کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یک خبر خوش برای دوستان صدرایی کارهای انتقال مالکیت جزیره صدرا به شرکت نهایی شده و این خبر قبل از پایان هفته اعلام خواهد شد با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
یک خبر خوش برای دوستان صدرایی کارهای انتقال مالکیت جزیره صدرا به شرکت نهایی شده و این خبر قبل از پایان هفته اعلام خواهد شد با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
منبع خبر؟
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
به آن قرآنی که بر حضرت محمد نازل شد و به دستهای بریده حضرت عباس قسم می خورم روز مجمع بلوایی به پا کنم که توی تمام سایت ها بنویسند مجمع می آیم فقط برای کتک زدن اعتصام
به آن قرآنی که بر حضرت محمد نازل شد و به دستهای بریده حضرت عباس قسم می خورم روز مجمع بلوایی به پا کنم که توی تمام سایت ها بنویسند مجمع می آیم فقط برای کتک زدن اعتصام
سلام
یک وقت فکر نکنی میخوام سیخت بزنم که این کار رو بکنی ولی این قسم هایی که خوردی خیلی سنگینه.
دوست من برادرانه عرض میکنم از این به بعد از این قسم ها دیگه نخور شاید وقتی که ناراحت یا خوشحال باشی قسمی رو بخوری که بعدا نتونی انجام بدی و باید کفاره بدی.
همه خدا رو به اون دستهای نازنین قسم می دهند برای شفاعت درست نیست برای آبرو بردن کسی این قسم رو بخریم.
انشاالله خدا هم ما رو همه اونهایی که حضرتعالی مد نظرتون هست رو به راه راست هدایت کنه.
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
اگه كتك زدني باشه بهتر قلي پور و بزني :d
صدر رحمت به صدرا سهامداران بيمه دانا چه بگن با اون مدير عاملش اونجا مقصر اصلي آقاي خصوصي سازي و حاج آقا مدير عامل انداختن و در رفتن خداوندا اگه قابل هدايت هستن كه من مطمن هستم كه نيستن هدايتشون كن و اگه نيستن من بشخصه از شما (خداوند عزيز) گرفتاري و بدبختي يا هر چي صلاح مي دوني در هر دو دنيا را خواستارم . آمين يا رب العالمين
من هم خبر بهنام عزيز و شنيدم حالا فردا معلوم مي شه اگه صف خريد شد بنظر درست بوده
خوب تو این وضعیت شاید سهامدارن صدرا دیگه حوصله تحلیل رو نداشته باشند ولی بد ندیدم یه نگاهی کلی به نمودار سهم داشته باشم .
فردا قیمت به مهمترین حمایت تاریخی دو ساله خواهد رسید که بسیار مهم و تعیین کننده است محدوده حمایتی 145تا 148 که در دو سال گذشته فقط دو مرتبه قیمت به این محدوده رسیده یکی در دیماه 88 که قیمت بعد با یک صعود هیجانی تا 425 رشد داشته و نوبت بعد هم 20 تیرماه امسال که بعد از مجمع مجددا یه صعود هیجانی تا 280 داشته .
حالا باید دید این مرتبه هم سهم چنین واکنشی به این محدوده نشون میده یا این حمایت مهم شکسته خواهد شد .
جالبه که هنوز rsi در نقطه 34 قرار داره و وارد منطقه هیجان فروش نشده و البته هیچ سیگنال خاصی هم بروز نداده فقط میشه از خط 30 بعنوان یه حمایت ذکر کرد .
نکته دیگه که میشه اشاره کرد اینه که قیمت از کف باند بولینگر خارج شده و معمولا این اتفاق اگه همراه با صف سنگین فروش باشه ادامه دار خواهد بود ولی زمانی که روند خیلی هیجانی نیست این وضعیت پایدار نخواهد بود و قیمت باید به داخل باند بازگشت داشته باشه که به ناچار باید از شیب منفی کم بشه و به عبارت دیگه نباید سهم در منفی کامل معامله بشه .
در مجموع میشه انتظار داشت فردا قیمت در همین منطقه حمایت مناسبی داشته باشه به خصوص اگه این حمایت همراه با افزایش قابل توجه حجم معاملات صورت بگیره سیگنال خیلی خوبی خواهد بود
خوب تو این وضعیت شاید سهامدارن صدرا دیگه حوصله تحلیل رو نداشته باشند ولی بد ندیدم یه نگاهی کلی به نمودار سهم داشته باشم . فردا قیمت به مهمترین حمایت تاریخی دو ساله خواهد رسید که بسیار مهم و تعیین کننده است محدوده حمایتی 245 تا 248 که در دو سال گذشته فقط دو مرتبه قیمت به این محدوده رسیده یکی در دیماه 88 که قیمت بعد با یک صعود هیجانی تا 425 رشد داشته و نوبت بعد هم 20 تیرماه امسال که بعد از مجمع مجددا یه صعود هیجانی تا 280 داشته .
حالا باید دید این مرتبه هم سهم چنین واکنشی به این محدوده نشون میده یا این حمایت مهم شکسته خواهد شد .
جالبه که هنوز rsi در نقطه 34 قرار داره و وارد منطقه هیجان فروش نشده و البته هیچ سیگنال خاصی هم بروز نداده فقط میشه از خط 30 بعنوان یه حمایت ذکر کرد .
نکته دیگه که میشه اشاره کرد اینه که قیمت از کف باند بولینگر خارج شده و معمولا این اتفاق اگه همراه با صف سنگین فروش باشه ادامه دار خواهد بود ولی زمانی که روند خیلی هیجانی نیست این وضعیت پایدار نخواهد بود و قیمت باید به داخل باند بازگشت داشته باشه که به ناچار باید از شیب منفی کم بشه و به عبارت دیگه نباید سهم در منفی کامل معامله بشه .
در مجموع میشه انتظار داشت فردا قیمت در همین منطقه حمایت مناسبی داشته باشه به خصوص اگه این حمایت همراه با افزایش قابل توجه حجم معاملات صورت بگیره سیگنال خیلی خوبی خواهد بود
فکر کنم منظورتون 145 بود ! ;)
من یک فکر دیگه هم میکنم! اینکه لزوما سهم نسبت یه حمایت فوق واکنش صعودی یا شکست فوری نشون نده و تا مدتی شاهد درجا زدن سهم در این محدوده باشیم...
فکر کنم منظورتون 145 بود ! ;)
من یک فکر دیگه هم میکنم! اینکه لزوما سهم نسبت یه حمایت فوق واکنش صعودی یا شکست فوری نشون نده و تا مدتی شاهد درجا زدن سهم در این محدوده باشیم...
جناب کیوان ممنون از تذکرتون اصلاحش کردم ظاهرا هنوز در ناخداگاه ذهن قیمتهای قبلی قرار داره .:)
در مورد نظر شما کاملا ممکنه این وضعیت پیش بیاد البته به نظرم تو این روزها برای بررسی قیمت سهامها بیشتر از اینکه خواسته باشیم تحلیل سهم مورد نظر رو انجام بدیم بهتره تحلیل وضعیت سیاسی و روابط خارجی و از همچنین تحلیل صحبتهاو از این قبیل مسائل رو صورت بدیم .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر