کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قیمت صدرا در مهر و یا آبان ماه ۱۳۹۷ چند بود ؟!
دقت کنیم 🤔 خیلی هم دقت کنیم قیمت صدرا چند بود ؟ آیا در آن تاریخ ۳۸۰۰تومان بود ؟!
بنده قیمت خرید را قبل از افزایش سرمایه تا چند صلاح میدانستم البته با توجه به ارزش ذاتی آن ؟!
بعد از افزایش سرمایه چند شد و چقدر بازدهی داشت؟
حتی بر فرض فروش طلا
در کلیت بازار سرمایه چه کسی تا حالا گفته که طلا و یا مسکن و ماشین ووو را بفروشید و به بازار سرمایه بیارید ؟؟
همیشه گفته شده پول مازاد را به بازار سرمایه بیارید
واما موضوع لعنت
از این میگذرم چون
بیخیال 😂
واما قیمت فعلی صدرای ۲۰۰تومانی
دقت کنید تا ۵۰۰تومان فرصت خرید از منظر بنیادی یعنی با توجه به ارزش ذاتی توجیح پذیر است باز هم دقت کنید با توجه به ارزش ذاتی عرض میکنم
حالا با توجه به افزایش سرمایه پیشرو و مقدار مطالبات و مقدار فروش ضایعات و تکمیل پیمان ها و انعقاد قراردادهای جدید قیمت فعلی خیلی خیلی جذاب است
بارها عرض کرده ام و تاکیدا عرض میکنم نوشته های بنده نظرات شخصی است که میتونه صد درصد هم اشتباه باشه
کلیت فاروم ها و فاروم نویسی در جهت تبادل اطلاعات است نه محل سیگنال خرید و فروش
دقت کنیم 🤔 خیلی هم دقت کنیم قیمت صدرا چند بود ؟ آیا در آن تاریخ ۳۸۰۰تومان بود ؟!
بنده قیمت خرید را قبل از افزایش سرمایه تا چند صلاح میدانستم البته با توجه به ارزش ذاتی آن ؟!
حتی بر فرض فروش طلا
در کلیت بازار سرمایه چه کسی تا حالا گفته که طلا و یا مسکن و ماشین ووو را بفروشید و به بازار سرمایه بیارید ؟؟
واما موضوع لعنت
از این میگذرم چون
بیخیال 😂
دقت کنید تا ۵۰۰تومان فرصت خرید از منظر بنیادی یعنی با توجه به ارزش ذاتی توجیح پذیر است باز هم دقت کنید با توجه به ارزش ذاتی عرض میکنم
حالا با توجه به افزایش سرمایه پیشرو و مقدار مطالبات و مقدار فروش ضایعات و تکمیل پیمان ها و انعقاد قراردادهای جدید قیمت فعلی خیلی خیلی جذاب است
بارها عرض کرده ام و تاکیدا عرض میکنم نوشته های بنده نظرات شخصی است که میتونه صد درصد هم اشتباه باشه
همیشه سلامت و در تمامی عرصه ها موفق باشید
درود بر شما
آیا مطلع هستید تیم کلیم کار جدید در چه مرحله ای هست
اطلاعاتی که جسته و گریخته در بوشهر مطرح میشود تا چه حد صحیح هست
و چطور میشود یک شرکت چند صد میلیون دلار طلب کلیم داشته باشد ولی قیمت بازار اون شرکت زیر صد میلیون دلار باشد؟؟
این عدم تعادل از کجا نشأت میگیرد؟؟؟
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.
با توجه به تغییرات کلان در اکثر عرصه های اقتصادی وسیاسی ووو بازار سرمایه رشد خوبی خواهد داشت
واما صدرا با توجه به تغییرات بنیادی کلان بیشترین بازدهی را خواهد داشت
در مورد صدرا فقط میتونم با قاطعیت تمام عرض کنم که این شرکت نه تنها در ایران بلکه در کل منطقه بینظیر است
شرکتی که ۱۰سکوی نفت وگاز را انجام داده است که نقش حیاتی برای کشور دارد ولی سودها شناسایی نشده است چون ۵سکو تحویل داده نشده و در حال اتمام و تحویل است
کشتی دوم افراماکس بزودی تحویل داده خواهد شد که سود خوبی نصیب شرکت خواهد شد
قراردادهای خیلی بزرگی در آینده انعقاد خواهد یافت چون شرکت صدرا یک شرکت کاملا استراتژیک است که دارای جزیره عاری از قوانین گمرکی است که امتیاز بینظیری در کلیت منطقه و بازار سرمایه محسوب میشود
قیمت های فعلی صدرا به خاطره ها خواهد پیوست از این فرصت ها خوب استفاده کنید
ارادت
حاجی چون قاطعیتی در نظرتون ندیدم اینو یادآوری کردم.
هر از گاهی اينجا میومدیم از نظرات تکنیکالر استفاده میکردیم.
یک ابلهی اومد اونم پروند.
