دزد ترین شرکت بورسی همین صدرا. است با توجه به وضعیت کشور احتمال اینکه قیمت این سهم زیر 100 صد تومان بیاید زیاده خاک بر سرتان
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
نه برادر تکنیکالر کجا ما کجا؟
هر کس خاک صدرا رو خورده باشه کم کم نزدیک به تکنیکالر میشه خودبخود. کم کم توهمات از بین میرود و واقع گرایی به توهمات غلبه میکنه. من اگر سال 95دید الانم رو داشتم هیچ وقت پا در صدرا نمیگذاشتم.
هر چند شرایط امروز با 95فرق میکند . سال 95صدرا غرق شده بود. امروز صدرا شبیه کشتیی هست که از طوفان در اومده اما تمام چیزایی که بار کشتی بوده از ببین رفته. الان صدرا 0هست. سال95منفی بود.
🙏 1نظر
-
با اطمینان بهتون میگم
در حال حاضر هیچ اتفاق بدی برای سهم نمیوفته
نگران نباشین
انشالله خبرهای خوبی میاد کم کم
امیدوارم فقط دکتر شکرزاده رو جابجا نکنن
🙏 2نظر
-
سلام
صدرا یک حمایت تو محدوده قیمتی 185 _ 180 تومن داره و اگه بازار خوب باشه! ممکنه توی همین محدوده برگرده... نظر شخصی
نظر
-
در اصل توسط Kurdishboy پست شده است View Postبا اطمینان بهتون میگم
در حال حاضر هیچ اتفاق بدی برای سهم نمیوفته
نگران نباشین
انشالله خبرهای خوبی میاد کم کم
امیدوارم فقط دکتر شکرزاده رو جابجا نکنن
اتفاق بد اصلا برای صدرا وجود نداره همش اتفاقات خوب خواهد بود و چندین بار نماد باید بسته و باز بشه
شرکتی که برای هر سهم ۶۰۰تومان مطالبات داره و قراردادهای بزرگی برای انعقاد پیشرو داره و روند سود سازی کاملا شارپ خواهد بود و افزایش سرمایه سنگینی داره و سود انباشته داره دیگه جایی برای نگرانی نداره
واما قیمت فعلی از نظر بنده کاملا جذابیت خرید داره دقت فرمایید این مطلب را در زمانی عرض میکنم که صف فروش داره
خیلی از افراد منتظر رفتار بازیگران هستند
بهترین و پر پتانسیل ترین شرکت در کلیت بازار سرمایه شرکت صدراست
ارادت
😀 2🙏 1نظر
-
در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Postطیب بزرگوار سوالی دارم این که صدرا در کلیت بازار بهترین است چرا این همه سهامدار پی به این امر مهم نبرده اند یعنی همه اشتباه می کنند
اکثر سهامداران صدرا پی به این مهم برده اند ولی
عرض کردم منتظر رفتار و عملکرد بازیگران هستند
همینطوری که الان صف فروش داره صف خریدهای خیلی بیشتر از این هم خواهد داشت
ارادت
🙏 2نظر
نظر