صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:
    دوست عزیز حرف الکی زدن که کنتر ندارد .اگر راست می گویی اینقدر سهم داری ! شما حتی از پشت کامپیوتر خودت هم تکون نمی خوری .............. معلومه که راست می گویی یا چه اندازه همت داری . راستی اگر شما با این تعداد سهم خودتان یکبار گزارش صدرا را خوانده باشی برای بنده جای تعجب دارد .بنده مطمئن هست شما فقط این مبلغ را از دیگران شنیده ای و حتی نرم افزاری برای باز کردن فایل پی دی اف نداری و نتوانسته ای حتی گزارش را باز کنی : پس بدان اون عدد 3326 ريال کاملا صحیح است ولی حتی بااین زیان هم صدرا ده دلاری است .و من الله توفیق .

لطفا یکی از دوستان این مطلب را در گفتمان بورس نقل قول نماید .و من الله توفیق .

در اصل توسط dandy71 پست شده است
    درود:
    شما هوشیار باش سهم با 333 تومن زیان انباشته ات رو ندزدن. آخه مرد حسابی با مخ آکبند میخواهی بری به دیار باقی؟ شما سهمتو 2 دستی بچسب.
    توهم زده. فکر میکنه سهم گوگل رو خریده.شما باسهم باش ولی من مطمئنم اکثرا اگه پیشنهاد خرید داشته باشن میفروشن منجمله خودم با بالای 1.6 میلیون سهم.شما هم اون 5000 تا سهمتو برو باد بادک درست کن و هوا کن شاید تو هوا ازت بالابخرن.در ضمن اولین کسی که تو این فرومها اعتراض کرد من بودم و برنامه تجمع رو ریختم که بعدا یه کسانی اومدن و با مدیر عامل ملاقات گذاشتن که به طرف اعتراض نرن از جمله آقای حمید توفیق الله. بیا تو مجمع من اونجا هستم و خیلی ها منو میشناسن کافی اسمم رو بگی ببینم چی میگی و چه کاره ای و به کسی تهمت نزنی . منتظرم
    آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/15, 09:54.

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

....هیچ کس مجمع نخواهد رفت....هیچ صدای اعتراضی بلند نخواهد شد....همه همچون بره هایی مطیع به صحبتها توجه میکنید و سرتون به هیبت محل مجمع و ادمهای دوروبرتون گرم میشه.....تمام خشم فروخورده شما مثل اه یه دختر طناز نهایتا در حد یه پچ پچ و نجوا در گوش بغل دستی و شکایت از گرونی قیمت مرغ انعکاس پیدا میکنه....مال این حرفا نیستید....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوست عزیز دفعه قبل هم که شما تشریف آورده بودید .بنده زمانی که مهندس ازم خواست صحبت کنم .بنده به شما اشاره کردم و گفتم اجازه دهید آقایان سوال کنن بنده در جریان تمام امور هستم ولی در آخر پیشنهاد هایی دارم و دیدید که یک موضوع مطرح کردم و همان یک موضوع چقدر بحث بر انگیز بود و هنوز هم آقایان زیر بار نرفته اند .ولی شما در نهایت با بی انصافی زمانی که دوستان می فرمودند .............. بگذریم .حالا هم بنده منتظر می مانم تا ببینم شما یا دیگر دوستان چه می کنید ولی انصاف داشته باشید وقتی که هیچکدام شما نتوانستید سوالی در خور کنید منتظر سوالات بنده بمانید و بدانید که اگر یکنفر و فقط یکنفر باشد که بتواند سهامداران حقیقی را به سمت درست هدایت کند بنده هستم .می خواهی بدانی چرا ؟ چون با روشی ذر بازار کار می کنم که هنوز روسای بورس هم بلد نیستن و استاد بنده (یک سهامدار حقیقی)استاد عبده تبریزی بوده است .پس بنده منتظر می مانم تا ببینم شما چه گلی به سر ما می زنید ولی اگر نتوانستی باید بخاطر این فرصت سوزی از کلیه سهامداران حقیقی عذرخواهی کنی.ضمنا هرکس تشریف می آورد با مطالعه بیاید تا نتیجه بگیریم وبجای برهم تهمت زدن همچون یک ید واحد کاری کنیم که سودمان و سود صدرا در آن باشد و من الله توفیق .

در اصل توسط سرمایه گزار 67 پست شده است
        ما هر وقت تصمیم گرفتیم اعتصام را تنهایی ببینیم و باهاش دو کلمه حرف حساب بزنیم این حمید خان هم خودش را جلو جلو دعوت می کنه چی کار کنیم از دست این آقا؟ میاد اوونجا با توهماتش میشه کاسه داغ تر از آش و جای اعتصام هم با ما حرف می زنه و در کل .... به جلسه

باسلام:
        دوستان عزیز اجازه دهید انشاالله فردا پاسخ شما را می دهم .چون در حال پیگیری هستم و به پیش مجمع دعوت شده ام و انشاالله اخبار خوشی را برای شما خواهم آورد .لطفا شما هم دعای خیر خود را بدرقه صدرا نمایید تا دیگر بد شانس نباشید .دعا کلید حل خیلی از مشکلات است .و من الله توفیق .
        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/15, 10:54.

