در اصل توسط کاشان۲ پست شده است
مشاهده پست
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
جمع کردن
X
-
شرکت اعلام کرده تو سال ۱۴۰۵ حدود ۲۴۰ میلیارد تومان سود خواهد ساخت. اگر بشه روی حرفشون حساب کرد و بسازه میشه معادل ۱.۵ میلیون دلار. بعد تو سال ۹۹ و در اوج قیمت هزار تومنی که ارزش شرکت رسیده بود به حدود ۱ میلیارد دلار، یه فرد ... اینجا صحبت از فرصت خرید می کرد و برای یک قلم طلب بارها عدد ۳۴۰ میلیون دلار تکرار می کرد.
نظر
-
این پیش بینی من بود ببینیم چی میشهدر اصل توسط حجازی پست شده است مشاهده پستیه حس حسنی کالی بهم میگه صدرا حدود ۲۰۱ تومن باز میشه و تو موج اول تا حدود ۲۸۰ بالا میره.تا ببینیم چی میشه
🔥 ۱نظر
-
سلام رفقا....
بچه ها الان اگر بخواهیم صدرا بخریم باید چه کنیم؟
من از این پیش گشایش و اینا سر در نمیارم....
ارادت....
🙏 ۲😮 ۱نظر
-
درود . دکتر پورنیکدست عزیز شما دیگه چرا؟!صدرا در ۱۵ سال این همه ضرر و زیان به سهامدارانش زده و به خاک سیاه نشونده، الان میخوایی سهم صدرا بخری؟ دکتر جان فقط برای نمونه یک مورد از صعود ۱۰۰ درصدی صندوق جهش بعد از بازگشایی بگم ببینی چه کلاهی سر سهامداران صدرا با وجود قرارگاه خاتم سپاه بعنوان سهامدار عمده رفته. صندوقی که هیچ دارایی به غیر از یک واحد اداری اجاره ای نداره!!در اصل توسط pournikdast پست شده است مشاهده پستسلام رفقا....
بچه ها الان اگر بخواهیم صدرا بخریم باید چه کنیم؟
من از این پیش گشایش و اینا سر در نمیارم....
ارادت....
🔥 ۲🙏 ۱نظر
-
🙏 ۳😂 ۱نظر
-
سلام و عرض ارادت...
والا کف دست من نه ولی کف شما .... مثل اینکه آره...
😃😃😃
پ ن : آقا من غلط بکنم سهم بخرم یه سوال واسه اطلاعات عمومی بود...
😂 ۲😎 ۱نظر
-
دکتر جان خیالم راحت شد. 😅هر چقدر افزایش قیمت داشته باشه بعد از خالی کردن نوسانگیران خدوم قرارگاه، دوباره به قیمت اصلی و ذاتی خودش ۱۸۰ تومن برمیگرده! 😉فکر کنم به ۱۸۰ تومن جلد شده.😆در اصل توسط pournikdast پست شده است مشاهده پستسلام و عرض ارادت رضا جان....
نه بابا همین جوری میخواستم یاد بگیرم ببینم چه جوریه!
😄😄😄
😂 ۱نظر

نظر