آیدی محبوب تکنیکالر
خیلی دوست داریم دوباره به نگارش تون در این سایت ادامه دهید
جدای از مهارت یک صداقت و زبان شیوا و با معنی در کلام شما بود
ای کاش دوباره با همون آیدی شاهد بیان مطالب شما باشیم
حتی بر فرض فروش طلا
واما موضوع لعنت
از این میگذرم چون
بیخیال 😂
همیشه سلامت و در تمامی عرصه ها موفق باشید
تاریخ دقیق رو دقیقا یادم نیست. فقط یادمه خدمت سربازی بودم اسفند ۹۶ تا خرداد ۹۸ خدمت بودم و این مطلب شما برای ایام اربعین بود
و مطلب شما هم با این مضمون بود
((که عازم اربعین هستم و در جشن هفته بعد سهامداران خصدرا نمیتونم شرکت کنم. از این فرصت ها استفاده کنید))
۱۴ گرم طلا فروختم ۶ میلیون و امروز میشه حدود ۱۵۰ میلیون
اون مقدار خصدرای من الان حدودا ۶ میلیون بشه.
اخر
اولا مهم نیست
دوما مسولیت خرید و فروش بر عهده خودمه
سوما جهت خاطرات خرصدرای بود
و اینکه قصد نداشتم کسی به جناب شما بی احترامی کنه فقط یاد خریت خودم افتادم
چهارم. برادر مگه مجبورت کردن این همه سال داری میگی خصدرا انفجار میکنه
پنجم. اینکه سال ۹۷ هر سهمی میخرید تو بازار تا سال ۹۹ حداقل ۲۰ برابر شد
خصدرا فوقش از اون قیمت سال ۹۷ تا بعد از افزایش سرمایه که ۱۰۰۰ تومن شد شد ۱۰ برابر شد و دست اخر طمع کردم و نفروختم
در ضمن من از سال ۸۹ تا کنون سهامدار خرصدرا هستم بدون ذره ی سود مجمع یا غیر مجمع
فکر کنم اخرای مهر یا اوایل ابان ۹۷ بود قیمت سهم بین ۳ هزار تا ۴ هزار تومن نوسان میداد
جناب طیب فرمودند عازم اربعین هستند و در جشن هفته بعد سهامداران خصدرا نیستند چنان انفجاری در قیمت رخ دهد که ......
خب منم رفتم ۱۴ گرم طلا فروختم و رو قیمت ۳۸۰۰ تومن اضافه کردم.
حساب کنید قیمت طلا و قیمت خصدرا رو با احتساب افزایش سرمایه.....
جناب طیب ممنونیم از اینکه به تنهای باعث چنین فاجعه ای شدید.
مسولیت خرید فروش برعهده خودم هست.....
فقط جهت خاطره بازی بود
سلام
هم سهمی عزیز
صدرا هیچگاه در سال ۹۷ به قیمت ۳۰۰۰ تومان نرسید
احتمالا منظور شما سال ۹۸ هست
علت این سقوط بزرگ قیمت سهم جز دخالت مستقیم سهامدار عمده در روند سهم و همچنین در صورتهای مالی و فعالیت شرکت هست
شما چه شناختی از آیدی طیب یا بنده دارید که فقط باحرف یک آیدی در فضای مجازی اقدام به خرید و فروش کنید
یک تناقض بزرگ هم در ذهن شما هست خصوصا با انتخاب اون بزرگواری که به عنوان عکس آواتار انتخاب کردید
قبل از اینکه در فضای مجازی از یک آیدی مبهم طلبکار باشیم نسبت به تفکر سهامدار عمده و مسبب اصلی بدبختی در این سهم باید منزجر باشیم
نمیشه از ظلم این سیستم تظلم خواهی کرد و فردی با چنین تفکر رو بعنوان محبوب خود درنظر گرفت
سلام
هم سهمی عزیز
صدرا هیچگاه در سال ۹۷ به قیمت ۳۰۰۰ تومان نرسید
احتمالا منظور شما سال ۹۸ هست
علت این سقوط بزرگ قیمت سهم جز دخالت مستقیم سهامدار عمده در روند سهم و همچنین در صورتهای مالی و فعالیت شرکت هست
شما چه شناختی از آیدی طیب یا بنده دارید که فقط باحرف یک آیدی در فضای مجازی اقدام به خرید و فروش کنید
یک تناقض بزرگ هم در ذهن شما هست خصوصا با انتخاب اون بزرگواری که به عنوان عکس آواتار انتخاب کردید
قبل از اینکه در فضای مجازی از یک آیدی مبهم طلبکار باشیم نسبت به تفکر سهامدار عمده و مسبب اصلی بدبختی در این سهم باید منزجر باشیم
نمیشه از ظلم این سیستم تظلم خواهی کرد و فردی با چنین تفکر رو بعنوان محبوب خود درنظر گرفت
این نظر شماست.
در صورتی که نظر بنده با شما فرق میکنه
نظر هر شخصی محترم نیست. اما شما حق دارید نظر خودتون رو داشته باشید
بنده از فروم قبلی و از سال ۸۸ تا کنون جناب طیب رو با همین ایدی شناختم و در فروم های مختلف از نظرشون استفاده و دنیال کردم.
در مطلب بعدی هم عرض کردم از سال ۹۹ و قبل از بسته شدن تاریخی خصدرا و قیمت خرید ۱۰۰ تومن توسط سهامدار عمده تا کنون سهامدار خصدرا هستم و در اون زمان با تحلیل خودم خرید و فروش میکردم
فقط سال ۹۸ یا ۹۷ بود با مطلب تاریخی طیب خریدم که مقایسه بین طلا و خرصدرا بود. همین.
نظر