صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

در اصل توسط علی52 پست شده است
    امروز من باشرکت در مورد ارسال گزارش 9 ماهه تماس گرفتم انقدر پاس کاریم کردن که بیخیال شدم

كلي خنديدم
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

صدرا تا حالا دو بار به 145 واکنش نشون داده
      باید دید این بار چی میشه ؟
      به برگشت سهم در معاملات فردا خیلی امیدوارم
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

یک خبر خوش برای دوستان صدرایی
        کارهای انتقال مالکیت جزیره صدرا به شرکت نهایی شده و این خبر قبل از پایان هفته اعلام خواهد شد
        با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
          یک خبر خوش برای دوستان صدرایی
          کارهای انتقال مالکیت جزیره صدرا به شرکت نهایی شده و این خبر قبل از پایان هفته اعلام خواهد شد
          با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
          منبع خبر؟
          مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
            منبع خبر؟
            دوست من چقدر عجولی،یکی دو روز صبر کن
            من عادت ندارم خبر دروغ بنویسم
            فقط همین قدر بگم که قضیه 100% حله
            (کوروش بزرگ)

نظر

• Hamid-safapour
              عضو عادی
              • Jul 2011
              • 243

در اصل توسط amirshafa پست شده است
              سهامداراي محترم صدرا ساعت 13.30 روز شنبه 90/11/29 جلوي در شركت به آدرس زير

آدرس شركت: شهرک غرب -خ دادمان - خ شفق- جنب خ افتاب[/b]

لطفا اعلام نظر فرماييد ممنون
              برید اعتراض کنید ضررتون جبران جای امیدواری الکی ددپادن به خودتون
              این برنامه توسط همه ی سهامدارای صدرا داره هماهنگ میشه تو بورکس

نظر

• علامه
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 429

در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است View Post
                برید اعتراض کنید ضررتون جبران جای امیدواری الکی ددپادن به خودتون
                این برنامه توسط همه ی سهامدارای صدرا داره هماهنگ میشه تو بورکس
                هنوز روز و ساعت مشخص نشده لطفا نقل قول نکنید بزارید هماهنگ که شد خودشون اطلاع رسانی میکنن

نظر

• ناظم
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 508

به آن قرآنی که بر حضرت محمد نازل شد و به دستهای بریده حضرت عباس قسم می خورم روز مجمع بلوایی به پا کنم که توی تمام سایت ها بنویسند مجمع می آیم فقط برای کتک زدن اعتصام

نظر

• rezaafshari110
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 347

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                    به آن قرآنی که بر حضرت محمد نازل شد و به دستهای بریده حضرت عباس قسم می خورم روز مجمع بلوایی به پا کنم که توی تمام سایت ها بنویسند مجمع می آیم فقط برای کتک زدن اعتصام
                    سلام
                    یک وقت فکر نکنی میخوام سیخت بزنم که این کار رو بکنی ولی این قسم هایی که خوردی خیلی سنگینه.
                    دوست من برادرانه عرض میکنم از این به بعد از این قسم ها دیگه نخور شاید وقتی که ناراحت یا خوشحال باشی قسمی رو بخوری که بعدا نتونی انجام بدی و باید کفاره بدی.
                    همه خدا رو به اون دستهای نازنین قسم می دهند برای شفاعت درست نیست برای آبرو بردن کسی این قسم رو بخریم.
                    انشاالله خدا هم ما رو همه اونهایی که حضرتعالی مد نظرتون هست رو به راه راست هدایت کنه.
                    حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                    همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• امیر2309
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2127

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                      اگه كتك زدني باشه بهتر قلي پور و بزني :d
                      صدر رحمت به صدرا سهامداران بيمه دانا چه بگن با اون مدير عاملش اونجا مقصر اصلي آقاي خصوصي سازي و حاج آقا مدير عامل انداختن و در رفتن خداوندا اگه قابل هدايت هستن كه من مطمن هستم كه نيستن هدايتشون كن و اگه نيستن من بشخصه از شما (خداوند عزيز) گرفتاري و بدبختي يا هر چي صلاح مي دوني در هر دو دنيا را خواستارم . آمين يا رب العالمين
                      من هم خبر بهنام عزيز و شنيدم حالا فردا معلوم مي شه اگه صف خريد شد بنظر درست بوده
                      www.mahak-charity.org

