کند ، دیدید که هیچکدام روی قیمت سهم اثر نداشت و قیمت نزولی ماند .

یک مدیر عامل فان ، بنام زارعی در صدرا بود که سهامدار را سوار ماشینِ خودش کرد و درِگوشش گفت که خودش صدرا خریده و با سهامدار عمده هماهنگ کرده که قیمت را به ۴۵۰ برسانند .

حالا گذشته از اینکه این تخلف یا جرم بود یا نبود ، حتی مدیرعاملی که خودش ذینفع بود هم نتوانست قیمت را به ۴۵۰ که گفته بود برساند .

ما همه ی این چیزها را در صدرا دیدیم . حالا اگر کسی بیاید به هوای اخبار فوندامنتال و وضعیت مالی شرکت و سند جزیره و تمایلات سهامدار عمده و چشم انداز صنعت و فلان و فلان صدرا بخرد و بعد ضرر کند دیگه ضررش پای خودش است .

این سهم سهامدارش نظامی است ، غیر شفاف است ، ۲۰ سال است تف کف دست سهامدار نیانداخته است و خلاصه عجوزه ی هزار داماد است اما یک روز هم از ۳۲۰۰ تا ۱۸۰۰۰ تومن چنان بالا رفت که ملت تسمه تایم پاره کردند و بعد چنان ۸۵ درصدش را پس گرفت که زندگیها را نابود کرد و خیل عظیمی را به خاک سیاه نشاند والبته رفتار قیمتِ سهم غیر شفاف همین است و جز این نیست و بستگی دارد شما کجای عجوزه را بچسبید .
            همه ی این حرف و حدیثی که پشت سر صدرا هست ، موقع بادکردنش به کام نوسانگیران خدوم و بی ادعا وصد البته فوق حرفه ای صدراست که صابونش به تن حقیر سراپا تقصیر هم الی ما شاء الله خورده است و از افتخارات اینجانب تلمذ در محضر این بزرگواران است .

نفتی نشوید .

الغرض

من به درگفتم ولیکن بشنوند .
            نکته ها را مو به مو دیوار ها .

از اطاله ی کلام پوزش میطلبم .

ارادت
            سلام
            با اونیکه سوار ماشین زارعي شده‌ بود خیلی بحث کردم‌ تو گروه تلگرامی. تو اون تایم چقدر سهامدار کیفور و مست خرید سهم توسط مدیرعامل شده بودند.
            با این همه‌ ، گذشت‌ زمان‌ و شکست آرزوها باعث‌شده که برادر بزرگوارمان جناب طیب تغییر رویه بدند و امروز در کمال تعجب با مديران و مسئولان آدمخوار يقه به يقه شوند.
            استاد حالا که اون ۱۶ تومن رو گردن نگرفتی و اطاله کلامتان براهه لطفی در حق موسفید شدگان امروز و جوانان دیروز بفرما و یک موج شماری مشتی مهمانان کن که کل اعتبار این فروم به اجابت این اطاله شماست.😍

نظر

• Baaraan
              عضو عادی
              • Apr 2025
              • 109

البته عجله‌ای هم تداریم تا این دکتر رخ بنمایند.

فرمود:
              حال من خوب است اما با تو بهتر می شوم
              آخ که تا میبینمت یک جور دیکر می شوم.

نظر

• technicaler
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 801

در اصل توسط Baaraan پست شده است View Post

سلام
                با اونیکه سوار ماشین زارعي شده‌ بود خیلی بحث کردم‌ تو گروه تلگرامی. تو اون تایم چقدر سهامدار کیفور و مست خرید سهم توسط مدیرعامل شده بودند.
                با این همه‌ ، گذشت‌ زمان‌ و شکست آرزوها باعث‌شده که برادر بزرگوارمان جناب طیب تغییر رویه بدند و امروز در کمال تعجب با مديران و مسئولان آدمخوار يقه به يقه شوند.
                استاد حالا که اون ۱۶ تومن رو گردن نگرفتی و اطاله کلامتان براهه لطفی در حق موسفید شدگان امروز و جوانان دیروز بفرما و یک موج شماری مشتی مهمانان کن که کل اعتبار این فروم به اجابت این اطاله شماست.😍

عرض ادب

پ.ن

فعلا تا حوالی سقف قبلی در 360 برود تا بعدش ببینیم اوضاع چطور می شود .

ارادت مجدد

عرض ادب

صعود ادامه دارد ...

از اطاله ی کلام پوزش می طلبم

ارادت

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1710

عرض ادب

صعود ادامه دارد ...

ارادت
                  این اطاله رو بیخیال شو نمیدونم چی تو فکرت میگذره ولی هر چی هست اصلا جالب نیست

نظر

• technicaler
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 801

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                    این اطاله رو بیخیال شو نمیدونم چی تو فکرت میگذره ولی هر چی هست اصلا جالب نیست
                    عرض ادب

من عرض کردم که از افتخارات اینجانب تلمذ در محضر نوسانگیران زحمتکش و خدوم صدرا است .

اون عرض ادب ابتدای پست ها و اون ارادت آخرش را من از استاد بزرگوارم ماموستا کاک طیب یاد گرفتم .

