صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • زار عی
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 471

در اصل توسط ONE2 پست شده است View Post

با عرض انفجارات گازی
    نکند میخاهی با عوصتاد جشن بزرگ سهامداران برگزار کنی😁
    این موضوع فقط شامل بهترین شرکت خاورمیانه و دنیا نبود
    نگاهی به بقیه بازار بنداز امروز نمادهای زیادی از صف فروش به صف خرید رسیدن.

هروقت بازار منفی بود و بهترین شرکت خاورمیانه بجای شیرجه زدن در صف فروش صف خرید بود آنوقت بگو با گذشته فرق کرده
    حالاگیریم صدرا با گذشته هم فرقی نکرده باشد ،باید انفجارات گازیت رو به ما تقدیم کنی ؟!!!!!!!!

شوخی کردم ما آدم کوچکی هستیم به ما گیر بدی مهم نیست اما طیب عزیز ما رو ناراحت نکن بنظرم ایشون انسان بزرگواریست

حقیقت این است که طی سالهای گذشته اکثر ما بورسی ها بازنده بازار بودیم سهامداران صدرا البته با خاک یکسان شدن
    اما امید هست که با بهبود شرایط سیاسی بخشی از ضرر ها جبران شود

توی صدرا چند وقتیه تحرکا تی هست نمی دانم شاید واقعا بعد از این همه سرکوب سهم بخواهند این سهمو بالا بکشند
    انشا الله ضرر همه دوستان تو صدرا و سهام دیگر جبران شود

هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
    هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• ONE2
      عضو فعال
      • May 2022
      • 405

در اصل توسط زار عی پست شده است View Post

حالاگیریم صدرا با گذشته هم فرقی نکرده باشد ،باید انفجارات گازیت رو به ما تقدیم کنی ؟!!!!!!!!

شوخی کردم ما آدم کوچکی هستیم به ما گیر بدی مهم نیست اما طیب عزیز ما رو ناراحت نکن بنظرم ایشون انسان بزرگواریست

حقیقت این است که طی سالهای گذشته اکثر ما بورسی ها بازنده بازار بودیم سهامداران صدرا البته با خاک یکسان شدن
      اما امید هست که با بهبود شرایط سیاسی بخشی از ضرر ها جبران شود

توی صدرا چند وقتیه تحرکا تی هست نمی دانم شاید واقعا بعد از این همه سرکوب سهم بخواهند این سهمو بالا بکشند
      انشا الله ضرر همه دوستان تو صدرا و سهام دیگر جبران شود

من خودم مدتیست علاف بهترین شرکت خاورمیانه شده ام.
      اینبار حوالی ٢٨٠را رد کند خیالمان راحت میشود چون روند میگیرد
      مهمتر از همه چیز برنامه داشتن برای فروش است.
      ولی درک میکنم کسی که با شانتاژهای ۱۷ساله عوصتاد در این لجن گرفتار شده هرچقدر صعود کند احتمالا دیگر ارزش ندارد برایش.
      وقتی به عمق عقب ماندگی از تورم قیمت این شرکت نگاه میکنم میبینم هنر بزرگیست اینگونه ریدن.الحق و الانصاف کار هرکسی نیست

نظر

• ققنوس14
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1569

در اصل توسط reza@bourse2024 پست شده است View Post
        امروز هم 103 میلیون سهم معامله شده در دقایق پایانی توسط ناظر سهم ابطال شد! البته طبق ماده 28 دستورالعمل حاکمیت شرکتی ناشران ثبت شده نزد سازمان بورس. دفعه قبل 35 میلیون سهم با ماده 28 ابطال شد! معنیش اینه: سهامدار عمده شرکت با ورود حقوقی های غیر خودی به صدرا موافق نیست و سهام خریداری شده توسط حقوقی ها رو ابطال میکنه!؟😎
        سلام
        من درست متوجه نشدم.این سهم کلا ۳۳ میلیون سهم معامله شده . منظور شما از ۱۰۳ میلیون سهم چیه؟
        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• habari
          عضو عادی
          • Nov 2020
          • 59

در اصل توسط reza@bourse2024 پست شده است View Post
          امروز هم 103 میلیون سهم معامله شده در دقایق پایانی توسط ناظر سهم ابطال شد! البته طبق ماده 28 دستورالعمل حاکمیت شرکتی ناشران ثبت شده نزد سازمان بورس. دفعه قبل 35 میلیون سهم با ماده 28 ابطال شد! معنیش اینه: سهامدار عمده شرکت با ورود حقوقی های غیر خودی به صدرا موافق نیست و سهام خریداری شده توسط حقوقی ها رو ابطال میکنه!؟😎
          دقیقا برعکس صحبت شماست دوست بزرگوار.
          ماده 28 دستورالعمل حاکمیت شرکتی مبنی بر این هست که: " تملك سهام شركت اصلي به صورت مستقيم و يا غيرمستقيم توسط شركتهاي فرعي گروه ممنوع است".
          یعنی یک کد حقوقی ذیل صدرا(شرکت فرعی صدرا)، سهام خود صدرا رو خریده، باطل کردن.

نظر

• shahin
            عضو فعال
            • May 2011
            • 2520

سهام صدرا ( شاهپور سابق ) ، فقط برای دوران پس پسا تروریسم انگلیسی _ روسی در خاورمیانه توجیه خرید دارد. خیلی هم زیاد.

نظر

• shahin
              عضو فعال
              • May 2011
              • 2520

در اصل توسط habari پست شده است View Post

دقیقا برعکس صحبت شماست دوست بزرگوار.
              ماده 28 دستورالعمل حاکمیت شرکتی مبنی بر این هست که: " تملك سهام شركت اصلي به صورت مستقيم و يا غيرمستقيم توسط شركتهاي فرعي گروه ممنوع است".
              یعنی یک کد حقوقی ذیل صدرا(شرکت فرعی صدرا)، سهام خود صدرا رو خریده، باطل کردن.
              این چه باطل کردن نمایشی و حقه بازی هست که هر وقت زیر فشار بازار خورد می شوند ، فردای همان روز این تخلفات مجدد تکرار می شود؟
              این همه سال قاطر بودنشان را به نمایش گذاشته اند؟

.....................................

خر تو خری و بی قانونی بی حد و مرز در این کشور کثافت زده را گذاشته اند جلوی مردم عالم ، تاپاله بودن سیستم حاکمیتیشان آینه عبرت مردم دنیا باشد ، در مدارس ژاپن و. تدریس بشود.
              صد رحمت به حکومت مرحوم داعش و طالبان
              ....................................

معلوم نیست از کجا اینقدر سهم پاشی می کنند ، تمام نمیشه.
              از این جماعت حتی خالی فروشی از درب پشتی سازمان تروریستی بورس هم بعید نیست.

این همه کثافتکاری به حساب سپاه جالب انگیزناک نیست ؟

نظر

• shahin
                عضو فعال
                • May 2011
                • 2520

..............

نظر

در حال کار...
                X