نظر

• baradaran
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 545

خوب تو این وضعیت شاید سهامدارن صدرا دیگه حوصله تحلیل رو نداشته باشند ولی بد ندیدم یه نگاهی کلی به نمودار سهم داشته باشم .
                        فردا قیمت به مهمترین حمایت تاریخی دو ساله خواهد رسید که بسیار مهم و تعیین کننده است محدوده حمایتی 145تا 148 که در دو سال گذشته فقط دو مرتبه قیمت به این محدوده رسیده یکی در دیماه 88 که قیمت بعد با یک صعود هیجانی تا 425 رشد داشته و نوبت بعد هم 20 تیرماه امسال که بعد از مجمع مجددا یه صعود هیجانی تا 280 داشته .
                        حالا باید دید این مرتبه هم سهم چنین واکنشی به این محدوده نشون میده یا این حمایت مهم شکسته خواهد شد .
                        جالبه که هنوز rsi در نقطه 34 قرار داره و وارد منطقه هیجان فروش نشده و البته هیچ سیگنال خاصی هم بروز نداده فقط میشه از خط 30 بعنوان یه حمایت ذکر کرد .
                        نکته دیگه که میشه اشاره کرد اینه که قیمت از کف باند بولینگر خارج شده و معمولا این اتفاق اگه همراه با صف سنگین فروش باشه ادامه دار خواهد بود ولی زمانی که روند خیلی هیجانی نیست این وضعیت پایدار نخواهد بود و قیمت باید به داخل باند بازگشت داشته باشه که به ناچار باید از شیب منفی کم بشه و به عبارت دیگه نباید سهم در منفی کامل معامله بشه .
                        در مجموع میشه انتظار داشت فردا قیمت در همین منطقه حمایت مناسبی داشته باشه به خصوص اگه این حمایت همراه با افزایش قابل توجه حجم معاملات صورت بگیره سیگنال خیلی خوبی خواهد بود
                        آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/14, 22:09.
                        دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5095

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                          خوب تو این وضعیت شاید سهامدارن صدرا دیگه حوصله تحلیل رو نداشته باشند ولی بد ندیدم یه نگاهی کلی به نمودار سهم داشته باشم .
                          فردا قیمت به مهمترین حمایت تاریخی دو ساله خواهد رسید که بسیار مهم و تعیین کننده است محدوده حمایتی 245 تا 248 که در دو سال گذشته فقط دو مرتبه قیمت به این محدوده رسیده یکی در دیماه 88 که قیمت بعد با یک صعود هیجانی تا 425 رشد داشته و نوبت بعد هم 20 تیرماه امسال که بعد از مجمع مجددا یه صعود هیجانی تا 280 داشته .
                          حالا باید دید این مرتبه هم سهم چنین واکنشی به این محدوده نشون میده یا این حمایت مهم شکسته خواهد شد .
                          جالبه که هنوز rsi در نقطه 34 قرار داره و وارد منطقه هیجان فروش نشده و البته هیچ سیگنال خاصی هم بروز نداده فقط میشه از خط 30 بعنوان یه حمایت ذکر کرد .
                          نکته دیگه که میشه اشاره کرد اینه که قیمت از کف باند بولینگر خارج شده و معمولا این اتفاق اگه همراه با صف سنگین فروش باشه ادامه دار خواهد بود ولی زمانی که روند خیلی هیجانی نیست این وضعیت پایدار نخواهد بود و قیمت باید به داخل باند بازگشت داشته باشه که به ناچار باید از شیب منفی کم بشه و به عبارت دیگه نباید سهم در منفی کامل معامله بشه .
                          در مجموع میشه انتظار داشت فردا قیمت در همین منطقه حمایت مناسبی داشته باشه به خصوص اگه این حمایت همراه با افزایش قابل توجه حجم معاملات صورت بگیره سیگنال خیلی خوبی خواهد بود
                          فکر کنم منظورتون 145 بود ! ;)
                          من یک فکر دیگه هم میکنم! اینکه لزوما سهم نسبت یه حمایت فوق واکنش صعودی یا شکست فوری نشون نده و تا مدتی شاهد درجا زدن سهم در این محدوده باشیم...
                          آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/02/14, 22:01.
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• baradaran
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 545

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                            فکر کنم منظورتون 145 بود ! ;)
                            من یک فکر دیگه هم میکنم! اینکه لزوما سهم نسبت یه حمایت فوق واکنش صعودی یا شکست فوری نشون نده و تا مدتی شاهد درجا زدن سهم در این محدوده باشیم...
                            جناب کیوان ممنون از تذکرتون اصلاحش کردم ظاهرا هنوز در ناخداگاه ذهن قیمتهای قبلی قرار داره .:)
                            در مورد نظر شما کاملا ممکنه این وضعیت پیش بیاد البته به نظرم تو این روزها برای بررسی قیمت سهامها بیشتر از اینکه خواسته باشیم تحلیل سهم مورد نظر رو انجام بدیم بهتره تحلیل وضعیت سیاسی و روابط خارجی و از همچنین تحلیل صحبتهاو از این قبیل مسائل رو صورت بدیم .
                            دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• mahdiborse
                              عضو جدید
                              • Dec 2010
                              • 16

فکر کنم از فردا انشاء +;)

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

صدرا الآن داره بالاتر از 4%مثبت شنبه معامله میشه
                                دیگه میشه گفت سهم برگشته
                                معاملات هفته آینده جالب خواهد بود ;)
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X