صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
-
-
-
-
243 - 238 - 231 نبود ؟ :D(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
سلام
خلاصه از این سهم بگم که همش شایعه تو سهم هست و هر روز هم هی میگن قرارداد بسته ولی همش الکی هست .این سهم فقط استرس داره و خیری از این سهم به کسی نمیرسه
جالب هست همه از این سهم تکنیکال میزنن ولی درست در نمیاد.
واقعا این سهم مثل سرطان میمونه و عمر کم میکنهآخرین ویرایش توسط سلطان بورس؛ 2011/10/03, 00:19.
نظر
-
[قاسمي]
۱۰ مهر ۱۳۹۰ (۱۲:۵۵ب.ظ)
سهم 14،5 درصدي صنعت نفت از درآمد پاسخگوي نياز پروژهها نيست
خبرگزاري موج - وزير نفت سهم 14.5 درصدي وزارت نفت از بودجه کشور را براي پروژههاي نفتي اندک دانست و گفت: در اين برهه زماني، محوريترين کار در وزارت نفت توليد است، اما در اين خصوص موانعي در زمينه ساختارهاي اجرايي و همچنين تامين مالي پروژه ها وجود دارد.
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
روند گذشته صدرا ثابت کرده که فاکتورهای تاثیر گزار در روند قیمت سهم نه قابل بررسی با تحلیل کلاسیک بنیادیست و نه لوپ و منحنی تکرار پذیر تکنیکال دارد ، گرچه دوستان تکنیکال ادعا دارندکه همه چیز در تکنیکال منعکس میشود ، ولی باید پذیرفت که در جامعه به شدت سیاست زده و منفعل ایران عوامل اهمیت و ارجحیت به شدت و به سرعت غیر قابل تصوری تغییر میکنند ، همانطور که روند و جهت کلی حرکت جامعه انسجام و سمت و سوی خاصی ندارد.
و در آخر ، شاید عامل زمان در تحلیل تکنیکال صدرا را طور دیگری باید دید .[SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
سلام به همه
یک روز من گفتم 160 رو میبینه، دوستانی که از نزدیک بنده رو میشناسن، میتونن تایید کنن، اگر پستش رو پیدا کنم ادامه همین پست میزارم، از روی هوا که نگفتیم، همین تکنیکال گفت. الانم میگم، میتونه توی بلند مدت اهداف بالای 5000 ببینه، ضمنا مهراز جان روند نزولی فرسایشی یکسال گذشته فکر کنم، میتونه تاییدی بر کف بودن صدرا باشه. همه حمایتهایی که دوستان اشاره کردن، هم میتونه درست باشه. بازهم میگم، من سهامدار صدرا بودم الان توی صف فروش نمیرفتم.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام به همه
یک روز من گفتم 160 رو میبینه، دوستانی که از نزدیک بنده رو میشناسن، میتونن تایید کنن، اگر پستش رو پیدا کنم ادامه همین پست میزارم، از روی هوا که نگفتیم، همین تکنیکال گفت. الانم میگم، میتونه توی بلند مدت اهداف بالای 5000 ببینه، ضمنا مهراز جان روند نزولی فرسایشی یکسال گذشته فکر کنم، میتونه تاییدی بر کف بودن صدرا باشه. همه حمایتهایی که دوستان اشاره کردن، هم میتونه درست باشه. بازهم میگم، من سهامدار صدرا بودم الان توی صف فروش نمیرفتم.
نده دارم پیش شما درس پس میدم اگه نظری میذارم و جسارتی میکنم برای اینه که از نظر اساتید این سایت استفاده کنم و مطلب یاد بگیرم.
در مورد نمودارهای اقا فرهاد هم بنده نمودار اول که سروشانه رو نشون میداد نقد کردم در مورد نمودار دوم مشکلی ندارم.اما محض اطلاع خودم می پرسم زمانی که روند نزولی از 400 شروع شده به حدود 150 رسیده ایا میتونه یک سر و شانه کف با هدف حدود 400 داشته باشه اونم ببا کف 150؟ یعنیی سر و شانه کف با امام موج نزولی برابری کنه؟
پیشاپیش از پاسخی که می دید سپاسگزارم.;)کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
نظر
-
از هر چی بگذریم از واگرایی مخفی مثبت که تو تایم هفتگی، تو اندیکاتور rd forecaster در حال تشکیل شدن هست نمیشه گذشت که همون کفایت میکنه قله قبلی شکسته بشه .
اگر اوون میانگین مجیک منو ( میانگین زرد رنگ ) را رد کنه وای چه شود
لینک تصویر(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
در اصل توسط مهراز پست شده است View Postسلام مجدد اقا حجت عزیز ب
نده دارم پیش شما درس پس میدم اگه نظری میذارم و جسارتی میکنم برای اینه که از نظر اساتید این سایت استفاده کنم و مطلب یاد بگیرم.