البته تکرار بیش از اندازه ش یک طنز هم توش دارد .

حتما دیده اید که در بعضی جا ها هربار که داخل اتاق می شوند سلام میکنند .
                    این عرض ادب یکی از جنبه های طنزش همین است .

یا خیلی اوقات در پست های خیلی تند و تیز این عرض ادب و ارادت آخرش که کاملا متضاد با محتوای پست بود یک جذابیتی ایجاد میکرد و جنبه های مختلف دیگر .

این قضیه ی اطاله را هم دیروز ، پریروز از استاد گرانقدرم یاد گرفتم .
                    اینجا را ملاحظه بفرمایید :

در اصل توسط طيب پست شده است View Post

سلام و عرض ادب و احترام

...

از اطاله کلام پوزش می‌طلبم

ارادت
                    بار اولی که نوشتم خودم خیلی خندیدم .

بخصوص وقتی پست ، خیلی کوتاه است این پوزش طلبیدن بابت اطاله ی کلام خیلی خنده دار است .

سعی کنید یک مقدار لطافت طبع هم داشته باشید. این توضیحاتی که من دادم کلی از طنز ماجرا کم کرد .

ارادت

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1710

عرض ادب

من عرض کردم که از افتخارات اینجانب تلمذ در محضر نوسانگیران زحمتکش و خدوم صدرا است .

اون عرض ادب ابتدای پست ها و اون ارادت آخرش را من از استاد بزرگوارم ماموستا کاک طیب یاد گرفتم .

البته تکرار بیش از اندازه ش یک طنز هم توش دارد .

حتما دیده اید که در بعضی جا ها هربار که داخل اتاق می شوند سلام میکنند .
                      این عرض ادب یکی از جنبه های طنزش همین است .

یا خیلی اوقات در پست های خیلی تند و تیز این عرض ادب و ارادت آخرش که کاملا متضاد با محتوای پست بود یک جذابیتی ایجاد میکرد و جنبه های مختلف دیگر .

این قضیه ی اطاله را هم دیروز ، پریروز از استاد گرانقدرم یاد گرفتم .
                      اینجا را ملاحظه بفرمایید :

بار اولی که نوشتم خودم خیلی خندیدم .

بخصوص وقتی پست ، خیلی کوتاه است این پوزش طلبیدن بابت اطاله ی کلام خیلی خنده دار است .

سعی کنید یک مقدار لطافت طبع هم داشته باشید. این توضیحاتی که من دادم کلی از طنز ماجرا کم کرد .

ارادت
                      همه این چیزایی که نوشتی در جریانش هستم و اون اطاله هم اولش طنز بود و گرفتیم مطلبو ادامه دادنش جالب نیست باز خود دانید

نظر

• technicaler
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 801

همه این چیزایی که نوشتی در جریانش هستم و اون اطاله هم اولش طنز بود و گرفتیم مطلبو ادامه دادنش جالب نیست باز خود دانید
                        عرض ادب

چَشم !

از اطاله کلام پوزش میطلبم .

ارادت

نظر

• technicaler
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 801

عرض ادب

ولی امروز خیلی سهم فروختند .

این همه سهم از کجا میاد .

ارادت

پ.ن

این همه سهمی که امروز می فروشند مربوط به مقاومت روانی 300 تومن است .

و کار آماتورها است .

اساتید گرانقدر هنوز حاج محسن را صدا نزده اند .

ارادت مجدد.

نظر

• Baaraan
                            عضو عادی
                            • Apr 2025
                            • 109

عرض ادب

ولی امروز خیلی سهم فروختند .

این همه سهم از کجا میاد .

ارادت

پ.ن

این همه سهمی که امروز می فروشند مربوط به مقاومت روانی 300 تومن است .

و کار آماتورها است .

اساتید گرانقدر هنوز حاج محسن را صدا نزده اند .

ارادت مجدد.
                            عرض ادب
                            پوکیدم
                            😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
                            آخه این چه کوفتی بود یاد گرفتی(اطاله کلام)

نظر

• Baaraan
                              عضو عادی
                              • Apr 2025
                              • 109

عرض ادب

صعود ادامه دارد ...

ارادت
                              حاجي ديگه این همه‌ تخصصی که نه.
                              به هر حال تا لحظه ورود دکتر و چراغونی کردن کوچه‌ وقت داری ی نمودار مشتي تحویل اهالي اينجا بدی.🤩

نظر

• Baaraan
                                عضو عادی
                                • Apr 2025
                                • 109

سلام
                                لحظه ورود که منو متهم به توهم کردید.
                                خودت هم ديدی او ۱۶ تومتو تحویل‌ صاحب‌ اصلیش دادم ولی تحویل‌ نگرفت.
                                حاجی این صدرا رد کار شما تکنیکالیستهاست ماها که اینجا تلمظ کاری بيش نيستيم، شمایی که باید دل و روده‌ این جوجه اردک زشت رو بکشی بیرون‌.
                                لطفآ بیشتر از صدرا بنويسيد
                                ممنون

نظر

در حال کار...
                                X