نظر

• سهامدار 67
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 3443

منتظرتم حمید خان می خوام ببینم ایندفه با این روش فوق تخصصی ات می خوای چه گلی به سرمون بزنی ؟ انشالله که موفق باشی.یه ساعت قبلش دم در شرکت با پنجه بکس در انتظارتم,اوون رفیق فابریکت وحید را با خودت بیار کمی آب بندی بشید, و از این حالت پاستوریزگی کمی خارج بشید.:d
          در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
          باسلام:
          دوست عزیز دفعه قبل هم که شما تشریف آورده بودید .بنده زمانی که مهندس ازم خواست صحبت کنم .بنده به شما اشاره کردم و گفتم اجازه دهید آقایان سوال کنن بنده در جریان تمام امور هستم ولی در آخر پیشنهاد هایی دارم و دیدید که یک موضوع مطرح کردم و همان یک موضوع چقدر بحث بر انگیز بود و هنوز هم آقایان زیر بار نرفته اند .ولی شما در نهایت با بی انصافی زمانی که دوستان می فرمودند .............. بگذریم .حالا هم بنده منتظر می مانم تا ببینم شما یا دیگر دوستان چه می کنید ولی انصاف داشته باشید وقتی که هیچکدام شما نتوانستید سوالی در خور کنید منتظر سوالات بنده بمانید و بدانید که اگر یکنفر و فقط یکنفر باشد که بتواند سهامداران حقیقی را به سمت درست هدایت کند بنده هستم .می خواهی بدانی چرا ؟ چون با روشی ذر بازار کار می کنم که هنوز روسای بورس هم بلد نیستن و استاد بنده (یک سهامدار حقیقی)استاد عبده تبریزی بوده است .پس بنده منتظر می مانم تا ببینم شما چه گلی به سر ما می زنید ولی اگر نتوانستی باید بخاطر این فرصت سوزی از کلیه سهامداران حقیقی عذرخواهی کنی.ضمنا هرکس تشریف می آورد با مطالعه بیاید تا نتیجه بگیریم وبجای برهم تهمت زدن همچون یک ید واحد کاری کنیم که سودمان و سود صدرا در آن باشد و من الله توفیق .
          آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2012/07/15, 11:11.

نظر

• Fmoradi
            كاربر فعال
            • Nov 2011
            • 279

خشم اژدها
            بابا قرار بود اعتصام رو كتك بزنيد نه خودتون رو

نظر

• alman
              عضو عادی
              • Nov 2011
              • 85

با سلام
              دوستان عزیز لطفا انرژیتونو بزارین برا اعتصام و هیئت مدیره،این بحث ها ما رو به نتیجه نمیرسونه .

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                منتظرتم حمید خان می خوام ببینم ایندفه با این روش فوق تخصصی ات می خوای چه گلی به سرمون بزنی ؟ انشالله که موفق باشی.یه ساعت قبلش دم در شرکت با پنجه بکس در انتظارتم,اوون رفیق فابریکت وحید را با خودت بیار کمی آببندی بشید.
                ....خود من خیلی با این نحوه اطلاع رسانی حمید حال نمیکنم....ولی در هر حال حضور ایشون و اطلاعاتش از هیچی بهتره....
                ....این چه طرز پست زدنه مگه لات باازیه که با پنجه بکس همدیگرو بزنید....متاسفانه چادر دشمنو گم کردید.....
                ....جناب حمید توفیقی تو با پستهایی که میزنی مسوولیت همه چیزو متوجه خودت کردی...

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

....خدا دکمه ویرایشو از این جمع سهمادار نگیر....مثل تکذیب بعد از در فشانیای احمدی نژاد میمونه...

نظر

• zafar3000
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 1243

لطفا اگر كسي آدرس سايت از نمايندگان عضو كميسيون اقتصادي مجلس و كميسيون صنايع و همچنين از دفتر بازرسي يا اطلاعات يا چيزي مثل اين از سپاه دارد كه بگوش سردار جعفري برسد بگذارد

نظر

• سهامدار 67
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 3443

ما که زورمون به اعتصام نمی رسه, ولی شاید با کتک زدن همدیگه بتونیم حد اقل کمی خالی بشیم .
                      :d
                      در اصل توسط fmoradi پست شده است View Post
                      خشم اژدها
                      بابا قرار بود اعتصام رو كتك بزنيد نه خودتون رو

