صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

امروز حجم معاملات سهم کاهش محسوسی داشت
    به نظر میرسه روی این قیمتها فروشنده زیادی نداره
    از نوع معاملات مشخصه که شناور سهم نسبت به قبل کمتر شده
    با توجه به تمام شرایط میشه این طور نتیجه گیری کرد که سهم به زودی وارد یک روند صعودی پر قدرت خواهد شد
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• bahary
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 2510

در اصل توسط meysam پست شده است View Post
      یعنی شما فکر می کنید و مطمئن هستید که کالسیمین یا هر معدنی دیگه ظرف یک ماه اینده 40درصد یا 50درصد بازدهی مثبت دارند؟
      بستگی به روند تغییرات نرخ دلار دارد با توجه به جو سیاسی کشور و تحریم بانک مرکزی دلار در قیمت فعلی نمی ماند و به سمت 2000 و بالاتر خواهد رفت.
      من امروز از صدرا خارج و کالسیمینح خریدم ولی کامل نشد بدلیل صف خرید فردا هم میخرم. بنظر من صدرا سر و شانه ای را که کامل کرده به سمت پایین ادامه خواهد دادو تا کف قبلی 1455 خواهد رفت و سپس پول بک تا 1650 و سپس سقوط تا 1200 . مگر آنکه اخبار بسیار خوشایند و مسرت بخش داشته باشد که از همین جا کنده شود و تا 3000 وبالاتر رشد کند ولی فعلا بعید است .همچنین بهم ریختن رابطه با همسایه جنوبی نیز خبر بدی برای گروه تجهیزات و هر آنچه که به واردات کالا وابسته است ؛ خواهد بود. نمودار صدرا را نتونستم آپلود کنم.
      آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2011/12/24, 14:47.

نظر

• فری زبل
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 860

مناقصات
        موضوع مناقصه مناقصه گذار برآورد تاریخ شروع برآورد تاریخ پایان مبلغ برآوردی کل قرارداد وضعیت احتمال برنده شدن
        مهندسي خريدوحفاري 7چاه توليد ويک چاه تزريقي شرکت مهندسي وتوسعه نفت 0 شرکت در مناقصه 0
        طرح توسعه بندر صيادي alruwais قطر public works authoritty 0 شرکت در مناقصه 0
        پايه سکوهاي سرچاهي وشمعها ومتعلقات فازهاي 1و2و3و4ميدان گازي پارس شمالي china national offshore oil company 0 شرکت در مناقصه 0
        مهندسي خريد وحفاري 7چاه توليد وتکميل يک چاه موجود در ميدان نفتي اذردراستان ايلام شرکت مهندسي وتوسعه نفت ايران 0 شرکت در مناقصه 0
        خدمات پشتيباني تدارکاتي وشناوري جهت پروژه بازسازي ونوسازي تاسيسات دريايي ميدان رسالت cooec/iooc 0 شرکت در مناقصه 0
        ساخت سه تانکر نفت 6500تني ولگا ماکس شرکت کشتيراني درياي خزر 0 شرکت در مناقصه 0
        ساخت 4پايه سکوي ميدان رسالت cooec 0 شرکت در مناقصه 0
        طرح توسعه ميدان نفتي ياداوران -اجراي خطوط لوله جرياني وايستگاه هاي چند راهه sinopec internatinal petroleum e&p corporation(iran) nioc 0 شرکت در مناقصه 0
        جمع 0
        /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• فری زبل
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 860

در اصل توسط فری زبل پست شده است View Post
          مناقصات
          موضوع مناقصه مناقصه گذار برآورد تاریخ شروع برآورد تاریخ پایان مبلغ برآوردی کل قرارداد وضعیت احتمال برنده شدن
          مهندسي خريدوحفاري 7چاه توليد ويک چاه تزريقي شرکت مهندسي وتوسعه نفت 0 شرکت در مناقصه 0
          طرح توسعه بندر صيادي alruwais قطر public works authoritty 0 شرکت در مناقصه 0
          پايه سکوهاي سرچاهي وشمعها ومتعلقات فازهاي 1و2و3و4ميدان گازي پارس شمالي china national offshore oil company 0 شرکت در مناقصه 0
          مهندسي خريد وحفاري 7چاه توليد وتکميل يک چاه موجود در ميدان نفتي اذردراستان ايلام شرکت مهندسي وتوسعه نفت ايران 0 شرکت در مناقصه 0
          خدمات پشتيباني تدارکاتي وشناوري جهت پروژه بازسازي ونوسازي تاسيسات دريايي ميدان رسالت cooec/iooc 0 شرکت در مناقصه 0
          ساخت سه تانکر نفت 6500تني ولگا ماکس شرکت کشتيراني درياي خزر 0 شرکت در مناقصه 0
          ساخت 4پايه سکوي ميدان رسالت cooec 0 شرکت در مناقصه 0
          طرح توسعه ميدان نفتي ياداوران -اجراي خطوط لوله جرياني وايستگاه هاي چند راهه sinopec internatinal petroleum e&p corporation(iran) nioc 0 شرکت در مناقصه 0
          جمع 0
          ببخشیدانقدردرهم گذاشتم مناقصات صدرا رو
          کل لیست توی گزارشات شرکت هست مناقصاتی که صدرا تو اونا شرکت کرده واما خبری که به این مناقصات ارتباط پیدا میکنه

قاسمي در پاسخ به مهر:
          امضاي قراردادهاي جديد نفت هفتگي شد

وزير نفت با تاکيد بر اينکه هر هفت روز يک قرارداد جديد نفتي در ايران امضا مي شود ، اعلام کرد: وزارت نفت در کنار توسعه ميادين مشترک نفت و گاز از توسعه سايرميادين مهم و استراتژيک هيدروکربوري کشور غافل نميماند.
          به گزارش خبرنگار مهر، رستم قاسمي وزير نفت امروز درحاشيه مراسم امضاي قرارداد طرح توسعه ميدان گازي لاوان در جمع خبرنگاران با اشاره به امضاي قرارداد 6 ميليارد دلاري طرح توسعه ميدان گازي لاوان اعلام کرد: با توسعه نهايي اين ميدان گازي امکان ايجاد سومين هاب توليد محصولات پتروشيمي ايران در منطقه خليج فارس فراهم مي شود.

