صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • Davoodj
    عضو جدید
    • اردیبهشت ۱۴۰۴
    • ۴۵

کنتور که نمیندازه چرا نمیگی مطالبات ۱۶هزار تومن؟
    ​​​​​این مطالبات کی وصول میشه؟ تایم لاینتون چه قدرع ؟چند سال؟ بیست سال؟ مگع ما چقدر زندایم؟ خودم که هیچ من نگرانم ارزو به دل از دنیا برید.

نظر

• Baaraan
      عضو عادی
      • فروردین ۱۴۰۴
      • ۱۷۳

عجب گیر زبون....افتادیم.
      ميگه اشکالش کجاست؟

نظر

• habari
        عضو عادی
        • آبان ۱۳۹۹
        • ۶۲

...

نظر

• کاشان2
          عضو فعال
          • آذر ۱۳۹۹
          • ۱۹۶۲

تلویزیون در اخبار جکت ساخت صدرا را نشان داد

نظر

• Davoodj
            عضو جدید
            • اردیبهشت ۱۴۰۴
            • ۴۵

در اصل توسط کاشان۲ پست شده است مشاهده پست
            تلویزیون در اخبار جکت ساخت صدرا را نشان داد
            پس از فردا صفش سنگین میشه.
            یادتون هست زمان سعید محمد مدام افراماکس نشون میداد غیر از سقوط چیزی عاید صدرا نشد

نظر

• اسماعیل
              عضو فعال
              • آبان ۱۳۹۱
              • ۳۹۶

در میدان جنگ صدرا همه سهامداران لت وپار شدند.حالا شما به جنازه ها لگد بزن

نظر

• Davoodj
                عضو جدید
                • اردیبهشت ۱۴۰۴
                • ۴۵

چه کنیم ؟ حلوا حلوا کنیم؟
                ۱۶ملیارد تومن سهام صدرام‌شده ۴تومن . بالاتر از سیاهی رنگی هست ؟ آیا؟
                ۴۰۰ملیون صف فروش داره. بعد دلشون به چی خوشه؟جکت صدرا؟۱۰تا سکو نصب کرده. نیاز به شو نیست . ۱۰تا سکو ساخته برن سود سکوها بیارن تو صورت مالی بعد ببین سیخکی میره بالا یا نه.

نظر

• reza@bourse2024
                  عضو عادی
                  • اردیبهشت ۱۴۰۳
                  • ۲۷۱

به نظرم کسانی که بعد از افزایش سرمایه ۹۸ سهم را با قیمت های ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ تومن فروختند جزو برنده های بورس ایران هستند. احتما اینکه تاریخ در صدرا تکرار شود و قیمت های بالاتر از ۱۰۰۰ را تاچ کند دور از ذهن و خیال بافیست. چون شرایط فعلی ایران و دولت و ... مثل گذشته نیست. تمام

نظر

• Ali11
                    Banned
                    • آبان ۱۳۹۹
                    • ۵

در اصل توسط طيب پست شده است مشاهده پست

این نوشته بنده اشکالش کجاست ؟!

وقتیکه پروژه به هر علتی تعطیل میشه و حق کلیم با توجه به پیشرفت پروژه آن زمان نمیتونه اعمال بشه

ولی الان پروژه فعال شده و بالای ۸۰درصد پیشرفت فیزیکی داره که می‌تونه با افزایش عملیاتی پروژه این حق کلیم اعمال بشه

حق کلیم از بین نمیره ولی می‌تونه با توجه به تعطیلی از منظر زمانی به تعویق بیفته

میزان مطالبات اصل است که برای هر سهم حدودا ۶۰۰تومان است

در کلیت بازار سرمایه شرکتی که برای هر سهم ۶۰۰تومان مطالبات داشته باشه و قیمتش ۲۴۰ تومان باشه در طول تاریخ بازار سرمایه ایران و دنیا مشاهده نشده

یعنی بازیگران صدرا با ترفندهای زیادی سهامداران را بیرون رانده اند و بنده هم طبق وظیفه به شفاف سازی بنیادی ادامه خواهم داد
                    عزیزم من خودم دستم توکاره
                    این ۶۰۰ تومن سود رو از کجات درِآوردی
                    صدرا الان فقط ۶۰۰۰۰ تومن بابت هر سهم بدهکاره
                    بتره یکم تفکر کنیم بعد بنویسیم تا خدایی نکرده باعث زیان کسی نشیم تو این شرایط

نظر

• ONE2
                      عضو فعال
                      • اردیبهشت ۱۴۰۱
                      • ۴۲۲

سلام و عرض احترام کسی میدونه عوصتاده شانتاژگر طبق کدام وظیفه میگه من باید شفافسازی بنیادی کنم؟😁یعنی خودش سهامدار نیست؟
                      چرا ما از این وظیفه ها نداریم؟
                      اگر منظورش این سهم است که طی ۱۶ سال کارنامه ش واضحه چه ریدمانی بجا گذاشته است
                      منظورش چیز دیگری هست؟😀