در مورد نمودارهای اقا فرهاد هم بنده نمودار اول که سروشانه رو نشون میداد نقد کردم در مورد نمودار دوم مشکلی ندارم.اما محض اطلاع خودم می پرسم زمانی که روند نزولی از 400 شروع شده به حدود 150 رسیده ایا میتونه یک سر و شانه کف با هدف حدود 400 داشته باشه اونم ببا کف 150؟ یعنیی سر و شانه کف با امام موج نزولی برابری کنه؟
پیشاپیش از پاسخی که می دید سپاسگزارم.;)
بنده جسارتی نکردم، شما ببخش. شما استادی، بزرگوار.
در خصوص سر وشانه، شما محدوده ژانویه 2010 رو ببین، فکر کنم، پاسخ سوالت باشه.
یه چیز دیگه،که برام جالب بود، این سهم از محدوده 160 تا محدوده 290 آمده توی کوتاه مدت، یعنی نزدیک به 80 درصد، خدا وکیلی خیلی (خودم رو عرض میکنم)، طمعکار هستم، که نخوام سهم یک اصلاح و استراحت بکنه. جالبه یک اصلاح کوچیک هم که میکنه، میگم، بابا سهم دستهای پشت پرده داره و بعضیها نوسان میگیرن و خیری توش نیستو و ..... . ما ایرانیها خیلی باحالیم.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/10/03, 10:35.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
جزئیات دستور ۵ میلیارد دلاری رئیس جمهور به بانک مرکزی
انرژی - مهر نوشت:
رئیس جمهوری ضمن موافقت با پیشنهاد وزیر نفت، مجوز و دستوری را به محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی برای گشایش یک خط اعتباری پنج میلیارد دلاری در خارج کشور برای شرکت ملی نفت ایران صادر کرده است.
در حال حاضر عملیات اجرایی 13 فاز میدان پارس جنوبی به طور همزمان در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه) در حال انجام است که پیش بینی می شود تا آذر ماه امسال تولید زودهنگام گاز از فازهای 15 و 16 این میدان مشترک گازی آغاز شود.
یکی از مهمترین دلالی تاخیر در ساخت و توسعه فازهای پارس جنوبی از سالهای گذشته تاکنون تامین به موقع منابع مالی و اعتباری به این پروژه های مشترک گازی بوده است به طوری که تاخیر در تامین منابع مالی فازهای 15 تا 18 این میدان مشترک گازی با قطر منجر به افزایش زمان ساخت به بیش از 60 ماه خواهد شد.
بر این اساس در برنامه پنجم توسعه به منظور تامین پایدار منابع مالی فازهای این میدان استراتژیک گازی، انتشار اوراق مشارکت ارزی و ریالی، فاینانس و منابع بیع متقابل، منابع داخلی شرکت ملی نفت و وامهای بانکهای داخلی در دستور کار قرار گرفته است.
برای سالجاری تزریق 16 میلیارد و 500 میلیون دلار منابع مالی و اعتباری به فازهای پارس جنوبی هدف گذاری شده است که تاکنون حدود هفت میلیارد و 600 میلیون دلار از این منابع نهایی به طرحهای مختلف گازی تزریق شده است.
از سوی دیگر پیش بینی می شود تا مهر ماه سالجاری انتشار معادل پنج میلیارد دلار اوراق مشارکت به تدریج آغاز شود که مجوزهای لازم برای انتشار این اوراق از بانک مرکزی اخذ شده است.
پیگیریها از شرکت ملی نفت ایران نشان می دهد که اخیرا دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور با پیشنهاد جدید رستم قاسمی برای تامین منابع مالی طرحهای اولویت دار صنعت نفت موافقت کرده است.
بر این اساس رئیس جمهوری دستور و مجوزی را به محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی ایران صادر کرده است که مطابق با آن قرار است پنج میلیارد دلار منابع مالی در خارج کشور در اختیار شرکت ملی نفت ایران قرار گیرد.
از مجموع این پنج میلیارد دلار حدود چهار میلیارد و 300 میلیون دلار برای تامین منابع مالی فازهای پارس جنوبی و مابقی برای سایر پروژه های اولویت دار صنعت نفت اختصاص می یابد.
کارگروه نمایندگان ویژه رئیس جمهور خرداد ماه سال گذشته استفاده 29 میلیارد و 480 میلیون دلاری از منابع داخلی شرکت ملی نفت ایران برای توسعه پارس جنوبی را به وزارت نفت ابلاغ کرده بود.
خرداد ماه سال گذشته قرارداد 8 فاز پارس جنوبی به ارزش تقریبی 21 میلیارد دلار با کنسرسیومی متشکل از پیمانکاران داخلی امضا شده بود که با توسعه فازهای باقیمانده پیش بینی شد تا سال 1392 میزان برداشت گاز ایران با شریک قطری برابر شود.
پیش بینی می شود با توسعه 29 فاز پارس جنوبی روزانه 300 میلیون دلار درآمد نصیب اقتصاد ملی شود که این درآمد چندین برابر درآمدهای حاصل از صادرات نفت خام ایران است.چارلز
در زندگی خود هیچوقت چهار چیز را نشکنید.
اعتماد، قول، ارتباط و قلب. شکسته شدن آنها صدائی ندازد ولی دردناک است.
نظر
نظر