وزير نفت يکي از ويژگي هاي توسعه ميدان گازي لاوان را ايجاد يک تحول اساسي در صنايع پتروشيمي کشور عنوان کرد و افزود:با توسعه اين ميدان همزمان با افزايش توليد گاز، امکان افزايش ظرفيت توليد محصولات پتروشيمي کشور هم فراهم مي شود.

اين عضو کابينه دولت دهم با تاکيد بر اينکه هر هفت روز يک قرارداد جديد براي توسعه ميادين مشترک و مستقل نفت و گاز در صنعت نفت امضا مي شود، اظهار داشت: پيش بيني مي شود در هفته هاي آينده نيز قراردادهاي جديد نفت و گاز در سطح صنعت نفت امضا شود.

اين مقام مسئول با اشاره به تعرفه جديد در قراردادهاي بيع متقابل بيان کرد: با اعمال اين تغييرات امکان مشارکت و سرمايه گذاري بيشتر موسسات مالي و اعتباري در صنايع نفت و گاز کشور فراهم مي شود.

قاسمي در پاسخ به مهر با اعلام اينکه وزارت نفت اصل سود توسعه ميادين نفتي را براي سرمايه گذاران داخلي و خارجي تضمين مي کند، خاطر نشان کرد: در کنار اولويت دار بودن توسعه ميادين مشترک، وزارت نفت، از توسعه ميادين مهم و استراتژيکي همچون ميدان لاوان غفلت نمي کند.

نظر

• amir3236
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 266

صدرا متاسفانه حمایتشو دیروزشکست و فعلا تا143 افت میکنه و احتمال داره یه پولبک به سمت مثلث بزنه .

[IMG][/IMG]

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط amir3236 پست شده است View Post
              صدرا متاسفانه حمایتشو دیروزشکست و فعلا تا143 افت میکنه و احتمال داره یه پولبک به سمت مثلث بزنه .

[/IMG]
              دوست عزیز حمایت مهم و حیاتی سهم روی 145 قرار داره
              صدرا دو بار به این قیمت واکنش نشون داده
              یه بار دو سال پیش که سهم تا 420 رفت
              و یکبار هم قبل از مجمع که تا 285 رفت
              نهایت افت سهم میتونه محدوده 150-145 باشه که البته ممکنه اصلا به اونجا نرسه
              باید منتظر یک رشد قیمتی سریع باشیم
              اگه سهم به 150-145 برسه تا ریال آخر نقدینگی موجود،خریدار سهم خواهم بود
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

من نیز همچنان به ریزش سهم تا 147 تومان اعتقاد دارم. 8-|
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• فری زبل
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 860

حجم خرید از امروز خیلی بالا میره
                  پیشنهاد میکنم سهامتون رو نگه دارید

نظر

• فری زبل
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 860

---

نظر

• shafaee
                      عضو جدید
                      • Jan 2011
                      • 14

در اصل توسط فری زبل پست شده است View Post
                      حجم خرید از امروز خیلی بالا میره
                      پیشنهاد میکنم سهامتون رو نگه دارید
                      جناب فري زبل شما همون فري زبل بوركس هستيد؟ صدرا هاتون رو داريد يا فروختيد؟ ممنون

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

سهم داره میره به 165 برای پولبک و ...
                        (نظر شخصی)

نظر

• بنان
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 840

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                          سهم داره میره به 165 برای پولبک و ...
                          (نظر شخصی)
                          كيوان جان بنظر من وقتي تو اغلب سايتها پبش بيني زير 150 را ميكنند پس نبايد عجله كرد البته براي مني كه ندارم اما اونهايي كه سهمو دارن بنظر من فعلا سهامداري كنند بهتره چون فروششم تو اين قيمتها كار عاقلانه اي نيست.

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                            كيوان جان بنظر من وقتي تو اغلب سايتها پبش بيني زير 150 را ميكنند پس نبايد عجله كرد البته براي مني كه ندارم اما اونهايي كه سهمو دارن بنظر من فعلا سهامداري كنند بهتره چون فروششم تو اين قيمتها كار عاقلانه اي نيست.
                            بنان جان این تاپیک یکی 2 صفحه ورق بزنی من تو رشد کوتاه مدت قبلی سهم هم گفتم سهم داره میره برای فعلا 147 و حالت خیلی بدترش 130 !! الان دارم در مورد پولبک میگم!

نظر

• خراباتی
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 69

نباید در مورد صدرا زود تصمیمگیری کرد

چون اطلاعات ارائه شده شفاف نیست

:p

نظر

• محسن مختاری
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 663

با سلام
                                صدرا به دید من داره به پایان اصلاحش نزدیک میشه و داریم آماده میشیم برا یه صعود بزرگ
                                سهم در نزول اخیر داره آخرین زیر موجهای یه 5 موجی رو تموم میکنه

در دید بلند مدت هم یه اصلاح زمان بر داره به پایان خودش نزدیک میشه:

انتقادات دوستان رو باعث رشد خودم میدونم

نظر

در حال کار...
                                X