نظر

• ONE2
                        عضو فعال
                        • اردیبهشت ۱۴۰۱
                        • ۴۲۲

در اصل توسط Kzfar پست شده است مشاهده پست
                        سلام.
                        سوال من فقط از این جهت بود که برای تازه واردین این فروم کمی ماهیت تحلیل های شما شفاف تر شود.
                        اسکرین شاتی از فروم قبلی که از دسترس خارج شد. شش سال قبل.
                        این بنده خدا را یادمه
                        تازه آمده بود خودش در حسابرسی و حسابداری استاد بود
                        بهش گفتم اشتباه نکن این عوصتاد کلاهبرداره و چیزی بارش نیست
                        گفت تو مودبانه حرف نمیزنی نگاه کن عوصتاد اول حرفهاش میگه با سلام و عرض ادب؟ پس تحلیل عوصتاد خیلی دقیق و خیرخواهانه عست
                        هرچه گفتم این یارو هفت هشت ساله داره شانتاژ میکنه گول نخور فایده نداشت
                        در اخر عوصتاد بلایی سرش آورد که تا اخر عمر یادش نمیره
                        با پول اسپورتیج اومد تو سهم با دقت به توصیه های عوصتاد گوش داد و با پول پراید رفت بیرون روحش شاد

نظر

• Baaraan
                          عضو عادی
                          • فروردین ۱۴۰۴
                          • ۱۷۳

در اصل توسط ONE۲ پست شده است مشاهده پست

این بنده خدا را یادمه
                          تازه آمده بود خودش در حسابرسی و حسابداری استاد بود
                          بهش گفتم اشتباه نکن این عوصتاد کلاهبرداره و چیزی بارش نیست
                          گفت تو مودبانه حرف نمیزنی نگاه کن عوصتاد اول حرفهاش میگه با سلام و عرض ادب؟ پس تحلیل عوصتاد خیلی دقیق و خیرخواهانه عست
                          هرچه گفتم این یارو هفت هشت ساله داره شانتاژ میکنه گول نخور فایده نداشت
                          در اخر عوصتاد بلایی سرش آورد که تا اخر عمر یادش نمیره
                          با پول اسپورتیج اومد تو سهم با دقت به توصیه های عوصتاد گوش داد و با پول پراید رفت بیرون روحش شاد
                          سلام
                          مطمئنی با پول پراید رفت؟

همینجا قول شرف میدونم پورتفوی فعلی طیب تقریبا خالی از صدراست.

اگر ایشون غیر این را ثابت کند با تمام وجود ازش عذرخواهی میکنم.
                          کسی که بیش از ۱/۵ دهه با کمال خونسردی منتظر کلیم هست قطعا ی ریگی تو کفش هست.

نظر

• Baaraan
                            عضو عادی
                            • فروردین ۱۴۰۴
                            • ۱۷۳

این تکنیکالر هم که انگار منتظر ی اشاره‌ بود تا قهر کند.
                            آخه مرد مومن این‌همه اینجا ارج و قرب داری حالا بخاطر سنگ یک نادان چرا بقيه رو ناديده می‌گیری؟
                            این چ منطقی است؟

نظر

• vahidm62
                              عضو عادی
                              • شهریور ۱۳۹۹
                              • ۱۴۱

طيب اگه حسن نیت داشته باشه باید عکس قسمتی از پرتفوی که نشان دهنده ی داشتن سهام صدرا هست رو اینجا قرار بده وگرنه که ........

نظر

• سهامدار 67
                                عضو فعال
                                • دی ۱۳۸۹
                                • ۳۴۹۵

یا الله

سلام علیکم

ما که هشدارمون رو به موقع به شما داده بودیم! و بعد از اون ۲ روزی هم وقت خروج تو پیک قیمت ۲۹۰ تومان رو داشتی حاج اسمال اما اعتمادت رو به طیب و ملحوظاتش سپردی و حرفهای بنده رو پوچ انگاشتی!! الآن من قصدم لگد زدن به جنازه های لت و پار شده صدارا نیست و امیدوارم هم اکنون تو بین اونها نباشی و یه جوری از این مهلکه جان سالم به در برده باشی! توصیه های ایمنی من رو همیشه جدی بگیر حاج اسمال کله پز من هیچ وقت بدخواه سهامداران صدارا خصوصآ قدیمی ها نبودم و نخواهم بود و زنگ خطر و هشدارم را برای شخص تو فرستاده بودم هر چند بعضی استفاده کردند ولی تو قصدآ موندی توی ضرر و بهم توصیه خرید هم میکردی...

در اصل توسط اسماعیل پست شده است مشاهده پست
                                در میدان جنگ صدرا همه سهامداران لت وپار شدند.حالا شما به جنازه ها لگد بزن

نظر

در حال کار...