نظر

• zafar3000
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1243

ضمنا خدا امثال عبد....نيامرزد هنوز خيلي ها از اون زمان و حباب ساختماني ها و سيماني ها و يا همين صدرا كه خصوصي سازي شد وبعد يك كله افت تا زير 100 تومان در ضررند

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:
                          دوست عزیز مطمئن هستی سهامداری یا دنبال چه می گردی .بنده از صدام و توپ وتانکش نترسیدم از شما هم نمی ترسم اگر فکر می کنی داری راه درست را می روی در اشتباه هستی .تمام سهامداران باید یک ید واحد باشند برای رسیدن به حق خودشان در حالی که شما به دنبال در گیری با بنده هستی که مثل خودت یک سهامدار هستم .در هر حال اگر توانستی هر کاری خواستی بگن ولی فکر نکن که اینجوری ضرر شما جبران می شود راه حل موضوع پیش بنده است اگر خواستی کمکت خواهم کرد .و من الله توفیق .

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                          منتظرتم حمید خان می خوام ببینم ایندفه با این روش فوق تخصصی ات می خوای چه گلی به سرمون بزنی ؟ انشالله که موفق باشی.یه ساعت قبلش دم در شرکت با پنجه بکس در انتظارتم,اوون رفیق فابریکت وحید را با خودت بیار کمی آب بندی بشید, و از این حالت پاستوریزگی کمی خارج بشید.:d

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوست عزیز کجای حرفهام اشتباه است .لطفا راهنمایی کنید .در ضمن مگر کسی از شما با حرفهای بنده سهام خریده است .بنده آمار دارم که تمام آقایان منجمله سرمایه کزار 67 را دارم که همگی قبل از بنده سهامدار صدرا بوده اید .و من الله توفیق .

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                            ....خود من خیلی با این نحوه اطلاع رسانی حمید حال نمیکنم....ولی در هر حال حضور ایشون و اطلاعاتش از هیچی بهتره....
                            ....این چه طرز پست زدنه مگه لات باازیه که با پنجه بکس همدیگرو بزنید....متاسفانه چادر دشمنو گم کردید.....
                            ....جناب حمید توفیقی تو با پستهایی که میزنی مسوولیت همه چیزو متوجه خودت کردی...
                            آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/15, 11:42.

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                              باسلام:
                              دوست عزیز کجای حرفهام اشتباه است .لطفا راهنمایی کنید .در ضمن مگر کسی از شما با حرفهای بنده سهام خریده است .بنده آمار دارم که تمام آقایان منجمله سرمایه کزار 67 را دارم که همگی قبل از بنده سهامدار صدرا بوده اید .و من الله توفیق .
                              ...حمید خان ...مگه شما نمیگی که من تنها کسی هستم که میتونم شمارو نجات بدم....خوب...این گوی و این میدان...حالا همه افتادیم دنبال شما....تو این یک سال چه نتیجه ای از این مذاکرات و شفاف سازیا گرفتید....یا انتظار دارید تا 4سال همه برای رسیدن به قیمت 10هزار تومنی صبر کنیم....

نظر

• مهرداد
                                عضو عادی
                                • Jan 2011
                                • 178

در اصل توسط مهرداد پست شده است View Post
                                شاید مطالعه فایل زیر بد نباشد .
                                دراین فایل فرض براین است که فروش سالانه 65%افزایش هزینه ها سالانه 20% افزایش ونسبت بهای تمام شده به فروش 85% باشد وبا این مفروضات صدرا باید تاپایان سال 94 از زیان خارج شده وبه سوددهی برسد .

البته مفروضات بنده براین اساس است که شرایط اقتصادی ایده آل وتیم مدیریتی قوی مثل فاراک یا فاذر راس کار باشد که درآن صورت رسیدن به هدف خروج از زیان وسود سازی در زمان کوتاه تری امکان پذیر خواهد بود .

http://upin.ir/download.php?file=edl...4pc2ogjlh.xlsx
                                صورتهای مالی صدرا آنچنان غیر قابل اعتماد واتکا است که بنده به عنوان یه مالی چی نه به زیان ابرازیش اعتماد دارم نه سودی که دوستان می فرمایند این برادران از خدابی خبر پنهان می کنند . ولی به هر حال یه سهامدار صدرا که فکر کنم بیش از صد بار تو این چن ساله ازش نوسان مثبت ومنفی گرفتم وبه عنوان یه مالی چی معتقدم باید این زیان 1426 ریالی رو به فال نیک گرفت چون شفاف ترین صورت مالی ممکن تو این چند ساله بوده .
                                بنده قبلا تو صفحات قبلی یه فایل اکسلی از پیش بینی 5 سال آتی صدرا ارئه نمودم که ممکنه برخی دوستان رویت نفرموده باشند پس با اجازهدوباره می زارمش .

خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را

نظر

در حال کار...
                                X